-
Αυτή είναι η νέα τάση στις σέξι selfie των κοριτσιών (ΦΩΤΟ)
http://www.parapolitika.gr/article/3368 ... tsion-foto
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Αυτή είναι η νέα τάση στις σέξι selfie των κοριτσιών (ΦΩΤΟ)http://www.parapolitika.gr/article/3368 ... tsion-foto
Ουτε προσωπο να κρυψουν ουτε τπτ. Ολα χυμα. Εμεις τι κανουμε; Δεν το καταλαβαινω. Σαν πολυ αμυνα δεν παιζουμε; Κατι πρεπει να γινει το κερατο μου δλδ. Δεν μπορουμε εμεις να κανουμε μοδα; Να βγαζουμε και εμεις σελφι με το σλιπακι ρε στα δοκιμαστηρια. Να τις κολαζουμε και εμεις. Και αν το τραβηξουν, κατεβαζουμε και το σλιπακι. Γιατι δλδ να ειμαστε μονον εμεις στο κοιταγμα και να μην μπαινουν και αυτες να κοιτανε εμας; Αντρες ετοιμοι για ολα ειμαστε!!!! Ψηλα το ψαροντουφεκο ολοι.
-
Ποιά ηθοποιός δήλωσε: «Ο γάμος είναι για τις κατίνες και εγώ δεν είμαι…;»
Καλύτερα να βάλω μια θηλιά στο λαιμό μου. Ο γάμος είναι για τις κατίνες και εγώ δεν είμαι. Ήρθα στον πλανήτη για να προσφέρω την τέχνη μου και την τρέλα μου. Όχι για να το παίξω μια παρθένα κυρία που θα παντρευτεί. Άσε τις κυρίες να παντρεύονται', αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός.
http://www.voicenews.gr/index.php/media-life-style/53623-poia-ithopoios-dilose-o-gamos-einai-gia-tis-katines-kai-ego-den-eimai.html
Τι επαθε αυτη; Καλως ηρθες στον Πλανητη Γη Μονο οι παρθενες παντρευονται; Σε ποιον πλανητη να ηταν αραγε πριν; -
Μήπως είναι κόρη δικαστικού ή στρατιωτικού και την 'συμφέρει' να είναι ανύπαντρη?! Λέμε τώρα ...
Μαρία Σολωμού rulezzz! [emoji14] -
Ο μόνος λόγος που το κάνει είναι επειδή το δήθεν αριστερό-αντισυμβατικό-αντι-αντι κοπρόσκυλο, θέλει να παίρνει το επίδομα άγαμης θυγατέρας που παίρνει εδώ και 20 χρόνια.
Πάνω από 1000 ευρώ μηνιαίως νομίζω έπαιρνε και κάποια στιγμή έκλαιγε ότι της το κόψανε από τα σχεδόν 2000 και έπεσε κάπου στα 1000...Και επειδή την κράξανε πολύ άσχημα κάποια στιγμή, πρέπει τώρα να δηλώνει ότι δεν παντρεύεται από ιδεολογία και όχι από συμφέρον
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μήπως είναι κόρη δικαστικού ή στρατιωτικού και την 'συμφέρει' να είναι ανύπαντρη?! Λέμε τώρα ...
Μαρία Σολωμού rulezzz! [emoji14]σωστα. Εχουμε και αυτα τα κολπακια
Driver. Εχει προιοστορια πονεμενη δλδ. Δεν το γνωριζα πως επεσε κλαμα απο την δεσποινις. Τα πηρε απο τοτε στο κρανιο και τα χωνειΤα οπίσθια απειλούν το στήθος στον «πόλεμο των πλαστικών», χάρη στην Kim Kardashian, τη Nicki Minaj και τη Jennifer Lopez
Φτάνοντας στο σήμερα, οι αντιλήψεις αυτές συνεχίζονται, έστω και υποσυνείδητα- και η πλαστική χειρουργική έχει στήσει ολόκληρη βιομηχανία πάνω σε αυτό. Μέχρι πρόσφατα, «πρωταγωνιστής» ήταν η προσθετική στήθους, ωστόσο φαίνεται ότι τα πρωτεία αυτά απειλούνται, λόγω προωθουμένων προτύπων ομορφιάς όπως η Kim Kardashian, η Nicki Minaj και η Jennifer Lopez. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, στοιχεία της American Society of Plastic Surgeons δείχνουν ότι η αυξητική γλουτών/ οπισθίων σημείωσε μεγάλη άνοδο το 2014, της τάξης του 98%, ενώ η ανόρθωση σημείωσε αύξηση 44%.
«Είναι το “Kardashian effect» είπε στο Yahoo Beauty ο Dr. Terry Brow, προσθέτοντας ότι τα μεγάλα οπίσθια είναι «πολύ in».
http://www.huffingtonpost.gr/2015/12/28/plastikh-gloutoi_n_8885810.html?1451333424&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget&ncid=tweetlnkgrhpmg00000001
Το πισω μερος μου αρεσει φυσικο. Και τουρλωτο αλλα με γυμναστικη, οχι με μπετατζιδηκες μεθοδους. -
Ωραιο θεμα.
Το εγχειρίδιο της σωστής σχέσης με την πρώην σου
Μόλις έρθει ο χωρισμός, σβήνουμε εντελώς από τη ζωή μας έναν άνθρωπο τον οποίο έχουμε αγαπήσει υπερβολικά, έχουμε δεθεί μαζί του και κάποτε δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς εκείνον. Από το 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα μαζί, καταλήγουμε στην μηδενική επαφή.
Παιδιά, ψυχραιμία.
http://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/sex/to-egxeiridio-ths-swsths-sxeshs-me-thn-prwhn-soy.3831704.html?utm_source=News247&utm_medium=oneman_home_MesaiaStili&utm_campaign=24MediaWidget
Παμε ελαφρα και χαλαρα με πηδηματακια 1 - 2 και βαθυ καθισμα Γυμναστικη κανουμε. Γυμναζουμε τα συναισθηματα μας, να ειναι πετρα, ατσαλι, να μην μασανε τπτ. Γερα λοιπον. Το μαθημα αρχιζει. Προσοχη ολοι.
Πόσο καιρό μετά το χωρισμό μπορείτε να αρχίσετε να ξαναμιλάτε; Γιατι να ξαναμιλαμε; Τι να πουμε; Οτι ειχαμε να πουμε το λεγαμε οταν τα ειχαμε. Τωρα δεν τα εχουμε, αν το σκεπτικο ειναι πως μπορουμε να ειμαστε φιλοι, ε δεν ειναι ολα ισα και ομοια. Φιλοι υπαρχουν και τα λεμε, οι πρωην δεν μπαινουν στην κατηγορια των φιλων. Γιατι; Απλο. Αρχικα γιατι εχουμε φαει φολα και δεν μπορουμε να την δουμε σαν φιλη. Οταν ομως την ξεπερασουμε και ανοιξουμε τα φτερα μας και μας δει να περναμε ομορφα με αλλη, τοτε Μπορει, να μπει μεσα ο γυναικειος ανταγωνισμος και ζηλεια. Και να θυμηθει πως Ναι μας Αγαπαει τελικα αλλα δεν το ειχε συνηδειτοποιησει!!! Οποτε, αν μεινουμε φιλοι και συμβει το παραπανω, θα κανει οτι μπορει για να μας χωρισει απο την νεα μας σχεση. Μονο και μονο απο καπριτσιο.
Να τη διαγράψεις από τα social media; Ναι. Οπως και απο την ζωη σου. Το ποταμι δεν γυριζει πισω, λενε οι παλιοι. Οποτε, τι να την κανεις στο φατσοβιβλιο; Δωστης εξιτηριο και να χαμε να λεγαμε
Πόσο συχνά είναι φυσιολογικό να μιλάς με την πρώην σου; Εδω εξαρταται. Εγω θα ελεγα, 10 λεπτα το πρωι μετα το φαγητο, 10 λεπτα το μεσημερι πριν την σιεστα και 10 λεπτα το βραδι. Πλακα κανουμε; Δεν υπαρχει πρωην δεν υπαρχει επαφη. Απλα πραματα. Δεν ειναι φυσιολογικο να μιλας με την πρωην σου. Τι να πεις δλδ; Τι κανεις; Πως τα πας με τον νεο σου μαμια; Που βγηκατε, που πηγατε; Και να μην τα πεις εσυ, θα στα πει εκεινη αν την ρωτησεις 'πως τα περνας;'. Αφου ειναι με τον νεο, τι θες να ακουσεις πως τα περναει; Περναει την ζωη της με αυτον για τον οποιο σου εριξε μαυρο στην ζωη σου και θα σου πει πως περναει μαζι του. Θα σου πει που πηγανε, τι κανανε κλπ. Ε αν τα θες να τα ακουσεις, παρτην να της μιλησεις.
Μόλις ξεκινήσεις νέα σχέση οφείλεις να κόψεις κάθε επαφή μαζί της; Την επαφη την κοβεις πριν ξεκινησεις νεα σχεση. Μονος σου θα το παλαιψεις. Ενταξει τυχει κατι ορμας. Αν δεν τυχει νεα σχεση, το παλευεις χωρις να της μιλας. Θα πληγωνεσαι οποτε την μιλας.
Πόσο συχνά είναι φυσιολογικό να συναντιέστε και κάτω από ποιες συνθήκες; Ενταξει ανθρωποι ειμαστε. Αν τυχει κατι στην πρωην σοβαρο, θεμα υγειας, πενθος, θα δωσεις το στιγμα σου. Αλλιως, καλημερα, καλησπερα αν την δεις στον δρομο και απο εδω περασαν και αλλες.
Δηλαδή, πρέπει ντε και καλά να διατηρήσεις επαφή με την πρώην σου; Δεν πρεπει.
Ειμαι απολυτος. Το ξερω. Ξερω ομως και εμενα. Οσο και αν εχουν περασει τα χρονια, οσο και αν νομιζω πως ειμαι πλεον αλλου και ειμαι, στην αρχη θα μιλαω και δεν θα δινω σημασια. Αν ομως μιλω τακτικα, θα ξυπνησουν αναμνησεις και συναισθηματα. Να το παρω αλλιως. Ειναι καποιος με καποια κοπελα σε σχεση και βλεπει μια αλλη που του αρεσει. Και μιλαει μαζι της. Υπαρχουν πιθανοτητες να την καψουρευτει και να αφησει την κοπελα του.
Ε αν μιλας με την πρωην σου, νομοσυναισθματικα, εχεις ακομη περισσοτερες πιθανοτητες να την ξανακαψουρευτεις, την στιγμη που μπορει να καψουρευτεις μια που δεν ειχες μαζι της νταραβερι στο παρελθον. Με λιγα λογια. Με την φωτια γουσταρω να παιζω και ας καω. Με την γυναικα ομως οχι. Το αδυναμο φυλο στο Ανδρας vs Γυναικα ειναι ο ανδρας. Οποτε δεν υπερτιμω τις δυναμεις μου. -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Αυτή είναι η νέα τάση στις σέξι selfie των κοριτσιών (ΦΩΤΟ)http://www.parapolitika.gr/article/3368 ... tsion-foto
Ομορφη τάση...και η ωραία τάση πρέπει να εξαπλώνεται!!!
-
Αααααχχχχ !!!!! Ολο εκει χωνομουν μικρος!!!!!!
-
H Σολωμου παιδια ,επειδη ετυχε φιλη και την ειχε καθηγητρια σε καποια σεμιναρια υποκριτικης και την γνωρισε οσο τη γνωρισε ,παιζει τον εαυτο της... οποιος στοιχειωδως την εχει παρακολουθησει καταλαβαινει...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
H Σολωμου παιδια ,επειδη ετυχε φιλη και την ειχε καθηγητρια σε καποια σεμιναρια υποκριτικης και την γνωρισε οσο τη γνωρισε ,παιζει τον εαυτο της... οποιος στοιχειωδως την εχει παρακολουθησει καταλαβαινει...Δεν την ξερω απο κοντα. Ουτε εχω δει καμια ταινια, σειρα. Λιγο που εκανε την μητερα στο Mega παρακολουθησα, εκει μου αρεσε. Κατι ψιλα απο συνεντευξεις που ειδα, ψιλο-αλανι ειναι, ενταξει πρεπει να εχει η κοπελα τσαγανο. Αν ειναι κορη στρατιωτικου, δυο συμπεριφορες ειχε επιλογη να αναπτυξει. Ή θα ηταν ενα φοβισμενο πλασμα, με κατεβασμενο κεφαλι και φοβικα συνδρομα, ή θα ηταν ενας χειμαρος, με παρορμητισμο, αντιδραση, σαν ελατηριο που το πιεσαν και το αφησαν αποτομα. Πρωτα κανεις οτι κανεις και μετα το συνειδητοποιεις. Βγαζεις οικογενειακα απωθημενα. Οχι παντα, αλλα παιδια στρατιωτικων, δικηγορων, μεγαλο-επιχειρηματιων, ζουνε σε ενα αποστειρωμενο σε θεματα οικογενειακης ελευθεριας, περιβαλλον. Ή θα σπασουν και θα μαζευουν κομματια του εαυτου τους, ή θα γινουν επαναστατες με ή χωρις αιτια. Λεω τωρα, ετσι, κουβεντα να γινεται.
Τι θυμηθηκα... Μια ταινια που δινει ενα στιγμα της κοινωνιας, δεν ξερω αν ειναι μονο της Αμερικανικης.
American Beauty http://www.imdb.com/title/tt0169547/. Αυτον που γουσταρω ειναι ο Kevin Spacey (και στην ταινια ειναι φοβερος και γενικοτερα). Η ξανθια που εκανε την ατακτη νεαρη, δεν μου αρεσε. Η milf η γυναικα του ηταν καλη
Την ιστορια με το τι μετραει φανταζομαι ποσες φορες την εχετε δουλεψει μεσα σας, την εχετε συζητησει, διαβασει κλπ. Το μεγεθος ή η τεχνικη; Αλλος θα πει και τα δυο, αλλος θα πει το ενα απο τα δυο κλπ. Οι γυναικες τι λενε; Μαγκες, λενε πολλα, με μια ματια και δυο και τρεις. Ουτε λογια, ουτε τπτ. Μιλαει το σωμα τους. Το πειραμα επιασε και φανηκε τι θελουν και το θελουν τοσο που μεχρι και photo το βγαζουν. Ναι οι λυσαρες.
https://www.youtube.com/watch?v=Qpey2fnbTOg
Τις καψωσε ο αλητης -
Ετσι ειναι. Και ξερεις ποιο ειναι το κλειδι στην ολη ματια της γυναικας? Να ανταμωσουν οι ματιες ταυτοχρονα με του αντρα. Αυτη δε θελει να καταλαβει ο αντρας οτι τον κοιταει. Αν την 'πιασει' στο σωστο timing κομπλαρε στη στιγμη. Οι ωραιες και καλα συνηθως το παθαινουν αυτο λογο υπεραυτοπεποιθησης .
Τωρα εδω στη Ελλαδα επειδη οι ντοπιες γυναικες ειναι υπερανω πασης π....τσας μπορει αν ο τυπος στο βιντεακι ηταν σε λεωφορειο της γραμμης στα Σεπολια πχ να ετρωγε και ξυλο..... -
Λες; Δεν νομιζω Θαναση. Μπορει να κανανε κανενα μομφασμο δυσανασχετησης. Αλλα μεχρι εκει. Εμενα μου εκανε εντυπωση που θειες, καρφωνοταν. Καλα μου λεει ενας φιλος μου, η γυναικα οσο και αν γινει στην ηλικια, θα το θελει. Την φωτογραφια τι την ηθελαν; Το ενα ειναι για να την δειξουν στις φιλες τους, κοιτα τι ειδα κλπ. Η αλλη ειναι, για οταν θα ειναι μονες να εχουν κατι να φαντασιωνονται. Που να ξεραν
Τετοια πρεπει να τις κανουμε που μας ντυνονται και μας προκαλουν. Θα μου πεις με ψευτικα ρε συ; Ναι καλα. Και αυτες μεσα τους ψευτικες ειναι (πολλες απο αυτες). Να αναβουν να μαθουν πως ειναι. Σπαλιαρες να γινουμε
Η γυναίκα είναι ο νέος άνδρας
«Τα τελευταία 30-40 χρόνια χάθηκε η αρρενωπότητα του άνδρα. Αν δούμε πώς εξελίχθηκαν τα δύο φύλα, η γυναίκα ισχυροποιήθηκε, αντέγραψε τον άνδρα και τείνει προς τον ανδρικό ρόλο, την ώρα που εκείνος έχασε ένα μεγάλο κομμάτι της αρρενωπότητάς του. Κι όμως, η γυναίκα μες στο μυαλό της εξακολουθεί να θέλει τον άνδρα αρρενωπό. Η γυναίκα δεν ερωτεύεται έναν μυώδη άνδρα, αυτόν μπορεί να τον ποθήσει, όμως βαθιά στον εγκέφαλο θα την εκμαυλίσει ο έξυπνος, ο πετυχημένος, ο πραγματικά οικονομικά ανεξάρτητος -τη γοητεύει πάρα πολύ το χρήμα- και φυσικά αυτός που έχει μια σταθερή προσωπικότητα με αποφασιστική και λογική συμπεριφορά. Τα πρότυπα διαφοροποιήθηκαν, τα δύο φύλα έφτασαν πολύ κοντά, αλλά μέσα στο σπίτι χάθηκαν τα παλιά πρότυπα: ο πατέρας και η μητέρα, ο άνδρας και η γυναίκα. Ολα έγιναν ένα. Τι χάθηκε; Το σεξουαλικό ενδιαφέρον των δύο συντρόφων. Εξω από τη σχέση υπάρχει πλέον υπερζήτηση».
http://www.protothema.gr/Stories/article/499464/thanos-askitis-o-spaliaras-einai-i-fadasiosi-ton-gunaikon-o-andras-egguisi-gia-ta-oaria-tous/
Για αυτο, επηδει την ειδε αντρας, αντε και να μας γραφει. Τα λεμε στα Ξεπετα-χτα και οχι στα σοβαρα. Οταν γινει ξανα γυναικα, αν ζω, το συζηταμε.
Φταιμε και εμεις. Ειναι δυνατον με κατι τετοιες μιξες (το τραγουδι εννοω, οχι τον καλλιτεχνη), να καταλαβει η γυναικα ποιος ειναι αντρας;
Youtube Video -
ΗΠΑ: Μετά από δέκα φορές σεξ ο μαθητής «πρόδωσε» την καθηγήτριά του λόγω... ζήλιας
Ο ανήλικος την «κατέδωσε» στον πατέρα του όταν έμαθε ότι εκτός από τον ίδιο έκανε σεξ και με έναν συμμαθητή του.
Η... ζήλεια ήταν αυτή που πρόδωσε μια 28χρονη δασκάλα στο Τέξας η οποία είχε «ανάρμοστες σχέσεις» με δύο ανήλικους μαθητές της.
Η Χέιλι Γουέι αρχικά έβαλε στο στόχαστρο τον έναν από τους δύο ανήλικους με τον οποίο, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της μετά τη σύλληψή της την περασμένη εβδομάδα, έκανε σεξ 10 φορές.
Ήταν μετά από αυτό το ταξίδι που οι δύο τους ήρθαν τόσο... κοντά ώστε να ξεκινήσουν σεξουαλικές επαφές άλλες φορές στο σπίτι της 28χρονης, άλλες στο αυτοκίνητο και άλλες σε πάρκο.
http://dynamikeseidhseis.blogspot.com/2016/01/blog-post_496.html
Καλη η δασκαλα. -
Εμείς γιατί δεν είχαμε τέτοιες καθηγήτριες ρε γαμώτο; Πριν 20 χρόνια στο Λύκειο μακάρι να μας τύχαινε κάτι τέτοιο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εμείς γιατί δεν είχαμε τέτοιες καθηγήτριες ρε γαμώτο; Πριν 20 χρόνια στο Λύκειο μακάρι να μας τύχαινε κάτι τέτοιο...Γιατι για Αλεξανδρε; Αδικια. Την βγαζαμε με κανενα οφθλμολουτρο και αν. Συνηθως ηταν συντηριτικες στην καλυτερη. Ειχε και αλλες που δεν ηταν τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα, εμφανισιμες. Και τωρα οι πιτσιρικαδες το γλεντανε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εμείς γιατί δεν είχαμε τέτοιες καθηγήτριες ρε γαμώτο; Πριν 20 χρόνια στο Λύκειο μακάρι να μας τύχαινε κάτι τέτοιο...Γιατί οι περισσότερες ήταν heaven way δηλαδή θεούσες και όχι χέιλι γουέι. .Καλή χρονιά να έχουμε.
-
Οι θεουσες αν ειχαν ωραιο προσωπο και ανεκτα ομορφο κορμι εκαναν καλα γ.....σια. Σπαρταρουσαν σα ψαρι στη βαρκα στο κρεβατι.... Νιαγαρας μιλαμε..... Αυτες κρυβουν οργη μεσα τους.....
-
Respect στον coupea.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Οι θεουσες αν ειχαν ωραιο προσωπο και ανεκτα ομορφο κορμι εκαναν καλα γ.....σια. Σπαρταρουσαν σα ψαρι στη βαρκα στο κρεβατι.... Νιαγαρας μιλαμε..... Αυτες κρυβουν οργη μεσα τους.....Δεν το αποκλειω Θαναση. Ομως σε εμενα ετυχε η μπιλια; οι καθηγητριες που ειχα ή θα ηταν 50+ ή αν ηταν νεοτερες, δεν ηταν ομορφες, για τα δικα μου δεδομενα, τεσπα. Ηταν ομως καλες κοπελες. Αποβολες απο αντρες ετρωγα Απο γυναικα μονο μια φορα με εβγαλε απο την ταξη, για μια ωρα, οσο δλδ διαρκουσε το μαθημα της. Α ναι Η καθηγητρια αυτη εκανε και αγγλικα. Δεν με επιασε δλδ αδιαβαστο. Απλως βαριομουν την ζωη μου και μιλουσα με την μπροστινη μου. Ενα κομματι, 160 μεν, αλλα χυμωδες, ισο μαλι, καστανο, στητο στηθος, χειλακια σαρκωδη, 15 χρονων. Μπιμπελο.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες