Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Φίλε μου επειδή και γω ήμουν στην φάση που είσαι πριν κάποιους μήνες, λόγω της άφιξης της κορακλας μου, να σου πω ότι για το θέμα αποσκευών δεν χρειάζονται υπερβολές τύπου 7θεσιο κλπ. Καλό είναι όμως να πας τουλάχιστον σε 400 λίτρα και πανω. Εγώ τελικά πήρα το qashqai που το θεώρησα ιδανικό για οικογένεια και εδώ και 4 μήνες το έχουμε καταευχαριστηθει. Να σου πω όμως ότι τα 430 λίτρα είναι οριακά για εμάς. Πχ στις διακοπές το καλοκαίρι με ένα καρότσι, πάρκοκρεβατο, λοιπά συμπραγκαλα του μωρού και αποσκευές με το ζόρι χωρεσαμε. Χθες πήγαμε σε γνωστό παιχνιδαδικο μαζί με την μικρή και είχαμε και το ποδήλατο της. Πήραμε και κάτι ογκώδη πράγματα και τελικά χρειάστηκε να ρίξω κάθισμα. ...
Διακοπές καλοκαίρι, 2πλό καρότσι (δίδυμες γαρ), 2 παρκοκρέβατα, λοιπά συμπράγκαλα και αποσκευές. Αμάξι ... ένα ηρωικό ibizaκι ... και ναι είμαστε ακόμα εδώ ζωντανοί! Και οι 4!!!
Πλάκα πλάκα, δε βαριέμαι να τα γράφω και να τα ξαναγράφω, και ας με παρεξηγήσει και ας με βρίζει όποιος θέλει. Ακόμα και εν έτη 2015 και βαθιά μέσα στη κρίση, επιμένουμε να υπερβάλουμε σε τέτοια πράγματα όπως η (πολυέξοδη) αγορά ενός αυτοκινήτου με δικαιολογία ότι κάναμε 2 παιδιά και έχουμε να κουβαλήσουμε όλα αυτά τα τσιμπράγκαλα. Και όταν μετά από 2 χρόνια ούτε παρκοκρέβατα θα έχουν μείνει ούτε καρότσια, ούτε τίποτα ... ξεμένουμε με το περίπτερο ....
Ν' αγιάσει το στόμα σου φιλαράκι!!!!!!
Άραγε, πόσες φορές πρέπει να το πούμε ότι τα πολλά συμπράγκαλα των παιδιών υφίστανται μέχρι την ηλικία των 2 ετών;;;
Τελικά, κανένας από εμάς δεν μεγάλωσε σε seat 124, kadett, golf 1ης γενιάς κ.λπ