Oct 14, 2015, 2:03 PM

Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:

Ταριφας στη Λ.Αθηνων μου κοβει στα 50 στην αριστερη και αφου τρωει την πρωτη κορνα βγαζει φλας γι αριστερα στο φαναρι που ερχεται, οπου κι εγω πλεον ανεβηκα...πανω στη κορνα γιατι φυσικα καβαλησε ολη τη σειρα 10 αυτοκινητα που περιμεναν. Του εξηγησα οτι παιζει το σκατουλακι του αναμεσα στα ποδαρακια του και με υφος αμοιβαδας διχως αντιδραση συνεχισε να επιζει στο λοβοτομημενο συμπαν του.. 40αρης δεν ηταν...

Πρέπει να γίνει έρευνα για την αναισθησία των ταξιτζιδων. Μιλάμε ότι ρίχνουν στάχτη στα μάτια των βουδιστών μοναχών!

Αναλογα. Ή θα ειναι αλοιφη και δεν θα δινουν σημασια ή θα ειναι στην πριζα ετοιμοι για ολα ειδικα οταν πανε να παρουν κουρσα. Ημουν σταμτημενος σε ενα μονοδορομο και περιμενα να περασουν αυτοι που ειχαν προτεραιοτητα. Θα εστριβα δεξια. Ο μονοδρομος ηταν λιγο φαρδυς. Με κορναρει ο ταριφας να φυγω. Πως να φυγω; Ερχοταν μηχανακι. Δεν περιμενε πολυ. Εκανε οπισθεν, περασε απο διπλα μου και εστριψε δεξια κανωντας να σταματησουν οι αλλοι που ειχαν προτεραιοτητα. Εβγαλε το χερι απο το παραθυρο και εκανε νοημα να σταματησει αυτος που ερχοταν στον καθετο δρομο. Τον πετυχα παρακατω με αλαρμ και να μπαινει ενας μπαρμπας μεσα. Εχουν εναν δικο τους κοκ και κωδικα συμπεριφορας.

Στους 10 οι 6 είναι στα π@π@ρια τους τελείως - τα ζώα μου αργά, οι 3 ίσα που είναι έτοιμοι να βγουν να πλακωθούν και 1 που θα αντιμετωπίσει την κατάσταση σαν κανονικός άνθρωπος. Σε καμία περίπτωση βέβαια κανένας από τους 10 δεν θα φταίει, γιατί αυτοί τα κάνουν όλα σωστά! Βλέπε αλλαγή λωρίδες χωρίς φλας, ανάποδα σε μονόδρομο κλπ κλπ.

να δεις άμα προκαλέσουν και ατύχημα
σε πόση ώρα έχουν καλέσει από τον ασύρματο 'αυτόπτες μάρτυρες' και νταηλίκι συναδέλφους...
...λίγη ώρα θέλει να ενημερωθεί ο 'αυτόπτης' για την υπόθεση και έτοιμος!