-
Ο χρήστης gns έγραψε:
Ειλικρινά τα πέντε αυτοκινητα που έχουμε στην οικογένεια κάνουν όλα κάτω απο 11.000 χλμ τον χρονο
Ειλικρινα φιλε μου σε πιστευω. και είναι λογικο. και εγω εάν ειχα πεντε αυτ/τα στην οικογενεια ισως να εκανε το καθενα το πολύ 6-7.000 χλμ το χρονο και πολλα σου λεω. ΑΛΛΑ υπαρχει παντα ένα ΑΛΛΑ. Πως γινεται ΟΛΟΙ οι γερμανοι να εχουν 5 αυτοκίνητα που να εχουν ΟΛΑ από 70-90.000 χλμ το πολύ και ΕΝΑ από αυτά τα αυτ/τα να τα πουλανε στην ελλαδα οι δικοι μας μαντραδες , να κρυβουν τα χλμ στο σαλονι και την μοκετα με βιολογικο καθαρισμο και εξωτερικα με γυαλισματα. και φυσικα το βιβλιο σερβις να εχει χαθει στη διαδρομη από γερμανια-ελλαδα. και ειδικα στα ντιζελ.... Ελεος πια. δεν ειμαστε ολοι χαζοι.
Ελπιζω τωρα να εγινα πιο κατανοητος τι εννοουσα στο προηγουμενο σχολιο μου. Ευχαριστω. και παλι εσενα φιλε μου πραγματικα σε πιστευω.εσυ εισαι κατανοητος. ακατανοητοι ειναι οσοι πανε και τα αγοραζουν. τοσο αρπαγμενη φλαντζα εχουν στον εγκεφαλο; αυτοι τους κανανε μαγκες και μας φερνουν σαβουρες και τις πουλανε για αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατα τ αλλα.. ισχυει ακομα ,απ οτι θυμαμαι δλδ, οτι ο Χαιρετακης στο Χαιδαρι εχει καλα αυτοκινητα.?
Ας ξεκινησουμε με μια απαντηση σε αυτο.
Σημερα ετυχε να ακουσω καλα λογια για αυτον.
Εχει καλη φημη.Νομιζω υπαρχει αναφορα στο ονομα του σε προηγουμενες σελιδες.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Για τον:
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Γ. ΜΑΘΕΣ
Διευθυνση:
Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 156
Πόλη:
ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 15344
Τι άποψη έχουμε;Έχει 1-2αυτοκίνητα που με ενδιαφέρουν κ δέχεται διακανονισμό με πιστωτική που επίσης με ενδιαφέρει.
-
Eλληνικα αυτ/τα από λίζινγκ αλλα και ανταλλαγες από ιδιωτες. ειχα παει παλια να δω ένα πουντο για φιλο. δεν ηταν λίζινγκ, από ανταλλαγη το ειχε. (ετσι μου ειπαν). Ηταν σε καλη κατασταση με 3 κομματια βαμμενα (δεν μου το ειπε, εγω τα βρηκα). του ειχαν κανει βιολογικο μεσα (ηταν καπνιστης φουλ ο προηγούμενος). και εξω ηταν σε αρκετα καλη κατασταση. ΑΛΛΑ δεν ειχε βιβλιο σερβις. και από τα χλμ 'ελειπαν¨γυρω στα 60.000 km. Εσυ ζητα του ελεγχο (μηχανικο και φανοποιια) σε δικο σου ανθρωπο εκτος. Ενημερωσε μας εάν θελεις τι εγινε.
-
Εγω μετα απο αυτα που αναφερει ο παραπανω, απλα θα του εριχνα ακυρο...
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κατα τ αλλα.. ισχυει ακομα ,απ οτι θυμαμαι δλδ, οτι ο Χαιρετακης στο Χαιδαρι εχει καλα αυτοκινητα.?
Ας ξεκινησουμε με μια απαντηση σε αυτο.
Σημερα ετυχε να ακουσω καλα λογια για αυτον.
Εχει καλη φημη.Νομιζω υπαρχει αναφορα στο ονομα του σε προηγουμενες σελιδες.
From my SMO72HD via Tapatalk
Σ ευχαριστω! Δε μου εβγαζε αποτελεσμα στην αναζητηση βαση λεξης το forum, γι αυτο ρωτησα.
-
Όντως. Προς το άκυρο πάει.
-
Άποψη για,
α) Κοντορούση (Χαλάνδρι),
β) Αυτοκίνηση Λαυρίου (S.A.L.) και
γ) Καραγρηγόρη (Βύρωνας),
έχουμε; -
Για να δείτε τι γίνεται με τους (μεγάλους) εμπόρους και τους ιδιώτες.
Το δικό μου 207 πουλήθηκε από τον έμπορα σε 3 ημέρες...
Το έδωσα την προηγούμενη Δευτέρα το απόγευμα. Πέμπτη πρωί πουλήθηκε.Ακόμη και σήμερα βρέθηκε παλικάρι, που με πήρε τηλέφωνο για να πάει στον έμπορα να αγοράσει το 207 με ανταλλαγή. Αλλά την πάτησε. Άργησε 1 μέρα.
Και τώρα τα έχει πάρει στο κρανίο.Γιατί θέλουν οι ιδιώτες εμπόρους;
Γιατί η πλειοψηφία των ιδιωτών αναζητά ανταλλαγή και να αποφύγει γραφειοκρατικές διαδικασίες.Ελπίζω ο νέος ιδιοκτήτης του 207 να το ευχαριστηθεί και καλοτάξιδο να είναι...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για να δείτε τι γίνεται με τους (μεγάλους) εμπόρους και τους ιδιώτες.Το δικό μου 207 πουλήθηκε από τον έμπορα σε 3 ημέρες...
Το έδωσα την προηγούμενη Δευτέρα το απόγευμα. Πέμπτη πρωί πουλήθηκε.Ακόμη και σήμερα βρέθηκε παλικάρι, που με πήρε τηλέφωνο για να πάει στον έμπορα να αγοράσει το 207 με ανταλλαγή. Αλλά την πάτησε. Άργησε 1 μέρα.
Και τώρα τα έχει πάρει στο κρανίο.Γιατί θέλουν οι ιδιώτες εμπόρους;
Γιατί η πλειοψηφία των ιδιωτών αναζητά ανταλλαγή και να αποφύγει γραφειοκρατικές διαδικασίες.Ελπίζω ο νέος ιδιοκτήτης του 207 να το ευχαριστηθεί και καλοτάξιδο να είναι...
Kατα τα άλλα είναι μοντέλο που δεν πουλιέται με τίποτα!!
Πόσο το έδωσε ξέρεις; -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Kατα τα άλλα είναι μοντέλο που δεν πουλιέται με τίποτα!!
Πόσο το έδωσε ξέρεις;Ήταν η μοναδική εμπορία που δεν είχε πρόβλημα να το πάρει.
Δεν μου είπαν πόσο το έδωσαν, αλλά αν κρίνω από τη τιμή που το έβγαλαν στο car.gr, μάλλον θα το έδωσαν κάπου στα 8000euro ή λίγο περισσότερο.
Εγώ σαν ιδιώτης ζητούσα περισσότερα. Είχα βγάλει αγγελία στα 9000euro.Πάντως η εμπορία δεν έβγαλε και τίποτα φοβερά φράγκα. Και πιθανά να έγινε και κάποια ανταλλαγή.
-
Παιδιά καμιά φρέσκια εμπειρία από Collection Cars-κρυονέρι? Έχει 2 σχόλια καλά εδώ από το 2012, τίποτα ποιο φρέσκο έχουμε?
-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Άποψη για,
έχουμε;Καμιά γνώμη;
-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Άποψη για,
έχουμε;Καμιά γνώμη;
Μιας και το δημοψήφισμα είναι νωπο ακομη και με τις εκλογες να ερχονται...
α) ΝΑΙ
β) ΟΧΙ
γ) ΟΧΙ
Εννοείται ότι ΠΑΝΤΑ ζητας στοιχεια του αυτ/του (πλαισιο, πινακιδα, ΚΤΕΟ, προηγουμενο ιδιοκτητη) για να το δεις σε ασφαλιστικη, και σε επισημη αντ/πεια, και τα χλμ στο τελευταιο χαρτι ΚΤΕΟ. ΠΑΝΤΑ ζητας ελεγχο εκτος σε δικο σου μαστορα για μηχανικα και φανοποιεία, κοιτας το βιβλιο σερβις να μην είναι πλαστο (από τον κυρ-κωστα στη γωνια). Αφου σου βγουν όλα καλα και τα βρειτε και στο οικονομικο καλοριζικο. Αλλοιως σε ότι από τα παραπανω σου αρνηθεί με καλη δικαιολογια Ή ακομη και με υφος : 'αν σ αρεσει αυτό είναι και δεν το ελεγχεις γιατι είμαι μαγκας μαντρας και ετσι γουσταρω' του λες και εσυ να παει να γ@..... και απλα φευγεις και κοιτας την επομενη αγγελια. Ενημερωσε μας εάν θελεις τι εκανες. Καλη τυχη.Υ.Γ. τι αυτ/το ψάχνεις ? Στο χαλανδρι για ποιο ενδιαφερεσε ? Εάν θες μου απαντας.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Παιδιά καμιά φρέσκια εμπειρία από Collection Cars-κρυονέρι? Έχει 2 σχόλια καλά εδώ από το 2012, τίποτα ποιο φρέσκο έχουμε?http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6650779/
Και εγω που ειμαι κολλημενος Vag group, και το 7 R ειναι ονειρο ζωης γελασα με αυτη την αγγελια. Τιποτα τσιπουρα πινουνε και περιμενουνε να το πουλησουνε 55.000 ευρω. Με 55.000 παιρνεις γαμω τους σκαραβαιους(Porsche) και σου μενουν και ρεστα.
Y.Γ.και μαυρο και τετραπορτο
Υ.Γ.2, Θα μου πεις γιατι το δικο μου ΜΚ5 το πηρα μαυρο ? Η καρδουλα μου το ξερει Εγω ηθελα ασπρο η κοκκινο -
Ο χρήστης gns έγραψε:
Άποψη για,
έχουμε;Καμιά γνώμη;
Μιας και το δημοψήφισμα είναι νωπο ακομη και με τις εκλογες να ερχονται...
α) ΝΑΙ
β) ΟΧΙ
γ) ΟΧΙ
Εννοείται ότι ΠΑΝΤΑ ζητας στοιχεια του αυτ/του (πλαισιο, πινακιδα, ΚΤΕΟ, προηγουμενο ιδιοκτητη) για να το δεις σε ασφαλιστικη, και σε επισημη αντ/πεια, και τα χλμ στο τελευταιο χαρτι ΚΤΕΟ. ΠΑΝΤΑ ζητας ελεγχο εκτος σε δικο σου μαστορα για μηχανικα και φανοποιεία, κοιτας το βιβλιο σερβις να μην είναι πλαστο (από τον κυρ-κωστα στη γωνια). Αφου σου βγουν όλα καλα και τα βρειτε και στο οικονομικο καλοριζικο. Αλλοιως σε ότι από τα παραπανω σου αρνηθεί με καλη δικαιολογια Ή ακομη και με υφος : 'αν σ αρεσει αυτό είναι και δεν το ελεγχεις γιατι είμαι μαγκας μαντρας και ετσι γουσταρω' του λες και εσυ να παει να γ@..... και απλα φευγεις και κοιτας την επομενη αγγελια. Ενημερωσε μας εάν θελεις τι εκανες. Καλη τυχη.Υ.Γ. τι αυτ/το ψάχνεις ? Στο χαλανδρι για ποιο ενδιαφερεσε ? Εάν θες μου απαντας.
Αν και , θα σου πω...
Καταρχήν, ψάχνω για βενζινοκίνητο c-segment 5θυρο αμάξωμα. Ηλικιακά μέχρι 5ετίας και χιλιόμετρα μέχρι 60.000, χωρίς να είναι απόλυτα τα όρια αυτά.
Στον Κοντορούση είδα από το car.gr Audi A3 1.4 tsi, Volkswagen Golf 1.4 tsi και Opel Astra 1.4t.
Επειδή όμως ξεφεύγουν από το επιθυμητό μου budget, λέω να τα ξεχάσω και να κινηθώ σε Renault Megane 1.4 tce ή Fiat Bravo 1.4t...
Υ.Γ.1: Γιατί το 'όχι' στον Καραγρηγόρη;
Υ.Γ.2: Για AutoPark τί γνωρίζουμε; -
Το όχι για τον καραγρηγορη το ξεχνας εάν και μονο εαν κανεις ότι σου εγραψα πιο πανω. Εάν σου τα 'μασαει' φυγε στην επομενη αγγελια. Μην χανεις χρονο. Αν δεχθεί όλο το πακετο και σου βγει καλο το αμαξι και σου πει οκ ο μαστορας παρτο φυγε και μετα βρισε με οσο θες......
Για ποια autopark μιλας ? στειλε μου σε π.μ ποιο αυτοκινητο ειδες να σου πω.
Θες την γνωμη μου -? -εάν και σου ειμαι αγνωστος και εχεις καθε λογο να μην με ακουσεις- Περυσι τετοια εποχη ξεκινησα να ψαχνω για GOLF GT 170 και αφου απογοητευτικα με αυτά που βρηκα κοιταζα και για JETTA TSI 140 αλλα δεν εκανα κινηση. -και ευτυχως- γιατι σε λιγο καιρο θα ψαχνω για yaris, jazz, corsa να το κανω εκπαιδευτικο για σχολη οδηγων. Η γνωμη μου εάν δεν θες και πολλα αλογα βρες ένα bravo 1.4-120hp και θα με θυμηθείς. θες δυναμη ? δωσε 500-1000 παραπανω και παρε το 150αρι. και εάν εχεις δυνατοτητα από ιδιωτη. μακρια από μαντρες.Υ.Γ. 5ετιας και 60000 χλμ λιγο δυσκολο. Αν και όχι σπανιο από μερακλή και εάν είναι 2ο αυτοκινητο και δεν είναι πολυταξιδεμένος. Εάν εχει και αυτοκινητο εταιρικο (3ο δηλαδή) τοτε ισως βρεις ενα πολύ καλο αυτοκινητο.
Ελπιζω να βοηθησα λιγο. Συγνωμη για τοΣυνεχιζουμε την συζητηση. Ευχαριστω.
-
Black list Automaratos Πατρα
78.000km λεει 138.000km φαινονται στη φωτογραφια..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6823757/ -
εντάξει μόνο 50.000 χλμ κατέβασε....αλλοι κατεβάζουν από 100.000 και πανω....
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Yπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει μτχ αυτοκίνητο απ'την automaratos στην Πάτρα? Έχω δει αυτήν την αγγελία και θα ήθελα τη γνώμη σας...Ευχαριστώ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6776311/Black list Automaratos Πατρα
78.000km λεει 138.000km φαινονται στη φωτογραφια..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6823757/Για τον @nikolas74 από τον @nonos . Νομιζω δεν χρειαζεσαι καλυτερη απαντηση για automaratos. Μια εικονα=χιλιες λεξεις. . Ηθικο διδαγμα για λαμογια μαντραδες : Πρωτα γυριζουμε τα χλμ και μετα το παμε για πλυσιμο στο απέναντι βενζιναδικο και φωτογραφιες.
-
Και χαζευα τ αμαξια του απο περιεργεια, βλεπω το picasso και να μη μπορω να θυμηθω σε ποιο θεμα ψαχνοταν καποιος για το συγκεκριμενο !! Να σαι καλα!
Έμποροι μεταχειρισμένων