-
Παιδιά την βοηθειά σας ,ξέρουμε κατι για τον εμπορο **.kcars. **
Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορα-ανταλλαγή
Ευχαριστώ
-
εχετε ακουσει κατι?
AUTO SAL
Διευθυνση:
Λ.ΛΑΥΡΙΟΥ 53 ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ -
Καλησπερα στο forum.
Διαβασα παρα πολυ προσεκτικα ολο το τοπικ και καταλαβα οτι
πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ολοι οι μαντραδες ειναι απαπατεωνες.Η δικη μου ιστορια ειναι οτι ειχα ενα Mitsubishi Colt 1.3ctz limited edition
και μολις εκλεισε την 7ετια μου το εκλεψαν (μαλλον συπτωση).
Ευτυχως ειχα ασφαλεια κλοπης και ετσι θα επαιρνα αποζημειωση.
Το προβλημα ηταν οτι το αυτοκινητο για μενα ειναι εργαλειο και το ειχα αναγκη.
Μετα απο τρεις μηνες και αφου δεν βρεθηκε το κλεμμενο πηγα στον http://www.autodedousis.gr/Αυτο που διαπιστωσα οτι ειναι λιγο απατεωνας γι` αυτο μακρια και αγαπημενοι.
-
Απορο που σας κανει εντυπωση οι 'τεχνικες' που παγκοσμιος ακολουθουν ολοι οι 'εμποροι' και 'κατασκευαστες' αυτοκινητων' ... Απο των Αρη κατεβηκατε ;;; Τα παραδειγματα απειρα 10.000.000 Toyota που δεν μπορουσαν να φρεναρουν !!!! Επι σειρα ετων προβληματικα αυτοκινητα ΟΛΟ το group VAG !!!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!!! Οποιος ξερει Αγγλικα και εχει πολυ χρονο αργοσχολος ή και ανεργος ας διαβαση Αγγλοφωνα φορουμ ... μιλαμε για πολυ γελιο ...
ΥΓ. Με τα μεταχειρισμενα επαγγελματικα να δειτε το τι γινεται (ταξι,φορτηγα,νταλικες) ... και αν ποιασουμε και τα σκαφη αναψυχης (φουσκωτα ,βαρκες κλπ)
-
Το τόπικ έιναι .
Μήπως έπρεπε να μεταφερθεί στην ενότητα των ανεκδότων?
Επειδή τους τελευταίους δύο μήνες ψάχνω για μεταχειρισμένο δεκαετίας περίπου,παντού καθημερινά 24/7, λεπτό προς λεπτό παρακολουθώ τα πάντα από πωλήσεις στο ιντερνετ, από φίλους κ.λ.π.
Το πρώτο πράγμα που 'εκανα ήταν ότι έχω αποκλείσει τις μάντρες. Πως είναι δυνατόν οι μαντράδες να πουλάνε αυτοκίνητα 10ετίας με τα μισα χιλιόμετρα από τους ιδιώτες
Επίσης δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να παίρνουν τηλέφωνο τον πωλητή μόλις μπει καινούργια αγγελία (σε λιγότερο από μισή ώρα) και να του λένε περίπου 800 ευρώ κάτω να το αγοράσουν επιτόπου. Αναφέρομαι σε τιμές μεταχειρισμένων 2000-4000.
ΟΛΟΙ οι ιδιώτες πωλητές που γνώρισα και δεν είναι και λίγοι, μου είπαν το ίδιο, ότι οι μαντράδες τους πρόσφεραν περίπου 800ευρώ κάτω, και τα αυτοκίνητα που πούλαγαν ήταν σε καλή τιμή ήδη. Πάντως έχω οδηγήσει παααραπολααα αυτοκίνητα και τώρα που μάλλον βρήκα ένα, θα χάσω αυτό το καθημερινό κυνήγι και οδήγημα, που μου έδωσε μεγάλη εμπειρία και από την επαφή μου με τα συνεργεία, ώστε βρήκα κάτι καλό και καθαρό. -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Το τόπικ έιναι .
Μήπως έπρεπε να μεταφερθεί στην ενότητα των ανεκδότων?
Επειδή τους τελευταίους δύο μήνες ψάχνω για μεταχειρισμένο δεκαετίας περίπου,παντού καθημερινά 24/7, λεπτό προς λεπτό παρακολουθώ τα πάντα από πωλήσεις στο ιντερνετ, από φίλους κ.λ.π.
Το πρώτο πράγμα που 'εκανα ήταν ότι έχω αποκλείσει τις μάντρες. Πως είναι δυνατόν οι μαντράδες να πουλάνε αυτοκίνητα 10ετίας με τα μισα χιλιόμετρα από τους ιδιώτες
Επίσης δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να παίρνουν τηλέφωνο τον πωλητή μόλις μπει καινούργια αγγελία (σε λιγότερο από μισή ώρα) και να του λένε περίπου 800 ευρώ κάτω να το αγοράσουν επιτόπου. Αναφέρομαι σε τιμές μεταχειρισμένων 2000-4000.
ΟΛΟΙ οι ιδιώτες πωλητές που γνώρισα και δεν είναι και λίγοι, μου είπαν το ίδιο, ότι οι μαντράδες τους πρόσφεραν περίπου 800ευρώ κάτω, και τα αυτοκίνητα που πούλαγαν ήταν σε καλή τιμή ήδη. Πάντως έχω οδηγήσει παααραπολααα αυτοκίνητα και τώρα που μάλλον βρήκα ένα, θα χάσω αυτό το καθημερινό κυνήγι και οδήγημα, που μου έδωσε μεγάλη εμπειρία και από την επαφή μου με τα συνεργεία, ώστε βρήκα κάτι καλό και καθαρό.Συμφωνο μαζι σου δεν υπαρχουν καλοι και κακοι εμποροι ... υπαρχουν μονο αυτοι που επιβιωσαν ... πουλοντας αυτοκινητα με καθε τροπο ... μας βλεπουν ολους σαν 'πελατες' ... οπως ο Τακης ... απο την θυρα 7
-
Edit [mod]
-
Ο χρήστης Μαρουσιώτης έγραψε:
Ξερουμε.Ειχα δει στην εκθεση του ενα Citroen C3 diesel το οποιο με ενδειεφερε,με σχετικα λιγα χλμ.Απο τον αριθμο πλαισιου που πηρα και με τη συνεργασια επισημου ντιλερ της Citroen εμαθα οτι το αυτοκινητο ηταν αγορασμενο απο εταιρια λιζινγκ στην Ιταλια με αγνωστα χλμ μιας και δεν ειχε κανει ποτε σερβις στο επισημο δικτυο.Οταν του το ειπα εκανε οτι επεσε απο τα συνεφα.Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ τα μεταχειρισμενα εισαγωγης εχουν γυρισμενα χιλιομετρα.Οταν του το ειπα εκανε οτι επεσε απο τα συνεφα.Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ τα μεταχειρισμενα εισαγωγης εχουν γυρισμενα χιλιομετρα.[/quote]. 'AYTO IΣΧΥΕΙ ΦΙΛΕ'ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ...
Για να μην το ζαλιζουμε το 95% των μεταχειρω πετρελαια εχουν γυρισμενα χιλιομετρα.
δεν μπορει ενα αμαξι εδω με 80.000km να πουλιεται πιο χαμηλα απο ενα γερμανικο με 150.000Km.Προφανως εχει πανω απο 150.000km και αγοραστηκε χαμηλα διοτι τα εξοδα εκτελωνισμου κτλ αφηνουν περιθωριο κερδους στον πωλητη.
Μιλαω εγω που εχω στο κοντερ 55.000Km και το τελευταιο service εγινε Γαλια με 106.000km ενα χρονο πριν.Το αμαξι ομως ειναι πεντακαθαρο απο ζημιες,αλατια,σαλονι κτλ...
Μολις πηγα αντιπροσωπεια ο εγκεφαλος του ABS εδωσε τα πραγματικα χιλιομετρα στο ηλεκτρολογο της αντιπροσωπειας,αυτος το ειπε σε εμενα,εγω πηρα μια γεναια εκπτωση απο τον μαντρα ο οποιος...επεσε απο τα συννεφα,και απο εκει και περα αφου πληρωσα τα 30€ με αποδειξη και τις απαραιτητες παρατηρησεις γραμενες στην αποδειξη του αντιπροσωπου εδω και ενα χρονο αλωνιζω στους δρομουυς...το συγκεκριμενο αμαξι σε 3 χρονια εκανε 110.000km...στην Γαλλια.Τουλαχιστον το πηρα ξεκαπνισμενο...αφου δουλευε εθνικη οδο συνεχεια...Ειχε ΠΡΟΣΟΧΗ...τα μαμα ελαστικα MICHELIN...δεν μπορειτε να φανταστειτε σε ποσο ΑΡΙΣΤΗ κατασταση ειναι αφου περα απο το φθαρμενο πελμα δεν εχει ουτε ενα σκασιμο ή ξερό σημείο απο τον ήλιο..φορουσε ενα φιλτρο πετρελαιου απο την ημερα αγορας (τσεκαρισα την ημ.κατασκευης που ταιριαζει με το σασι του αυτοκινητου) επισης φορα τα μαμα αμορτισερ ακομα..Να σημειωσω οτι δεν εχω κρατησει αμαξι με πανω απο 60.000km ποτε οσο αφορα αμορτισερ...Εγινε πληρη servise στα παντα, εκτος απο ιμαντες και λαστιχα-αμορτισερ που ειναι στο προγραμμα..Το αμαξι σε ολα τα περιφερειακα εχει ημερομηνια παραγωγης με αυτη του σασι-κινητηρα (προβολεις,ψαλιδια,προφυλακτηρες κτλ.)
καταληγω.Τετοιο αμαξι σε αυτα τα λεφτα με αυτο τον εξοπλισμο,σε αυτη την κατασταση με λιγοτερα χιλιομετρα πουλιοταν στα ευρωπαικα site 3000€ επιπλεον...
-
Καλησπέρα,
έψαξα σε προηγούμενες αναρτήσεις αλλά δε βρήκα κάτι..
Υπάρχουν συστάσεις για τον έμπορο στο Ν.Ψυχικό cars for all?Ψάχνω για suzuki swift του 2009 ή 2010 με 50.000-60.000 χλμ.
Το συγκεκριμένο swift μου άρεσε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5671801/αλλά έχει 6084 εμφανίσεις και δεν το έχει αγοράσει κανείς. Προβληματίστηκα λίγο..
Με τον αριθμό πλαισίου μπορώ να βρω και τα ακριβή χλμ ή όχι? Για τον έμπορο ξέρουμε κάτι?
Ευχαριστώ
-
Για τον εμπορο αυτον δεν εχω ακουσει κατι.Με τον αριθμο πλαισιου,ναι με την προυποθεση οτι τα σερβις γινωντουσαν σε εξουσιοδωτημενο συνεργειο.
-
Συμπαθητικό φαινεται. Θες οπωσδήποτε αυτοματο;
-
Καμιά ιδέα για τον Χαιρετάκη στη Λ.Καβάλας στο Χαϊδάρι,για το Φλωρόπουλο στη Βούλα και το Make me smart-Romanos στο Κορωπί;
-
Απο το Χαιρετάκη είχε αγοράσει η ξαδέλφη μου πριν περίπου μια 5ετία ένα citroen c3, ελαφρώς μεταχειρισμένο σε καλή τιμή. Δεν είχε κανένα θέμα. Θα τον πρότεινα με κάθε επιφύλαξη -οπως για όλους τους.
Γνωρίζει κάποιος κάτι θετικό/αρνητικό για τον AUTO KANTZAVELOS στον Άγιο Στέφανο;;
-
This post is deleted! -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Καμιά ιδέα για τον Χαιρετάκη στη Λ.Καβάλας στο Χαϊδάρι,για το Φλωρόπουλο στη Βούλα και το Make me smart-Romanos στο Κορωπί;Χαιρετακη με κλειστα ματια ...
Μονο και μονο αν πας εκει και συζητησεις μαζι του θα καταλαβεις πως δεν εχει καμια σχεση με την πλειοψηφια των λαμογιων/ασχετων του χωρου ... -
Ευχαριστώ θερμά,κύριοι!Για τους δύο που έγινε λόγος στα posts σας,έχω και εγώ θετική άποψη.
-
Ναι, το προτιμώ το αυτόματο. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Το είδα σήμερα, μου άρεσε πολύ και θα πάω με μηχανικό να το ελέγξει. Επίσης αύριο θα πάω σε αντιπροσωπεία να μου πει τα πάντα γιατί πήρα αριθμό πλαισίου και στο βιβλιαράκι έδειχνε ότι έκανε κάθε χρόνο σέρβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Θέλω να βεβαιωθώ ότι είναι ατρακάριστο, όπως μου λέει. Πιστεύετε ότι ο μηχανικός θα το βρει οπωδήποτε αν είχε ποτέ τρακάρισμα; Θέλω να πω, αν έχει κάνει ο προηγούμενος μηχανικός τέλεια δουλειά και έχει βάλει ανταλλακτικά, ο μηχανικός που θα πάω εγώ πώς θα καταλάβει αν είχε τρακάρει?
-
Απο την βαφή ενα έμπειρο μάτι μπορεί να το καταλάβει. Υπάρχουν και όργανα που το εντοπίζουν.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
'έχεις κάποια εμπειρία από συνήγορο καταναλωτή?
-
....Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ τα μεταχειρισμενα εισαγωγης εχουν γυρισμενα χιλιομετρα.[/quote]
Οταν του το ειπα εκανε οτι επεσε απο τα συνεφα.Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ τα μεταχειρισμενα εισαγωγης εχουν γυρισμενα χιλιομετρα.[/quote]. 'AYTO IΣΧΥΕΙ ΦΙΛΕ'ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ...
Για να μην το ζαλιζουμε το 95% των μεταχειρω πετρελαια εχουν γυρισμενα χιλιομετρα.
δεν μπορει ενα αμαξι εδω με 80.000km να πουλιεται πιο χαμηλα απο ενα γερμανικο με 150.000Km.Προφανως εχει πανω απο 150.000km και αγοραστηκε χαμηλα διοτι τα εξοδα εκτελωνισμου κτλ αφηνουν περιθωριο κερδους στον πωλητη.
Μιλαω εγω που εχω στο κοντερ 55.000Km και το τελευταιο service εγινε Γαλια με 106.000km ενα χρονο πριν.Το αμαξι ομως ειναι πεντακαθαρο απο ζημιες,αλατια,σαλονι κτλ...
Μολις πηγα αντιπροσωπεια ο εγκεφαλος του ABS εδωσε τα πραγματικα χιλιομετρα στο ηλεκτρολογο της αντιπροσωπειας,αυτος το ειπε σε εμενα,εγω πηρα μια γεναια εκπτωση απο τον μαντρα ο οποιος...+1
Μετά απο σχεδόν 2 μήνες ψάξιμο μεταχειρισμένου, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο....
Φίλε ASTRAKITCAR, σχετικά με τον εγκέφαλο ABS που αναφέρεις έχω μπερδευτεί
Έχω τηλεφωνήσει σε 2 επίσημους αντιπρωσόπους Ford στην Αττική (Παζαρόπουλο κ Βελμάρ), για να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασίά ελέγχου που μπορεί να γίνει σε ένα μτχ. κατόπιν ραντεβού. Και οι δύο μου είπαν οτι για τα χλμ. δεν μπορεί να γίνει ακριβής έλεγχος.. Κ αν δεν κάνω λάθος τα fiesta που κοιτάζω ('12) διαθέτουν ABS
Έμποροι μεταχειρισμένων