-
Το οτι θελω να βαψω το αυτοκινητω εξωτερικα (εχω βαψει και αλλο αυτοκινητο εδω και ενα χρονο και ειναι πενα) δεν με κανει καγκουρα..ουτε το οτι λεω να φρεσκαρω τα εσωτερικα με κανει καγκουρα ουτε το σασι που θελω να βαφει για συντηρηση
Trident1971
Ειπα πως εχω παπι με βελτιωμενα φρενα ανερτησεις και οχι καγκουριες.
Ειπα οτι θελω να φτιαξω το υτοκινητο ωστε να ειναι λιγο πιο δυνατο..αλλωστε γι αυτο απευθυνθηκα εδω για να παρω και αλλες γνωμες! Ομως σιχαινομαι τους ειρωνες και ειδικα στην ηλικια μου καποιος πρεπει να μου απαντα με σοβαροτητα οπως κανατε και εσεις.
Απο οτι καταλαβα δεν αξιζει να δωσω χρηματα στο μοτερ (το δεν αξιζει ειναι υποκειμενικο καθως το αυτοκινητο εχει και αξια συναισθηματικη αφου εχω γυρισει πολλα μερη της ελλαδας με αυτο) αλλα ενα βαψιμο το χρειαζεται πιστευω και ισως ενα μηχανισμο για υδραυλικο τιμονι.. -
Αν επιμενεις πως θελει το σασι βαψιμο εσωτερικα .......παω πασο εχεις δικιο σε όλα.Οσον αφορα την ειρωνεια είναι απορια των ερωτημάτων και των θεσεων σου.Αν εγω λεω πως ο γάιδαρος πεταει ε φυσικα και καποιος θα με ειρωνευτεί.
Τεσπα κάθε φυσιολογικος ανθρωπος θα ελεγε να μην ασχολησε με αυτό το αυτοκινητο....εσυ μπηκες εδώ μεσα και ουσιαστικα ηθελες να ακουσεις αυτά που εσυ θεωρεις σωστα. -
Αχιλλεα,
Ειπες για παπι βελτιωμενο, ΑΦΟΥ σου ειπαμε να προσεχεις, εμεις αρχικα δεν το ξεραμε. Πιστευω καταλαβαινεις οτι το μεγαλυτερο ποσοστο νεων στην ηλικια σου εχει το μυαλο εξω απο το κεφαλι, ετσι ημασταν και εμεις, ευτυχως ζησαμε (οχι ολοι) και τωρα λεμε τα 'παπουδιστικα'.
Εγω δοξαζω τον Παντοδυναμο που καταλαβαινεις οτι δεν σου λεμε μαλακιες.
ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΤο αυτοκινητακι σου, οπως και το δικο μου και πολλα αλλα, δεν παιρνει βελτιωσεις χωρις να σκασεις ΠΟΛΛΑ φραγκα και με κινδυνο να το παρεις στο χερι. Ειναι γαϊδορια για να κουβαλανε κοσμο, τελος. Αμα βαλεις νεφτι στον κωλο του γαϊδουριου, οντως τρεχει γρηγοροτερα, αλλα για πόσο? Αλογο παντως δεν θα γινει ποτέ.
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑμα το εχεις με το βαψιμο, τοτε βαψε. Συγχωρεσε τη δυσπιστια μας, βαλε φωτο πριν μετα να φαινεται η διαφορα (αμα θες) και αμα εχεις κανει καλη δουλεια θα σε χειροκροτησουμε να εισαι σιγουρος.
Το σασι συντηρηση ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Κανε τα λεφτα καφεδες και σουβλακια.
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΟΥδραυλικο τιμονι εχεις ιδεα τι σημαινει να μπει σε αυτοκινητο που δε εχει εξ' αρχης?
-Θελεις σιγουρα αντλία... που θα ην στηριξεις? Υπαρχει ετοιμη βαση?
-σωληνωσεις ηψηλης πιεσης... αμα δεν εχει αλλο μοντελο ΙΔΙΟ που θα τις βρεις? Πρεπει να κανουν και μια βολτα απο το ψυγειο να τις παιρνει λιγο ο αερας για να κρυωνουν, υποψη
-δοχειο για υγρο... αντιστοιχα.
-τροχαλια που θα κινει την αντλια με ιμαντα.... που θα την βαλεις?
-Λογικα (μαλλον σιγουρα) θελεις και διαφορετικ κρεμαγιέρα και διαφορα πιθανα συμπαραμαρτούντα... που θα τα βρεις?Ακομα και να υπαρχει ετοιμη απο ιδιο μοντελο με διαφορετικο επιπεδο εξοπλισμου, δεν σημαινει οτι θα μπορει να μπει κιολας και δεν σημαινει οτι θα ειναι φτηνη.
Ακομα χειροτερα, ακομα και να σου πει ο μαστορας οτι 'θα σε φτιαξω εγω, θα βαλουμε απο το αλλο μοντελο' (τριβοντας τα χερια του γιατι θα κανει Πασχα), θα το κανεις? -
Ο χρήστης αχιλλεαςβ έγραψε:
Αχιλλεα,
Αν ΔΕΝ καταλαβες τι σου εγραψε ο cson, κρατα τα 2000€ παιδι μου να εχεις να χαλας με καμμια γκομενιτσα, και ασε αυτα που γραφεις. Μια χαρα ειναι το αυτοκινητακι και ας καιει λαδι. Καλυτερα να του βαλεις φωτια, παρα αυτα που λες.@cson
ΕΓΡΑΨΕΣΔικο μου λαθος που δε διευκρινησα πως δε θα τα κανω ολα μαζι αλλα για αρχη μονο το βαψιμο και μετα βλεπουμε..
Πιστευω πως καταλαβα τι ηθελε να μου πει..Κοιτα για να μπεις στο πνευμα αν και ο καθενας εχει τον δικο του τροπο που βλεπει τα πραματα. Εγω εχω κρατησει ενα Punto I 1000αρι. Για συναισθηματικους λογους θα το κανω οπως βγηκε απο το εργοστασιο αλλα με τον 1.2 κινητηρα. Το κανω δλδ. Στον λαμαρινα ειναι ξεβρακωμενο. Μονον με τα λαστιχα ειναι για να το πανε μετα στον μπογιατζη. Και την μηχανη του θα φτιαξω τα παντα ολα. Θα μου βγει 2500ευρω μπορει και ποιο πανω. Εγω το κανω για λογους συναισθηματικους. Ο καθενας δλδ αναλογα με την κβλα του. Σε αυτο το αμαξι, θα μπορουσα να του κοτσαρω και τον κινητηρα του GT αφου τον εκανα rebuild και αυτον με καλυτερα πιστονια και μπιελες. Οχι για να ανεβασω ιπποδυναμη αλλα για να αντεξουν περισσοτερο. Στα 1000 ομως κ.εκ τι να κανω και να κανεις; Εσυ θες να το πας σε υπερκυβισμο. Δλδ να ανοιξεις τους κυλινδρους στη διαμετρο και να φορεσεις μεγαλυτερα πιστονια. Θα αντεξουν οι μπιελες την αυξηση της συμπιεσης; Τα κουζινετα ειναι ενταξει ή πιθανοτατα θα θελουν και αυτα αλλαγη; Ο μαστορας θα κανει σωστη δουλεια; Και ολα γιατι; για 200 κ.εκ. Εκτος αν εχεις οπως σου ειπα παραπανω κβλα και την βρισκεις με το συγκεκριμενο μοντελο. Αν ομως το θελεις για προσωρινα, αστο. Αφου κατεχεις απο βαψιμο, παρε βαφες, στοκους, ασταρια, ξυστο, σιδερωστο οπου θελει και κανε ενα εξωτερικο βαψιματακι. Βαλε μεσα και καλυματα στα καθισματα και εισαι ok. Το βαψιμο δεν θα σου βγει ενα 200αρι;
-
Έχοντας περάσει από την φάση σου, έχω να σου πω ότι πέρα από την συναισθηματική αξία , πάντα θα θέλεις κάτι παραπάνω και το αμάξι θα γίνει κουμπαράς.
Αν το πουλήσεις και με τα λεφτά που σκοπεύεις να ρίξεις πάρεις κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο, εκεί να δείς ερωτα -
Τον κουμπαρα τον σπας καποια στιγμη και παιρνεις τα λεφτα πισω, το αυτοκινητο οχι.
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ πρεπει να λεγεται, οχι κουμπαρας
-
Αχιλλέα,
Να αποφεύγεις τα τηγανητα, γλυκά με μέτρο και ψάρια και όσπρια μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον.
Να γυμνάζεσαι 3-4 φορές την εβδομαδα και να ακούς τους γονείς σου.Τώρα που αρχίζουν τα κρύα να παίρνεις πάντα ζακέτα
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αχιλλεα,
Αμα το εχεις με το βαψιμο, τοτε βαψε. Συγχωρεσε τη δυσπιστια μας, βαλε φωτο πριν μετα να φαινεται η διαφορα (αμα θες) και αμα εχεις κανει καλη δουλεια θα σε χειροκροτησουμε να εισαι σιγουρος.
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΟΥδραυλικο τιμονι εχεις ιδεα τι σημαινει να μπει σε αυτοκινητο που δε εχει εξ' αρχης?
-σωληνωσεις ηψηλης πιεσης... αμα δεν εχει αλλο μοντελο ΙΔΙΟ που θα τις βρεις? Πρεπει να κανουν και μια βολτα απο το ψυγειο να τις παιρνει λιγο ο αερας για να κρυωνουν, υποψη
-Λογικα (μαλλον σιγουρα) θελεις και διαφορετικ κρεμαγιέρα και διαφορα πιθανα συμπαραμαρτούντα... που θα τα βρεις?Δεν ηξερα οτι χρειαζονται τοσα πολλα για το υδραυλικο οποτε θα μεινω μονο στο εξωτερικο βαψιμο και στο φρεσκαρισμα του ταμπλο με θερμο αερα..ο λογος που δε θα χρειαστω πανω απο 150 ευρω στις μπογιες ειναι επειδη εχω γνωστο φιλο βαφεα ο οποιος θα μου δωσει τα χρωματα σε πολυ χαμηλκς τιμες.
-
Ωραια. Με εναν 150αρακι θα εχεις ενα ομορφουλικο αμαξακι. Αν πετυχεις και καμια ζαντουλα μεταχειρισμενη σε καλη τιμη στην ιδια διασταση με αυτην που εχεις τωρα την χτυπας και αυτη.
-
Ο χρήστης αχιλλεαςβ έγραψε:
Αχιλλεα,
Αμα το εχεις με το βαψιμο, τοτε βαψε. Συγχωρεσε τη δυσπιστια μας, βαλε φωτο πριν μετα να φαινεται η διαφορα (αμα θες) και αμα εχεις κανει καλη δουλεια θα σε χειροκροτησουμε να εισαι σιγουρος.
-Λογικα (μαλλον σιγουρα) θελεις και διαφορετικ κρεμαγιέρα και διαφορα πιθανα συμπαραμαρτούντα... που θα τα βρεις?Δεν ηξερα οτι χρειαζονται τοσα πολλα για το υδραυλικο οποτε θα μεινω μονο στο εξωτερικο βαψιμο και στο φρεσκαρισμα του ταμπλο με θερμο αερα..ο λογος που δε θα χρειαστω πανω απο 150 ευρω στις μπογιες ειναι επειδη εχω γνωστο φιλο βαφεα ο οποιος θα μου δωσει τα χρωματα σε πολυ χαμηλκς τιμες.
Φιλε μηπως νομίζεις ότι το άλτο είναι σαν την άμαξα που τραβάει το άλογο ;Τι κουβούκλιο λες να βγαλεις και να βάψεις το σασί;Συνελθε,πεσε κάτω απο το αμάξι σου να δεις πως είναι ,να ξες αν είναι αρσενικό ή θηλυκό , και ασε τις σαχλαμάρες που διαβάζεις απο εδω και απο εκεί.
-
Κουβουκλιο οταν διαβασα το μυαλο μου πηγε στους τρακτορες. Ενταξει ο φιλος δεν το κατεχει θα μαθει με τον καιρο. Ολοι μας εξαλλου απο το 0 ξεκινησαμε. Για να κοψει ουρανο ουτε να το σκεφτεται. Θα φυγει το κοστος χ3
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Αχιλλέα,Να αποφεύγεις τα τηγανητα, γλυκά με μέτρο και ψάρια και όσπρια μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον.
Να γυμνάζεσαι 3-4 φορές την εβδομαδα και να ακούς τους γονείς σου.Τώρα που αρχίζουν τα κρύα να παίρνεις πάντα ζακέτα
Πιτσιρικας ειναι δεν ειναι παππους
Μη μασας Αχιλλεα. Και εγω και με μηχανη κινουμαι. Ολα ειναι στο προγραμμα. Τους γονεις μην τους ακους παντα. Δεν θα πληρωσεις εσυ τις ανασφαλειες τους. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Αχιλλέα,
Να αποφεύγεις τα τηγανητα, γλυκά με μέτρο και ψάρια και όσπρια μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον.
Μη μασας Αχιλλεα. Και εγω και με μηχανη κινουμαι. Ολα ειναι στο προγραμμα. Τους γονεις μην τους ακους παντα. Δεν θα πληρωσεις εσυ τις ανασφαλειες τους.Tωρα εσυ με τις προτροπες σου νομιζεις ότι του κανεις καλο?Σαν γυμνασιοπαιδο κανεις.Η ανασφαλεια των γονεων του είναι να μην σκοτωθεί...Όταν με το καλο δουλεψει και βγαλει χρηματα και είναι ΔΙΚΑ ΤΟΥ ας κανει αναπαλαιώσεις,ας παρει μηχανη ΖΖR και ότι άλλο θελει αλλα στα 18 του χτυπα ξυλο αν σκοτωθεί , οι γονεις θα πιστευουν ότι τον δολοφονησαν επειδή του δωσαν τα χρηματα κ είναι ότι χειροτερο.(Εχουν διαλυθει σπιτια και σπιτια από αυτες τις καταστασεις.)Ολοι περασαμε από αυτή τη φαση...σε καποιους εφυγε γρηγορα και σε καποιους προφανως όχι ακομα.
-
Προφανώς δεν αντιλήφθηκες ότι ειρωνεύομαι...
Το τρελάνατε το παιδί!
Συμφωνώ να του δώσουμε συμβουλές και καλά είναι αυτά που του λέτε αλλά οι υπερβολές δεν χρειάζονται...
Έχει και γονείς που προφανώς του έχουν εμπιστοσύνη αλλά θέλουν να του δώσουν και μια εναλλακτική στα μηχανάκια -
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Αχιλλέα,
Μη μασας Αχιλλεα. Και εγω και με μηχανη κινουμαι. Ολα ειναι στο προγραμμα. Τους γονεις μην τους ακους παντα. Δεν θα πληρωσεις εσυ τις ανασφαλειες τους.Tωρα εσυ με τις προτροπες σου νομιζεις ότι του κανεις καλο?Σαν γυμνασιοπαιδο κανεις.Η ανασφαλεια των γονεων του είναι να μην σκοτωθεί...Όταν με το καλο δουλεψει και βγαλει χρηματα και είναι ΔΙΚΑ ΤΟΥ ας κανει αναπαλαιώσεις,ας παρει μηχανη ΖΖR και ότι άλλο θελει αλλα στα 18 του χτυπα ξυλο αν σκοτωθεί , οι γονεις θα πιστευουν ότι τον δολοφονησαν επειδή του δωσαν τα χρηματα κ είναι ότι χειροτερο.(Εχουν διαλυθει σπιτια και σπιτια από αυτες τις καταστασεις.)Ολοι περασαμε από αυτή τη φαση...σε καποιους εφυγε γρηγορα και σε καποιους προφανως όχι ακομα.
Για κατσε ρε παιχτη που εφερες την καταστροφη δλδ. Αναποδα το διαβασες το οτι εγραψα; Την λεξη Παντα γιατι την προσπερασες; Σε οτι εχει να κανει με την ασφαλεια του να φορεσει κρανος να προσεχει και ενταξει. Απο εκει και περα οι γονεις δεν λενε παντα σωστα πραγματα για να τους ακουει Παντα. Το χρημα δλδ τον κανει ανεξαρτητο απο την οικογενεια του; Και αν αυριο κερδισει το λοττο και ειναι 16 χρονων τι εγινε; Ανεξαρτοποιηθηκε;
Εσεις εδω στην Ελλαδα την εχετε δει πολυ εξουσιαστες. Αν δεν βγαλεις δικα σου λεφτα, αν δεν βγαλεις το λυκειο, αν δεν σου βγαλουμε την ψυχη. Τα κανετε τα παιδια αβουλα οντα που γινονται 24 και λενε 'κατσε να παρω τον μπαμπα μου να δω τι θα μου πει'. Δεν τα αφηνετε ελευθερο χωρο να αναπνευσουν, να παρουν πρωτοβουλιες και να αρχισουν Σιγα Σιγα να πατανε και στα δικα τους ποδια απο μικρα. Συμφωνω για την εργασια αλλα για να ψηθει. Να δει πως βγαινει το χρημα. Αν μπορω ομως θα του δωσω ενα μερος των χρηματων και θα του ξηγησω πως δεν θα ειμαι παντα στη ζωη του διπλα του. Καποια στιγμη θα πεθανω. Για αυτο απο τωρα να αρχισει να εργαζεται για εκεινον. Με καλο ομως τροπο για να εμπνευστει απο τη συμπεριφορα μου. Με την συμπεριφορα μου θα τον κανω καλο, να σεβεται, να εχει αρχες. Αν εγω δεν συμπεριφερομαι σωστα, βριζω, νευριαζω, ξενοκοιταω, τι θα φταιει αν το παιδι μου γινει αγριμι; Εδω στην Ελλαδα ζηταμε με διαταγες να γινουν τα παιδια χαρακτηρες που εμεις δεν ειμαστε. Βγαινουμε απο το αμαξι και πλακωνουμε εναν στο ξυλο. Αν το κανει το παιδι μας, το πλακωνουμε που το εκανε και το βγαζουμε αλητη. Γινονται ή δεν γινονται αυτα;
Οι γονεις θα πιστευουν οτι το σκοτωσαν γιατι ειναι ανωρυμοι και νομιζουν πως η γη και ο κοσμος γυριζει γυρω απο αυτους και ολα εξαρτωνται απο αυτους. Νομιζουν πως μπορουν ολα αυτοι να τα ελεγχουν. Εχουν τοσο εγωισμο που δεν καταλαβαινουν πως υπαρχουν και αλλοι. Αν δλδ την παρει ο γονιος την μηχανη και σκοτωθει το παιδι φταιει ο γονιος κατα την γνωμη του. Ενω αν την παρει το παιδι με δικα του λεφτα ενταξει φταιει το παιδι. Η λογικη του παραλογου. Δεν υπαρχουν δλδ αλλοι παραγοντες που φταινε στο τροχαιο. Για τους γονεις δεν υπαρχουν. Αν δεν επαιρνε μηχανη θα ζουσε. Με το ιδιο σκεπτικο τοτε, να το μαντρωσουν σε ενα κλουβι γιατι και αν βγει απο το σπιτι μπορει να το πατησει αμαξι. Κανεναν σεβασμος στην ανεξαρτησια του παιδιου. Και ανασφαλεια στο φουλ. Πρπει με το που θα παρει μηχανη να σκοτωθει.
Πριν λιγους μηνες εχασα εναν φιλο. Χροοονια ο πατερας του δεν του επαιρνε μηχανη για να μην σκοτωθει. Το παλικαρι στα 35 του σκοτωθηκε με δικο του φταιξιμο με το αυτοκινητο που οδηγουσε.
Ναι ρε Ανδρεα αλλα το θεμα ειναι οταν μιλαμε με εναν 16αρη να τον κανουμε να αισθανθει ανετα μαζι μας. Μην τον απομακρυνουμε. Κοντα μας τους θελουμε γιατι οταν απομακρυνονται υπαρχουν κορακια που περιμενουν να τους ξεζουμισουν οικονομικα. Μακαρι το ζορι του να ειναι πως θα ξοδεψει το χρημα σε αμαξι και οχι σε αλλα πραματα. Με ποιανεις νομιζω.
Ξεχασα το κυριοτερο. Πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη στους νεους. Η ανασφαλεια μας μας κανει να μην τους εχουμε εμπιστοσυνη. Ξερω οι καιροι ειναι παμπονηροι. Με την κουβεντα και με λογικα επιχειρηματα και συμβιβασμους μπορει να υπαρχει εμπιστοσυνη και να αισθανεται και το παιδι ετσι υπευθυνο. Χωρις να τους ακουσουμε, να τους καταλαβουμε, τους βγαζουμε πορισματα και σχεδια πτησης για την ζωη τους. -
Τεσπα ο καθενας εχει την αποψη του...είμαι υπερ της νεοτροπιας των γερμανων στο θεμα της ανατροφης ΟΜΩΣ οι γερμανοι θα σε στειλουν να δουλεψεις για να κανεις ότι γουστάρεις...αν τα δωσεις ετσι τα λεφτα σε στυλ Παρε πασακα μου και σκορπα τα το καταστρεφεις το παιδι
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Τεσπα ο καθενας εχει την αποψη του...είμαι υπερ της νεοτροπιας των γερμανων στο θεμα της ανατροφης ΟΜΩΣ οι γερμανοι θα σε στειλουν να δουλεψεις για να κανεις ότι γουστάρεις...αν τα δωσεις ετσι τα λεφτα σε στυλ Παρε πασακα μου και σκορπα τα το καταστρεφεις το παιδιΣυμφωνω. Σεβαστες ολες οι αποψεις.
-
κοιτα sbr
καλα και σωστα μερικα που γραφεις, αλλα προυποθετουν και καποιου ειδους νοημοσυνη** απο τη μερια του πιτσιρικα. Ο Αχιλλεαςβ καταλαβε (ετσι μας ειπε τουλαχιστον) οτι εδω δεν ειναι μια μαζωξη με μπαρμπαδια που σκοπο εχουν να τον κανουν να μη χαρει τα λεφτα του, αλλα κατι τυποι που τα εχουν ξαναδει 25 φορες ειτε στον εαυτο τους ειτε σε φιλους/συγγενεις και προτειναν εναν καλυτερο και αποδοτικοτερο τροπο να τα ξοδεψει και να τα χαρει, χωρις να του τα φανε τιποτα επιτηδειοι.**Τωρα μη σχολιασω αυτο πυο εγραψες και εσυ και ο αλλος που θελει το οπελ στο αλλο τοπικ περι πεισματος 'αμα μου λενε κατι εγω απο πεισμα κανω το αντιθετο'. Εκει ακριβως χρειαζεται η νοημοσυνη, να σε βοηθησει να κρινεις τι σου λεει ο καθενας και να σε εμποδισει απο το να κανεις αστοχες μαλακιες 'γιατι ΕΓΩ'.
-
Ρε trident γενικα μιλουσα. Δεν θα κατσω να αγορασω αμαξι απο πεισμα. Εχω ομως κανει κοντρες με τη μηχανη οταν μου ειπαν αστο γιατι ο αλλος ειναι γρηγορος, εχω πηδηξει απο κατι κατσαβραχα στην θαλασσα γιατι ηταν για λιγους, κοντρες στο ποσες μπυρες μπορω να πιω και τετοια πραματα. Πολλοι πεισμωνουμε σε πολλα σε λιγα αναλογα με το ατομο.
-
Το οτι ειμαι 17 δεν παει να πει πως δεν εχω δουλεψει! Ισα ισα το μηχανακι το πηρα με δικα μου λεφτα (μετα απο 3 χρονια αποταμιευση) οπως και τον εξοπλισμο μου. +οτι σε μια οικογενεια δεν υπαρχει δικο μου και δικο σου ολοι ειναι ισοι και εχουν τα ιδια δικαιωματα. Οποτε οταν ο πατερας μου στις 5 φορες που θα βαλω βενζινη τις δυο θα μου δωσει χρηματα για να βαλω τα αξιζω καθως τον βοηθαω στη δουλεια του.
Οι γονεις μου δεν μου δινουν εναλλακτικη σε μηχανη!! Μονο αυτοκινητο και το παπι αλλα αυτο δε με νοιαζει γιατι η μηχανη ειναι κατι που μου αρεσει (δεν το κανω απο αντιδραση).Θελω να κανω μια ερωτηση. το τιμονι του αυτοκινητου κανει παντα σε καθε κινηση ενα ΄τακ΄ σα να ξεκολλαει ο αξονας σαν να ηταν μπλοκαρισμενος..τι μπορει α ειναι?
Suzuki Alto 1.0cc 2000 γενικη βελτιωση!