-
Καλησπέρα ονομάζομαι Ανδρέας είμαι 19 χρονών και φοιτητής στο Πολιτικό στην Νομική στην Αθήνα. Μένω στην Δροσιά και κάνω καθημερινά μία απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο που έχω (το αγόρασα πριν 8 μήνες με 200 ευρο ) για να μάθω να οδηγώ ουσιαστικά . Το αυτοκίνητο αυτό είναι ένα toyota yaris 2000 σε κακή κατάσταση με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Μετά από οικονομίες και κυρίως την συνεισφορά των γονέων-παππούδων, κατάφερα να μαζέψω 7.000 ευρό . Η χρήση όπως σας είπα είναι 30 λεπτά την μέρα που κάνω , (να πάω μέχρι το τρένο στην Κηφισιά και να γυρίσω σπίτι αργά το απόγευμα), και βόλτες . Ψάχνω ένα αυτοκίνητο για την ηλικία μου γενικότερα, αλλά πραγματικά δεν θέλω κάτι σαν το yaris . Μπορώ να χαλάω 500-550 ευρό τον χρόνο μάξιμουμ σε πινακίδας και ασφάλειας για αυτό δεν κοιτάω πάνω από 1.800 κυβικά. Θέλω κάτι σαν mx5 ή Toyota MR2 τα οποία είναι σε αυτά τα λεφτά και είναι πανέμορφα και γρήγορα αυτοκίνητα , θέλω να φύγω από την σαπίλα ... Ένας φίλος μου έχει μιλήσει για Lotus elan , σε καλή κατάσταση αλλά είναι πάρα πολύ παλιό αυτοκίνητο και θα μου βγάλει πολλά προβλήματα φοβάμαι. Θα ήθελα μερικές προτάσεις από εσάς για το τι θα μπορούσα να κάνω !
-
Καλησπέρα ονομάζομαι Ανδρέας είμαι 19 χρονών και φοιτητής στο Πολιτικό στην Νομική στην Αθήνα. Μένω στην Δροσιά και κάνω καθημερινά μία απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο που έχω (το αγόρασα πριν 8 μήνες με 200 ευρο ) για να μάθω να οδηγώ ουσιαστικά . Το αυτοκίνητο αυτό είναι ένα toyota yaris 2000 σε κακή κατάσταση με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Μετά από οικονομίες και κυρίως την συνεισφορά των γονέων-παππούδων, κατάφερα να μαζέψω 7.000 ευρό . Η χρήση όπως σας είπα είναι 30 λεπτά την μέρα που κάνω , (να πάω μέχρι το τρένο στην Κηφισιά και να γυρίσω σπίτι αργά το απόγευμα), και βόλτες . Ψάχνω ένα αυτοκίνητο για την ηλικία μου γενικότερα, αλλά πραγματικά δεν θέλω κάτι σαν το yaris . Μπορώ να χαλάω 500-550 ευρό τον χρόνο μάξιμουμ σε πινακίδας και ασφάλειας για αυτό δεν κοιτάω πάνω από 1.800 κυβικά. Θέλω κάτι σαν mx5 ή Toyota MR2 τα οποία είναι σε αυτά τα λεφτά και είναι πανέμορφα και γρήγορα αυτοκίνητα , θέλω να φύγω από την σαπίλα ... Ένας φίλος μου έχει μιλήσει για Lotus elan , σε καλή κατάσταση αλλά είναι πάρα πολύ παλιό αυτοκίνητο και θα μου βγάλει πολλά προβλήματα φοβάμαι. Θα ήθελα μερικές προτάσεις από εσάς για το τι θα μπορούσα να κάνω !
-
-
Ένα ΜΧ5 σε καλή κατάσταση είναι η απάντηση. Next.
-
Ένα Ελάν για 30 λεπτά πήγαινε-έλα την ημέρα στο μετρό, με 7 χιλιάρικα αυστηρότατο μπάτζετ είναι λύση αυτοκτονίας.
-
με 5-6000 παιρνεις ενα πουντο ντισελακι 90 ιππων,το οποιο εχει γκαζι και εμφανιση
-
Ε όχι και γκάζι...
Άσε το παιδί να πάρει ένα σπορ αυτοκίνητο, τώρα που μπορεί. Έχει χρόνια μπροστά του για να πάρει βαρετά ταξί (ντίζελ)... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε όχι και γκάζι...
Άσε το παιδί να πάρει ένα σπορ αυτοκίνητο, τώρα που μπορεί. Έχει χρόνια μπροστά του για να πάρει βαρετά ταξί (ντίζελ)...90 ιπποι, τελικη ανετα 190, 20 κιλα ροπη, 0-100 11 δευτερολεπτα πιστευω ειναι μια χαρα για εναν 20χρονο
και ολα αυτα με μηδενικο σερβις και μηδεν προβληματα που ειναι σημαντικο για καποιον που δεν εργαζεται
βαρετο συγχρονο ντιζελ δεν υπαρχει -
Όλα τα σύγχρονα ντίζελ είναι βαρετά, ειδικά αν τα συγκρίνεις με ένα ΜΧ5 που είναι πολύ ταχύτερο, με απείρως πιο ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά και έχει και το 'γκομενιλίκι' που ενδιαφέρει έναν 20χρονο. Θα μάθει και τις χάρες της πίσω κίνησης, κάτι σπάνιο για τους σημερινούς νέους.
-
Φιλαράκι, άμα ψάξεις καλά και το ελέγξεις μηχανολογικά σίγουρα θα βρεις MX5 σ' αυτά τα λεφτά! Στη θέση σου αυτό θα διάλεγα με τη μία!
-
ΜΧ5 , αλλά σε ένα δυο χρόνια από τώρα (θα είναι και πιο φθηνά....) οπότε και θα έχεις και μεγαλύτερη εμπειρία αφού όπως λες είσαι νέος οδηγός με λίγα χλμ στο 'οδόμετρό' σου σε μια στάνταρ διαδρομή κατά κανόνα ...
Κάνε λίγη υπομονή και θα έρθει η ώρα για κάτι πιο γρήγορο -
Τελικα τι αγορασες τοτε??
-
δεν αγορασε, ακουσε τη συμβουλη μας και περιμενει να περασουν τα δυο χρονια που του ειπανε, Να αποκτησει εμπειρια!
-
μα περασαν! Θα πηγε σε καγιεν κατευθειαν μαλλον χαχα
-
την τουρμπο κιολας! χαχαχα!
Παντως ασχημο, ζηταν οδηγιες και δε μας λενε τιποτα μετα τι κανανε -
ισχυει απολυτα !
Πρώτο αυτοκίνητο