Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Βασικα δεν ειμαι του σκουτερ λογω συντηρησης (ιμαντες, τροχαλιες, δεν μου αρεσουν και τα αυτοματα), αλλα πολλα πλεον μοτορια εχουν injection και εγκεφαλους αλλα ειναι απλα τα πραματα σε σχεση με τα αυτοκινητα. Καλα εδω σε ολα ειμαστε απατεωνες, εχει και σωστους, αλλα θελει ψαξιμο. Διαβαζα στο θρεντ για τα λιπαντικα που φτιαχνουν στην Ελλαδα διαφοροι λαδια και τα βαφτιζουν μετα.Δεν ξέρεις το κερατο μου τι σκτα βαζεις στη μηχανη. Σκεψου δλδ να πεσεις σε μια τετοια φαση και μετα να αναρωτιεσαι γιατι αρχιζει και καιει λαδια το μοτερ σου. Να αγορασεις τηγανολαδο για κανονικο και μετα να τον πιεις χωρις να ξερεις τι και πως. Μαλλον θα το μαθεις οταν ανοιξεις το κολημενο μοτερ. Γμσετα.
Θα το βαλω εδω γιατι το ξεχνω. Rip και στον Τσακωνα....Τον πηγαινα, ηταν αυθεντικος, εξω καρδια δεν κυνηγουσε εκπομπες και καναλια για να προβληθει. Κριμα. Φευγουν οι παλιοσειρες...υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις επώνυμα λιπαντικά και να είναι του σωρού;;;;δεν νομίζω......
αν εις γνώση σου πας και βρεις τον καθένα που υπόσχεται διάφορα,τότε καλά να πάθεις!
στην χειρότερη το επώνυμο να μη κάνει για το μοτέρ σου και ας έχει διαστημικές προδιαγραφές.http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=35916&start=6750
Εσυ δεν νομιζεις. Αλλοι ομως εχουν αμφιβολιες.Ειδες εσυ κατι επωνυμο να εμπορευται το παλικαρι;;;
Αντιθετα λεει τι και πως και αν θες............πολυ πιθανο να ειναι οκ,εξισου ομως πιθανο να ειναι πυρηνελαιο.Εγω δεν θα τα δοκιμαζα παντως.Αν βαλεις λαδια Αvin το μοτερ 99.9% δεν θα παθει τιποτα.Αν βαλεις λαδια ggab με προδιαγραφες/πιστοποιηση Αvin εχει διαφορα και παιρνεις ρισκο!
Δεν καταλαβες μαλλον τι εγραψα στο πρωτο post. Δεν λεω να την πατησεις απο λαδια που ξερεις οτι τα φτιαχνει ο Στηβ. Εκει εννοειται πως αναλαμβανεις την ευθυνη αφου τον εμπιστευεσαι. Λεω την περιπτωση μην πεσεις σε καμια κομπινα και παρεις επωνυμο λαδι πχ Μοbil 1 που μεσα εχει τηγανολαδο. Και αυτο το εγραψα γιατι ειχα διαβασει στο thread με τα λιπαντικα πως παιζει θεμα.
'Παιδια ξερουμε κατι για την γνησιοτητα των Mobil 1 5w50 και γενικοτερα ολης της γκαμα της Mobil 1 στην Ελλαδα?Εχω ακουσει οτι χυμα λαδι το συσκευαζουν και το βαφτιζουν μεσα σε λιμανια και επιπλεον με θορυβησε το γεγονος οτι η συσκευασια του εχει barcode που αντιστοιχει στην Ελλαδα και οχι στην Ελβετια(νομιζω)που λεγεται οτι κατασκευαζονται-συσκευαζονται.Αν γνωριζει κανεις κατι ας το γραψει παρακαλω!'
Αλλα ενταξει δεν μπορω να μην αγοραζω λαδια επωνυμα επηδει μπορει να εχει γινει καποτε κομπινα κλπ. Ο καθενας που φτιαχνει δικα του λαδια μπορει να φτιαχνει το καλυτερο λαδι, να το χαιρεται να το δινει σε αλλους ομως. Εγω παω για επωνυμο.