-
Τελικά κατέληξα στο QQ 1.6 Diesel 4x2 Acenta Premium, θα γίνει παραγγελία σήμερα, πιστεύω θα προλάβω την παράταση της απόσυρσης. Τελική τιμή (εφόσον ισχύσει) 27500. Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι το χρώμα.. Ήθελα καθαρό μπλέ (όπως το INK BLUE που δείχνει το site), αλλά ένας άλλος πωλητής που είχα πάει μου είχε πει ότι βγαίνει μόνο στο μπλε-μωβ με κωδικό RBN...
Υ.Γ.: Η Honda μου τα μάσαγε.. ότι και καλά οι προπαραγγελίες τους φτάνουν μέχρι Απρίλιο κτλ... εν ολίγοις μου πρότεινε να το κλείσω χωρίς καν να το δω και να το οδηγήσω! Άκυρο λοιπόν! Για το Tuscon δεν έχουν καμία εικόνα ακόμα..με τίποτα Μάρτιο που λένε στο ιντερνετ πάντως. Οπότε άκυρο κι αυτό...
-
Ink blue ειναι το επίσημο όνομα του χρώματος και ειναι το γνωστό μπλε που βλέπεις, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν ο κωδικός του ειναι αλλιώς μην σε μπερδεύει γιατί δεν υπάρχει άλλο μπλε. Συνηθίζεται αυτό δηλ άλλο όνομα η εμπορική ονομασία του χρώματος και άλλο η εργοστασιακή. Και το δικό μου το δίνει ως pearlescent black αλλά ο κωδικός ειναι z11.
Με το καλό λοιπόν και ελπίζω να προλάβεις απόσυρση και να τραβήξεις καλό αριθμό στο λαχείο Qq. -
Iceman7 κι εσύ κάτοχος QQ ? Γιατί το χαρακτηρίζεις λαχείο? Με προβληματίζεις..!
-
Μην αγχώνεσαι zero. Και γω κάτοχος qq από τον Ιούλιο. Στην ίδια έκδοση μάλιστα accenta Premium, απλά στο 1.5dci. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.
Με το καλό να το παραλάβεις και να είσαι καλά να το χαίρεσαι -
Το μόνο που πρέπει να προσέξω είναι τα ηλεκτρικά του μου είπαν..αλλά εάν έχω θέματα στα 3 χρόνια, με 550€ κάνω επέκταση εγγύησης για άλλα 2. Οπότε νομίζω θα είμαι οκ..
Υ.Γ.: To QQClubforum έχει κάτι και δεν δουλεύει? Ξέρει κανείς κάτοχος/εγγεγραμμένος?
-
Αν μπορεί να σε βοηθήσει ο iceman. Κι εμένα αυτός με βοήθησε να γραφτώ εκεί. Είναι πολύ εξυπηρετικός τύπος.
-
Έκανα εγγραφή και περιμένω έγκριση εδώ και καιρό.. Μόλις ξαναέκανα μπας και..
-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Iceman7 κι εσύ κάτοχος QQ ? Γιατί το χαρακτηρίζεις λαχείο? Με προβληματίζεις..!Δεν θυμάσαι που σου πούλαγα το δικό μου;
Δεν θέλω να σε προβληματίσω μιας και ήδη έκανες την επιλογή σου! Απλά αν ακούσεις κανά τριγμό κλπ από τις πρώτες μέρες να ξέρεις να μην ξενερώσεις όπως εγώ!Το μόνο που πρέπει να προσέξω είναι τα ηλεκτρικά του μου είπαν..αλλά εάν έχω θέματα στα 3 χρόνια, με 550€ κάνω επέκταση εγγύησης για άλλα 2. Οπότε νομίζω θα είμαι οκ..
Υ.Γ.: To QQClubforum έχει κάτι και δεν δουλεύει? Ξέρει κανείς κάτοχος/εγγεγραμμένος?Τα ηλεκτρικά στα είπαν μάλλον λόγω του γαλλικού dna του αυτοκινήτου. Ωστόσο τα συνηθέστερα προβλήματα που αναφέρονται στα sites είναι θέματα συναρμογής! Η επιλογή επέκτασης είναι must! Εγώ την έκανα από την αρχή (για την ακρίβεια και λόγω της πληρότητας της έκδοσης acenta premium, τη ζήτησα και την πήρα ως δώρο)....
Για το qq forum θέλει λίγο υπομονή μιας και δεν γίνονται καθημερινά οι εγκρίσεις!
Πάντως επρεπε να έχεις μπει ήδη να διαβάσεις πριν παραγγείλεις. Θα είχες σφαιρικότερη αποψη!
Αν δεις καθυστέρηση ξανά στείλε pm -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Αν μπορεί να σε βοηθήσει ο iceman. Κι εμένα αυτός με βοήθησε να γραφτώ εκεί. Είναι πολύ εξυπηρετικός τύπος.Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια .... δεν πέρασες όμως για το αυτοκόλλητο...
Σκέψου πάντως να μην ήμουν και ξενερωμένος, δηλαδή -
Α ναι ρε, σωστά! Χεχε! Δεν καλύπτει η εγγύηση τυχόν τριξίματα και ελαττώματα συναρμογής? τεσπα...θα δούμε σύντομα! Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Α ναι ρε, σωστά! Χεχε! Δεν καλύπτει η εγγύηση τυχόν τριξίματα και ελαττώματα συναρμογής? τεσπα...θα δούμε σύντομα! Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές!Τα καλύπτει αλλά επειδή είναι λίγο random αυτά θα πρέπει να τρέχεις στα συνεργεία να το κάνουν βόλτες, να το ακούσουν και μετά να αρχίσουν να ξηλώνουν αν θελήσουν να ασχοληθούν, αλλιώς σου λένε κανα 'δεν ακούμε εμείς κάτι' και άντε γεια! Μην νομίζεις ότι τους αποζημιώνουν από τα Κεντρικά για τέτοιες δουλειές!!!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν μπορεί να σε βοηθήσει ο iceman. Κι εμένα αυτός με βοήθησε να γραφτώ εκεί. Είναι πολύ εξυπηρετικός τύπος.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια .... δεν πέρασες όμως για το αυτοκόλλητο...
Σκέψου πάντως να μην ήμουν και ξενερωμένος, δηλαδή [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]Αχ το ξέρω ρε Στέφανε, αλλά Πραγματικά έχω πήξει όσο δεν πάει...Κάποια στιγμή όμως θα σου ρθω, γιατί όποτε βλέπω το χτύπημα μου γυρίζουν τα άντερα...
-
Μια χαρά είναι το αμάξι και καλοταξιδη να είναι . Εξαιρετική επιλογή, απλά σε αυτά τα λεφτά αγγιζεις Xtrail σε απλή έκδοση με τον 1,6 ή έχω μείνει εντελώς πίσω στις τιμες ;
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Μια χαρά είναι το αμάξι και καλοταξιδη να είναι . Εξαιρετική επιλογή, απλά σε αυτά τα λεφτά αγγιζεις Xtrail σε απλή έκδοση με τον 1,6 ή έχω μείνει εντελώς πίσω στις τιμες ;Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Από 29.500 και πάνω το x-trail!
Βέβαια και πάλι πολλά είναι για QQ αυτά τα λεφτά, αλλά περί ορέξεως...... -
Τοσα δεν το πηρες το δικο σου;
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το QQ σου zEr0c0oL!
Θέματα αξιοπιστίας δεν φαίνεται να έχει το QQ, η συναρμογή του όμως δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Σε μένα βέβαια το πιο ενοχλητικό είναι ένας θόρυβος από την αριστερή πλευρά του ταμπλό, το οποίο όμως δεν οφείλεται πιθανότατα στο εργοστάσιο, αλλά στον αντιπρόσωπο που έβαλε σε εκείνο το σημείο την ένδειξη του αισθητήρα παρκαρίσματος. Προφανώς ξήλωσαν σε εκείνο το σημείο το ταμπλό για να περάσουν την καλωδίωση και δεν το ξανατοποθέτησαν όπως θα έπρεπε.
Το θέμα είναι ότι λόγω δουλειά δεν βολεύει να το πάω για να το φτιάξουνε κιόλας. Μου έρχεται να το λύσω μόνος μου!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το QQ σου zEr0c0oL!Θέματα αξιοπιστίας δεν φαίνεται να έχει το QQ, η συναρμογή του όμως δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Σε μένα βέβαια το πιο ενοχλητικό είναι ένας θόρυβος από την αριστερή πλευρά του ταμπλό, το οποίο όμως δεν οφείλεται πιθανότατα στο εργοστάσιο, αλλά στον αντιπρόσωπο που έβαλε σε εκείνο το σημείο την ένδειξη του αισθητήρα παρκαρίσματος. Προφανώς ξήλωσαν σε εκείνο το σημείο το ταμπλό για να περάσουν την καλωδίωση και δεν το ξανατοποθέτησαν όπως θα έπρεπε.
Το θέμα είναι ότι λόγω δουλειά δεν βολεύει να το πάω για να το φτιάξουνε κιόλας. Μου έρχεται να το λύσω μόνος μου! [emoji38]
Μια από τα ίδια.το μόνο τρίξιμο από αριστερά, στο σημείο που έχουν βάλει το λαμπάκι του συναγερμου
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Τοσα δεν το πηρες το δικο σου;25000 το αμάξι συν 1000 το δέρμα + 500 σε αξεσουάρ + 800 το ceramic pro...
Άστο τι μου το θύμισες βραδιάτικα ..... Αν το διαιρέσω με τα χιλιόμετρα που έχω προσθέτοντας στην τιμή κόστη μικρής ασφαλείας, πετρέλαιο, τέλη, σέρβις βγαίνει ανα χιλιόμετρα κόστος χρήσης τετραλιτρου.... -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το QQ σου zEr0c0oL!Θέματα αξιοπιστίας δεν φαίνεται να έχει το QQ, η συναρμογή του όμως δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Σε μένα βέβαια το πιο ενοχλητικό είναι ένας θόρυβος από την αριστερή πλευρά του ταμπλό, το οποίο όμως δεν οφείλεται πιθανότατα στο εργοστάσιο, αλλά στον αντιπρόσωπο που έβαλε σε εκείνο το σημείο την ένδειξη του αισθητήρα παρκαρίσματος. Προφανώς ξήλωσαν σε εκείνο το σημείο το ταμπλό για να περάσουν την καλωδίωση και δεν το ξανατοποθέτησαν όπως θα έπρεπε.
Το θέμα είναι ότι λόγω δουλειά δεν βολεύει να το πάω για να το φτιάξουνε κιόλας. Μου έρχεται να το λύσω μόνος μου!
Θα ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα και θα βαρεθούμε να διαφωνούμε, αλλά η αξιοπιστία δεν κρίνεται στον 1,5 χρόνο που κυκλοφορεί το αμάξι. Άντε να πεις αξιόπιστο τον κινητήρα που κυκλοφορεί χρόνια. Τα υπόλοιπα του αμάξιου και του κάθε νέου αμαξιού αρκετά χρόνια αργότερα.
Μην δικαιολογείς την κατάσταση με δήθεν λάθος τοποθέτηση αξεσουάρ. Σε όλα σχεδόν μπαίνει after market κάτι και δεν τρίζουν όλα . Δεδομένου μάλιστα ότι ακόμα και μετά απο 1, 5 χρόνο ακούγονται παράπονα για τριξίματα και θορύβους καπαπιπτει και η δικαιολογία των παιδικών ασθενειών και αντικρίζουμε κατάματα την αλήθεια περί της ποιότητας κατασκευής.
Δεν λέω προφανώς ότι ειναι να κλαις απλά να είσαι συνειδητοποιημένος τι παίρνεις και κυρίως ποσό το παίρνεις. Εςυ κιόλας με την energy κερδισμένος θα είσαι πάντα ακόμα και αν ξεκινήσει να τρίζει ολόκληρο ... -
Έτσι που το θέτεις για το θέμα της αξιοπιστίας έχεις ένα δίκιο. Και εμάς το VW Bora τον πρώτο χρόνο μόνο ένα τρίξιμο στον μπροστά δεξί τροχό είχε βγάλει. Μετά τον τρίτο χρόνο ήταν που άρχισε να καταρρέει το αμάξι
Για το τρίξιμο πάντως, 99% φταίει η τοποθέτηση από του αισθητήρα παρκαρίσματος από την αντιπροσωπεία. Στην δεξιά πλευρά δεν κάνει τίποτα ούτε τσικ, ενώ και στο internet δεν έχω διαβάσει το παραμικρό. Σκέψου ότι ούτε το δικό σου δεν το έχει εμφανίσει
Το θέμα είναι κατά πόσο εμπιστεύεσαι τον ίδιο αντιπρόσωπο για να σου το φτιάξει...
Αγορά νέου Diesel αρχές 2016