Ο χρήστης Molot έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα τις αυτοκίνησης οπότε θα ήθελα τα φώτα σας!
Ψάχνω για ένα αμάξι (μεταχ/νο ή καινούργιο) το οποίο να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες της πόλης και να μπορώ να το χρησιμοποιώ στο κυνήγι/camping : να είναι οικονομικό σε κατανάλωση (Το μόνο αμάξι που έχω υπόψιν είναι το Jeep Renegade 1,4l 4x4. Το Fiat Panda 4x4 το έχω αποκλείσει γιατί είναι πολύ μικρό για μένα. Τι γνώμη έχετε για το Renegade; Μήπως υπάρχουν άλλα μοντέλα που μου έχουν διαφύγει;
Οποιεσδήποτε προτάσεις/απόψεις καλοδεχούμενες!
Kαλησπέρα, το φρέσκο renedade 4x4 μοιάζει καλή περίπτωση αν και έχω επιφυλάξεις για κατανάλωση(δύσκολα να πέσει κάτω απο 9-10 λίτρα ) όταν το ίδιο μοτέρ με τα 140 άλογα και 4χ2 έχει ανάλογη. Υπάρχει και το αδερφάκι του fiat 500x που ίσως σου βγει 2000 ευρώ φθηνότερο.
Δεν θα σου αναφέρω μοντέλα απο τις εταιρείες που δεν εκτιμάς, Στη λίστα σου μπορεί να προστεθεί το mitsubishi asx diesel 4x4 για οικονομία και τέλος το subaru xv 1,6 το οποίο με συνετή οδήγηση μπορεί να κάψει 8/8,5 λίτρα.Το μείον του είναι οτι ο κινήτηρας είναι οριακός ..αν φυσικά σε νοιάζουν επιδόσεις,από την άλλη εκτός δρόμου θα πάει πιο μακρυά απο ολα τα άλλα ειδικά η έκδοση με τις κοντές σχέσεις.