-
χωρις κινητο εξυπνακια δε γινεται να ζησεις το 2015, χωρις καμερες παρακολουθησης μια χαρα γινεται.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
χωρις κινητο εξυπνακια δε γινεται να ζησεις το 2015, χωρις καμερες παρακολουθησης μια χαρα γινεται.Ναι αγορι μου. Οτι πεις.
-
Πλησιαζω με περιπου 140 προπορευομενο σκουρο audi s4 το οποιο παει με 90 αριστερα (2 λωριδες το σημειο) και πεταω ΜΙΑ φορα φωτα αφου δε ξεκουναγε.. κανει δεξια και μπαινει πισω απο αλλο αμαξι δεξια.. Ακριβως μετα μπροστα μου τελικα βρισκω την αιτια της καταστασης...atos το οποιο και λογω πολυ μεγαλης διαφορα πλατους,κακων πισω φωτων του(βραδυ) και κωλοφερατζας του audi δεν ειχα δει απο πριν.. Πλησιαζωντας το επομενο αμαξι στα δεξια και θεωρωντας οτι δεν εχει κανενα νοημα να πεταξω φωτα αφου λογω οχηματος και αποστασεων δε μπορει να κανει τιποτα περιμενω να προσπερασει και τοτε σκαει μυτη το audi σε φαση 'κανε ακρη μη σε περασω απο πανω' παιζωντας φωτα σα τρελος εχωντας κολλησει πανω μου.. ε οποτε αποφασισα να δω τι σκατα φρενα εχουν τα s4 πετωντας μεσα 3η και τα stop στη μαπα του.. αντε και γαμησου μπασταρδε, θιχτηκες επειδη σου πεταξε φωτα ο κουβας..
Επικος χαρος (accent) επισης, σε τμημα της Πατρων-Κορινθου που εχει δοθει στη κυκλοφορια τελευταια (κολονακι στη μεση και δυο αυτοκινητα ανα ρευμα για προσπεραση και οχι κινηση σε στοιχους) αρχισε να το φερνει οριακα πανω μου πανω σε καμπη τη στιγμη που το φτερο μου ηταν στη πορτα του.. με τη κορνα και φρενα απο μενα καταλαβε τι εκανε...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πλησιαζω με περιπου 140 προπορευομενο σκουρο audi s4 το οποιο παει με 90 αριστερα (2 λωριδες το σημειο) και πεταω ΜΙΑ φορα φωτα αφου δε ξεκουναγε.. κανει δεξια και μπαινει πισω απο αλλο αμαξι δεξια.. Ακριβως μετα μπροστα μου τελικα βρισκω την αιτια της καταστασης...atos το οποιο και λογω πολυ μεγαλης διαφορα πλατους,κακων πισω φωτων του(βραδυ) και κωλοφερατζας του audi δεν ειχα δει απο πριν.. Πλησιαζωντας το επομενο αμαξι στα δεξια και θεωρωντας οτι δεν εχει κανενα νοημα να πεταξω φωτα αφου λογω οχηματος και αποστασεων δε μπορει να κανει τιποτα περιμενω να προσπερασει και τοτε σκαει μυτη το audi σε φαση 'κανε ακρη μη σε περασω απο πανω' παιζωντας φωτα σα τρελος εχωντας κολλησει πανω μου.. ε οποτε αποφασισα να δω τι σκατα φρενα εχουν τα s4 πετωντας μεσα 3η και τα stop στη μαπα του.. αντε και γαμησου μπασταρδε, θιχτηκες επειδη σου πεταξε φωτα ο κουβας..Επικος χαρος (accent) επισης, σε τμημα της Πατρων-Κορινθου που εχει δοθει στη κυκλοφορια τελευταια (κολονακι στη μεση και δυο αυτοκινητα ανα ρευμα για προσπεραση και οχι κινηση σε στοιχους) αρχισε να το φερνει οριακα πανω μου πανω σε καμπη τη στιγμη που το φτερο μου ηταν στη πορτα του.. με τη κορνα και φρενα απο μενα καταλαβε τι εκανε...
Ααααχχχχ Κορινθος-Πατρα. Ποσα ζώα νομίζοντας οτι δεν χωραν να προσπεράσουν καθονται μες τη μεση και δημιουργουν κινηση. Καντε στην ακρη καποιοι ΜΠΟΡΟΥΝ και ΘΕΛΟΥΝ να προσπεράσουν. Αν συναινέσεις στο προσπερασμα ακομα και με τα κολονάκια ειναι εφικτο (σε καποια σημεια) ακόμα και σε νταλικα
-
Tο πρωτο περιστατικο ηταν ακριβως μετα τη διχαλα για Αττικη Οδο - Ελευσινα. Πανω σε αυτο που λες συμφωνω μονο οταν υπαρχει σχετικη ανεση οπως στη δευτερη περιπτωση.. αν εχει νταλικα-λεωφορειο σε συγκεκριμενα μονο σημεια και κατα προτιμηση μονο ευθεια, για να μη ρισκαρεις.. και αν καποιος ειναι πιο θαρραλεος-γρηγορος εννοειται κανεις χωρο και τον αφηνεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Tο πρωτο περιστατικο ηταν ακριβως μετα τη διχαλα για Αττικη Οδο - Ελευσινα. Πανω σε αυτο που λες συμφωνω μονο οταν υπαρχει σχετικη ανεση οπως στη δευτερη περιπτωση.. αν εχει νταλικα-λεωφορειο σε συγκεκριμενα μονο σημεια και κατα προτιμηση μονο ευθεια, για να μη ρισκαρεις.. και αν καποιος ειναι πιο θαρραλεος-γρηγορος εννοειται κανεις χωρο και τον αφηνεις.Κοιτα αν αντικειμενικά δε χωράς, δεν κανεις μαλακίες. Αν όμως χωράς και δεν περνάς, ενώ ταυτόχρονα δεν αφήνεις χώρο να μπει κάποιος αναμεσα, εισαι επικινδυνος, γιατι αναγκαζεις τον αλλο να κανει καφριλα. Εχω βαρεθει να βλεπω τον καθε μαλακα να καθεται καροτσα στο μπροστινο του και εγω να αναγκαζομαι να τους περασω 2 ή και 3 σε 1 προσπερασμα. αν ζητησεις ευγενικά απο νταλικα ή λεωφορείο να περασεις στο 90% σε αφηνει και δεν κινδυνευεις καθολου (στα συγκεκριμένα σημεια που ειναι εφικτο). Το έζησα το πρηγουμενο ΣΚ που πηγα Αρτα.
Υ.Γ. το δευτερο προσωπο δεν ειναι στοχευμενο σε εσενα nonos ειμαι σιγουρος οτι δεν το κανεις
-
Παω να πλησιασω με το μοτορι διασταυρωση και ακουω απο αριστερα κορνα. Εγω εχω προτεραιοτητα. Κοβω ταχυτητα και τσουπ σκαει μουρη ενα σμαρτ με μια γκομενα μαλλον οχι σμαρτ. Σταματω, σταματα, που πας της λεω; Πατησα κορνα μου λεει Δεν μπορεσα να κρατηθω και γελασα. Ενταξει ηταν ψαρωμενη, της ειπα να κοιταει τα σηματα και να αφησει την κορνα γιατι το σημα ολοι κοιταμε για την προτεραιοτητα. Εφυγα. Δεν ξερω αν καταλαβε τπτ. Ελπιζω να μην συνεχισει να βασιζεται στην....κορνα.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Παω να πλησιασω με το μοτορι διασταυρωση και ακουω απο αριστερα κορνα. Εγω εχω προτεραιοτητα. Κοβω ταχυτητα και τσουπ σκαει μουρη ενα σμαρτ με μια γκομενα μαλλον οχι σμαρτ.Σιγουρα οχι σμαρτ η γκομενα
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Υ.Γ. το δευτερο προσωπο δεν ειναι στοχευμενο σε εσενα nonos ειμαι σιγουρος οτι δεν το κανεις
Ναι το καταλαβα απο την αρχη
-
Ήμουν την Παρασκευή με το Mazda MX-5 στην εθνική.....απελπισμένη με μίνι χίλια τετρακοςια έπαιζε τα φώτα σε όλους για προσπέραση.......¨¨μολις έκανες δεξιά καθόταν πίσω και δεν έκανε τίποτα, ¨¨μολις πήγαινε άλλος του έπαιζε τα φώτα......λυπάμαι για αυτο που συμβαίνει πλέον στην χώρα αυτή . Την Πέμπτη το βράδυ σε μονόδρομο κανονικά έρχεται μπάρμπας απο αντίθετα και μου φωνάζει απαγορεύεται ρε μαμακισμενο ........κόψε και άλλο τις συντάξεις Τςιπρα !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ποδηλάτης στην Θεσσαλονίκη πήρε τον νόμο στα χέρια του
Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η αντίδραση ενός αγανακτισμένου ποδηλάτη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με την… αναισθησία οδηγών αυτοκινήτων.Βλέποντας για άλλη μια μέρα τα αυτοκίνητα να έχουν καταλάβει τον ποδηλατόδρομο στην αρχή της παραλίας ξεφούσκωσε τα λάστιχα των ΙΧ.
Σύμφωνα με το seleo.gr σε τουλάχιστον 10 σταθμευμένα αυτοκίνητα είχε ξεφουσκωθεί το ένα από τα τέσσερα λάστιχα.
http://www.stroumfaki.org/2015/11/blog-post_521.html
Οταν το κρατος ειναι ενα μπρδελο που τπτ δεν δουλευει τοτε αρχιζουν οι κοινωνικοι αυτοματισμοι. Αλλοι κανουν τους νταηδες της ασφαλτου, αλλοι τους τροχονομους, αλλοι τα θυματα και στο τελος ο ποιο δυνατος και πονηρος κερδιζει. -
ευκολάκι ο ποδηλάτης να τρέχει τώρα στα δικαστήρια για κακόβουλες ενέργειες,πιθανή πρόκληση ατυχήματος εκ προμελέτης κτλ κτλ!!!
-
Αν και στις φωτογραφίες δεν φαίνεται ότι υπάρχει ποδηλατόδρομος, λογικά θα είναι.
Από εκεί και πέρα, η αντίδραση αναμενόμενη.
Εμένα ποιο πολύ με εκπλήσσει που υπάρχουν ποδηλάτες που επιμένουν να θεωρούν ότι είμαστε Βορειο-Ευρωπαϊκή χώρα και βγαίνουν με τα ποδήλατά τους στους δρόμους.
Δεν έχουν πάρει πρέφα ότι η χώρα αυτή δεν αλλάζει; -
Εγω το βαζω ποιο πλατια το θεμα. Γενικα αυτο το πραμα με το παρανομο παρκαρισμα και που δεν κοβει κλησεις η τροχαια εχει καταντησει αηδια.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Εγω το βαζω ποιο πλατια το θεμα. Γενικα αυτο το πραμα με το παρανομο παρκαρισμα και που δεν κοβει κλησεις η τροχαια εχει καταντησει αηδια.θα συμφωνήσω, απλά να ξεχωρίσουμε την παράμετρο αυτή, από την αυθαίρετη επέμβαση του καθένα στην περιουσία μας.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Εγω το βαζω ποιο πλατια το θεμα. Γενικα αυτο το πραμα με το παρανομο παρκαρισμα και που δεν κοβει κλησεις η τροχαια εχει καταντησει αηδια.
θα συμφωνήσω, απλά να ξεχωρίσουμε την παράμετρο αυτή, από την αυθαίρετη επέμβαση του καθένα στην περιουσία μας.
Εννοειται. Το αυτοκινητο, το μηχανακι ειναι μια μικρη ή μεγαλη περιουσια. Δεν λεω πως εκανε καλα ο ποδηλατης. Λεω για τα χαλια τα μαυρα της πολιτειας που με την αδιαφορια της, εχει οδηγησει στο να παιρνει ο καθενας τον νομο στα χερια του.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν έχουν πάρει πρέφα ότι η χώρα αυτή δεν αλλάζει;
εγω κυκλοφορω με ποδηλατο αρκετες μερες. Αμα δεν προσπαθησεις δεν αλλαζει. και επισης απο οταν ξεκινησα να ποδηλατω εχει αλλαξει πολυ (απο το 2008 ) Ολα αλλαζουν , αργα αλλα σταθερα. στην ελλαδα πιο αργα βεβαια αλλα τι στο καλο θα αλλαξουν... θα μαθουμε να οδηγουμε σαν ανθρωποι και εμεις μια μερα.
-
Εγω δεν το κοιταζω μονον απο την πλευρα του ποσο αλλαξε το να μπορεις να κανεις ποδηλατο με ασφαλεια μεσα στην πολη. Κοιτω που παρκαρουν χωρις να τους νοιαζει τους οδηγους. Βλεπουν τα ζωα ολοκληρο παρκινγκ και πανε και παρκαρουν μπροστα του. Πανε σε διαβασεις πεζων και βαζουν το αμαξι τους και δεν εχω δει μια φορα μια κληση. Οταν η αδιαφορια της πολιτειας επιβραβευει αυτο το καφριλικι τοτε υπαρχει θεμα. Φοραω κρανος οποτε παιρνω την μηχανη. Υπαρχουν διαστηματα που φαινεται θελουν να μαζεψουν κανενα φραγκο και σου στεινουν μπλοκα παντου για κρανος. Μετα εξαφανιζονται. Λες και τους καταπιε η γη. Που στο κερατο ειναι μετα; Σε γραφεια και πινουν καφεδες ενω θα επρεπε να ειναι εξω και να κυνηγανε τους παραβατες; Τι στο καλο κανουν; Εχω πετυχει καλοκαιριατικα σε επαρχιακο δρομο (ημουν με τη μηχανη και βολταριζα), τζιπακι της αστυνομιας, σε εναν χωματοδρομο παρκαρισμενο κατω απο δεντρο και τους τροχονομους αραγμενους. Μιλαω για εποχες προ κρισης που δεν υπηρχε η δικαιολογια δεν εχουν λεφτα για βενζινη, δεν εχουν περιπολικα κλπ.
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
Δεν έχουν πάρει πρέφα ότι η χώρα αυτή δεν αλλάζει;
εγω κυκλοφορω με ποδηλατο αρκετες μερες. Αμα δεν προσπαθησεις δεν αλλαζει. και επισης απο οταν ξεκινησα να ποδηλατω εχει αλλαξει πολυ (απο το 2008 ) Ολα αλλαζουν , αργα αλλα σταθερα. στην ελλαδα πιο αργα βεβαια αλλα τι στο καλο θα αλλαξουν... θα μαθουμε να οδηγουμε σαν ανθρωποι και εμεις μια μερα.
Και εγώ κυκλοφορούσα με δύο ποδηλατάκια (που τα πρόσεχα και τα είχα σε άριστη κατάσταση) μέχρι που μου έσπασαν την αποθήκη του σπιτιού που μένω (2013) και μου τα έκλεψε σπείρα δύο Γεωργιανών που συνεργαζόταν με Αλβανούς και Πακιστανούς εργάτες που δούλευαν σε εμπορία καυσόξυλων απέναντι από το μπαλκόνι μου. Την σπείρα την έπιασαν. Τα ποδηλατάκια μου όμως έκαναν πρόλαβαν και τα εξαφάνισαν. Μάλλον έφυγαν με φορτηγά για Αλβανία.
Η χώρα αυτή όχι μόνο δεν αλλάζει προς το καλύτερο σε κανένα απολύτως τομέα, αλλά γίνεται χειρότερη για να μην γράψω καμιά ποιο βαριά κουβέντα. Πάρτε το είδηση.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η χώρα αυτή όχι μόνο δεν αλλάζει προς το καλύτερο σε κανένα απολύτως τομέα, αλλά γίνεται χειρότερη για να μην γράψω καμιά ποιο βαριά κουβέντα. Πάρτε το είδηση.
Θελω ακομη να πιστευω οτι παρολες τις δυσκολιες ολο και κατι θα γινει στο τελος. παντως το περιστατικο που περιγραφεις ειναι κλοπη και δεν εχει σχεση με την κυκλοφορια στον δρομο με ποδηλατο. που ναι μεν ειναι πολυ επικινδυνη αλλα σιγουρα ειναι καλυτερη απο τις καμικαζι εποχες πριν 10 χρονια
Αλλιως ρε συ να φυγουμε ολοι να την αφησουμε ενα μαυρο χαλι σε οσους μεταναστες εχουν και αυτοι τα κοτσια να μην φυγουν και στους ελληνες που την εκαναν σαν να τα μουτρα τους/μας
Δεν ξερω πως θα βελτιωθει η φαση αλλα αρνουμαι να σταματησω να το προσπαθω εστω και λιγο. ναι θα κυκλοφορω με ποδηλατο και ελπιζω οτι θα μαθουν να οδηγανε πριν με φανε λαχανο. Θα οδηγω αυτοκινητο σαν ανθρωπος μπας και μαθουν απο το παραδειγμα και αμα λαχει θα ζω σαν ανθρωπος μπας και δουν τι χανουν ...δεν γινεται να φυγουμε ολοι. απο την παρεα μου ουτε οι μισοι δεν ειναι ελλαδα...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]