Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στο δευτερο, τι σου φταιει το περιπτερο? ολα τα περιπτερα ειναι επι πεζοδρομιου και οποιος οδηγος θελει να ψωνισει και δεν εχει που να σταματησει, κλεινει τη δεξια λωριδα.
Καταρχάς δεν εννοώ το τροχαίο στο Κερατσίνι έτσι; Κι ας υπάρχει περίπτερο δεξιά. Δεν είχε σταματήσει κανείς εκεί. Ο οδηγός παρέσυρε τη μηχανή με αναβάτες πατέρα - κοριτσάκι.
Αναφέρομαι στο περίπτερο της Βουλιαγμένης https://www.google.gr/maps/@37.8331883, ... !2e0?hl=el
στο οποίο συχνά παρατηρούνταν(και είχα παρατηρήσει και εγώ ο ίδιος) ουρές 5-8 αυτοκινήτων. 'Έκοβαν' ουσιαστικά τη δεξιά για να πάρουν κάτι με το φτυάρι.
Μα θα μου πείς ναι, αλλά έτσι γίνεται κτλ.. σκέψου όμως ότι η Βουλιαγμένης αποκτά(είναι?? δε ξέρω πια...) μορφή οδού ταχείας κυκλοφορίας και επίσης ότι πολλοί επιταχύνουν και τρέχουν από Ποσειδώνος. Βάσει νόμου όμως, επιτρέπεται σε μια τέτοια περίπτωση να κάνεις στάση;;;; Χωρίς να υπάρχει και λωρίδα στάσης; Δε νομίζω ρε kacey. Φαντάσου για παράδειγμα μια Συγγρού με περίπτερο(που δε θα χωρούσε κιόλας) πάνω στα πεζοδρόμια(?)/κράσπεδα με χορτάρι(?) στις δεξιές 5ες λωρίδες επιβράδυνσης - επιτάχυνσης. Θα είχε γίνει μακελειό 100% σε αυτή τη χώρα. Το ξέρεις και το ξέρω.
Πρόσεξε, δε λέω ότι δε γίνεται αυτό που περιγράφεις με τη στάση αλλά, συνδυάζοντας το τρόπο οδήγησης των Ελλήνων με τις τοποθετήσεις των στάσεων λεωφορείων (1ο και σημαντικότερο), των περιπτέρων και των διαφόρων σημείων ενδιαφέροντος (Πανεπιστήμιο, σχολείο, εφορία κτλ κτλ) έχουμε πρόβλημα. Και ξέρεις, όταν έχεις συμβάντα που σχετίζονται με τα παραπάνω κάαατι φταίει.