-
Απλα τωρα που μειωθηκε ο μισθος μου στα 7 κατοσταρικα , ισως χρειαζομουνα μια κινηση ματ τωρα που θελει καποιος να παρει το civic 8,500ε
-
Δεν συμφωνώ με αυτή την λογική. Δηλαδή θέλεις να δώσεις ένα αξιόπιστο, σβέλτο (προφανώς έχεις το 1.8 civic) και ευρύχωρο αυτοκίνητο για να πάρεις ένα μικρό diesel που θα είναι αρκετά πιο αργό, με λιγότερους χώρους, χειρότερη ποιότητα κατασκευής, υποδεέστερη οδική συμπεριφορά και 1.5 με 2 λίτρα πιο οικονομικό σε κατανάλωση. Αν σε καίει τόσο πολύ το θέμα κατανάλωση, κάνε το civic υγραέριο. Προσωπικά ούτε αυτό θα έκανα γιατί 7.7 για 140 άλογα αμάξι είναι πάρα πολύ καλά.
Το civic τι μοντέλο είναι και με πόσα χιλιόμετρα? Το έχεις από καινούριο? -
Του 2008 με 58.000κλμ πολυ τελειο και αξιοπιστο και χλιδατο μεσα. Το πηρα πρωτο χερι απο καποιον πολυ ψειρα γιατι δεν με συμφερει να περνω καινουργια γιατι δεν κανω κλμ. Απλα πιο αμαξι να παντρευτω για την επομενη εφταετια . Καλο ειναι να γλιτωνω και σημα και καυσιμο για να πω οτι κατι γλιτωνω. Υγραεριο 700ε απο τσοπελογιαννη? Εχω κοψει απο καιρο τα tuning xaxa
-
Civic= αυτοκινηταρα c3 =μπρίκι
Please don't do it -
Ξερει κανεις τιποτα γιαυτο η θα τρεχω? Honda Civic HYBRID 1.3 2010 . χωρις τελη και με 20ευρω βενζινη 330κλμ λεει ενας
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Ξερει κανεις τιποτα γιαυτο η θα τρεχω? Honda Civic HYBRID 1.3 2010 . χωρις τελη και με 20ευρω βενζινη 330κλμ λεει εναςΤραγική μάπα.
-
γιατι ?
-
Ποιο αλλο αμαξι θα μπορουσα να παρω που να πωλειται ευκολα μετα ?
-
Εγώ τώρα αν ρωτήσω γιατί με μισθό 7 κατοστάρικα και αφού κάνεις μόνο 5000 χλμ μέσα στην πόλη, σκέφτεσαι να πάρεις άλλο αυτοκίνητο αλλά όχι μια μηχανή/παπί/σκούτερ ... κινδυνεύω να με παρεξηγήσεις? Για να μη μιλήσω για λιγότερο κοστοβόρα 'οχήματα' (που εντάξει ... ενδύκνεινται περισσότερο για επίπεδες διαδρομές ).
Προφανώς και μιλάω για το πως θα μπορούσες να καλύψεις την ανάγκη μετακίνησης από/προς τη δουλειά σου και όχι με συνεπιβάτες οπότε και χρειάζεται να κρατήσεις για αυτές τις περιπτώσεις το Civic (απλά όμως θα εκμηδενίσεις τα συνολικά κόστη για καύσιμο)
Στη θέση σου θα έψαχνα για μικρό βενζινοκίνητο με μηδενικά τέλη + κάποιο αυτόματο σκουτεράκι ....
-
Εχω χρηματα ,απλα ψαχνω σωστη λυση. Εχω 650κυβ χοντα μηχανη καιει λιγο παραπανω αλλα ειναι πιο αξιοπιστη και λιγοτερη συντηριση απο σκουτερ και δεν κινδηνευω να την παρουν οπως τα παπια , απο τα οποια εχω και πιο πολυ ασφαλεια . Τωρα για το αμαξι ποιο μικρο βενζινης αξιζει αμα παρω τα 8.400ε απο το Civic?
-
Φοβάμαι ότι όπως και να κάνεις τις πράξεις, αποκλείεται να βγάλεις αποτέλεσμα υπέρ του να δώσεις το Civic για να πάρεις το οποιοδήποτε κουβαδάκι μπορείς να πάρεις με αυτά τα λεφτά ....
-
Εκει κατεληξα υστερα απο 1 μηνα τρεξιματος , τι να πω . Απλα ελεγα μηπως και αν το κρατησω κιαλο μου μεινει και εψαχνα γνωμες ποιο ψαγμενων. Μου φενεται καλυτερα το κραταω μια 7ετια μεχρι να ερθουν τα πανω κατω στα αυτοκινητα τεχνολογικα......και ετοτε κανω την κινηση μου δινοντας λογικα κανα 15.000ε
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Φοβάμαι ότι όπως και να κάνεις τις πράξεις, αποκλείεται να βγάλεις αποτέλεσμα υπέρ του να δώσεις το Civic για να πάρεις το οποιοδήποτε κουβαδάκι μπορείς να πάρεις με αυτά τα λεφτά .... -
Εχω χρηματα ,απλα ψαχνω σωστη λυση. Εχω 650κυβ χοντα μηχανη καιει λιγο παραπανω αλλα ειναι πιο αξιοπιστη και λιγοτερη συντηριση απο σκουτερ και δεν κινδηνευω να την παρουν οπως τα παπια , απο τα οποια εχω και πιο πολυ ασφαλεια . Τωρα για το αμαξι ποιο μικρο βενζινης αξιζει αμα παρω τα 8.400ε απο το Civic?μηπως εχουν τελικα δικιο η μερκελ και ο σοιμπλε
-
χαχα Καλο ! Να πας να πεις στους Γερμανους να μου δωσουν πισω το χιλιαρικο που μου αφαιρεσαν απο το μυσθο μου ...
-
Παληκαρια ψαγμενα , σε ενα αμαξι μεταχειρισμενο που εχει γινει μια δηλωση 800ε και αποζημειωθηκε με 600ε τι λετε να εχει γινει γιατι ουτε το συνεργειο βρισκει κατι , ουτε στην αντιπροσωπεια του δοθηκε τοσο ακριβο ανταλακτικο.
-
Παληκαρια ψαγμενα , σε ενα αμαξι μεταχειρισμενο που εχει γινει μια δηλωση 800ε και αποζημειωθηκε με 600ε τι λετε να εχει γινει γιατι ουτε το συνεργειο βρισκει κατι , ουτε στην αντιπροσωπεια του δοθηκε τοσο ακριβο ανταλακτικο.Εννοείς αποζημίωση απο ασφαλιστική για σύγκρουση;
Αν ναι υπολόγισε κόστος εργασίας μαζί με τυχόν ανταλλακτικά. Κατα βάση η εργασία ειναι πιο ακριβή απο τα ανταλλακτικά, ενώ τέτοιου κόστους ζημιά συνήθως δεν ειναι κάτι σοβαρό (άντε μα εχει αλλάξει καμια πόρτα) τα σοβαρά που έχουν παρει μπρος η έχουν μπει καλυμπρα πάνε πάνω απο 1500 ευρώ. -
τελικα εμαθα 2 βασεις πισω προφυλακτηρα ηταν.
-
χαχα Καλο ! Να πας να πεις στους Γερμανους να μου δωσουν πισω το χιλιαρικο που μου αφαιρεσαν απο το μυσθο μου ...Σορυ για το χιλιαρικο που σου κόψανε αλλά για οικονομία ήθελες να δώσεις το αυτοκίνητο σου για ενα χειρότερο και πλρηρωνοντας απο πάνω και ενώ έχεις και μηχανή που μπορείς να χρησιμοποιείς για οικονομία καυσίμου. Απλώς χωρίς νόημα όλα αυτά.
-
Ενταξει παω δουλειες με μηχανη και με το αμαξι βολτουλα, Ασε που ολο βρεχει , τι ειμαι ο rainman . Αστα καινουργια ιδεα ........... βρηκα να δωσω το δικο μου με 58.000κλμ 1.8 του 2008 9.000ε και να παρω το ιδιο του 2007 6.500ε με 135.000κλμ οποτε κραταω την ιδια ποιοτητα και βγαζω και 2.500ε για τελη και βενζινες ......... αλλα αμα ζηταει μετα μηπως τσαμπα ρισκο...
Ψαχνω φτηνο αμαξι diesel αξιοπιστο