-
Στο ChineseGP τη κούπα τη σήκωσε ο Hamilton. Πως το βλέπετε για το Bahrain?
-
-
-
Γιατι τοση νεκρα?
-
Που την βλέπεις την νεκρα;
-
Ολη η κατηγορια της Formula 1 εχει βαλτωσει ή κατι φταιει με τον υπολογιστη μου?
-
Πολύ καλή επίδοση από τον Kimi και μια μαχητική Ferrari επιτέλους!!! O Vettel σε άσχημη μέρα. Το χειρότερο για εμάς τους tifosi όμως είναι ότι η Merc είναι ακόμα μπροστά και δύσκολα να χάσει τα Πρωταθλήματα... Η πρόοδος της Ferrari σε σχέση με πέρσι όμως είναι εντυπωσιακότατη!!!
- topic:timeago_later,12 months
-
Κανα καλο live streaming εχουμε? Βλεπω απο ενα με διαφημισεις ομως μπροστα..
-
Δυστυχώς, αη ατυχία χτύπησε πάλι την ομάδα (ferrari...). Παρ' όλα αυτά, μου έρεσε η μαχητικότητα του Kimi, και δεν νομίζω οτι πλέον η merc θα 'κοιμάται πάλι ήσυχη'...
Ο αγώνας ήταν πολύ ενδιαφέρων, με πολύ ευχάριστη έκπηξη το πλασάρισμα της Haas, στην 5η θέση!
Ίδωμεν! -
Γλυκόπικρος αγώνας για εμάς.
Στα θετικά το race pace της Ferrari που είναι στα ίσα με αυτό της Mercedes!!! Θετικότατη επίσης η κινητηρούκλα μας που ίσως είναι πλέον η ισχυρότερη αν δούμε πως πήγαιναν όλα τα Ferrari-powered μονοθέσια στις ευθείες σε σχέση με τα άλλα. Δυστυχώς η πολύ κακή εκκίνηση περιόρισε τον Kimi στην 2η θέση. Κατά τα άλλα όμως καταπληκτικός και έδειξε ότι το έχει ακόμα ο γερομπεκρής!!!
Στα αρνητικά φυσικά η αξιοπιστία. Είναι δυνατόν ρε Ιταλιάνοι να έχουμε δύο εγκαταλείψεις από κινητήρα σε δύο αγώνες; Ελπίζω απλά να έτυχε και να μην συνεχίσει έτσι η στατιστική γιατί αλλιώς...
Συνολικά η Merc ίσως είναι ένα κλικ μπροστά, αλλά δεν εξαφανίζονται όπως πέρσι και άρα θα έχουμε μάχη που θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη μέσα στην χρονιά. Μπράβο στον άψογο Rosberg, πάντα το συμπαθούσα αυτό το παιδί.
Haas... πάμε μωρή ημίαιμη Ferrari να τους τρελάνουμε όλους!!! Ο Grosjean από τρελός, έγινε οδηγός!
BAHRAIN GRAND PRIX 2015