-
Περίμενε. Μην είσαι ανυπόμονος. Ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ok ξεκινάμε με 95αρα και βλέπουμεΓέμισα με 95αρα, σε σχεδόν άδειο τεποζιτο.
Και εθνική βγήκα, και στροφιλικι σε βουνό... δε κατάλαβα διάφορα.
Το 1.34/λίτρο όμως το κατάλαβα μια χαρά -
Γιωργακη 7 μερες περιμενει ανθρωπος λινκ και φωτογραφιες για να σου δωσει λεφτα.. αφου εισαι τοσο στ @@ σου ,ε βαλτο στο πατο σου..
-
-
-
Χεσε μας μωρε.. πες τιποτα για το αμαξι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χεσε μας μωρε.. πες τιποτα για το αμαξι..CiNtroen είναι τι να πώ?
-
Τι ειπαμε οτι οδηγας?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι ειπαμε οτι οδηγας?Merc, to saxo είναι παρελθόν....
-
Υπάρχει θέμα με χρήση 95άρας σε Xantia Activa CT; χμμ .... ξέθαψα αυτό εδώ.
-
Δε ξερω τι λεει ο κατασκευαστης αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να γραφει οτι το αμαξι αυτο απαιτει χρηση μονο κατοσταρας. Ριξε ενα καθαριστικο μια φορα,καλο του κανεις και μηπως να βρεις ενα σταθερο και καλο πρατηριο..
-
Παιδια καλησπερα.Χωρις να γνωριζω οτι υπαρχει υποforum που αφορα ειδικα τα CITROEN εχω ανοιξει αλλο με τιτλο- προβλημα με CITROEN SAXO-,απο τις 27/8/14 και ειναι μολις 3 σελιδες.Αφορα προβλημα με το μοτερακι του ρελαντι που εχω σε ενα saxo του 96 1100cc.Αυτο διεγνωσε ο εγκεφαλος και με δυο λογια στην πραξη κανει το εξης' μετα απο μειωση ταχυτητας πχ σε στροφη εαν δεν κατεβασω ταχυτητα αλλα προσπαθωντας με την ιδια να επιταχυνω το αμαξι μαγκωνει αρνειται να ανεβασει στροφες για λιγα δευτερα και μετα σαν καποιος να το κλωτσαει και να πεταγεται μπροστα.Εαν καποιος ειχε παρομοιο προβλημα ας πει τι εκανε(προφανως αλλαξε το μοτερακι,αλλα απο που το πηρε και κυριως ποσο)
-
Kαλημέρα.
Εσχάτως κάτοχος (και) ενός C3 Pluriel 1.6i 16v.
Ξαφνικά, σταμάτησαν να λειτουργουν το παράθυρο του Οδηγου, το πισω Δεξια και το πισω αριστερά. ταυτοχρονα. Στα δυο πισω, δεν αναβει και το φως των διακοπτων τους . του Συνοδηγου δουλέυει κανονικά. Προφανώς ηλεκτρολογικό το θέμα.
Αν εχει συμβεί σε καποιον , και ξέρει , ας δωσει τα φωτα του (ασφάλεια?καποια φίσσα?).
Αν οχι, αν γνωριζει καποιος καλο ηλεκτρολόγο στην περιοχη της Δυτικής Θεσ/κης που να ασχολειται με Citroen , ας το προτείνει. -
To θέμα λυθηκε. Ολα οκ.
-
Ξερεις οτι ειμαι σιτροενοφιλος εκτος απο αυτοκινητοφιλος αλλα πλουριελ δεν επαιρνα να με πληρωνες ,για ενα καρο λογους..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ξερεις οτι ειμαι σιτροενοφιλος εκτος απο αυτοκινητοφιλος αλλα πλουριελ δεν επαιρνα να με πληρωνες ,για ενα καρο λογους..Για την κουκουλάτη Ds3; όμως...
-
Μαλλον θα επαιρνα c4 fl thp.. πιστευω σχεδιαστικα θα κρατησει στα χρονια πολυ καλυτερα και μεσα εχω κολλημα.. και ειναι και seg c κατηγορια.
-
Απο την αλλη, εγω ,χαρηκα την αγορα αυτη περισσοτερο απο οσα αμαξια εχω αγορασει. Εχει κατι να μου πει. Παντως την αποψη σου τη συμμεριζοντε σχεδον ολοι, για αυτο και κυκλοφορουνε τοσο λιγα αναλογικα. Πραγμα σχεδον καταλυτικο για μενα στην επιλογη του.
-
Σιγουρα, καθοτι αγοραστες μονο μεταχειρισμενων οικογενειακως, αγαπαμε τα μη εμπορικα σηματα-μοντελα
Καλοταξιδο δε σου πα.. -
Καλημέρα Σιτροενάκηδες!
Πού μπορώ να βρω πληροφορίες περί αξιοπιστίας, λειτουργικότητας, οικονομίας κ.λ.π. για Citroen C4 Picasso της τελευταίας χρονιάς (αυτό που φέρνει τώρα η αντιπροσωπεία); Επίσης, θα με βοηθούσε αν υπάρχουν αναφορές για τους 1600άρηδες diesel και το αυτόματο κιβώτιο. Επειδή στην ελληνική αγορά δεν έχω δει ούτε ένα, οπότε μάλλον δύσκολα θα υπάρχει κάτι, θα με βοηθούσε κάποιο κείμενο στα αγγλικά. Ευχαριστώ για τον χρόνο που θα διαθέσετε για να μου απαντήσετε.
CITROËN FORUM