Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Θα προτιμουσα το Pioneer.
Δηλαδή το Blaupunkt πιστεύεις ότι δεν αξίζει τα 40 ευρώ του?
Γιατί σε σχέση με κάτι άλλα φτηνιάρικα τύπου F&U,Felix,Roadstar,Osio,Akai είναι πιο καλό(4x50 watt όταν τα φτηνιάρικα έχουν 4x15,4x20,4x25 άντε 4x40+αποσπώμενη πρόσοψη).
Όπως είπα μιλάμε για ένα αμάξι που δεν πρόκειται με την καμία να το κρατήσω πάνω από 3-4 χρόνια και,εδώ που τα λέμε,δεν είναι και τίποτα σπουδαίο το Clio,οπότε δεν θέλω και το τέλειο ηχοσύστημα να τρίζουν τα τζάμια.Κάτι απλό θέλω.
Απ'όσο κατάλαβα,είναι καλύτερα να δώσω 60 ευρώ και να πάρω το πιο οικονομικό Pioneer ή το πιο οικονομικό Alpine ή το πιο οικονομικό Sony παρά να δώσω 40 ευρώ και να πάρω το Blaupunkt?WTF? δεν εχουν ραδιοφωνο καποια απο αυτα που εβαλες, τοσο αχρηστο εχει γινει?
Παρε αδερφε οτι να'ναι που να καλυπτει τις αναγκες σου. Τι σημασια εχει το 4Χ50watt οταν εχεις μονο 2 ηχεια?
Θα σου ελεγα παρε ενα φτηνιαρικο να γλυτωσεις και λεφτα. Πχ το αμεσως προηγουμενο φ&Θ με 32,99 εχει και ραδιοφωνακι.
Δεν έχουν ραδιόφωνο; Μήπως εννοείς ότι δεν έχουν υποδοχή για CD;
Αν ναι, τότε ΝΑΙ, έχουν γίνει ΤΟΣΟ άχρηστα.
Στο αυτοκίνητό μου τζάμπα χώρο πιάνει πάντως, ακούω ραδιόφωνο και μόνο όταν θέλω να ακούσω μουσική και το ράδιο δεν πιάνει γυρίζω στο στικάκι.