Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δηλαδή αναθεωρησες την αρνητική άποψή σου σχετικά με τους 3 κυλ?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Η αρνητικη αποψη μου, θυμιζω οτι ηταν κυριως σε ακουστικο επιπεδο, και συγκεκριμενα οταν αφορα μια premium μαρκα-μοντελο, για εμενα τουλαχιστον ακουγοταν τρελα ακυρη επιλογη...
Πρωτη επαφη που ειχα πριν εναμιση χρονο περιπου με το νεο mini 1.5/136ps, περα απο το ηχητικο κομματι, ο κινητηρας ηταν εξαιρετικος σε αποδοση, και με αμεση αποκριση στο πατημα γκαζιου.
Στην 3κυλινδρη 318i, μου φανηκε ελαφρως διαφορετικη η ακουστικη του, προς το καλυτερο, ισως η πολλαπλη εξαγωγης να εχει μικροδιαφορες σε σχεδιαση, ή να ειναι εντελως διαφορετικη.
Κοντολογοις, μετα και απο την 318i δεν ξετρελαθηκα κιολας, δεν μπορω να πω οτι απο πληρως αρνητικη σταση -που ειχα- οτι τωρα μου αρεσει, απλως οτι δεν ξενερωνω και τοσο πολυ στο ηχητικο κομματι.
Ενδεχομενως και με ενα πιο ελευθερο φιλτρο, ή και εξατμιση, να γινεται ακομα πιο σπορτιφ η χροια του.
Αυτο που με εχει ξενερωσει πιο πολυ ειναι οτι προς το παρον, (και δεν εχω ακουσει κατι για το προσεχες μελλον) δεν υπαρχει καποιο προγραμμα απο γνωστο βελτιωτη (Hartge, shnitzer) για τον 3κυλινδρο, οπως πχ υπαρχει για τον Ν20, που ευκολα με ενα piggy back και με εγγυηση 2 ετων
η ισχυς ανεβαινε στα 204Ps και η ροπη στα 280ΝΜ με 2,500ευρω περιπου...
Πλεον για να πας σε τετοιες ιπποδυναμεις, περα απο το αρκετα μεγαλυτερο κοστος επομενης εκδοσης (πχ απο 318i σε 320i) πρεπει αναγκαστικα να πας σε 2λιτρο κινητηρα.
Μονο για την 3αρα υπαρχει προς το παρον η 320ed Lci με τον 1,600αρη 170ps...Για την 1 series, 2 series δεν παιζει...