-
Ο χρήστης manosm3 έγραψε:
Παρακαλώ να σταματήσουν τα παράσιτα εκατέρωθεν γιατί ακόμα είμαι moderator και θα αρχίσω να σβήνω ως off-topic!
Συγνωμη αλλα με εξοργησες! Παρασιτο εισαι και φαινεσαι και επειδη την επαθε μια αλφα ρομεο καθεσαι και μας λες να μην σου 'την πουμε'! Μπορουσα κι εγω να ημουν moderator και να σβηνω ολα αυτα που ειναι εναντια στην 'εταιρεια μου'! Οποτε μην το παιζεις νταης και λιγος σεβασμος δε βλαπτει! Οπως σε σεβομαι να με σεβεσαι και να μην κανεις καταχρηση της 'εξουσιας' σου! Και να μιλας ευθεως και οχι με υποννοουμενα!
Άρον άρον, σταύρωσον αυτόν!
Όπου 'παράσιτα' βάλε εσύ 'οφτόπικ μηνύματα'. Καλύτερα τώρα? Και έβαλε ο άνθρωπος και το 'εκατέρωθεν' (= και από τις δύο πλευρές) με χοντρά γραμματάκια... Οπότε μη μου πεις σε παρακαλώ τίποτα του στιλ 'δικοί σας και δικοί μας'!Φαίνεται ότι το να έχει ένα τόπικ τη μαγική λέξη 'AlfaRomeo' στον τίτλο, είναι από μόνο του αρκετό να δημιουργήσει τριβές... ακόμα και όταν ένας δυσαρεστημένος αγοραστής λέει το πρόβλημά του
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρακαλώ να σταματήσουν τα παράσιτα εκατέρωθεν γιατί ακόμα είμαι moderator και θα αρχίσω να σβήνω ως off-topic!
Συγνωμη αλλα με εξοργησες! Παρασιτο εισαι και φαινεσαι και επειδη την επαθε μια αλφα ρομεο καθεσαι και μας λες να μην σου 'την πουμε'! Μπορουσα κι εγω να ημουν moderator και να σβηνω ολα αυτα που ειναι εναντια στην 'εταιρεια μου'! Οποτε μην το παιζεις νταης και λιγος σεβασμος δε βλαπτει! Οπως σε σεβομαι να με σεβεσαι και να μην κανεις καταχρηση της 'εξουσιας' σου! Και να μιλας ευθεως και οχι με υποννοουμενα!
Άρον άρον, σταύρωσον αυτόν!
Όπου 'παράσιτα' βάλε εσύ 'οφτόπικ μηνύματα'. Καλύτερα τώρα? Και έβαλε ο άνθρωπος και το 'εκατέρωθεν' (= και από τις δύο πλευρές) με χοντρά γραμματάκια... Οπότε μη μου πεις σε παρακαλώ τίποτα του στιλ 'δικοί σας και δικοί μας'!Φαίνεται ότι το να έχει ένα τόπικ τη μαγική λέξη 'AlfaRomeo' στον τίτλο, είναι από μόνο του αρκετό να δημιουργήσει τριβές... ακόμα και όταν ένας δυσαρεστημένος αγοραστής λέει το πρόβλημά του
Το αυτο απολυτως.....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φαίνεται ότι το να έχει ένα τόπικ τη μαγική λέξη 'AlfaRomeo' στον τίτλο, είναι από μόνο του αρκετό να δημιουργήσει τριβές... ακόμα και όταν ένας δυσαρεστημένος αγοραστής λέει το πρόβλημά του
...υπάρχει κ η άλλη μαγική λέξη VW όταν μάλιστα συνοδεύεται από το Golf...
Sorry kyan για το offtopic... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φαίνεται ότι το να έχει ένα τόπικ τη μαγική λέξη 'AlfaRomeo' στον τίτλο, είναι από μόνο του αρκετό να δημιουργήσει τριβές... ακόμα και όταν ένας δυσαρεστημένος αγοραστής λέει το πρόβλημά του
...υπάρχει κ η άλλη μαγική λέξη VW όταν μάλιστα συνοδεύεται από το Golf...
Sorry kyan για το offtopic...Μπορεις να το κάνεις πιο λιανά??να το καταλάβω κ εγω βρε αδερφε!!
-
Οποια θέματα εμπεριέχουν τις προαναφερθείσες λέξεις γίνονται ΜΠΑΧΑΛΟ...από vs γερμανόφιλων και ιταλόφιλων...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οποια θέματα εμπεριέχουν τις προαναφερθείσες λέξεις γίνονται ΜΠΑΧΑΛΟ...από vs γερμανόφιλων και ιταλόφιλων...μην συγκρινεις τώρα την βουρτσα με την .... ήμαρτον δλδ
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Οποια θέματα εμπεριέχουν τις προαναφερθείσες λέξεις γίνονται ΜΠΑΧΑΛΟ...από vs γερμανόφιλων και ιταλόφιλων...
μην συγκρινεις τώρα την βουρτσα με την .... ήμαρτον δλδ
Ποια ειναι η βούρτσα ??
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Ποια ειναι η βούρτσα ??
΄
Μυρίζει μπαρούτι?
-
Προς το παρόν πρέπει να λυθει το προβλημα του sadon Κ μετά μαλωνουμε
Πολύ φίλοι γίναμε εδω μεσα. -
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Ποια ειναι η βούρτσα ??
Aυτή που καβάλησε ο σκαντζόχοιρος όταν έκανε λάθος ίσως
Σοβαρά τώρα:
με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι συνεχώς υπάρχουν συνφορουμίστες μας με 'το δάχτυλο στην σκανδάλη'....
Μου φαίνεται αδιανόητο ένας από εμάς να έχει ένα (σημαντικό ή μη) πρόβλημα, να το μοιράζεται μαζί μας κ στο τέλος να του κάνουμε επίθεση λες κ αυτός φταίει που του παρουσιάστηκε το πρόβλημα!
Επίσης κάθε προσπάθεια για βοήθεια δυναμιτίζεται χωρίς λόγο κ χωρίς δεύτερη σκέψη!Ειλικρινά διάβαζα πάρα πολύ καιρό πριν ξεκινήσω να γράφω κ το έχω ελαττώσει κ πάλι, χώρια που διαβάζω όλο κ λιγότερα γιατί μόνο διάθεση για 'κόντρες' βλέπω!
Συγγνώμη για το off topic αλλά κουράζομε κ σταναχωριέμε βλέποντας παντού κ πάντα ένταση χωρίς λόγο (κατά την γνώμη μου πάντα!!!)
Με κάθε φιλική διάθεση
Νικόλας -
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Νικόλα. Αφήστε τις κόντρες, τουλάχιστον εδώ που ο άνθρωπος μας παραθέτει κάτι που όλοι μπορεί να αντιμετωπίσουμε (ΟΛΟΙ).
Δεν ξέρω πόσο ευχαριστημένοι είστε από τα αυτοκίνητά σας αλλά το ερώτημά μου είναι πόσο ευχαριστημένοι είστε από τις αντιπροσωπείες και τα συνεργεία που τα πάτε, και αν μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα από αυτούς.
Ας αφήσουμε να δούμε τι κατάληξη θα έχει το θέμα του Sado.
Εύχομαι να τελειώσει ο άνθρωπος το συντομότερο με τα προβλήματά του λυμένα και ένα 'ΣΥΓΓΝΩΜΗ' από την Alfa. Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά θα έπρεπε... -
Έαν συγνώμη είναι πολύ λίγο γι'αυτά που τραβάει ο άνθρωπος.
-
Ένα συγγνώμη σε συνδυασμό με ένα άψογο αυτοκίνητο είναι καλύτερα σαφώς από την τωρινή κατάσταση.
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
[
Συγγνώμη για το off topic αλλά κουράζομε κ σταναχωριέμε βλέποντας παντού κ πάντα ένταση χωρίς λόγο (κατά την γνώμη μου πάντα!!!)Με κάθε φιλική διάθεση
ΝικόλαςΜε κάθε φιλική διάθεση,
έχω να σου πω οτι αυτό που παρέθεσα σαν σχόλιο ειρωνευτικά ήταν καθαρά για να 'τσιμπησουν' μερικοι κ να γελάσουμε λιγάκι. Ισως το έκανα σε λάθος χρόνο, λάθος τόπο κ πιστεύω να μην παρεξηγήθηκε κανένας! Το έυχομαι.¨οπως εύχομαι, ειλικρινά να λυθεί το προβλημα του sados.*Είναι πολύ κρίμα να δημιουργουνται παρεξηγησεις απο το τιποτα. *
Συμμερίζομαι την πίκρα του sados διότι (όπως όλοι μας) έτσι κ εγώ έχουμε βρεθεί άτυχοι σε παρόμοιες καταστάσεις είτε αυτο είναι αυτοκινητο, ειτε καινουργιο σπιτι, είτε ... καθετί που αγοράζουμε με πολυ κόπο κ χρήμα ,
τελωσπαντων
Θοδωρής
-
[
Συγγνώμη για το off topic αλλά κουράζομε κ σταναχωριέμε βλέποντας παντού κ πάντα ένταση χωρίς λόγο (κατά την γνώμη μου πάντα!!!)Με κάθε φιλική διάθεση
ΝικόλαςΜε κάθε φιλική διάθεση,
έχω να σου πω οτι αυτό που παρέθεσα σαν σχόλιο ειρωνευτικά ήταν καθαρά για να 'τσιμπησουν' μερικοι κ να γελάσουμε λιγάκι. Ισως το έκανα σε λάθος χρόνο, λάθος τόπο κ πιστεύω να μην παρεξηγήθηκε κανένας! Το έυχομαι.¨οπως εύχομαι, ειλικρινά να λυθεί το προβλημα του sados.*Είναι πολύ κρίμα να δημιουργουνται παρεξηγησεις απο το τιποτα. *
Συμμερίζομαι την πίκρα του sados διότι (όπως όλοι μας) έτσι κ εγώ έχουμε βρεθεί άτυχοι σε παρόμοιες καταστάσεις είτε αυτο είναι αυτοκινητο, ειτε καινουργιο σπιτι, είτε ... καθετί που αγοράζουμε με πολυ κόπο κ χρήμα ,
τελωσπαντων
Θοδωρής
Ώπα ώπα Θοδωρή να ζητήσω εγώ ένα μεγάλο συγγνώμη που έβαλα τα πάντα στο ίδιο post!
Δεν φαντάστηκα ότι θα παρεξηγηθεί το ποστ μουΤο κατάλαβα ότι το έβαλες για πλάκα!
Γιαυτό κ εγώ χρησιμοποίηση την 'γνωστή' ατάκα : 'λάθος είπε ο σκαντζόχοιρος κ κατέβηκε από την βούρτσα' ώστε να δώσω έναν τόνο humour σε αυτό το τοπικ κ όχι για να ειρωνευτώ!!!!Μετά ανέφερα το 'σοβαρά τώρα' ώστε να καταγράψω τις σκέψεις μου για πολλά άλλα ποστς ΑΛΛΑ ΟΧΙ για το humourιστικό δικό σου!
Οπότε ζητώ συγγνώμη που τα έμπλεξα κ παραλίγο να παρεξηγηθούμε κ εμείς!
Φιλικά
Νικόλας -
edited
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Φιλικά
ΝικόλαςΕπίσης φίλε Νικόλα! Ξέρεις ο γραπτός λόγος...
-
Φιλικά
ΝικόλαςΕπίσης φίλε Νικόλα! Ξέρεις ο γραπτός λόγος...
Αυτό ακριβώς! κ ενώ το φωνάζω σε όλους ότι τα γραπτά παρεξηγούνται εύκολα να προσέχουν, δεν πρόσεξα εγώ αυτή τη φορα
Τέλος καλό κ αν λυθούν κ τα προβλήματα του sado θα είναι κ όλα καλάΝικόλας
-
Ο χρήστης manosm3 έγραψε:
ΟΚ, θα μιλήσω ευθέως, όχι ότι μέχρι τώρα μίλαγα πλαγίως δηλαδή.
Σου προτείνω να ανοίξεις ένα λεξικό και να βρεις την ετυμολογία της λέξης 'εκατέρωθεν'. Σε συγχωρώ για την άγνοιά της επειδή απ'ό,τι φαίνεται δεν έχεις καμμία σχέση με τις θετικές επιστήμες. Μετά να κάνεις μια αναζήτηση στο Google για τον όρο 'keyboard bravery' για να ενημερωθείς πάνω σε αυτό από το οποίο πάσχεις. Τέλος, να κάνεις και μια άλλη αναζήτηση με τον όρο 'Netiquette' και να διαβάσεις αυτά που θα σου βγάλει για να δεις πώς πρέπει να φέρεται κάποιος σε ένα διαδικτυακό τόπο συζήτησης, όπως forum, newsgroup, mailing list κτλ. Και μετά έλα πάλι στο φόρουμ να δούμε τι έμαθες.-
Ευχαριστώ θερμά όσους με υποστηρίξανε. Θα συμφωνήσετε μαζί μου πως τουλάχιστον τώρα ήμουν ευγενέστατος, ε;
-
τα συνχαρητηρια μου καταρχην στο σαντο που τολμησε να πει την αληθεια και να μας εκφρασει το προβλημα του για το οχημα που υπεραγαπαει και γουσταρει να οδηγει χωρις προκαταληψεις και το βασικοτερο χωρις να εθελοτυφλει επειδη μονο κ μονο ειναι αλφα ρομεο....
εγω τα περασα αυτα με την αλφα ρομεο σερβις πριν 2 χρονια που τουσ κυνηγουσα για να μου φτιαξουν το σασμαν και δεν μου το εφτιαχναν γιατι ειπαν οτι δεν επρπε να αλλαζω στροφες πανω απο της 5000...!!!συγκεκριμεν ατο συνχρονιζε της τριτης ειχε φθαρει σε αδικαιολογητα χιλιομετρα...οταν λοιπον ρωτησα την νομικη προστασια τι πρεπει ν ακανω για να τουσ ξεσκισω ξερεις τι μου ειπαν???
καλυτερα να τους πεισω με το καλο γιατι με δικαστηριο δεν θα βρεις ευκολα ακρη...αλλα αν θες το πρωχοραμε...εδω λοιπον υπαρχει μια λεπτομερεια,για να κινηθεις δικαστικα για καποιο τεχνικο προβλημα που εχει το αυτοκινητο σου θα πρπεει να διαπιστωθει το υπαρχον προβλημα απο μηχανολογο του τεε αθηνων....περνω λοιπον τηλεφωνο και εγω για να κλεισω ραντεβου με τον κυριο, ε, τι πειρα στην εφορια τηλεφωνο τι στο τεε....το ιδιο ηταν!!απο τον ενα στον αλλον με εστελναν και στο τελος μου ειπαν...ενταξει μετα απο 3 μηνες και 500 ευρω περιπου η διαγνωση + τα χαρτοσημα!!!!!!!ακουσον ακουσον!!!φυσικα και ..εστριψα δια του ..παρακαλετου διοτι ενταξει και τα εδινα τα λεφτα,ποιοσ θα μου εγγυθει οτι θα τα παρω πισω καποτε,η οτι θα δικαιωθω???
και αν ο μηχανολος του τεε ελεγε και αυτοσ τα ιδια..να μην αλλαζω ταχυτητες πανω απο τις 5000 στροφες????τοτε τι γινεται??
γιατο τους εκανα ενα εξωδικο(τα χαρτια υπαρχουν διαθεσιμα σε οσους θελουν λεπτομερειες)πιστευοντας οτι θα ψαρωσουν...και φυσικα ευτυχως για μενα ψαρωσαν και εδωσαν την εγκριση για επισκευη....μετα απο 2 μηνες βεβαια τρεξιμο...για τι απο την φιατ για να παρεις υπογραφη για οποιαδηποτε επισκευη σε εγγυηση....αστα να πανε!
σαντο μην μασας,στειλτους εξωδικο κατευθειαν !!φτηνη λυση και αρκετα αξοιοπιστη για να τους ψαρωσεις!
Γράμμα στην Alfa Romeo Ελλάς....