-
Ευχαριστω για το κόπο που έκανες να εξηγήσεις.Θα το τσεκάρω σύντομα.
-
http://www.newsauto.gr/i-renault-etimazi-to-diko-tis-qashqai/
ενταξει, δεν το λες οτι δεν θα κλεψει πωλησεις απο το qq...
-
Η photoshopιά τραγική...
Με background την Nissan πιθανό να πείσει αν και τα έως τώρα δείγματα δεν ....
Το μεν πρώτο αν και τεχνικά άρτιο Koleos είχε δύσκολο ρόλο και δεν...
Η δε σχέση Juke με το Καπτιιιιρ μάλλον δεν ... επισης. -
To Captur πάντως εμπορικά πάει άψογα, σε αντίθεση με τον Κολιό.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Megane II sedan μπάζει νερά απο τη πόρτα συνοδηγού, τι φταίει ρε παληκάρια? Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αιτία που έχει εμφανιστεί και σε άλλους?
Όχι τιποτ άλλο, πέσαμε και σε βροχερό χειμώνα.
ιδιο αμαξι, ιδιο προβλημα (οκ σχεδον, εμενα το κανει μονο σε...εκβιαστικες καταστασεις οπως στο τουνελ-πλυσιμο)
οπως ειπε και ο φιλτατος σαματιστας, εχουν βουλωσει οι υδρορροες και περναει νερο μεσα απο το καλοριφερ και καταληγει μεσω του φιλτρου καμπινας (αριστερα στα ποδια του συνοδηγου) κατω στο πατωμα. λογικα αυτο παιζει και εσυ το εκλαμβανεις σαν μπασιμο νερων απο την πορτα μιας και εκει λιμνιαζουν στην μοκετα.
επισης λογικα θα μυριζει και σαν μουχλα οταν βαλεις μπρος το a/c για τα πρωτα 2 λεπτα μιας και ολο το συστημα θα ειναι μεσα στην υγρασια!ανοιγεις το καπο, και πισω απο ακρη σε ακρη ειναι μια πλαστικη τραβερσα. την ξεκουμπωνεις -κατι πλαστικες ταπες* ειναι- και φτανεις μεχρι το καλοριφερ βγαζοντας οοοοτι εχει μαζευτει. μετα τουμπαλιν and thats it.
σε μενα εχει εξτρα προβλημα οτι η μονωση που ειναι κατω απο το στεγανοποιητικο λαστιχο εχει ξεφτισει**
να φανταστεις οτι ειχα παει και το δικο μου πριν 2 εβδομαδες για την δουλεια αυτη αλλα με προλαβαν εξελιξεις και θα ειμαι στο κρεββατι για κανα μηνα! εμεινα με την...χαρα! τωρα ισα που το βλεπω κατω στον δρομο και φυσικα δεν μπορω να ξερω τι μπορει να γινεται. εκατσε και η κεντα με τον καιρο βλεπεις.
προλαβε ομως ο μαστορας να μου εξηγησει, τι διαδικασιες θα γινουν γι' αυτο και στις αναφερω.*θα εχεις προσεξει οτι ολος ο χωρος του κινητηρα εχει κατι τετοιες ταπες. αν τυχον χασεις μερικες -παθων- σε βιομηχανικα ειδη και λιγοτερο σε ειδη αυτοκινητου θα βρεις τετοιες.
**αφορα και τον σαματιστα αυτο!
την συγκεκριμενη εργασια δεν μου την ανελαβε να την κανει 2(!) εξουσιοδοτημενα και 1 εξειδικευμενο...!!
την ανελαβε ομως ενα παλικαρι που δουλευε σε εξειδικευμενο στον Πειραια και εχει το know how. και με 10 ευρω, οχι 30 αν και δεν θα μου εκανε εντυπωση αν μου ελεγε και αυτος 30. τωρα εχει ανοιξει μαγαζι με περιποιηση αυτοκινητου, αλλα φυσικα πιο πολλα μαστορεματα σε ρενο βλεπεις παρα το ειδος του...ομοιος σε renault clio 2 φιλης μου...πλημυρα μετα τις μεγαλες νεροποντες στην αθηνα λογο φραγμενων υδροροων με λασπη και φύλα ελιάς απ το συνηθιο του παρκαρισματος. ανελαβα εγω να τις καθαρισω οπως και εκανα αλλα δεν ξερω αν επειδή η ταπα ειχε φραξει εγλυφε απ το καλοριφερ (ηταν και μουσκεμα το φιλτρο καμπινας) η' αν σαν και εσενα ειχε προβλημα η κολληση καθος δεν εβλεπα απο πανω κατι που να δειχνει κατι τετοιο.
ερωτηση μαγαζι με φτηνα ανταλακτικα ρεναυλτ στην αθηνα ξερουμε καποια!? (θελω φιλτρο καμπινας για το παραπανω!)και μετα μια κλειδαρια (το κοματι που κλειδωνει στον γαντζο)για πορτμπαγκαζ.
-
Tην αντιπροσώπευση σε Γιάννενα και Αγρίνιο μάλλον την πήρε ο Ζυγούρας που έχει και Nissan/Seat/Suzuki/Saab στις 2 αυτές πόλεις. Οποιοι είναι από αυτές τις πόλεις ας επιβεβαιώσουν αν πάρει κάτι το μάτι τους.
-
Παλικάρια γεια σας. Παλιός κάτοχος πρώτου Clio S , το πούλησα το 2005 διότι δεν το χρησιμοποιούσα λόγω μηχανής και δευτέρου αυτοκινήτου από τους γονείς. Σήμερα δεν υπάρχει αυτοκίνητο και υπάρχει και γυναίκα που βγαζει δίπλωμα και ψιλοσκέπτομαι να αγοράσουμε ένα Clio II 1400 16v πεντάπορτο αυτή τη φορά. Σε πρόχειρη ματιά στο ιντερνετ είδα οτι με ενδιαφερει η έκδοση Dynamic και ακόμη καλύτερα η Privilege. Στην MTV δεν εχω καταλαβει την διαφορα εξοπλισμου.
Ψάχνω λοιπόν σιγά σιγά κάποιο 2001-2003 (με την μαυρη μασκα μπροστα) με λίγα σχετικά χιλιόμετρα, ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΝΤΡΑ, απέιρακτο, εντελώς μαμά, με γνήσια 15αρια ζαντολάστιχα, πρώτο χέρι και σε καλή μηχανική και εσωτερική κατάσταση και το κυριότερο ατρακάριστο.Εξωτερικά δεν με ενδιαφέρει αν έχει γρατσουνιές, διότι θα το αφήνω έξω και όλο και κάτι θα γίνει.
Ζητάω πολλά θα μου πείτε, δεν θα σκάσω, αμα βρω βρήκα.
Φυσικά το αυτοκινητο θα ελεγθει σε αδελφο μηχανικο και στο μητρωο ζημιών για τρακάρισμα.
Θα ηθελα καποιες γνωμες - συμβουλες η ακομα και προτασεις, καθώς και αντιπαράθεση για καποια αλλη αντιστοιχη αγορα. Επίσης η MTV έκδοση τι διαφορά έχει από τις άλλες?
Ααααα και κάτι βασικό, αν υπάρχει Cruise control, έστω και σε άλλο μοντέλο η μάρκα, είναι πολύ βασικό για μένα, ίσως και πρώτο κριτήριο αγοράς!!!! -
Ααααα και κάτι βασικό, αν υπάρχει Cruise control, έστω και σε άλλο μοντέλο η μάρκα, είναι πολύ βασικό για μένα, ίσως και πρώτο κριτήριο αγοράς!!!!
Eύγε άνθρωπέ μου. Εγώ 3 πράματα είναι τα πρώτα που κοιτάω επί ποινής απόρριψης του αυτοκινήτου : κρουζ κοντρόλ, τεμπέλης και μέγεθος πορτμπαγκάζ.
-
Να μετονομάσουμε το φόρουμ σε 'Ταρίφες και Χαλάρωση'.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Tην αντιπροσώπευση σε Γιάννενα και Αγρίνιο μάλλον την πήρε ο Ζυγούρας που έχει και Nissan/Seat/Suzuki/Saab στις 2 αυτές πόλεις. Οποιοι είναι από αυτές τις πόλεις ας επιβεβαιώσουν αν πάρει κάτι το μάτι τους.α γι αυτο ειδα κινητικότητα χθες το απογευμα? (Σαββατο)
παντως επιγραφες κτλ δεν ειδα να εχει βαλειυγ: Ζύγουρας λεγεται
στα Γιαννενα, εχει μονο την Suzuki και την Saab
Nissan και Seat τις εχουν αλλοικαλυτερα να παρει και την renault, γιατι ο ΚΚ ηταν γτπ
-
Ο Ζύγουρας έβγαλε και αγγελίες στο car. Twingo, Clio, Captur. Πρέπει ήδη να έχει td και τα 3. Άρα επιβεβαιώνεται η πληροφόρηση.
-
ρωτησα σε εξειδικευμενο renault για service λαδια-φιλτρα-μπουζι για μεγκαν 1.6 (Κ4Μ)
μου ειπαν 120 ευρω.
να υποθεσω τσιμπημενα ετσι? -
Λογικό ποσό.
160 έχει στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο:
http://www.renault.com.gr/additionalFil ... tirisi.pdf -
το διπλοτουρμπινο 1,6 ντιζελ με τα 160 αλογα ποτε θα βγει σε παραγωγη αυτο το μοτερ!?
-
Εχει μπει ήδη. Τον φοράνε το νέο Espace και το νέο Trafic προς το παρόν.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ο Ζύγουρας έβγαλε και αγγελίες στο car. Twingo, Clio, Captur. Πρέπει ήδη να έχει td και τα 3. Άρα επιβεβαιώνεται η πληροφόρηση.ισχυει
τα ειδα και τα 3 td απ εξω
ταμπελα renault δεν ειδα ακομα -
Ζήτημα ημερών πιστεύω. Πάντως από 'παγουράδες' στη παρέα μου, μαθαίνω έχει καλό όνομα στη περιοχή.
-
http://www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html
Και το επίσημο για Γιάννενα - Αγρίνιο.
-
Καλησπερα. Θα ηθελα να αναφερω ενα προβλημα σε ενα renault clio III (μοντελο 2008) σε περιπτωση που μπορεσει καποιος να βοηθησει. Τα φωτα του αμαξιου (μονο οι 2 λαμπες απο τα μπροστινα) αναβουν μονα τους ενω το αμαξι ειναι σταματημενο και ολα ειναι κλειστα. Η αντιπροσωπεια μου αλλαξε διακοπτη (κοστος 230Ε) και το αποτελεσμα...Να το ξανακανει την ιδια μερα και να μεινω απο μπαταρια! Εψαξα πολυ στο ιντερνετ γιατι απο οτι καταλαβα ουτε απο την ιδια τη renault δε θα βγαλω ακρη (ηδη 230Ε πηγαν χαμενα αφου ο παλιος διακοπτης δεν ειχε θεμα) και το μονο σχετικο που βρηκα ειναι οτι υπαρχει προβλημα στη UCH board (που δε γνωριζω ακριβως τι ειναι). Γνωριζει καποιος περισσοτερα για αυτο; Ευχαριστω πολυ!
-
RENAULT FORUM