Dec 7, 2014, 5:13 PM

Ο χρήστης petwella έγραψε:

για σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ.θα ηθελα να ρωτησω σχετικα για ενα citroen xara 2004 που εχω και εαν καποιος γνωριζει να μου απαντηση.προσφατα αλλαξα ελαστικα και αναρτηση εμπροσ πισω κατα την ευθηγραμηση παρατηρησα πως η πισω ροδες ειχαν διαφορα υψους μεταξη τους 1,5 ποντο και το ανεφερα στο μαστωρα στην αρχη γελασε αλλα μετα καθος το μετρισε το ειδε και αυτοπως ειχαν διαφορα.ενω μπροστα ηταν σε ευθεια ιδιο υψος μου κατεβασε τον εμπρος δεξια τροχο 0,5 ποντο και ο πισω αριστερα σικωθηκε και μειωθηκε η διαφορα στον 0,5 ποντο.η απορια μου ειναι εαν αυτο ειναι σωστο που εκανε?οτα τον ρωτησα εμενα μου απαντησε πως αυτο παρατηρητε και σε αλλα αυτοκινητα και οτι μισο ποντος η ενας δεν επιρεαζει σε κατι. αλλα εγω ειδα οτι η ευθηγραμιση του χαθηκε μεσα σε 1 εβδομαδα και τωρα με τραβαει στα δεξια ακομη και λιγο στο φρεναρισμα.

Είσαι σίγουρος ότι ρύθμισε τον μπροστά τροχό;;Μάλλον μόνο πίσω δούλεψε
Αυτά τα αυατοκίνητα έχουν πίσω ανάρτηση με ράβδο στρέψης και ρυθμίζονται ανάλογα, θέλει προσοχή στο κούμπωμα καθώς με τα πολύσφηνα που έχουν , μπορεί να κουμπωθούν λάθος

οι μπροστα τροχοι ηταν στο ιδιο υψος απλα μειωσε μισο ποντο τον δεξι τροχο ωπος μου ειπε για να σηκωθει ο πισω αριστερα εναν ποντο και ετσι εγινε το ειδα γιατι ημουν μπροστα και αυτο το εκανε γιατι επρεπε να λυθει η ραβδος μου ειπε και ηθελε να μηνει εκει το αυτοκινητο ολοι μερα και μου ειπε οτι δεν θα εχει κανενα θεμα ουτε στην ευθηγραμισει ουτε πουθενα.παρατηρησα ομως οτι εχασε την ευθηγραμιση σε μια εβδομαδα κ οτι με τραβαει στα δεξια.

Πήγαινε σε κάποιον που κάνει cornering balance να σου το φτιάξει.