-
Ο χρήστης athens_gps έγραψε:
Ευχάριστα νέα στις πωλήσεις του QQ !!! Συγκεκριμένα, είναι τόσο ανοδικές με αποτέλεσμα η Nissan να ανεβάζει την τιμή 400 ευρώ !! Γι’ αυτό όσοι είστε έτοιμοι να το κλείσετε κάντε το γρήγορα διότι η νέα τιμή θα αφορά τις παραγγελίες μετά την πώληση των ετοιμοπαράδοτων !!! Μόλις τώρα το έμαθα μέτα από τηλ. για κάτι αναβαθμίσεις που ήθελα
Σαν μετοχή είναι το QQ απλά κλαίω αχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχαΗ τωρινή αύξηση της τιμής έχει να κάνει με τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου που αλλάζουν από euro 5b+ σε euro 6.Στα υπάρχοντα μοντέλα με το euro 5b+,η τιμή παραμένει η ίδια.Αν για παράδειγμα παραγγείλει κάποιος σήμερα ένα qq,έχει την επιλογή να παραγγείλει ένα euro 5b+ με τη γνωστή τιμή ή ένα euro 6 με επιπλέον χρέωση 400€ και αναμονή περίπου 3 μηνών.
-
Οι αλλαγες στις προδιαγραφες επιφερουν και μειωση στους ρυπους; Κατι αλλο γενικα;
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ευχάριστα νέα στις πωλήσεις του QQ !!! Συγκεκριμένα, είναι τόσο ανοδικές με αποτέλεσμα η Nissan να ανεβάζει την τιμή 400 ευρώ !! Γι’ αυτό όσοι είστε έτοιμοι να το κλείσετε κάντε το γρήγορα διότι η νέα τιμή θα αφορά τις παραγγελίες μετά την πώληση των ετοιμοπαράδοτων !!! Μόλις τώρα το έμαθα μέτα από τηλ. για κάτι αναβαθμίσεις που ήθελα
Σαν μετοχή είναι το QQ απλά κλαίω αχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχαΗ τωρινή αύξηση της τιμής έχει να κάνει με τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου που αλλάζουν από euro 5b+ σε euro 6.Στα υπάρχοντα μοντέλα με το euro 5b+,η τιμή παραμένει η ίδια.Αν για παράδειγμα παραγγείλει κάποιος σήμερα ένα qq,έχει την επιλογή να παραγγείλει ένα euro 5b+ με τη γνωστή τιμή ή ένα euro 6 με επιπλέον χρέωση 400€ και αναμονή περίπου 3 μηνών.
Δηλαδή εμένα στην άδεια γράφει 99 και δεν πληρώνω τέλη.. στο νέο με τον euro 6 παραμένει 99 ή πάει πιο κάτω;
-
Για πιο λόγο να προτιμήσει κάποιος το Euro 6 έναντι του Euro 5b+; Για μελλοντικούς νόμους που θα αφορούν την κίνηση στις πόλεις ή τον φόρο;
-
Δε γνωρίζω πολλές τεχνικές λεπτομέρειες,μάλλον γίνονται κάποιες τροποποιήσεις-βελτιώσεις(πχ στις εκπομπές οξειδίων του αζώτου) ώστε να εντάσσεται στις προδιαγραφές του euro 6.
Πάντως οι εκπομπές CO2 οι οποίες ήταν ήδη καλές,δε θα αλλάξουν...αυτό τουλάχιστον πληροφορήθηκα για τον 1.6dci και ενδεχομένως να ισχύει το ίδιο και για τον 1.5dci που σε ενδιαφέρει,φίλε athens_gps.
Για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες ρίξτε μια ματιά εδώ και εδώ αν δε βαριέστε.
Axel12p την ίδια απορία είχα κι εγώ μέχρι πριν από λίγο καιρό αλλά μετά από κάποια ''ύποπτα'' δημοσιεύματα ,μου μπήκαν ψύλλοι στ'αυτιά! -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Για πιο λόγο να προτιμήσει κάποιος το Euro 6 έναντι του Euro 5b+; Για μελλοντικούς νόμους που θα αφορούν την κίνηση στις πόλεις ή τον φόρο;Βασικά ο πράσινος δακτύλιος για εμάς στην Αθήνα αφορά τα αυτοκίνητα που εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140g/km. Το 1.5 QQ με euro 5b+ που έχω είναι στα 99... έτσι και να τον κατεβάσουν στα 100g/km πάλι είμαστε κομπλέ. Είναι πολύ παρατραβηγμένο να κατεβεί κάτω από 100g/km.
Όσον αφορά τα τέλη οκ και να το καταργήσουν με τα τωρινά δεδομένα θα δίνω περίπου κανά 80άρι το πολύ.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Δε γνωρίζω πολλές τεχνικές λεπτομέρειες,μάλλον γίνονται κάποιες τροποποιήσεις-βελτιώσεις(πχ στις εκπομπές οξειδίων του αζώτου) ώστε να εντάσσεται στις προδιαγραφές του euro 6.
Πάντως οι εκπομπές CO2 οι οποίες ήταν ήδη καλές,δε θα αλλάξουν...αυτό τουλάχιστον πληροφορήθηκα για τον 1.6dci και ενδεχομένως να ισχύει το ίδιο και για τον 1.5dci που σε ενδιαφέρει,φίλε athens_gps.
Για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες ρίξτε μια ματιά εδώ και εδώ αν δε βαριέστε.
Axel12p την ίδια απορία είχα κι εγώ μέχρι πριν από λίγο καιρό αλλά μετά από κάποια ''ύποπτα'' δημοσιεύματα ,μου μπήκαν ψύλλοι στ'αυτιά!σύμφωνα με το τελευταίο άρθρο (αυτό με τους φόρους στα diesel) οκ να βάλουν σε αυτά παλιάς τεχνολογίας (μέχρι euro 4) αλλά για τους μετέπειτα είναι απαράδεκτο ! τώρα για την κατάργηση των τελών το λένε συνέχεια αλλά και πάλι θα γλιτώνουμε χρήματα..εγώ με το παλιό μου 1.5 βενζίνη mazda 2 έδινα 250 ! τώρα για τα ίδια κυβικά να δώσω κανά 80άρι πάει και έρχεται lol
-
Άσε γιατί αυτή η ρευστότητα μου κάνει τα νεύρα κρόσια!Υπάρχει ετοιμοπαράδοτο το αμάξι που θέλω και κάνω υπομονή όχι πλέον μόνο για την ενδεχόμενη μείωση ΦΠΑ αλλά και για να έρθουν οι νέοι κινητήρες euro 6...μέχρι τότε βέβαια ίσως να έχουν μπει στην αγορά και τα HRV,Kadjar,X1 και ποιος ξέρει τι άλλο...παράνοια!
-
Αν ισχυει αυτό με την επιπλέον χρέωση του Euro6, μία η άλλη με την μείωση του ΦΠΑ. Και υπαρχουν και οι ψίθυροι περί diesel, που κατά πόσο μόνο ψίθυροι είναι...
Κάθε μετά και χειρότερα για μένα έτσι όπως έδειξε η ιστορία και θα δείξει και μελλοντικά.
Στάλθηκε από το SMO72HD μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν ισχυει αυτό με την επιπλέον χρέωση του Euro6, μία η άλλη με την μείωση του ΦΠΑ. Και υπαρχουν και οι ψίθυροι περί diesel, που κατά πόσο μόνο ψίθυροι είναι...Κάθε μετά και χειρότερα για μένα έτσι όπως έδειξε η ιστορία και θα δείξει και μελλοντικά.
Δεν το βλέπω τελικά για μείωση ΦΠΑ....
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν ισχυει αυτό με την επιπλέον χρέωση του Euro6, μία η άλλη με την μείωση του ΦΠΑ. Και υπαρχουν και οι ψίθυροι περί diesel, που κατά πόσο μόνο ψίθυροι είναι...Κάθε μετά και χειρότερα για μένα έτσι όπως έδειξε η ιστορία και θα δείξει και μελλοντικά.
Έτσι είναι. Προς το καλύτερο δεν το βλέπω. Προς το χειρότερο θα πηγαίνουν τα πράγματα και οι φόροι θα μπαίνουν σε ότι πετάει και κινείται (που λέει ο λόγος)
-
Λες και μας άκουσαν για το euro 6!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6001921/ -
Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την μείωση του φπα οσο αφορά τα αυτοκίνητα.Βέβαια αυτό μπορεί να το 'καταπιεί' μια αντιπροσωπεία,όπως πχ με την συγκεκριμένη να μειώση την έκπτωση μπονους που κανει και να έρθει μια η άλλη....ή ακόμα χειρότερα για εμάς...όσο αφορά την δικαιολογία των 400ευρω για το EURO6...εντάξει...ευθυμήσαμε πάλι....
-
Καλά μ αυτή τη μείωση φπα η κατάσταση είναι ένα δράμα!
-
Nissan Qashqai 1,6 DIG-T 163 PS: 'Η Nissan, με το λανσάρισμα του δεύτερης γενιάς Qashqai διέκοψε την έκδοση του 2λιτρου βενζινοκινητήρα. Τώρα ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1,6 λτ. DIG-T καλύπτει αυτό το κενό στη γκάμα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και διαθέτει περισσότερη ισχύ, αλλά και ροπή. Αν επιλέξετε το συγκεκριμένο μοντέλο να έχετε υπόψη σας, πως θα οδηγείτε το ταχύτερο Qashqai της γκάμας'
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Nissan-Qashqai-1,6-DIG-T-163-PS_125768.asp
Μ αρέσουν αυτά που διαβάζω
-
Καλησπέρα
Μπορώ με κάποιον τρόπο να βρω την ημερομηνία κατασκευής του αυτοκινήτου μου?
Ευχαριστώ πολύ -
Ο χρήστης stathisksts έγραψε:
Καλησπέρα
Ευχαριστώ πολύΔεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν. Καλή αποκωδικοποίηση. Ξεκίνα από το πρώτο site. Γενικά στο google θα το βρεις με τη λέξη VIN (vehicle identification number).
http://www.autocheck.com/vehiclehistory/autocheck/en/vinbasics
https://www.youtube.com/watch?v=PMLqPYKfazI
http://www.team-bhp.com/forum/buying-car/96830-article-find-your-cars-date-manufacture-vin.html
Youtube Video -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Καλησπέρα
Ευχαριστώ πολύΔεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν. Καλή αποκωδικοποίηση. Ξεκίνα από το πρώτο site. Γενικά στο google θα το βρεις με τη λέξη VIN (vehicle identification number).
http://www.autocheck.com/vehiclehistory/autocheck/en/vinbasics
https://www.youtube.com/watch?v=PMLqPYKfazI
http://www.team-bhp.com/forum/buying-car/96830-article-find-your-cars-date-manufacture-vin.html
Youtube VideoΕυχαριστώ
Τα είδα αυτά που έστειλες
Απλά δεν μπορώ να βρω την ημερομηνία γιατί το δέκατο ψηφίο του VIN του αυτοκινήτου μου είναι το U το οποίο δεν χρησιμοποιείτε από ότι είδα για να υποδείξει κάποια συγκεκριμένη χρονιά -
Επειδή ενδιαφερόμαστε για το qashqai 1.5 energy, από το οποίο όμως λείπουν τα φώτα ομίχλης, αξίζουν τα 400 ευρώ που μας ζητάνε; Υπάρχει πιθανότητα να τα βρω φθηνότερα;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Επειδή ενδιαφερόμαστε για το qashqai 1.5 energy, από το οποίο όμως λείπουν τα φώτα ομίχλης, αξίζουν τα 400 ευρώ που μας ζητάνε; Υπάρχει πιθανότητα να τα βρω φθηνότερα;Καλή επιλογή έκανες φίλε, έχω κι εγώ κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Κοίτα εμφανισιακά σίγουρα είναι πιο ωραία αλλά πρακτικά στην Ελλάδα δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο τα έχεις ανάγκη. Εκτός αν πηγαίνεις συχνά σε ορεινά μέρη.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]