-
Πλέον κανεις δεν μιλάει για οικολογία και πράσινα άλογα, το ζήτημα ειναι πλέον καθαρά φορομπηχτικο, πάντα ηταν, απλώς τώρα το παραδέχονται όλοι.
Αναμενόμενο να μπουν τέλη σε ολα τα αυτοκινητα. Και στις 2-3 ηλεκτρικές bmw και καμία 100 υβριδικά Toyota θα μπορούσαν να μπουν αλλα ειναι τόσα λίγα που who cares. -
καταγγέλλω τον δάκτυλο της τουοτα ,,,, που (μέχρι του χρόνου) θα μαμιθει να πουλάει yaris hybrid ....χαχαχαχαχα
-
Από το κείμενο εγώ κατάλαβα ότι πάμε για φόρο πολυτελείας στα 1800cc πλέον...
Φάτε αξιοπρέπεια.
Όσοι κράζανε-φθονούσανε όσους έχουν 2000-2500-3000cc και λέγανε ''εσύ πρέπει να πληρώσεις, είσαι προύχοντας και μην κλαίγεσαι'', θα έρθει η σειρά τους γιατί ο λογαριασμός του φαληρημένου δημοσίου δεν βγαίνει. -
@InsaneDriver , πες μου πόσα έχει τσοντάρει το δημόσιο στις τράπεζες ... που μάλιστα από την ανακεφ που έρχεται, αυτές χαρίζονται σε ιδιώτες (μαλλον σε ξένους ομίλους τραπεζών).
win-win
sorry για το offtopic
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
@InsaneDriver , πες μου πόσα έχει τσοντάρει το δημόσιο στις τράπεζες ... που μάλιστα από την ανακεφ που έρχεται, αυτές χαρίζονται σε ιδιώτες (μαλλον σε ξένους ομίλους τραπεζών).win-win
sorry για το offtopic
Δεν με ενδιαφέρει πόσα έχει τσοντάρει.
Εγώ νοιώθω κορόιδο που δεν δανείστηκα ποτέ ή αν δανείστηκα ήμουν τυπικός, που ποτέ δεν προσπάθησα να μου κουρέψουν οφειλές σε τράπεζες ή δημόσιο, που πάντα κοιτάω να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου και μετά ότι μείνει να ζω.Έχω βαρεθεί να πληρώνω σε ένα τρύπιο βαρέλι...είτε λέγεται δημόσιο, είτε τράπεζες που τις φουντάρανε οι κυβερνήσεις με τα θαλασσοδάνεια και τα κόκκινα δάνεια και πάει λέγοντας.
Όλοι κοιτάνε να τους χαρίσουν κάτι και δεν ενδιαφέρονται για τον λογαριασμό.
Παίρνει ο άλλος δάνειο με επιτόκιο σε ελβετικό φράγκο και επειδή πήρε ένα ρίσκο για να κερδίσει στην αρχή και τώρα έκατσε στον άξονα, πρέπει το κράτος να τον προστατεύσει, να του χαρίσει το δάνειο κτλπ
Όταν όμως πόνταρε στο ελβετικό φράγκο, δεν τον είδα να θέλει να γίνει συνέταιρος με το κράτος στο κέρδος του.
Τώρα τη χασούρα ας την πληρώσει ο διπλανός του... -
Όποιος θεωρεί ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα ήταν ανεξάρτητο από το βαθύ ελληνικό κράτος μάλλον ζει σε άλλη χώρα ή δεν έχει γνωρίσει από κοντά εκατοντάδες διοικητικά στελέχη τραπεζών που εντελώς τυχαία είναι συγγενείς μεγαλοστελεχών κομμάτων και όχι μόνο.
Και το αλισβερίσι συνεχίζεται για να τρώνε αμφότεροι.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
@InsaneDriver , πες μου πόσα έχει τσοντάρει το δημόσιο στις τράπεζες ... που μάλιστα από την ανακεφ που έρχεται, αυτές χαρίζονται σε ιδιώτες (μαλλον σε ξένους ομίλους τραπεζών).
win-win
sorry για το offtopic
Εγώ νοιώθω κορόιδο που δεν δανείστηκα ποτέ ή αν δανείστηκα ήμουν τυπικός, που ποτέ δεν προσπάθησα να μου κουρέψουν οφειλές σε τράπεζες ή δημόσιο, που πάντα κοιτάω να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου και μετά ότι μείνει να ζω.Έχω βαρεθεί να πληρώνω σε ένα τρύπιο βαρέλι...είτε λέγεται δημόσιο, είτε τράπεζες που τις φουντάρανε οι κυβερνήσεις με τα θαλασσοδάνεια και τα κόκκινα δάνεια και πάει λέγοντας.
Παίρνει ο άλλος δάνειο με επιτόκιο σε ελβετικό φράγκο και επειδή πήρε ένα ρίσκο για να κερδίσει στην αρχή και τώρα έκατσε στον άξονα, πρέπει το κράτος να τον προστατεύσει, να του χαρίσει το δάνειο κτλπ
Όταν όμως πόνταρε στο ελβετικό φράγκο, δεν τον είδα να θέλει να γίνει συνέταιρος με το κράτος στο κέρδος του.
Τώρα τη χασούρα ας την πληρώσει ο διπλανός του...Που εισαι ρε insane. Τα γραφω και τα ξαναγραφω και θα τα ξαναγραφω στο Θεμα για το Τριτο Μνημονιο. Σωζουμε τις τραπεζες και με λεφτα φορολογουμενων που δεν πηρανε δανεια, δεν εχουν καταθεσεις σε αυτες τις τραπεζες και οι τραπεζες δεν κουρευουν τα δανεια ή να κλεισουν χωρις βεβαια να παρουν λεφτα απο το κρατος. Οπως γινεται με ολες τις επιχειρησεις. Εχεις ζημιες και δεν τα βγαζεις περα; Λουκετο. Να μην τις στηριξει το κρατος. Οι καταθετες θα χασουν τα χρηματα τους και οσοι δανειστικαν, οι τραπεζα θα χασει τα δανεια που εδωσε ή θα τα πουλησει κοψοχρονια σε funds ή αλλες τραπεζες. Δεν τις κλεισανε ομως τις τραπεζες. Τις δωσανε και τα λεφτα για τα κοκκινα δανεια, αλλα ζητανε και ολο το ποσο απο τα δανεια αυτα οι τραπεζες. 140 δις εχουν παρει οι τραπεζες απο τους Ελληνες φορολογουμενους για τα κοκκινα δανεια και δεν εχουν κουρεψει κανενα. ΕΧΟΥΝ ομως διαγραψει τα χρεη της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ειναι μερικες εκατονταδες εκατομυρια ευρω + την διαγραφη των θαλασσοδανειων της ΑΤΕ + οσων δεν ξερουμε ακομα. Και οπως λεει ο Storm ακομη δινονται θαλασσοδανεια. Αλλα δεν ξεκινανε απο εκει οι τραπεζες.
Και εγω δεν εχω παρει δανειο, ομως εχω μια ευαισθησια σε οσους πεσανε θυματα της υποδουλωσης τους με την παροχη ευκολου και φθηνου χρηματος. Δεν εχω σε οσους μπορουν να τα αποπληρωσουν και κανουν την παπια. Τεσπα αλλο κεφαλαιο. Οι δανειζομενοι σε Ελβετικο Φραγκο ακουγα θα εχουν 40% επιβαρυνση. Αν σκεφτει καποιος πως τις ισοτιμιες τυπικα τις καθοριζει η πορεια της οικονομιας μιας χωρας, αλλα και οι τραπεζες, αυτο το 40% μπορει να ειναι τεχνητη ανοδος, λογω τραπεζικων μαγειρεματων.
Sorry kai gia το δικο μου off topic αλλα πλεον εχουμε φαει τοσο στριμωγμα στα οικονομικα, σε ολα τα θεματα. Φαγητο, φαρμακα, εισφορες, μισθοι, τελη, διοδια, ενφια, εισητηρια λεωφορειων, δεν εχει μεινει τπτ να μιλησεις χωρις να μπριζωθεις που το εχουν φορολογησει. -
Τα τελικα τελη, αυτα που θα πληρωσουμε ή οχι, ανακοινωθηκαν ή ακομα..?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τα τελικα τελη, αυτα που θα πληρωσουμε ή οχι, ανακοινωθηκαν ή ακομα..?Στην αιθουσα αναμονης ειμαστε Νονε και τα λεμε Ακομα δεν ξερουμε ποτε θα απογειωθουν.
-
Μόλις τώρα στην ΕΡΤ, στέλεχος του υπ.Οικονομικων(Παν.Μελαχρινός) δήλωσε ,μεταξύ άλλων, ότι ίσως ανακοινωθούν και μέσα στην ημέρα. Διέψευσε τις φήμες περί τέλους ακινησίας και ανέφερε πως θα ωφεληθούν τα παλιότερα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Μόλις τώρα στην ΕΡΤ, στέλεχος του υπ.Οικονομικων(Παν.Μελαχρινός) δήλωσε ,μεταξύ άλλων, ότι ίσως ανακοινωθούν και μέσα στην ημέρα. Διέψευσε τις φήμες περί τέλους ακινησίας και ανέφερε πως θα ωφεληθούν τα παλιότερα αυτοκίνητα.Καλά, εσείς στο σχολείο...ΕΡΤ βλέπετε;;;
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Μόλις τώρα στην ΕΡΤ, στέλεχος του υπ.Οικονομικων(Παν.Μελαχρινός) δήλωσε ,μεταξύ άλλων, ότι ίσως ανακοινωθούν και μέσα στην ημέρα. Διέψευσε τις φήμες περί τέλους ακινησίας και ανέφερε πως θα ωφεληθούν τα παλιότερα αυτοκίνητα.Ειχαν πει Λεωνιδα πριν κανα δυο βδομαδες πως την Παρασκευη θα λεγανε τα μετρα. Αλλα ειναι κουφαλες. Δεν ειπαν ποιανου μηνα την Παρασκευη. Αντε να δουμε. Ενταξει εγω το εχω παρει αποφαση και για το αυτοκινητο και περιμενω του χρονου και για την μηχανη οτι θα με σκιζουν σε φορους. Και το ΚΤΕΟ θα αυξησουν καποια στιγμη και τον φορο στην βενζινη που τωρα εχει πεσει η τιμη της, τα παντα ολα. Εκτος αν πεσουν (που θα πεσουν γιατι ο κοσμος θα τους παρει με τις πετρες).
-
Εδώ τον ΕΝΦΙΑ τον έβγαλαν 10 ημέρες πριν την καταληκτικη ημερομηνία πληρωμής της δόσης, στα τέλη θα κολλήσουν να τα ανακοινώσουν τόσο νωρίς; έχουμε καιρό ακόμη.
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν κάνει τίποτα και ακόμα ψάχνονται..
-
Τα τέλη κυκλοφορίας αντί να χρησιμοποιηθούν για συντήρηση και ανάπτυξη του οδικού δικτύου ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ πηγαίνουν σε μισθούς/συντάξεις δεκοτζήδων και άγαμων θυγατέρων. Όχι τώρα με τον Συριζα αλλά και με τους προηγούμενους τα ίδια γίνονται.
Y.Γ:Με αριστερή κυβέρνηση, όχι 5 αλλα 65% αύξηση την πληρώνω ευχαρίστως , τον δεξιό φασισμό δεν γουστάρω , ο αριστερός έχει άλλη χάρη.
-
-
300e παιδια για αμαξι του '94 πληρωνα αν παει στα 260e κατι ειναι..
-
Αυτή τη στιγμή το...καυτό ρεπορτάζ που επικαλούνται κάποια site (τύπου news247.gr) είναι ότι να 'ναι. Γράφουν κάτι στη μία παράγραφο και το ακριβώς αντίθετο στην επόμενη
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
win-win
sorry για το offtopic
Τώρα τη χασούρα ας την πληρώσει ο διπλανός του...Που εισαι ρε insane. Τα γραφω και τα ξαναγραφω και θα τα ξαναγραφω στο Θεμα για το Τριτο Μνημονιο. Σωζουμε τις τραπεζες και με λεφτα φορολογουμενων που δεν πηρανε δανεια, δεν εχουν καταθεσεις σε αυτες τις τραπεζες και οι τραπεζες δεν κουρευουν τα δανεια ή να κλεισουν χωρις βεβαια να παρουν λεφτα απο το κρατος. Οπως γινεται με ολες τις επιχειρησεις. Εχεις ζημιες και δεν τα βγαζεις περα; Λουκετο. Να μην τις στηριξει το κρατος. Οι καταθετες θα χασουν τα χρηματα τους και οσοι δανειστικαν, οι τραπεζα θα χασει τα δανεια που εδωσε ή θα τα πουλησει κοψοχρονια σε funds ή αλλες τραπεζες. Δεν τις κλεισανε ομως τις τραπεζες. Τις δωσανε και τα λεφτα για τα κοκκινα δανεια, αλλα ζητανε και ολο το ποσο απο τα δανεια αυτα οι τραπεζες. 140 δις εχουν παρει οι τραπεζες απο τους Ελληνες φορολογουμενους για τα κοκκινα δανεια και δεν εχουν κουρεψει κανενα. ΕΧΟΥΝ ομως διαγραψει τα χρεη της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ειναι μερικες εκατονταδες εκατομυρια ευρω + την διαγραφη των θαλασσοδανειων της ΑΤΕ + οσων δεν ξερουμε ακομα. Και οπως λεει ο Storm ακομη δινονται θαλασσοδανεια. Αλλα δεν ξεκινανε απο εκει οι τραπεζες.
Και εγω δεν εχω παρει δανειο, ομως εχω μια ευαισθησια σε οσους πεσανε θυματα της υποδουλωσης τους με την παροχη ευκολου και φθηνου χρηματος. Δεν εχω σε οσους μπορουν να τα αποπληρωσουν και κανουν την παπια. Τεσπα αλλο κεφαλαιο. Οι δανειζομενοι σε Ελβετικο Φραγκο ακουγα θα εχουν 40% επιβαρυνση. Αν σκεφτει καποιος πως τις ισοτιμιες τυπικα τις καθοριζει η πορεια της οικονομιας μιας χωρας, αλλα και οι τραπεζες, αυτο το 40% μπορει να ειναι τεχνητη ανοδος, λογω τραπεζικων μαγειρεματων.
Sorry kai gia το δικο μου off topic αλλα πλεον εχουμε φαει τοσο στριμωγμα στα οικονομικα, σε ολα τα θεματα. Φαγητο, φαρμακα, εισφορες, μισθοι, τελη, διοδια, ενφια, εισητηρια λεωφορειων, δεν εχει μεινει τπτ να μιλησεις χωρις να μπριζωθεις που το εχουν φορολογησει.- ανακεφαλαιοποιούμε τις τράπεζες (νομίζω ότι είναι η 3η φορά που χαρίζουμε)
- οι τράπεζες πουλάνε για τα 10% της αξίας τους τα δάνεια 100+δις (επιχειρηματικά +στεγαστικά)
- τα ξένα finds δανείζονται αυτό το 10% (10δις) από την παγκόσμια τράπεζα και τα αγοράζουν.
χωρίς να βάλουν ούτε 1€, είτε τα πουλάνε στο 20-30% της αρχικής αξίας τους ... με κέρδος 100-200%
είτε εκμεταλλεύονται οι ίδιοι τα φιλέτα, αφού επιβάλουν για την παρτη τους φοροαπαλλαγές.
.
.στην επόμενη τρύπα των τραπεζών (σε πόσους μήνες αραγε ), πάμε σε οικουμενική κυβέρνηση, χωρίς περιουσιακά στοιχεία και άφραγοι, σε διπλό νόμισμα.
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Αυτή τη στιγμή το...καυτό ρεπορτάζ που επικαλούνται κάποια site (τύπου news247.gr) είναι ότι να 'ναι. Γράφουν κάτι στη μία παράγραφο και το ακριβώς αντίθετο στην επόμενηΤο πρωτο λινκ που εχει βαλει ο Λεωνιδας δεν αντιφασκει καπου.
-
μας βλέπω να τον 'πίνουμε' για 1γρ ..... χαχαχαχαχααχαχ
Τέλη κυκλοφορίας