-
ετσι σου ειπανε?
ΟΛΑ το κανουν λιγο ή πολυ, σ αρεσει δεν σ αρεσει κι εσενα και στον αλλον απο πανω -
Δεν σηκωνεις σηζητηση φιλε μου, αστο. Πιστευε οτι το κανουν ολα!
-
Καλημέρα σας,
Δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις ρε παιδιά. Θα έχουμε αρκετές απόψε στο eurogroup....
Χτες δεν πρόλαβα να ποστάρω οπότε το κάνω τώρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όσοι είπαν ότι είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό, έπεσαν μέσα, τουλάχιστον με ότι μου είπαν και στην αντιπροσωπεία. Στα πολύ γρήγορα από αυτά που μου είπαν (επαναλαμβάνω ότι πιο πολλά θα καταλάβαινα από θεωρία της σχετικότητας, παρά από μηχανολογικά).....
Ουσιαστικά από ότι κατάλαβα με 1η και 2α δεν έχω θέμα (ή μπορεί απλά να γίνεται πολύ-πολύ λίγο και να μην φαίνεται τόσο πολύ η μετακίνηση του λεβιέ στο μάτι) λόγω μεγαλύτερης ροπής που χαρακτηρίζει τα diesel. Από εκεί και πέρα, είναι λόγω της μετάδοσης από τη μηχανή αυτό το ξέσπασμα στο λεβιέ, ώστε να διοχετεύεται κάπου ο κραδασμός της μηχανής και να μην πηγαίνει στη καμπίνα σαν θόρυβος (λόγω 2 συρματόσκοινων που πάνε από το λεβιέ στη μηχανή ). Οπως μου είπαν, θα υπήρχε πρόβλημα αν δεν έμπαινε η ταχύτητα, αν την πέταγε, αν έκανε κάποιο πρόβλημα κτλ. (εξού και μόνο οδήγηση από μηχανικό χωρίς να σηκώσει το αμάξι ή κάποιο άλλο έλεγχο).
Ευχαριστώ
-
https://www.youtube.com/watch?v=e9xklH2OGMk στα πρωτα λεπτα εχει τρελο παιξιμο ο λεβιες ταχυτητων, στα τελευταια λεπτα μετα την αντικατασταση με καινουρια βαση που την ενισχυσε εχει παλι ενα μικρο παιξιμο
-
Στο Qashqai (1.6 βενζίνη) η όποια μικρή κίνηση του λεβιέ γίνεται περισσότερο αισθητή μόνο αν έχεις το χέρι πάνω, καμμία σχέση με αυτό που φαίνεται στο video με το Clio όπου ο λεβιές κυριολεκτικά χορεύει, ακόμη και μετά την ενίσχυση της βάσης.
-
Ολοι οι λεβιεδες χορευουν λιγο πολυ !ντιζατα και μη! Ακομα και τα bmw φιλε μου.οχι και τσαμικο βεβαια !
-
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
Ολοι οι λεβιεδες χορευουν λιγο πολυ !ντιζατα και μη! Ακομα και τα bmw φιλε μου.οχι και τσαμικο βεβαια !Δεν έχει σημασία αν είναι BMW, δεν έχουν και κανένα φοβερό κιβώτιο έτσι κι αλλιώς. Χθες το δοκίμασα στην δική μου πάντως και η κίνηση είναι απειροελάχιστη, με το ζόρι την παρατηρείς! Οπότε το να χορεύει τσάμικο ο λεβιές δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οπότε το να χορεύει τσάμικο ο λεβιές δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα!δεν ειπε κανενας οτι χορευει τσαμικο ο λεβιες σε ολα
ειπαμε οτι λιγο ή πολυ, ειναι αισθητη μια κινηση του λεβιε στο πατα ασε του γκαζιου
εστω κι αν το καταλαβαινεις με το χερι πανω στον λεβιε
ΟΛΑ το κανουν λιγο ή πολυ -
Στο δικο μου το tucson δεν καταλαβαινεις τιποτα, ποσο μαλλον να κινηται κιολας. Οι κραδασμοι που αισθανομαι στο λεβιε εν κινηση ειναι σαν να ακουμπαω ενα αλλο μερος του αυτοκινητου πχ το ταμπλο.
-
Α ναι στο δικο μου ρενο δεν κουνιεται ...καθολου λεμε!
Ξερετε γιατι?
εχει τις ταχυτητες στο τιμονι! -
Υπάρχουν λεβιέδες που δε κάνουν κιχ!! ....χιλιοστό λέμε,σε ποιά γλώσσα να το πούμε για να το καταλάβουν κάποιοι;
υγ.Παγουράδικα ίσως..... -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Υπάρχουν λεβιέδες που δε κάνουν κιχ!! ....χιλιοστό λέμε,σε ποιά γλώσσα να το πούμε για να το καταλάβουν κάποιοι;
υγ.Παγουράδικα ίσως.....Σε καμια γλωσσα δεν γινεται κατανοητο. Οτι εχει ο καθενας αυτο λεει. Κουνιεται στο δικο του? Κουνιουνται σε ολα!!
-
Αποδειξτε το παρακαλω.....
(Και βαζεις βιντεο απο αυτοματο) λολ
βασικα και τι εγινε αν κουνιεται λιγο πολυ? Τραβαται ζορι? Εγω σε range rover εκανε κουνια ...να φταιει που ηταν v8 ?
A...και στο scania και στο volvo και sto daf επισης κουνιουνται....σε τι αλλο νομιζω κάι στο παπι που ειχα μικρος ....αυτα ...ξυδι! -
σε σαξο 1.0 δεν σε vts κουνιόταν συμπέρασμα δύναμη,σε μαζτα 323 1.6 δεν, μόλις έβαλα 18τ κουνιόταν συμπέρασμα δύναμη
σε ακσεντ κανει βόλτες 350.000 χιλιόμετρα παλιά δεν κουνιόταν τώρα πάει βάρκα συμπέρασμα χρίση η κομμενη βάση. στο πουντο 1.4 δεν κουνάει στο t-jet λίγο όταν πατάς κ αφηνεις γκάζι αυτα -
Σε Megane, Micra και Qashqai ο λεβιες έκανε τις βόλτες του. Δεν το θεώρησα ποτέ ενοχλητικό. Απλώς ιδιόμορφο ...
Σε BMW και Audi δεν το συνάντησα ποτέ. -
Στα μερσεντεζ βμβ κουνιουνται μαζι με τα σασμαν! Ολο μαζι!
και παλι μη τρλενεσται δεν το λεω για κακο απλα ολα εστω και 1χιλιοστο κινουνται αφου ειναι στα κινουμενα μεροι!δεν μπορει να συζηταμε αν κουνιεται ο λεβιες οταν αυτοι ειναι δουλεια του!πεφτουμε νοημοσηνης δλδ! -
Δεν πεφτουμε σε νοημοσυνης
ρε αδερφε, απλα να εξηγουμε και την εφαρμογη. Δεν σημαινει οτι στο ακριβο αμαξι δεν κουνιεται και στο φθηνο κουνιεται. Ειναι καθαρα θεμα εφαρμογης του καθε κατασκευαστη. Και λεμε οτι υπαρχουν εφαρμογες με ντιζες κυριως, που ο λεβιες δεν κανει κιχ, αναισθητος ΠΛΗΡΩΣ, και εχω ενα απο αυτα τα αυτοκινητα, οπως εχω και ενα απο αυτα που χορευουν, και να σου πω την αληθεια πιο πολυ γουσταρω αυτους που χορευουν εχουν καλυτερη αισθηση το ξεληγωσαμε το θεμα -
Kαι στο Qashqai με ντίζες γίνονται οι αλλαγές αλλά κουνιέται, ένα μικρό τίναγμα το έχει ο λεβιές. Είναι θέμα κίνησης λόγω αδράνειας του συνόλου μηχανή-κιβώτιο λόγω σχετικής χαλαρότητας των βάσεων, κατασκευαστικό χαρακτηριστικό δηλαδή. Το καταλαβαίνεις ακόμη κι αν πιάσεις τη μηχανή με τα χέρια και την κουνήσεις μπρος-πίσω...
-
Αλλα λεει η γιαγια μου αλλα ακουν τα αυτια μου...
Ε καλα εσυ θα ξερεις καλητερα!εγω απο που να ξερω... -
Ο χρήστης cson έγραψε:
υγ.Παγουράδικα ίσως.....Σε καμια γλωσσα δεν γινεται κατανοητο. Οτι εχει ο καθενας αυτο λεει. Κουνιεται στο δικο του? Κουνιουνται σε ολα!!
Παρηγορείσαι ρε παιδί μου λέγοντας - πιστεύοντας πως το κάνει σε όλα λίγο ή πολύ. Εμένα στο brava mk1 το κάνει τόσο που αν δε διάβαζα το post δε θα ασχολούμουν.
Πρόβλημα με λεβιέ ταχυτήτων σε QQ 2014;;;;;