-
καλησπερα!
ειδα στο car.gr mazda rx 8 με τιμη κατω των 3.500 ευρω
γινεται αυτο!?!?
ακομα ξερει κανεις καποιο ωραιο σπορ αμαξι (κατα προτιμηση 4θεσιο) με τιμη απο 4.000 και κατω? -
καλησπερα!
γινεται αυτο!?!?
ακομα ξερει κανεις καποιο ωραιο σπορ αμαξι (κατα προτιμηση 4θεσιο) με τιμη απο 4.000 και κατω? -
καλησπερα!
γινεται αυτο!?!?
Μαργαρίτα το RX8 είναι πολύ ειδικό αυτοκίνητο. Σε αυτά τα λεφτά είναι σίγουρα στα τελευταία ο κινητήρας του και μάλλον συνολικά 'λιωμένο'. Και γενικά θέλει μια παραπάνω εξοικείωση η πίσω κίνηση με αρκετά άλογα.
-
Και με δεδομένο οτι παίρνεις πολύ καλό RX-8 με 7 χιλιαδες ευρώ που δεν θέλει τίποτε ( βρήκα εγώ τουλάχιστον 3 καινούργια με 20 χιλιαδες χλμ, απο παππούδες ) είναι αμαρτία να δώσεις 4 χιλιάρικα και να σου φάει 5 με 6 για βαρελάκια και συναφή
Sent from my iPad using Tapatalk
-
οποτε δεν πολυσυμφερει?μα ομως ουτε πολλα χλμ ειχαν !
επιπλεον ξερει κανεις καποιο σπορ αμαξι (κατα προτιμηση 4θεσιο) με τιμη απο 4.000 και κατω? -
-
Margaret, θεωρω πως γνωριζεις οτι η μεση καταναλωση ενος RX-8 ειναι κοντα στα 15l/100km.....!!!
Τα RX-8, αν πωλουνται πολυ πολυ χαμηλα γιατι μπορει να εχουν σοβαρα προβληματα. Ενα απο αυτα ειναι η χαμηλη συμπίεση.
Επισης ειναι ειδικής μεταχειρισης, θελουν να προσθετεις λαδι στη μηχανη καθε λιγο και λιγακι.
Μπλεκεις σε καταστασεις που δεν γνωρίζεις, συμφωνα με αυτα που γραφεις. Καλύτερα μεινε μακριά απο αυτο το αυτοκινητο -
ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
για το mazda mx5 ποια η γνωμη σας?
εχω βρει στο car.gr με τιμες απο 3.500 και κατω -
Βλέποντας και τα αλλά θέματα που έχεις ανοίξει μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις.
-
αυτο ισχυει
ειμαι λιγο αναποφασιστος! -
για alfa romeo 147,mazda mx5 kai mg ποια ειναι η γνωμη σας?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μαργαρίτα ......ειμαι λιγο αναποφασιστος!
-
ειναι παρατσουκλι!
δεν ειναι μαργαριτα -
Ο χρήστης margaret έγραψε:
ειναι παρατσουκλι!
δεν ειναι μαργαριταΠες μας την ηλικια σου και ποσα χρονια εχεις διπλωμα. Κατα την αποψη μου, για πρωτο αυτοκινητο θα πρεπει να ξεχασεις ΡΧ-8, μχ-5 και mg.
αν θες cabrio, πηγαινε σε κανενα πεζο 206-207cc, η opel tigra -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μαργαρίτα ...
...ειμαι λιγο αναποφασιστος!
Ε δεν φταίω εγώ που έβαλε γυναικείο όνομα για nick.
-
Μήπως σε λένε Άρη...από το Μαργαριτάρι;
Πουλάω το δικό μου rx8 αν ενδιαφέρεσαι αλλά αν πρόκειται για πρώτο αμάξι, θα σου πρότεινα να δεις κάποιο άλλο μοντέλο.
Επίσης, στα χρήματα που διαθέτεις δεν είναι πολύ εύκολο(ούτε όμως και ακατόρθωτο) να συνδυάσεις και μόστρα και οδηγική απόλαυση και ποιοτικό μεταχειρισμένο -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μαργαρίτα ...
...ειμαι λιγο αναποφασιστος!
Ε δεν φταίω εγώ που έβαλε γυναικείο όνομα για nick.
Εγώ απόρησα πως μία Μαργαρίτα θέλει rx8...
Τέλος πάντων. Να δούμε που θα πάει το θέμα... -
Ο χρήστης margaret έγραψε:
ειναι παρατσουκλι!
δεν ειναι μαργαριταMαργαρίτης;Γιώργος Μαργαρίτης;
-
σιγα μην ειμαι και ο τραγουδιστης χαχαχχαχαχαχαχα
απο αλλου ειναι το παρατσουκλι
τεσπα εχω μια ερωτηση ακομα alfa romeo 147 πως την βλεπετε? -
Καλό αλλά εσύ τι θες;Χατσμπακ μπροστοκινητο;Καμπριο πισωκίνητο;sport πισωκινητο;
Ποια είναι τα κριτηρια σου;
αγορα αμαξιου, mazda rx8 ή κατι αλλο ?