-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Postαρω για να ξεκολλήσει η σελίδα απο το 666 -
Σε επαρχιακό δρόμο, μεγάλη ευθεία, διπλής κατεύθυνσης με διπλή διαχωριστική που κατα μ.ο. Ο κόσμος πηγαίνει με 80 4-5 αυτοκίνητα μπροστά μου πηγαίνουν με 50.
Πατάω γκάζι και τους προσπερνάω.
Τότε καταλαβαίνω το γιατι, μπροστά ειναι στημένο αστυνομικό.
Ζώο τελικά ήμουν εγώ. -
Ο χρήστης greekster έγραψε:
πάντως παιδιά θέλω να παω στο τμήμα να δω τι παίζει γιατί έχουν ευθύνη μεγάλη και αυτοί! οποτε βγαίνω στην πλατεία εγώ προσωπικά βλέπω μπάτσους να αράζουν στο ok και γενικά στη γύρο περιοχή. Δεν μπορεί να μην τον έχουν δει!!!! Εγώ προσωπικά έχω ένα μικρό κοριτσάκι, το καλοκαίρι κάποια στιγμή θα βγει και αυτό έξω να παίξει! Αν γίνει το κακό τι να το κάνω εγώ αν ξέρω που μένει?? οποιος θέλει να ακολουθήσει καλο θα κάνει, κακό δεν θα κάνει! υπάρχουν και σχολεια κοντά! σας λέω μπροστά στα ματια μου πριν καμια βδομάδα παραλίγο να φάει ένα παιδάκι σε stop!!Ακόμα και για να κάνει η αστυνομία την δουλειά της χρειάζεται μεσο.
Δεν έχει κανένας εξίσου προβληματισμένος στην γειτονιά Βύςμα στην αστυνομία; -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Permit holders only parking space?
Μια ιδεα που ειχα απο καιρο και θα την κανω πραγματικοτητα αν βρεθουν συνενοχοι, ειναι να παρουμε ενα αγροτικο και να περναμε απο τις γειτονιες κλεβοντας οτι βαζουν οι σκατογυφτοι για να 'φυλανε' τη θεση για παρκαρισμα (καρεκλες, τσιμεντολιθους, μπιτονια, γλαστρες κλπ)
BONUS, να ζωγραφιστει στο οδοστρωμα μια παχια ασπρη ψω@ή που να δειχνει την πορτα του (ή να γραφτει η λεξη ΜΑΛΑΚΑΣ μεσα στο ασπρο ορθογωνιο) στη φωτογραφια που εβαλε ο morx.
-
Κλασσικά αυτές τις μέρες τα ζώα κατέκλυσαν τις ΛΕΑ. Κάποιοι μάλιστα τράκαραν και εκεί.
-
Ο χρήστης caret έγραψε:
Κλασσικά αυτές τις μέρες τα ζώα κατέκλυσαν τις ΛΕΑ. Κάποιοι μάλιστα τράκαραν και εκεί.Χαίρομαι για το τελευταίο. Πότε θα καταλάβουν ότι αν δεν το έκαναν αυτό μπορεί η ροή να ήταν συνεχόμενη χωρίς μποτιλιαρίσματα; Αλλά στα @@ τους, αυτοί να βγουν μπροστά από τους άλλους και οι υπόλοιποι να πάνε να...
-
Ειναι ΤΟΣΟ ευκολο ολοι αυτοι να γραφονται με τηλε-κλησεις, χρησιμοποιωντας τις σταθερες καμερες ελεγχου κυκλοφοριας...
Το μονο που χρειαζεται ειναι να προβλεφθει στον ΚΟΚ, και καποιος αστυνομικος (υποθετω) να κανει βαρδια στο κεντρο ελεγχου ωστε να βεβαιωνει τις κλησεις μεσω βιντεο.
-
Αυτους που περνουν τα φαναρια με κοκκινο με τι θα τους πιασουν? Στην Θεσσαλονικη εχει γινει μοδα πλεον να πηγαινεις σιγα σιγα και να περνας με κοκκινο το φαναρι.....εχουμε ξεφυγει θελουμε ηλεκτροσοκ 1000 volt ο καθενας....Τα φλας δεν το χρησιμοποιει κανενας και θα θυμοσουν οι ταριφες γιατι αυτοι το εχουν πιστοποιηση πρωτοι....
-
Δυστυχώς η μαλακια ειναι μεταδοτική. Η παραβίαση του κοκκινου άρχισε με τα παπάκια κυρίως ντελιβεραδες, συνεχίστηκε με όλων των ειδών τις μηχανές και τώρα επεκτείνεται στα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης caret έγραψε:
Κλασσικά αυτές τις μέρες τα ζώα κατέκλυσαν τις ΛΕΑ. Κάποιοι μάλιστα τράκαραν και εκεί.αν τρακάρεις στην ΛΕΑ, υποθέτω πως 2 πραγματα συμβαίνουν.
- έρχεται η τροχαία και σου κοβει κληση φταις-δε φταις!
- ακόμα και αν δεν φταις, η ασφαλιστική σου δεν θα σε καλύψει, μιας και το συμβαν εγινε σε μερος οπου δεν προβλέπεται να ήσουν!
-
Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ζώον ο συγκεκριμένος ανεύθυνος άνθρωπος ο οποίος απ'ότι υπολόγισα την ηλικία του πρέπει να'ταν πάνω από 70 είχε το παιδί(πάνω από 6 χρονών δεν ήταν με τίποτε),το Μ.Σάββατο επί της Μαραθώνος στο ύψος των careffour καθόταν το παιδί στο μπροστινό κάθισμα του smart χωρίς ζώνη & το πρόσωπό του να είναι κολλημένο στο παρμπριζ.Πόσο ανεγκεφαλος πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο;Δεν κόβει το μυαλό;Εγώ δεν πάω πουθενά αν τα παιδιά δεν είναι πίσω & δεμένα.
Με τι σκεπτικό τα κάνουν αυτά δεν μπορώ να καταλάβω.Ή το άλλο;Έχω δει στην εθνική το παιδί να κάθεται στα πόδια της μαμάς....Τι να πω... -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ζώον ο συγκεκριμένος ανεύθυνος άνθρωπος ο οποίος απ'ότι υπολόγισα την ηλικία του πρέπει να'ταν πάνω από 70 είχε το παιδί(πάνω από 6 χρονών δεν ήταν με τίποτε),το Μ.Σάββατο επί της Μαραθώνος στο ύψος των careffour καθόταν το παιδί στο μπροστινό κάθισμα του smart χωρίς ζώνη & το πρόσωπό του να είναι κολλημένο στο παρμπριζ.Πόσο ανεγκεφαλος πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο;Δεν κόβει το μυαλό;Εγώ δεν πάω πουθενά αν τα παιδιά δεν είναι πίσω & δεμένα.
Με τι σκεπτικό τα κάνουν αυτά δεν μπορώ να καταλάβω.Ή το άλλο;Έχω δει στην εθνική το παιδί να κάθεται στα πόδια της μαμάς....Τι να πω...το σμαρτ παντως δεν εχει πισω, αν και εχουν εντοπιστει παιδακια στο πορτπαγκαζ σμαρτ
-
Με τι σκεπτικό τα κάνουν αυτά δεν μπορώ να καταλάβω.Ή το άλλο;Έχω δει στην εθνική το παιδί να κάθεται στα πόδια της μαμάς....Τι να πω...το σμαρτ παντως δεν εχει πισω, αν και εχουν εντοπιστει παιδακια στο πορτπαγκαζ σμαρτ
Δεν ξέρω αν έχουν εντοπιστεί παιδάκια στο πορτπαγκαζ αλλά αυτό είναι τραγικό
Ότι & να πω είναι λίγο. -
αληθεια σου λεω εχουν εντοπιστει και τετοια ζωα.
-
αληθεια σου λεω εχουν εντοπιστει και τετοια ζωα.Δεν πρέπει πάντως να κυκλοφορούνε στους δρόμους τέτοιοι άνθρωποι,εγκληματίες.
-
Δυστυχώς η μαλακια ειναι μεταδοτική. Η παραβίαση του κοκκινου άρχισε με τα παπάκια κυρίως ντελιβεραδες, συνεχίστηκε με όλων των ειδών τις μηχανές και τώρα επεκτείνεται στα αυτοκίνητα.Ξεχασες τα ποδηλατα πλεον που εχουν ελευθερας σε 'Απαγορευεται', 'Στοπ' και 'Κοκκινα'.......
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Δυστυχώς η μαλακια ειναι μεταδοτική. Η παραβίαση του κοκκινου άρχισε με τα παπάκια κυρίως ντελιβεραδες, συνεχίστηκε με όλων των ειδών τις μηχανές και τώρα επεκτείνεται στα αυτοκίνητα.
Ξεχασες τα ποδηλατα πλεον που εχουν ελευθερας σε 'Απαγορευεται', 'Στοπ' και 'Κοκκινα'.......
Καλά αυτοί είναι τραγικοί.Θα γίνει κάποιο ατύχημα να φταίει αυτός & άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Ξεχασες τα ποδηλατα πλεον που εχουν ελευθερας σε 'Απαγορευεται', 'Στοπ' και 'Κοκκινα'.......
Καλά αυτοί είναι τραγικοί.Θα γίνει κάποιο ατύχημα να φταίει αυτός & άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!
Αν τελικα περαστει νομος που προυποθετει ασφαλεια σε ποδηλατα θα δουμε πολλα λιγοτερα στους δρομους. Απο εκει και περα αν περασει κοκκινο και τον φας κανεις δεν θα σου πει τπτ οπως και με μηχανακι. Στην τελικη αν δεν σεβονται τον εαυτο τους και δεν καταλαβαινουν πως οι δρομοι δεν ειναι για ποδηλατα (βεβαια εδω για πολλους μπαινει το εγωιστικο και σου λενε θα βγω μεχρι και στην Εθνικη με το ποδηλατο γιατι ετσι θελω) και πως ο ΚΟΚ ισχυει και για εκεινους σιγουρα δεν θα τους σεβαστω ουτε εγω.
-
χεχε και τελη κυκλοφοριας, μη βαζεις ιδεες στον βαρουφακη?
-
χεχε και τελη κυκλοφοριας, μη βαζεις ιδεες στον βαρουφακη?Δεν νομιζω πως θα ηταν υπερβολη αν εβαζαν τελη. Γιατι να σκαω εγω ενα κουβα χρηματα για χρηση δρομων καθε χρονο (που δρομους δεν εχουμε αλλα οκ) και οσοι εχουν ποδηλατο περα απο τις παρανομιες (που κανουν ολοι σχεδον) να μην δινουν ουτε 1 ευρω για τον δρομο που χρησιμοποιουν ? Δεν ειναι λες και δεν πιανουν ολοκληρη λωριδα και οταν δε βγαινει ολος ο λοχος εξω θα εισαι τυχερος αν δεν εχουν πιασει 2 λωριδες.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]