-
Δία,
θαυμάζω το κουράγιο και την όρεξή σου... να σπαταλάς χρόνο και φαιά ουσία κάνοντας συζήτηση με delete
Διεγράφη προσβλητικός χαρακτηρισμός. [mod] -
Ο χρήστης gastone13 έγραψε:
ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ.Εσύ έχεις βαλθεί να επιβεβαιώσεις και να πετύχεις την επίκαιρη ατάκα:
'Πίσω όλοι στο μαντρί... ' -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Εσύ έχεις βαλθεί να επιβεβαιώσεις και να πετύχεις την επίκαιρη ατάκα:
'Πίσω όλοι στο μαντρί... 'Και όμως δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν.
Την γνώμη μου είπα , δεν συμφωνείς?? δεν πειράζει, ελεύθερη κοινωνία είμαστε. Το πώς η έκφραση γνώμης κάποιου ισοδυναμεί με φασισμό ό θεός και η ψυχή σας.
ΑΑ! και σε ότι αφορά το >> μάλλον τρέξατε να με φάτε μερικοί μερικοί με συμμαθητές σχολεία και άλλα απαξιωτικά.Είχε την ερμηνεία του δεν έχω να πώ κατι άλλο επί τούτου , η γνώμη μου ειναι αυτή και δεν αλλάζει.
Σε τελική ανάλυση είμαι αρκετά ανοιχτόμυαλος για να πώ σε κάποιον ξέρεις κατι?? Έχουμε πολύ διαφορετικό τρόπο σκέψης , συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και τέρμα. Όταν πέφτεις σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς επειδή δεν έχεις κάτι καλύτερο να πείς εξευτελίζεις πρώτα τον εαυτό σου ....
Χαλαρώστε μερικοί μερικοί. -
ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Εσύ έχεις βαλθεί να επιβεβαιώσεις και να πετύχεις την επίκαιρη ατάκα:
'Πίσω όλοι στο μαντρί... 'Και όμως δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν.
Την γνώμη μου είπα , δεν συμφωνείς?? δεν πειράζει, ελεύθερη κοινωνία είμαστε. Το πώς η έκφραση γνώμης κάποιου ισοδυναμεί με φασισμό ό θεός και η ψυχή σας.Τώρα αν πω ότι συμφωνώ θα μου κάνουν και μένα δώρο μία 'ταμπέλα φασίστα'...
Αν και παλιότερα που το φόρουμ έσφυζε από 'ζωή αριστερή/κομμουνιστική' με είχαν συχνά/πυκνά πρωτοσέλιδο 'WANTED DEAD OR ALIVE'...Αφού ξέρεις τι γίνεται στο Ελλάντα ειδικά σε θέματα ιδεολογιών και κομματικών απόψεων. Πάντα ένα ποσοστό πολιτών ήταν είναι και θα είναι βαμμένο/πωρωμένο/κολλημένο ιδεολογικά και κομματικά για διαφόρους λόγους. Οπότε τι ψάχνεις να βρεις;
-
Την γνώμη μου είπα , δεν συμφωνείς?? δεν πειράζει, ελεύθερη κοινωνία είμαστε. Το πώς η έκφραση γνώμης κάποιου ισοδυναμεί με φασισμό ό θεός και η ψυχή σας.
...η 'γνώμη' όχι αλλά η 'έκφραση γνώμης' όταν εκφράζεται με αγενή τρόπο και εμπεριέχει ειρωνεία/χλευασμό, υπεροψία και γενικά απαξίωση προς τον 'συνομιλητή', τότε ναι, ισοδυναμεί με φασισμό... την γμώμη μου λέω κι εγώ, δεν συμφωνείς?? δεν πειράζει, ελεύθερη κοινωνία είμαστε!..
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...η 'γνώμη' όχι αλλά η 'έκφραση γνώμης' όταν εκφράζεται με αγενή τρόπο και εμπεριέχει ειρωνεία/χλευασμό, υπεροψία και γενικά απαξίωση προς τον 'συνομιλητή', τότε ναι, ισοδυναμεί με φασισμό... την γμώμη μου λέω κι εγώ, δεν συμφωνείς?? δεν πειράζει, ελεύθερη κοινωνία είμαστε!..
Πότε ακριβώς ήμουν αγενής και πότε ακριβώς σε απαξίωσα φίλε μου ?
Η ειρωνεία δεν συνιστά φασισμό. Απλά απαξίωση στα επιχειρήματα που σου αντιτάσσει ο συνομιλητής σου (και αποτι βλέπω σε κανένα σημείο της κουβέντας μου με τον REALZEUS δεν συμμετείχες με επιχειρήματα, μέσα σε αυτόν τον διάλογο. )
ΑΑ!! μην ξεχάσουμε και τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που μου έριξες, χωρίς φυσικά να αλλάξουμε μια κουβέντα !! Δημοκράτης!!!
Και πούσαι για την ιστορία , ο φασισμός δεν έχει χρώμα ούτε προέλευση μπορεί άνετα να χωθεί σε μια αριστερή όσο και σε μια πιο δεξιά ιδεολογία Δεν υπάρχει εργολαβία σε αυτο το θέμα.
Μην κάνουμε καραμέλα λέξεις που ούτε τις γνωρίζουμε , ούτε τις βιώσαμε στο πετσί μας ποτέ
Απο κει και πέρα be my guest! -
Το παρεάκι μετακόμισε κυρίως στο άλλο μαγαζί , αλλά άφησε και εδώ μιά ΚΟΒα , η έστω μιά ΑΧΤΙΔΑ
-
Εδώ έμειναν και συντηρητικοί αστοί βλέπω!!!
-
Βασικά έχω ξενερώσει με την διάσπαση και ψιλογράφω και στα δύο , αν και οι εξελίξεις είναι σημαντικές .
Ο υπουργός που είναι φίλος των αστεριών , αλλά και των εργαλείων των γεωμετρικών κατασκευών , είπε ότι δεν τον πειράζει να ψηφίσουν πρόεδρο οι πρώην της ΧΑ , γιατί έχουν φύγει , αποδεικνύοντας έτσι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η δίωξη αφορά τις ιδέες και όχι τις πράξεις , αλλά ακόμα και οι του σκληρού πυρήνα να ψηφίσουν δεν μπορεί να τους εμποδίσει , αλλά δεν θα τους ευχαριστούσε .
-
Ποιο είναι το άλλο μαγαζί ρε μάγκες; να πάμε και από εκεί να δούμε τι γράφεται...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
... αν και οι εξελίξεις είναι σημαντικές ...Λες; Εγώ μάλλον βλέπω άλλη μία φούσκα και ένα σόου για να περνά η ώρα.
Οι βρυκόλακες (ΝΔ/ΠΑΣΟΚ και λοιπά απολειφάδια βουλευτών-μισθοφόρων) δεν πρόκειται να τα παρατήσουν τόσο εύκολα και θα συνεχίσουν το success story τους.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... αν και οι εξελίξεις είναι σημαντικές ...
Λες; Εγώ μάλλον βλέπω άλλη μία φούσκα και ένα σόου για να περνά η ώρα.
Οι βρυκόλακες (ΝΔ/ΠΑΣΟΚ και λοιπά απολειφάδια βουλευτών-μισθοφόρων) δεν πρόκειται να τα παρατήσουν τόσο εύκολα και θα συνεχίσουν το success story τους.
Εντάξει δε λέω τα μεγαλοποιούν κάπως ,για να έχουν να λένε όλη μέρα στα πάνελ , αλλά το ότι πλησιάζουν εξελίξεις είναι αδιαμφισβήτητο.
Η πιθανότητα εκλογών πιστεύω πως είναι αρκετά μεγάλη. -
Ετούτο τί είναι πάλι?..
http://www.sofokleousin.gr/archives/204607.html
...το μόνο που με ξενίζει είναι πώς και μετά από 15 μέρες δεν έχει κατηγορηθεί ακόμα κανείς!.. -
Liostemi, το υλικό είναι από προχθές στον Εισαγγελέα. Ο δε γελοίος Σαμαράς έστειλε το ίδιο υλικό σε άλλον Εισαγγελέα με κατηγορούμενο το Χαϊκάλη για υποκλοπή συνομιλίας!!! Τραγικός τύπος!!!
-
Λογικά ΚΑΙ ο Χαϊκάλης θα πάει για ποινική δίωξη για την βιντεοσκόπηση και δημοσιοποίηση συνομιλιών όπως και κάποιος άλλος...
http://www.kathimerini.gr/796625/articl ... -mpaltakoyΚαι γιατί όχι μπορεί να χαρακτηρισθεί και ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εκβιάζει συστηματικά και κατ' εξακολούθησιν ευυπόληπτες κυβερνήσεις και πολικάντηδες.
-
Περιμένω την ημέρα που ο Σαμαράς και ΣΙΑ θα πάει στις ΣΦ!!!
-
Tης αγιας Μπαρμπι (4/12), προστατιδος του πυροβολικου, το...βλημα δηλωσε:
«Ποιες εκλογές; Έχετε μήπως εσείς συνδικαλιστικές εκλογές; Γιατί εγώ εκλογές δεν έχω»
17 ημερες μετα, μεσω διαγγελματος μας 'κανει τη χαρη' να μας αφησει να κανουμε εκλογες ακομα και στο τελος του 2015!
Είναι λοιπόν Εθνική υποχρέωση, αλλά το λέει και η κοινή λογική, πρώτα να τελειώσουμε τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και να ολοκληρώσουμε τη συνταγματική αναθεώρηση σε συνθήκες ηρεμίας και ασφάλειας. Και μετά, θωρακισμένοι οικονομικά και πολιτικά, μπορούμε να βρούμε το κατάλληλο χρονοδιάγραμμα για Εθνικές εκλογές ακόμα και στο τέλος του 2015.
Τριτη πέφτεις ορνιοοοοοοοοοοοοοο...Που εχεις το θρασος να επικαλείσαι και την κοινη λογικη . Γι' αυτό βρε ραδικι θελουν ολοι εκλογες. Επειδη μεχρι το τελος του '15 θα μας αφησεις χωρις σπιτια, ποιος, εσυ, που εισαι πιο αχρηστος από αναπληρωματικο βοηθο σκιαχτρου...
-
Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Ο ΑΤΙΑ Αντώνης ισχυρίζεται ότι δεν πρέπει η χώρα να βρίσκεται μονίμως σε προεκλογική περίοδο για αυτό ζητά συναίνεση για να γίνουν οι εκλογές τέλος του 2015...
Δηλαδή, για 11 μήνες δεν θα έχουμε προεκλογική περίοδο.
Θα μπουν στην κατάψυξη και θα βγουν τον επόμενο Οκτώμβριο/Νοέμβριο/Δεκέμβριο για να κάνουν εκλογές.Εγώ πλέον δεν έχω να πω κάτι.
Θα περιοριστώ στο παρακάτω που διάβασα στο capital και στο σχόλιο ενός αναγνώστη που δίνει λύση σε όλα:
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=2186141Δέκα άρματα μάχης Leopard, μπορούν να δώσουν τη λύση. Τη μοναδική μας λύση. Είναι πανευκολο...
Τέσσερα με τα πυροβόλα στραμμένα προς την πρόσοψη του...'κοινοβουλίου' στη λεωφόρο Αμαλιας.
Δυο στη Β. Σοφίας. Δυο δεξιά, μέσα απο το Βασιλικό κήπο και δυο απο την πίσω μεριά, στην Ηρωδου Αττικου.
Απλώς, θα πρέπει να γινει με πλήρη απαρτία των εγκληματιών - προδοτων του έθνους, μέσα στον οικο της δήθεν δημοκρατίας τους.
Ταυτοχρόνως, ειδικές δυνάμεις του στρατού θα εισβάλλουν στις οικίες των κρατικοδίαιτων...'επιχειρηματιών' με άμεσες εκκαθαρίσεις.
Σε απ'ευθειας τηλ/κη σύνδεση με το Σύνταγμα, ο εξουθενωμένος και χιλιοπροδομενος Ελληνικός Λαός, θα παρακολουθήσει την ομοβροντια των δέκα αρμάτων μάχης, μετά τροχιοδεικτικων βλημάτων.
Το τέρας πρέπει να κτυπηθει στην καρδιά. Κατόπιν τούτων, θα ακολουθήσει η δήμευση των περιουςιων - κινητών και ακινήτων - όλου του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Ούτε φυλακές ούτε τίποτε άλλο...
Καθαρές λύσεις!Καθαρές λύσεις.
-
Οι νοσηρές δημοσιεύσεις δεν πρέπει να αναπαράγονται ούτε για αστείο.
-
Μια χαρά δημοσίευση είναι και μια χαρά τα λέει και δεν είναι αστείο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ