Oct 15, 2014, 12:14 PM

Ο χρήστης astronautis έγραψε:

Σε σχέση με όσους βρίζουν τους ποδηλάτες, πόσοι από τους αυτοκινητιστές σεβάστηκαν** το δικαίωμα να κυκλοφορήσει **κάποιος με ποδήλατο? Γιατί λοιπόν πρέπει οι ποδηλάτες που κάνουν ομαδική βόλτα να σεβαστούν το δικαίωμα του αυτοκινητιστή να περάσει? ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΩ, αλλά όπως έχει καταλήξει το Ελλαδιστάν ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει.

ακριβός όπως τα λες ΠΡΕΠΕΙ να ισχύουν το ίδιο και για τους ποδηλάτες....ότι λάχει εμείς οι βλάχοι/
ακριβός όπως τα λες να κυκλοφορούν, οχι στο πέρασμα τους να προκαλούν χάος και κίνηση απο πίσω τους σε μεγαλους δρόμους που δεν έχουν σχεδιαστεί για ποδήλατα επειδή ετσι τους κάπνισε ,με το ίδιο σκεπτικό να πάνε στην αυτομπαν με τα ποδήλατα τους να δούμε αν θα τους επιτραπεί κατι τέτοιο,η σε καμιά εθνική με ποδήλατο(μην τα τσουβαλιαζουμε και τα ισοπεδώνουμε όλα...όλοι μας κάναμε ποδήλατο ,και εγω ακόμη κάνω άλλα η συμπεριφορά τους είναι κατακριτέα και η οδηγική παιδιά φιλε μου μαθαίνετε δεν κοστίζει τίποτα μεσώ δικτύωσης άλλα οι περισσότεροι ακολουθούν την μόδα και χέστηκ@ν να μάθουν 3-4 βασικά πράγματα)
η άποψη μου
Φιλικα Χρήστος