-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Ταριφας στη Λ.Αθηνων μου κοβει στα 50 στην αριστερη και αφου τρωει την πρωτη κορνα βγαζει φλας γι αριστερα στο φαναρι που ερχεται, οπου κι εγω πλεον ανεβηκα...πανω στη κορνα γιατι φυσικα καβαλησε ολη τη σειρα 10 αυτοκινητα που περιμεναν. Του εξηγησα οτι παιζει το σκατουλακι του αναμεσα στα ποδαρακια του και με υφος αμοιβαδας διχως αντιδραση συνεχισε να επιζει στο λοβοτομημενο συμπαν του.. 40αρης δεν ηταν...
Πρέπει να γίνει έρευνα για την αναισθησία των ταξιτζιδων. Μιλάμε ότι ρίχνουν στάχτη στα μάτια των βουδιστών μοναχών!
Αναλογα. Ή θα ειναι αλοιφη και δεν θα δινουν σημασια ή θα ειναι στην πριζα ετοιμοι για ολα ειδικα οταν πανε να παρουν κουρσα. Ημουν σταμτημενος σε ενα μονοδορομο και περιμενα να περασουν αυτοι που ειχαν προτεραιοτητα. Θα εστριβα δεξια. Ο μονοδρομος ηταν λιγο φαρδυς. Με κορναρει ο ταριφας να φυγω. Πως να φυγω; Ερχοταν μηχανακι. Δεν περιμενε πολυ. Εκανε οπισθεν, περασε απο διπλα μου και εστριψε δεξια κανωντας να σταματησουν οι αλλοι που ειχαν προτεραιοτητα. Εβγαλε το χερι απο το παραθυρο και εκανε νοημα να σταματησει αυτος που ερχοταν στον καθετο δρομο. Τον πετυχα παρακατω με αλαρμ και να μπαινει ενας μπαρμπας μεσα. Εχουν εναν δικο τους κοκ και κωδικα συμπεριφορας.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Νταξ .... Έβγαλε φλας.....είναι ευρωπΕοςΤωρα οκ
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ταριφας στη Λ.Αθηνων μου κοβει στα 50 στην αριστερη και αφου τρωει την πρωτη κορνα βγαζει φλας γι αριστερα στο φαναρι που ερχεται, οπου κι εγω πλεον ανεβηκα...πανω στη κορνα γιατι φυσικα καβαλησε ολη τη σειρα 10 αυτοκινητα που περιμεναν. Του εξηγησα οτι παιζει το σκατουλακι του αναμεσα στα ποδαρακια του και με υφος αμοιβαδας διχως αντιδραση συνεχισε να επιζει στο λοβοτομημενο συμπαν του.. 40αρης δεν ηταν...
Πρέπει να γίνει έρευνα για την αναισθησία των ταξιτζιδων. Μιλάμε ότι ρίχνουν στάχτη στα μάτια των βουδιστών μοναχών!
Αναλογα. Ή θα ειναι αλοιφη και δεν θα δινουν σημασια ή θα ειναι στην πριζα ετοιμοι για ολα ειδικα οταν πανε να παρουν κουρσα. Ημουν σταμτημενος σε ενα μονοδορομο και περιμενα να περασουν αυτοι που ειχαν προτεραιοτητα. Θα εστριβα δεξια. Ο μονοδρομος ηταν λιγο φαρδυς. Με κορναρει ο ταριφας να φυγω. Πως να φυγω; Ερχοταν μηχανακι. Δεν περιμενε πολυ. Εκανε οπισθεν, περασε απο διπλα μου και εστριψε δεξια κανωντας να σταματησουν οι αλλοι που ειχαν προτεραιοτητα. Εβγαλε το χερι απο το παραθυρο και εκανε νοημα να σταματησει αυτος που ερχοταν στον καθετο δρομο. Τον πετυχα παρακατω με αλαρμ και να μπαινει ενας μπαρμπας μεσα. Εχουν εναν δικο τους κοκ και κωδικα συμπεριφορας.
Στους 10 οι 6 είναι στα π@π@ρια τους τελείως - τα ζώα μου αργά, οι 3 ίσα που είναι έτοιμοι να βγουν να πλακωθούν και 1 που θα αντιμετωπίσει την κατάσταση σαν κανονικός άνθρωπος. Σε καμία περίπτωση βέβαια κανένας από τους 10 δεν θα φταίει, γιατί αυτοί τα κάνουν όλα σωστά! Βλέπε αλλαγή λωρίδες χωρίς φλας, ανάποδα σε μονόδρομο κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Στους 10 οι 6 είναι στα π@π@ρια τους τελείως - τα ζώα μου αργά, οι 3 ίσα που είναι έτοιμοι να βγουν να πλακωθούν και 1 που θα αντιμετωπίσει την κατάσταση σαν κανονικός άνθρωπος. Σε καμία περίπτωση βέβαια κανένας από τους 10 δεν θα φταίει, γιατί αυτοί τα κάνουν όλα σωστά! Βλέπε αλλαγή λωρίδες χωρίς φλας, ανάποδα σε μονόδρομο κλπ κλπ.
να δεις άμα προκαλέσουν και ατύχημα
σε πόση ώρα έχουν καλέσει από τον ασύρματο 'αυτόπτες μάρτυρες' και νταηλίκι συναδέλφους...
...λίγη ώρα θέλει να ενημερωθεί ο 'αυτόπτης' για την υπόθεση και έτοιμος! -
Ο χρήστης inertia έγραψε:
να δεις άμα προκαλέσουν και ατύχημα
σε πόση ώρα έχουν καλέσει από τον ασύρματο 'αυτόπτες μάρτυρες' και νταηλίκι συναδέλφους...
...λίγη ώρα θέλει να ενημερωθεί ο 'αυτόπτης' για την υπόθεση και έτοιμος!Πιτσιρικας ημουν, καμια 14 χρονων με εναν ακομη συνομιλικο. Περναει μια γυναικα με το αμαξι της και απο τα αριστερα της ερχεται με φορα ο ταξιτζης, δεν προλαβε να πατησει φρενο η γυναικα και τον χτυπησε φτερο και πορτα. Βγαινει ο ταξιτζης. Εσυ φταις γιατι εγω ηδη ειχα περασει απο την διασταυρωση. Του λεει η γυναικα, πως ηταν απο δεξια του και ετρεχε κι ολας ο ταξιτζης. Φορτωνει ο αλλος τοτε και αρχιζει, και εσυ δεν θα μου πεις, που πηρες τιμονι μαλακισμενη. Φωναχτα ολα αυτα.
Στα 30 μετρα ηταν το σπιτι της γυναικας. Ειχε εναν γιο καμια 25 χρονων, αλανι που πλακωνοταν οποιος και αν ηταν ο αλλος αν τυχαινε μπερδεμα αγριο και ας επαιζε να τις φαει. Ετυχε να εχει και αλλους 2 φιλους του, τα παρομοια με αυτον. Ακουει τον αλλον να στολιζει την μανα του κατεβαινει κατω και παει προς τον ταξιτζη. Λεει η μανα του, ελα εδω ρε Αντωνη (λεω ενα ονομα τυχαιο) αυτος θα με δειρει στο τελος. Αστο μανα πανω μου. Μολις βλεπει ο ταριφας τους 3 να πηγαινουν προς το μερος τους και ενω περπατανε αρχιζουν να τον λενε σε εμας να τα πεις αυτα μ.....α, αρ...ι, μ......ι και αλλα. Μενει ο ταξιτζης κοκαλο. Σαν καποιος να τον παγωσε. Ρε παιδια να τα βρουμε. Εγω πανω στα νευρα μου ειπα βλακιες. Δεν ειναι ωρα για καυγαδες ας ηρεμησουμε. Καποιοι ειχαν βγει στο δρομο απο τις φωνες. Ευτυχως οι τρεις περπατουσαν κανονικα και δεν ετρεξαν να του την πεσουν. Προλαβαινουν δυο γειτονες και μπαινουν στην μεση. Ρε παιδια ας το σταματησουμε εδω, δεν ηξερε τι ελεγε. Η μανα του Αντωνη πηγε τον επιασε τον ειπε δυο κουβεντες. Ο ταξιτζης απο εκεινη την στιγμη μιλησε ξανα μετα απο τρια τεταρτα που ηρθε η τροχαια. Μουγκα. Καθοταν μεσα στο ταξι, προβατο. Και οταν περιεγραφε το συμβαν στην τροχαια, ηρεμα ειπε τι και πως, η κυρια περασε απο εδω, εγω απο εκει κλπ κλπ. -
Αυτά και αν είναι ζώα.
Παραλίγο να είχα άσχημο τρακάρισμα και να πέσω και πάνω σε ανθρώπους.
Πριν μια ώρα, στην Μεταμόρφωση, Δεκελείας ψηλά.
Κάθε Σαββάτο έχει λαϊκή αγορά.
Κατεβαίνω προς τα κάτω από Στεργίου, δεν είχε σχεδόν καθόλου κίνηση. Μπροστά μου η Λαϊκή. Πατάω λίγο φρένο.
Και 20 μέτρα πριν περάσω από την Λαϊκή, έπεσα σε συμπλοκή με γύφτους!Πριν καταλάβω καλά, καλά τι γινόταν ένα αγροτικό Datsun με γύφτους πατάει γκάζι περνά δίπλα μου και κάτι άλλοι γύφτοι βγαίνουν στο δρόμο και ΜΠΑΜ! Τρώω ένα ροδάκινο στο παρμπρίζ.
Νόμιζα ότι με πυροβόλησαν! Πήγε να μου φύγει το αυτοκίνητο, τρόμαξα.
Ήμουν σίγουρος ότι έσπασε και το τζάμι! Πάνω στον πανικό μου, απομακρύνθηκα και ποιο κάτω σταμάτησα.
Το ροδάκινο είχε σκάσει στο καπό του αυτοκινήτου και από εκεί γκέλαρε στο παρμπρίζ.Ευτυχώς, το ραδάκινο ήταν ζουμερό και τελικά δεν υπήρξε καμιά ζημιά.
Αν γράψω τώρα τίποτα για τα γυφταριά θα με πουν ρατσιστή, οπότε άστο καλύτερα.
-
Η κατηγορια αυτη συμπολιτων μας ψηφιζει storm. Και μιλαμε για αρκετες ψηφους. Αυτο το γνωριζουν καλα δημοτικοι συμβουλοι και οι πανω απο αυτους. Με πιανεις τι εννοω. Υπαρχουν και εντιμοι ανθιγγανοι υπαρχουν και οι παραβατικοι. Ο νομος δεν κανει διακρισεις στην παραβατικοτητα και στην παρανομια με μια εξαιρεση. Τους βουλευτες για τους οποιους υπαρχει ασυλια. Μην ακουω λοιπον π@π@ριες πως πανω απο ολους ειναι ο νομος. Στην πραξη υπαρχουν και αλλες εξαιρεσεις που οριζονται απο την διαπλοκη αναμεσα σε πολιτικους και οικονομικα συμφεροντα. Δεν εχω τπτ με τους ανθιγγανους οσο τηρουν τις υποχρεωσεις τους απεναντι σε μια εννομη πολιτεια. Σε αυτον τον τοπο πρεπει καποτε να μαθουν ολοι πως δεν εχουν μονον δικαιωματα εχουν και υποχρεωσεις. Να υπερασπιστουμε τα δικαιωματα οποιων ειναι σε μειονεκτικη θεση, αλλα να τους τονισουμε και τις υποχρεωσεις τους, γιατι ειδαλως αδικουμε τα υπολοιπα μελη της κοινωνιας, τα οποια ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις τους.
-
Οι έντιμοι ειναι η μειοψηφία και οι παραβατικοι οι πλειοψηφία.
Λυπάμαι για αυτούς που ειναι καλοί άνθρωποι και στηγματιζονται απο αυτούς που ειναι ζώα. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Οι έντιμοι ειναι η μειοψηφία και οι παραβατικοι οι πλειοψηφία.
Λυπάμαι για αυτούς που ειναι καλοί άνθρωποι και στηγματιζονται απο αυτούς που ειναι ζώα.Στο εξωτερικο εχει και εκει πολλους κακους, παραβατικους, παρανομους. Το καλο ειναι οτι οταν καλεσεις την αστυνομια ερχεται σχεδον αμεσως και οταν πιασει καποιον ακομη και για ενα ροδακινο που πεταξε σε αμαξι, δεν τον αφηνει. Θα πληρωσει το προστιμο ή οτι λεει ο νομος. Εδω ξερουν πως και να τους πιασουν, την αλλη μερα θα βγουνε κυριοι. Στο αλλο θεμα με τους εμπορους μεταχειρισμενων δεν το συζηταμε που οι μαντρες εχουν καταλαβει πεζοδρομια; Πανε εξω να το κανεις αυτο. Για καθε αμαξι προστιμο και αν την επομενη μερα δεν εχουν εξαφανιστει, μηνυση για το δικαστηριο και κλεισιμο του μαγαζιου μεχρι να συμορφωθεις. Δεν ξερω αν σε πανε αυτοφορα στο δικαστηριο. Και εξω οι ποινες οταν λενε 5 χρονια, ειναι 5 χρονια. Μπορει να βγεις νωριτερα σε καποιες ποινες, αλλα θα πρεπει να εχεις διαγωγη κρυσταλο. Οχι οπως εδω με μαμουνιες.
Μπορει με εφεση να βγεις. Αλλα εχει επιτροπες απο κοινωνιολογο, ψυχολογο, των διευθυντη της φυλακης που εκτιμουν την συμπεριφορα σου στην φυλακη. Και αναλογα με το τι εχεις κανει και εχεις μπει μεσα, σου καθοριζουν επισταστη, επιτροπο που πας και δινεις παρον. Και αν δεν εισαι σωστος σε στελνει μεσα για το υπολοιπο της ποινης. Τα ισοβια εξω, ειναι ισοβια. Δεν ειναι αυτα τα καραγκιοζλικια 25 χρονια και αν εισαι καλο παιδι, κανεις 10 χρονια και βγαινεις εξω.
Επειτα εκει στο δικαστηριο στα σοβαρα οικονομικα και ποινικα αδικηματα δεν κρινουν τρεις νοματαιοι στην εδρα που δεν ξερεις τι παιζει με αυτους. Κρινουν ενορκοι. Πολιτες για να μην μπορεις να πας να πιασεις 10 ποσα ειναι ατομα να τα δωροδοκησεις. Εδω ειμαστε ιθαγενεις. -
δεν ξέρω τι λέτε, αλλά γύφτο και έντιμο (με μπέσα δηλαδή) δεν εχω συναντήσει ποτέ μου.
και αυτό σίγουρα έχει να κάνει με την αντιμετώπιση που λαμβάνουν από το κράτος όπως αναφέρθηκε.
το οποίο κράτος δεν τολμά καν να τους ακουμπήσει, πόσο μάλλον ένας απλός πολίτης. -
Εγώ με κανέναν άνθρωπο δεν έχω πρόβλημα μέχρι τη στιγμή που θα μου δημιουργήσει.
Αν κάποιος, ο οποιοσδήποτε, μου προκαλέσει πρόβλημα ή είναι η αιτία για να δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό θέμα στην προσωπική μου ζωή, τότε έχω και εγώ πρόβλημα μαζί του, αντιδρώ αναλόγως και κυρίως αλλάζει και η άποψή μου προς εκείνον.
Τα όρια του ανθρωπισμού μου και της ευγένειας μου, προς τους άλλους ανθρώπους φτάνουν μέχρι ένα σημείο.
Από το σημείο αυτό και μετά ο ανθρωπισμός μου και η ευγένειά μου, πάνε περίπατο. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
δεν ξέρω τι λέτε, αλλά γύφτο και έντιμο (με μπέσα δηλαδή) δεν εχω συναντήσει ποτέ μου.
και αυτό σίγουρα έχει να κάνει με την αντιμετώπιση που λαμβάνουν από το κράτος όπως αναφέρθηκε.
το οποίο κράτος δεν τολμά καν να τους ακουμπήσει, πόσο μάλλον ένας απλός πολίτης.Οι γύφτοι του Μενιδίου η οι γείτονες σου Μεσσήνιοι ειναι αστα να πανε. Πολλοί της Αγίας βαρβαρας εχουν εξανθρωπισθει.
-
ΖΩΟ Νο1 τύπος ~45 ετών με VW Passat mont 97-2000 στην Κατεχάκη από Μεσογείων προς Αττική Οδό μόλις αρχίζει η ανηφόρα με 80 κατάληψη στην αριστερή λωρίδα με την μεσαία άδεια. Σε διακριτικές αλλά και επίμονες υποδείξεις να κάνει στην άκρη,μου κάνει νόημα να περάσω από πάνω. Δυστυχώς δεν έχω LADA NIVA. Τον πέρασα από δεξιά με το απαραίτητο κωλοδάκτυλο όταν έφτασα δίπλα του.
ΖΩΟ Νο2 σκουτεράκι max 300cc στην Κατεχόμενη από έξοδο για Καισαριανή προς έξοδο για Βύρωνα (την 1η) στην αριστερή πάλι με 80 με άδεια τελείως μεσαία και δεξιά.Για 2 ΖΩΑ και άλλα 2 κλασικά τροχομπατσοζώα στα φανάρια Κατεχάκη και Κηφισίας και Κατεχάκη και Μεσογείων άργησα για μια ακόμα φορά στη δουλειά
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
ΖΩΟ Νο1 τύπος ~45 ετών με VW Passat mont 97-2000 στην Κατεχάκη από Μεσογείων προς Αττική Οδό μόλις αρχίζει η ανηφόρα με 80 κατάληψη στην αριστερή λωρίδα με την μεσαία άδεια. Σε διακριτικές αλλά και επίμονες υποδείξεις να κάνει στην άκρη,μου κάνει νόημα να περάσω από πάνω. Δυστυχώς δεν έχω LADA NIVA. Τον πέρασα από δεξιά με το απαραίτητο κωλοδάκτυλο όταν έφτασα δίπλα του.
ΖΩΟ Νο2 σκουτεράκι max 300cc στην Κατεχόμενη από έξοδο για Καισαριανή προς έξοδο για Βύρωνα (την 1η) στην αριστερή πάλι με 80 με άδεια τελείως μεσαία και δεξιά.Για 2 ΖΩΑ και άλλα 2 κλασικά τροχομπατσοζώα στα φανάρια Κατεχάκη και Κηφισίας και Κατεχάκη και Μεσογείων άργησα για μια ακόμα φορά στη δουλειά
Με 200 χλμ συνηθως κινεισαι κατεχακη η μεσογειων; το νου σου γιατι η βιασυνη δεν εχει καλα αποτελεσματα. Κ μετα θα σου φταινε οι τροχονομοι.
-
Στην άνοδο στην Κατεχάκη από Μεσογείων συνήθως οι ταχύτητες δεν είναι μεγάλες. Έχει τα διαδοχικά φανάρια, έχει και ψηλοκίνηση, πλακώνουν και κάτι επαγγελματικά οχήματα (φορτηγα, βανάκια κλπ...).
Οπότε και να θέλει κάποιος να το 'πατήσει' μάλλον δεν θα έχει και κάποια ιδιαίτερη σημασία. Εκτός αν ξεκινήσει τις 'ταρζανιές' και τα χωσίματα, το οποίο είναι τακτικότατο φαινόμενο στην Κατεχάκη (άνοδο/κάθοδο). -
στην ανηφόρα,που σημαίνει ότι έχουν τελειώσει τα φανάρια,είναι νορμάλ να βόσκει κάποιος με 80 στην αριστερή ενώ οι άλλες είναι άδειες?
-
δεν ειναι αυτοκινητοδρομος.
επισης ποσο ειναι το οριο εκει? 50-60 αν θυμαμαι καλα. -
φίλε nickthetrib σίγουρα υπερβάλεις... άντε και πήγαινες με πάνω απο 80 (ας πούμε 100) για 2 λεπτά, αντε 5 λεπτά το πολύ... αυτό θα σου κέρδιζε περίπου 1 λεπτό από την καθυστέρησή σου... Δεν είμαι σίγουρος κιόλας για τις επιτρεπόμενες ταχύτητες στην κατεχάκη, αλλά νομίζω ότι ήδη από τα 80 είσαι παράνομος. Το κωλοδάχτυλο σίγουρα δεν είναι 'απαραίτητο' όπως γράφεις ακόμα και αν έχει κάνει λάθος κάποιος άλλος οδηγός.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
δεν ειναι αυτοκινητοδρομος.
επισης ποσο ειναι το οριο εκει? 50-60 αν θυμαμαι καλα.Οδικό δίκτυο κατοικημένης περιοχής, 50km/h
-
Είναι το κομμάτι της Κατεχάκη από Κανελοπούλου μέχρι την έξοδο για Καισαριανή. Πας με Toyota Auris άνετα με 120 σε όλο εκείνο το κομμάτι. Το ζώο Νο1 έκανε σήμα να περάσω από πάνω ενώ δίπλα του υπήρχε κενό να κάνει στην άκρη (σήκωνε άνετα κωλοδάκτυλο).
Σε συνδυασμό με τους τροχομπάτσους στις δύο κεντρικές κάθετους (Μεσογείων και Κηφισίας) από 10 λεπτά σε κάθε μια μαζευεται καμποσος χρόνος
Μη με κοροϊδεύετε, δεν νομίζω ότι κάποιος από τους υπόλοιπους πάει με 80 εκεί.
edit
Και αν πάει παρακαλώ να πιάνει ΔΕΞΙΑ και να μη κάνει σήμα να περάσω από πάνω (εκτός και αν είναι τελείως μπουκωμένη, σήμερα ήταν άδεια, πιο πίσω γινόταν της πουτ@ν@ς λόγω τροχομπάτσων).Επίσης δεν με πειράζουν οι τροχομπατσοι όταν κάνουν καλά τη δουλειά τους (νομιζω ότι είναι και να διευκολύνουν την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία στους δρόμους), όταν λείπουν από εκείνα τα σημεία περνάω 5-10 λεπτά γρηγορότερα
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]