Έρχομαι κι εγώ να ρωτησω για εγκατάσταση υγραερίου σε ενα Hyundai Getz 1300αρι, με 95.000 απροβληματιστα χιλιομετρα.
Εκανα μια ερευνα αγορας σε εγκαταστατες που εχουν καλα σχολια και εχω τις εξης προσφορες (απο το ακριβοτερο στο φθηνοτερο):
προσφορα 1)
συστημα BRC sequent 24, με μπεκ τυπου βενζινης (εχει οντως το συγκεκριμενο συστημα? κι αν ναι ποια?)
ο εγκαταστατης με διαβεβαιωσε οτι η μεταλλικη εισαγωγη που εχει το getz θα βγει για να τρυπηθει
τιμη: 1033+80 (ΚΤΕΟ)
αρκετα καλη διαδικασια αποπληρωμης με αρκετες ατοκες δοσεις στο συνολικο ποσο
προσφορα 2)
συστημα EuropeGas, με συνδεση σε OBD, μπεκ τυπου βενζινης Hana
ο εγκαταστατης με διαβεβαιωσε οτι η μεταλλικη εισαγωγη που εχει το getz θα βγει για να τρυπηθει
εγγυηση 5 χρονια ο εγκεφαλος και 2 χρονια το υπολοιπο συστημα
τιμή: 910+80 (KTEO)
αποπληρωμη: 300 προκαταβολη και τα υπολοιπα με την παραδοση του οχηματος
προσφορα 3)
συστημα Landirenzo Landi 1, μπεκ τυπου βενζινης (της Landirenzo?)
εγγυηση 2 χρονια για το συστημα και 1 χρονο για τον κινητηρα αν παθει κατι λογω του υγραεριου
τιμη: 885+80 (ΚΤΕΟ)
πολυ καλη διαδικασια αποπληρωμης με πολλες ατοκες δοσεις στο συνολικο ποσο
προσφορα 4)
συστημα Emmegas, μπεκ τυπου βενζινη (της Landirenzo?)
εγγυηση 2 χρονια για το συστημα και 1 χρονο για τον κινητηρα αν παθει κατι λογω του υγραεριου
τιμή: 800+80 (ΚΤΕΟ)
πολυ καλη διαδικασια αποπληρωμης με πολλες ατοκες δοσεις στο συνολικο ποσο
προσφορά 5)
συστημα ΑΕΒ 48 OBD king, μπεκ τυπου βενζινης Hana, με συνδεση OBD
ο εγκαταστατης μου ειπε οτι η μεταλλικη εισαγωγη που εχει το getz μπορει να τρυπηθει χωρις να βγει, με ειδικο εργαλειο, χωρις φοβο για ρινισματα
εγγυηση 2 χρονια ή 100.000 χλμ
τιμή: 780+80 (ΚΤΕΟ)
αποπληρωμη: 30% προκαταβολη και το υπολοιπο σε αρκετες ατοκες δοσεις
προσφορα 6)
συστημα ΑΕΒ 48 OBD alex, μπεκ τυπου βενζινης baracuda, με συνδεση OBD
ο εγκαταστατης μου ειπε οτι η μεταλλικη εισαγωγη που εχει το getz μπορει να τρυπηθει χωρις να βγει, με ειδικο εργαλειο, χωρις φοβο για ρινισματα
εγγυηση 2 χρονια ή 100.000 χλμ
τιμή: 730+80 (ΚΤΕΟ)
αποπληρωμη: 30% προκαταβολη και το υπολοιπο σε αρκετες ατοκες δοσεις
στην αρχη σκεφτομουν να μην βαλω τα των αποπληρωμων, αλλα μιας και στις μερες μας παιζει κι αυτο πολυ σημαντικο ρολο στην καθημερινοτητα μας και αρα θα παιξει καποιο ρολο και στην αποφαση της εγκαταστασης, ειπα να τα συμπεριλαβω τελικα.
ποια η αποψη σας λοιπον για τα συστηματα αυτα; κι αν υπαρχουν και χρηστες τους (ποσο μάλλον σε ίδιο κινητήρα) ακομη καλυτερα!
για το θεμα εξαγωγη της πολλαπλης εισαγωγης η οχι, ειδικη στην περιπτωση της μεταλλικης....η αποψη σας; ποσο ασφαλες ειναι να μην βγει;
Ευχαριστώ για την οποια βοήθεια!