-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ενας mod ρε παιδια!!! Μαζεψτε τον!Δύσκολο το κόβω, πρέπει μάλλον να έχει χονδρό βύσμα!
Δεν έχει ούτε χοντρό, ούτε λεπτό [mod]
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Ενας mod ρε παιδια!!! Μαζεψτε τον!
Δύσκολο το κόβω, πρέπει μάλλον να έχει χονδρό βύσμα!
Θα δείξει η συνέχεια...
-
Ο χρήστης nissangtr έγραψε:
Εγώ το πήγα στον μάστορα και ειδε από τον εγκέφαλο ότι έχει βλαβη
για πείτε εσείς που ειστε μηχανικοί και ξερεται?τί βλάβη είδε;;;;
για εμάς που δεν ξέρουμε και δεν είμαστε μηχανικοί..... -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Θα δείξει η συνέχεια...
Θες να το συζητήσουμε σε off topic βάση?
Τι σε κάνει να νομίζεις πως έχει βύσμα?
Και τι περιμένεις να δείξει η συνέχεια?(Με δεδομένο ότι αγνοείς ότι έγινε report στο συγκεκριμένο μέλος και ήδη επιλήφθηκα ως mod)
-
Ο χρήστης Manker έγραψε:
Θα δείξει η συνέχεια...
Θες να το συζητήσουμε σε off topic βάση?
Τι σε κάνει να νομίζεις πως έχει βύσμα?
Και τι περιμένεις να δείξει η συνέχεια?
(Με δεδομένο ότι αγνοείς ότι έγινε report στο συγκεκριμένο μέλος και ήδη επιλήφθηκα ως mod)«Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε»
Το επίπεδο του φόρουμ το καθορίζετε εσείς, καλή συνέχεια. -
Μάλλον για σένα 'έτσι είναι αν έτσι εσύ νομίζεις' αλλά είναι λανθασμένη η εντύπωση σου.
Το επίπεδο του φόρουμ το καθορίζουν τα μέλη του. Η Διαχειριστική Ομάδα απλά λειτουργεί υπέρ της εύρυθμης λειτουργίας του. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
για εμάς που δεν ξέρουμε και δεν είμαστε μηχανικοί.....αντλια βενζινης
-
ΤΟ δείχνει κάτι τέτοιο;Μήπως βλέπει χαμηλή πίεση ; Που και αυτό το βλέπει;
Και εμείς γιατί να σου πούμε;Τον μηχανικό σου δεν τον πληρώνεις;Εκείνος δεν είναι υπεύθυνος;
Μια προσπάθεια κανονικού και πολιτισμένου διαλόγου, χωρίς περιττά σχόλια από όλους, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. [mod]
-
την άλλαξες;;;πόσο πήγε;;;
-
Ρε φιλε σου ειδε με διαγνωστικο βλαβη στην αντλια βενζινης; Εισαι σιγουρος; Με το διαγνωστικο; Πες μας το ονομα του μηχανικου σου να του δωσουμε το νομπελ μηχανολογιας. Πες του να σου βαλει τι διαγνωστικο για να δει αν πετσικαρισε ο μεντεσες της πισω δεξιας πορτας.
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Ρε φιλε σου ειδε με διαγνωστικο βλαβη στην αντλια βενζινης; Εισαι σιγουρος; Με το διαγνωστικο; Πες μας το ονομα του μηχανικου σου να του δωσουμε το νομπελ μηχανολογιας. Πες του να σου βαλει τι διαγνωστικο για να δει αν πετσικαρισε ο μεντεσες της πισω δεξιας πορτας.το γεγονος να εχει ενδειξη χαμηλης τασης στο διαγνωστικο ρε γκιώνη δεν σου περναει στο μυαλό?
δεν περναει ρευμα από την αντλια βενζίνης?
πατίνι οδηγάς εσύ και δεν ξερεις ότι με διαγνωστικό πχ (σε vw group (tsi) που γνωρίζω) βλέπεις ποσα bar ψεκαζει η αντλία.
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
Ρε φιλε σου ειδε με διαγνωστικο βλαβη στην αντλια βενζινης; Εισαι σιγουρος; Με το διαγνωστικο; Πες μας το ονομα του μηχανικου σου να του δωσουμε το νομπελ μηχανολογιας. Πες του να σου βαλει τι διαγνωστικο για να δει αν πετσικαρισε ο μεντεσες της πισω δεξιας πορτας.
το γεγονος να εχει ενδειξη χαμηλης τασης στο διαγνωστικο ρε γκιώνη δεν σου περναει στο μυαλό?
πατίνι οδηγάς εσύ και δεν ξερεις ότι με διαγνωστικό πχ (σε vw group (tsi) που γνωρίζω) βλέπεις ποσα bar ψεκαζει η αντλία.
Μόνο που το tsi έχει 2 αντλίες, μία χαμηλής, μία υψηλής πίεσης, μάντεψε σε πια μπορείς να δεις την πίεση. Τώρα στο ford του 2002 να συμβαίνει κάτι τέτοιο, δύσκολα.
-
το γεγονος να εχει ενδειξη χαμηλης τασης στο διαγνωστικο ρε γκιώνη δεν σου περναει στο μυαλό?
Αδερφε, τι αυτοκινητο εχει ο Nissangtr (και αν ειναι δικο του και οχι του πατερα του) δεν το ξερουμε, για αυτο και οι αμφιβολιες για τη διαγνωση απο μακρια.
Γενικοτερα ομως, να ξερεις δεν ειναι ολοι τοσο τυχεροι να οδηγουν αυτοκινητα διαμαντια οπως του group vag. Φανταζομαι με ενα διαγνωστικο απο το ebay θα μπορεις να αντικαταστησεις το μηχανικο σου ανετα, να γλυτωσεις και λεφτα
-
Καλά [emoji485] [emoji485]
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Καλά [emoji485] [emoji485]Στα κρασια της φαρμας Vag, τα γραδα του μουστου τα μετρανε με διαγνωστικο.
-
αφου δεν ξερουμε τι αμαξι εχει γιατι καποιοι εξυπνοι λενε ότι δεν μπορει να κανει διαγνωση με το διαγνωστικο στην αντλια?
μιλησε κανεις για ford και vag?
και μιλησε κανεις πιο είναι καλυτερο αμαξι και ποιο όχι?
μαζεψτε τα κομπλεξ σας ξερόλες.
ρωταει ο ανθρωπος αν εχει θεμα με αντλια και πετάγεται ο κάθε τσοπάνης και γραφει ότι θελει. Ναι ρε γιδια αμα δεν εχει πιεση το κύκλωμα βενζινης μπορει να είναι αντλια, μπορει να είναι ρυθμιστης πίεσης βενζίνης,μπορει να είναι βαλβιδα ανακύκλωσης καυαεριων, μπορει να είναι βαλβιδα αναθυμιάσεων ρεζερβουάρ καυσιμων, μπορει χιλια δυο πραγματα αναφορρικα με τι κύκλωμα βενζίνης........και ναι ρε γιδια το βλεπει από το διαγνωστικο.οποιος δεν τα ξερει αυτά να παει να μετρησει κανα δυναμο από ποδηλατο.
Α και είμαι σιγουρος ότι θα απαντησετε ότι τα vag δεν είναι καλα.
χεστηκα ουτε τα φτιαχνω ουτε τα πουλαω.κομπλεξικος,ξερόλας και γιδι όμως για να γραφω ότι παπαρια μου κατεβει , δεν ειμαι
-
αφου δεν ξερουμε τι αμαξι εχει γιατι καποιοι εξυπνοι λενε ότι δεν μπορει να κανει διαγνωση με το διαγνωστικο στην αντλια?μιλησε κανεις για ford και vag?
Αυτός, 1-0
εχω ενα ford focus μπορω να του αλλαξω σαζμαν 5 ταχυτητες να του κανω 6 θα δω διαφορα?ειναι χειροκινητο
...
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
αφου δεν ξερουμε τι αμαξι εχει γιατι καποιοι εξυπνοι λενε ότι δεν μπορει να κανει διαγνωση με το διαγνωστικο στην αντλια?
μιλησε κανεις για ford και vag?
Αυτός, 1-0
εχω ενα ford focus μπορω να του αλλαξω σαζμαν 5 ταχυτητες να του κανω 6 θα δω διαφορα?ειναι χειροκινητο
...
επειδή περνας εφηβεια..σπασε τα καυλόσπυρα και μιλάμε.
για την ηλικια σου όμως ,καλη η λαλακια σου.
υγ.μαθε τι βαλβολινες φορας, και μαθε κάθε ποτε πρεπει να τις αλλαζεις..
αντλια βενζινης