-
Άκαυτη εννοούν (ή ελπίζουν) ότι με το τσιγάρο δεν θα πάρει φωτιά να καεί ολόκληρη.
-
Επειδή ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά άκρη δεν έβγαλα στο θέμα....
Στοχεύω σε κάτι οικονομικό αλλά να μη μου μείνει και στο χέρι.
Έχει ρίσκο η ιντερνετική αγορά (λένε καλή και σου βγει μάπα);
Του Πράκτικερ λένε τίποτα ή είναι της πλάκας;
Τι κοιτάμε σε κουκούλα, πως ξεχωρίζουμε υλικά ποιότητες κλπ (θέλουμε να αναπνέει που όμως δεν είναι όσο αδιάβροχες θα θέλαμε ή από μονοκόμματο υλικό);
Ποιο μέγεθος θέλουμε (όταν πχ η κουκούλα είναι 4 μέτρα κάνει για αυτοκίνητο 4 μέτρα ή θέλουμε πιο μεγάλη);
Ευχαριστώ -
καλητερη επιλογη για εμενα φτιαχτη σε ταπετσερη απο αλουμινοπανο, πολυ λεπτη, δεν πιανει χωρο, φοριεται πολυ ευκολα, στεγνωνει πολυ γρηγορα, μειονεκτημα δεν εχει την διαρκεια ζωης που εχουν οι αλλες με το πιο χοντρο υφασμα.
-
Και από πολυκατάστημα έχω πάρει κουκούλες, αδιάβροχες (εννοείται) με μαλακή επένδυση από μέσα, τις χρησιμοποιούσα χρόνια και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.
Επίσης, και σε ταπετσέρη έχω φτιάξει, παίρνοντας τα μέτρα του αυτοκινήτου, ακόμα καλύτερη ποιότητα αλλά κόστισε 120€.Μισώ όσους έχουν στεγασμένο χώρο
-
Έχουμε κάποια πρόταση για καλή κουκούλα/κάλυμμα αυτοκινήτου;
(ελπίζω να μην υπάρχει ήδη σχετικό θέμα)
-
μην πάρεις φτηνιάρικη
-
Σε καμία περίπτωση. Γι αυτό υπογράμμισα και το 'καλή'.
Απλά στα 145 ευρώ, που είχε αυτή της autoplus, πιστεύω πως υπάρχουν καλύτερες.Αν έχουμε και κάποια δοκιμασμένη λύση, ακόμα καλύτερα.
-
εγω εχω παρει την ακριβη απο το
http://www.pan-car.gr/index.php?target= ... y_id=12519
-
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
εγω εχω παρει την ακριβη απο τοhttp://www.pan-car.gr/index.php?target= ... y_id=12519
Ευχαριστημένος να υποθέσω;
Έχω δει και αυτή. Σαν εταιρεία γνωστή. Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερη από της autoplus. -
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.coveryourcar.co.uk/store/home.php?cat=261Ωραίες φαίνονται. Δοκιμασμένες;
-
και κανουν fit ακριβως στο αυτοκινητο σου.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
και κανουν fit ακριβως στο αυτοκινητο σου.Για να δούμε
(pop, thnx και για το after-sales service )
-
μετα απο πολλους μηνες απραξιας του θεματος...
μετα απο συνεχη χρηση κουκουλων διαπιστωνω οτι τελικα και οι 'επωνυμες' δεν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα...
αγοραστηκε Δεκεμβρη του 2011 και καλοκαιρι του 2014 ηταν για πεταμα...κομμενη σε λωριδες και εμπαζε νερο...
καμμενη σε καπω ουρανο, η πλακα ηταν οτι τα πλαϊνα ηταν σαν καινουρια και απειραχτα!!να βγαλει 2 καλοκαιρια μονο (το καλοκαιρι 2014 ηταν οπως ειπα για πεταμα) ειναι απλως απαραδεκτο!!
-
Σας εχουν κλεψει ποτε κουκουλα;
και ποσο ευκολο ειναι για αυτους να την 'αρπαξουν' και να φυγουν;
Υπαρχουν φαινομενα τετοια στην επαρχια;
Σκεφτομαι να παρω κουκουλα για το νεο focus μου (οταν με το καλο ερθει), αλλα φοβαμαι μην γινει περισσοτερο 'στοχος' με την κουκουλα.
-
Να κλέψουν κουκούλα; Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι.
Όταν μπει η κουκούλα και περάσουν 2-3 μέρες βρωμίζει και δεν νομίζω κάποιος να κάτσει να ασχοληθεί.
Η κουκούλα θέλει προσοχή σε άλλα θέματα. π.χ. να πλένεται πριν ξαναμπεί στο αυτοκίνητο, να αερίζεται εσωτερικά ώστε να μην εγκλωβίζει υγρασία, να είναι αδιάβροχη και ελαφριά.Αν σκέφτεσαι να το κινείς τακτικά το αυτοκίνητο σκέψου και την υπόθεση βάλε-βγάλε κουκούλα, που για πολλούς είναι βαρετή διαδικασία, ειδικά όταν η κουκούλα είναι μέσα στην βρώμα ή για ώρες νυχτερινές.
-
Έχουν κλέψει δική μου κουκούλα πριν κάποια χρόνια και ακριβώς μπροστά από το σπίτι.
Σκέπαζε το Micra για κανα μήνα.
Βαρετή και βρώμικη διαδικασία το βάλε βγάλε. Σύντομα το παρατάς.Πιο χρήσιμες οι 'μισές' για προστασία από την ζέστη το καλοκαίρι στις παραλίες.
-
Πέραν των παραπάνω, σε γνωστό μου πέρασε υγρασία στη κουκούλα και θάμπωσε το βερνίκι... Τελικά χρειάστηκε βάψιμο για να διορθωθεί...
-
Είχαν κλέψει και τη δική μου πριν πολλά χρόνια.
Ήταν της autoplus θυμάμαι ακριβή και γυαλιστερή!
Στο πρώτο βράδυ μου την έκλεψαν (σε κακόφημη περιοχή τότε).
Στην επόμενη που αγόρασα (πολύ φτηνότερη!) 'σταμπάρισα' την πινακίδα μπρός πίσω με σπρέι και γλίτωσε.
Ίσως να ήταν και τυχαίο βέβαια.
κουκουλες αυτοκινητων