-
Αρα θα σταματησεις τελειως στο συγκεκριμενο σημα, στη λωριδα επιταχυνσης για εισοδο στον αυτοκινητοδρομο. Ακριβως οπως και καλα θα σταματησεις στη διαβαση του Bo με ολους τους αλλους να περνανε απο διπλα σου, μεχρι να αδειασει ο δρομος και να περασει ο ενας πεζος που ετυχε να βρεθει μπροστα σου (αν δεν σκασει και κανενας πανω σου). Μαλιστα...
(ελα, ενταξει τωρα, σε εχουμε καταλαβει ολοι οτι δεν μπορεις πια να πεις το αντιθετο γιατι θα επιβεβαιωθουμε για το ποσο υποκριτικο ειναι το κουνημα του δαχτυλου σε ολους εμας οταν λεμε για ηλιθιους νομους, σημανσεις και ορια...).
-
Το προφανές λάθος στον ισχυρισμό σου είναι ότι προσπαθείς να συγκρίνεις μια περίπτωση εξώφθαλμου λάθους (STOP σε λωρίδα επιτάχυνσης που εξ ορισμού έχει στόχο να διευκολύνει τα οχήματα να εξισώσουν την ταχύτητα τους με αυτούς που είναι ήδη στον αυτοκινητόδρομο), με περιπτώσεις ΣΩΣΤΗΣ σήμανσης όπως είναι οι διαβάσεις στην παραλιακή λεωφόρο που ΔΕΝ είναι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας, όπως είναι οι φωτεινοί σηματοδότες, όπως είναι η απαγόρευση στάθμευσης σε γωνίες.
Βρίσκω επιεικώς αστείο το επιχείρημα 'προεξοφλώ ότι δεν θα σταματήσεις στο STOP στην λωρίδα επιτάχυνσης, άρα δεν δικαιούσαι να μιλάς για αυτούς που δεν κόβουν ώστε να μπορέσουν να περάσουν οι πεζοί στην Ποσειδώνος'.
-
Δεν διαβαζεις προσεκτικα τι γραφω, και το ειπα πολυ συγκεκριμενα πιο πανω: το θεμα μου δεν ειναι αν συμφωνεις στη δικια μου κριση για τη συγκεκριμενη διαβαση, αλλα οτι εσυ τοσο καιρο μας εχεις ζαλισει οτι 'ο νομος ειναι νομος, δεν σηκωνει κριτικη και επιλεκτικη (αναλογα με τις συνθηκες, οχι με οτι με/μας βολευει) εφαρμογη και σεβασμο του (πχ παρανομη αναστροφη σε νησιδα που απο χλμ φαινεται οτι δεν ερχεται κανεις απο μπροστα ΚΑΙ απο πισω σου), και πρεπει να εφαρμοζεται απαρεγκλιτως παντου και απο τους παντες αλλιως εχει προστιμο' EVERYWHERE AND EVERYTIME, ειτε προκειται για τα ορια ταχυτητας ανεξαρτητως συνθηκων και φορτου οχηματων, ειτε προκειται για τους 20 ποντους κιτρινης γραμμης που πατησε ο αλλος και τον εγραψαν ενω τον ειχαν τρακαρει...
Πραγμα που αναιρεις τωρα και που φυσικα ολοι ξεραμε οτι αποκλειεται να εφαρμοζεις (= υποκρισια) γιατι πολυ απλα δεν γινεται και δεν πρεπει να γινεται.
Οπως επισης να υποθεσω οτι δεν παρκαρεις ποτε:
12 μετρα απο στασεις ΜΜΜ.
10μ απο κομβους.
20 μετρα απο φαναρι.
12μ απο ΣΤΟΠ.εκτος και αν και αυτες οι περιπτωσεις ειναι 'εξοφθαλμα λαθος' (που για μενα ειναι, ως προς τις τρελες αποστασεις) οποτε αυτο δινει το δικαιωμα στον μεγα κριτη Λαππα να τις αγνοει...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πραγμα που αναιρεις τωρα και που φυσικα ολοι ξεραμε οτι αποκλειεται να εφαρμοζεις (= υποκρισια) γιατι πολυ απλα δεν γινεται και δεν πρεπει να γινεται.
Το 'ξέρατε;'
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το τι νομίζεις ότι κάνω, ή πιστεύω. Τις απόψεις μου τις εκφράζω μια χαρά χωρίς την δική σου βοήθεια. Ασχολήσου με αυτά που πιστεύεις ή κάνεις εσύ. Εγώ μπορώ να μιλάω για λογαριασμό μου. Και θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι δεν έχω τον παραμικρό ενδοιασμό να πω αυτό που πιστεύω.
-
Παλικαρι μου, ασε τις παπαριες και απαντα: τηρεις ολα τα παραπανω περι σταθμευσης? ΟΧΙ γιατι πολυ απλα ειναι αδυνατον. Οποτε ολη αυτη η σταση σου περι του απαρεγκλιτου νομου, ειναι γελοια και υποκριτικη. Αντε γιατι για αλλη μια φορα προσπερνας οτι δεν μπορεις να απαντησεις ή οτι αμα απαντησεις, θα επιβεβαιωσεις το τι τρολ εχεις γινει. Και σε εχουμε καταλαβει.
-
Περνάμε λοιπόν από το STOP σε λωρίδες επιτάχυνσης αυτοκινητόδρομων, στην παράνομη στάθμευση. Τις διαβάσεις πεζών βλέπω τις αφήσαμε για την ώρα. Ίσως μετά να πάμε και στην προσβολή της δημοσίας αιδούς, ό,τι σε βολέψει.
Επί του θέματος λοιπόν, ΝΑΙ, τα τηρώ. Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις, ειδικά αν σκέφτεσαι πριν πάρεις το αυτοκίνητο σου ποιες άλλες επιλογές υπάρχουν για δύσκολες περιοχές. Και τις ελάχιστες φορές που δεν τα τήρησα και τσίμπησα την κλήση μου, δεν παραπονέθηκα στα fora για τους 'μ@λάκες' που με έγραψαν γιατί ήξερα ότι το λάθος το έκανα ΕΓΩ και η κλήση μου άξιζε.
Για τα υπόλοιπα...
Μιλάει για trolling ο χρήστης που παραθέτει τον ΚΟΚ σαν πάστορας την βίβλο όποτε τον βολεύει ώστε να ξεφύγει την τιμωρία, αλλά τα χώνει αγανακτισμένος όταν τα όργανα τηρήσουν τον νόμο κατά γράμμα. Cool story, bro. No, REALLY cool story!
Μήπως θέλεις να μιλήσουμε και για ποδήλατα;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οπως επισης να υποθεσω οτι δεν παρκαρεις ποτε:
12 μετρα απο στασεις ΜΜΜ.
10μ απο κομβους.
20 μετρα απο φαναρι.
12μ απο ΣΤΟΠ.εκτος και αν και αυτες οι περιπτωσεις ειναι 'εξοφθαλμα λαθος' (που για μενα ειναι, ως προς τις τρελες αποστασεις) οποτε αυτο δινει το δικαιωμα στον μεγα κριτη Λαππα να τις αγνοει...
Επί του θέματος λοιπόν, ΝΑΙ, τα τηρώ. Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις, ειδικά αν σκέφτεσαι πριν πάρεις το αυτοκίνητο σου ποιες άλλες επιλογές υπάρχουν για δύσκολες περιοχές. Και τις ελάχιστες φορές που δεν τα τήρησα και τσίμπησα την κλήση μου, δεν παραπονέθηκα στα fora για τους 'μ@λάκες' που με έγραψαν γιατί ήξερα ότι το λάθος το έκανα ΕΓΩ και η κλήση μου άξιζε.
A ενταξει, μου αρκει το παραπανω. Τα τηρεις
ΥΓ η μεγαλυτερη πλακα απο τα παραπανω ειναι οτι δειχνεις να μη καταλαβαινεις οτι αυτο που λες ειναι τοσο μεγαλη μπουρδα. Μονο τα 20μ απο φαναρι, τα 10μ απο διασταυρωση και τα 12μ απο τα ΣΤΟΠ να βαλεις στην εξισωση, τοτε πολυ απλα δεν εχεις σχεδον ΠΟΥΘΕΝΑ να παρκαρεις, σε ΚΑΜΜΙΑ περιοχη.
-
Χαράς στο κουράγιο σας.
Κρίμα που δεν είναι τηλεοπτικό το φόρουμ! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ η μεγαλυτερη πλακα απο τα παραπανω ειναι οτι δειχνεις να μη καταλαβαινεις οτι αυτο που λες ειναι τοσο μεγαλη μπουρδα. Μονο τα 20μ απο φαναρι, τα 10μ απο διασταυρωση και τα 12μ απο τα ΣΤΟΠ να βαλεις στην εξισωση, τοτε πολυ απλα δεν εχεις σχεδον ΠΟΥΘΕΝΑ να παρκαρεις, σε ΚΑΜΜΙΑ περιοχη.By the way που'λεν, το σκέφτομαι κάθε φορά που δεν βλέπω όταν βγαίνω από stop από τα παρκαρισμένα στις γωνίες (ιδίως κάτι βαν, φορτηγά και λοιπές δυνάμεις): υπάρχει περίπτωση να επιδικαστεί συνυπευθυνότητα σε αυτούς σε περίπτωση ατυχήματος;
-
Συμφωνω απολυτα, ΑΛΛΑ, οχι και 10μ αποσταση. Επισης, εγω πιστευω οτι δεν ειναι η αποσταση που ενοχλει αλλα ο τυπος οχηματος. Δηλαδη, οταν ειναι ΙΧ, ακομα και πανω στη διασταυρωση εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει γιατι βλεπω μεσα απο το αυτοκινητο (απο τα παραθυρα του), και οδηγω μχ5 που ειναι πολυ χαμηλο οχημα. Αντιθετα, απο ημιφορτηγο και πανω ακομα και 10μ μακρυα να ηταν, παλι δεν θα εβλεπα.
-
Ευθεια Riba's, προς Αθηνα. 2 S-Klasse με καταμαυρα φυμε στη δεξια λωριδα. Τις προσπερναω απο αριστερη και μαζι με αυτες προσπερναω οπως ερχομαι και το Forester (που ηταν συνοδεια τους, οπως αποδειχτηκε) το οποιο ειχε κατσει επιτηδες πανω στη διαχωριστικη γραμμη και νομιζε οτι ετσι κατι θα καταφερει (βγηκα λιγο αντιθετο, προφανως κανεις απο απεναντι) και μπαινω μπροστα του. Η BMW 7αρα που ηταν και αυτη συνοδεια* και πιο μπροστα, κανει να βγει στην αριστερη να με κοψει οποτε τον περναω απο τη δεξια και φτανω στους μπροστινους, ξαναμπαινοντας στην αριστερη ωστε να περασω στη πρωτη ευκαιρια. Εκεινη τη στιγμη ερχεται το Forester απο δεξια, και βγαινει σιγα-σιγα προς τα πανω μου (προς την αριστερη) ΜΕ ΦΛΑΣ, για να με αναγκασει να ξαναπαω πισω. Οταν καταλαβε οτι εχει μπλεξει με το τρελο του χωριου και οτι δεν προκειται να κανω ουτε ποντο ακρη και οτι δεν εχω κανενα προβλημα να πηγαινουμε με τους καθρεπτες μας στους 5 ποντους, ξαναεκατσε πισω. Προσπερναμε εναν ασχετο και με το που ανοιγει ο δρομος με περνανε τα Merc και το Forester (που να παω ο κακομοιρης με 125hp...) και πανε να κατσουν σε παραταξη στις δυο λωριδες για να μη μπορω να τους περασω.
Ελα μου ομως που με ολα αυτα φτανουμε στη περιεργη αριστερη στροφη που ειναι μετα το Riba's και καταληγουν στην ευθεια που τελειωνει στη Βαρκιζα (Ζαχος), εντος της οποιας οι 2 λωριδες γινονται 3 (με προσθηκη μιας εξτρα δεξιας), οποτε τραβαω και εγω μια τιμονια (με φλας παρακαλω) και τους περναω ολους απο δεξια και φευγω.
Και με το που βγαινω στην ευθεια, βλεπω το Ζητά που ειναι 200μ μπροστα απο ολους αυτους (πισω τους ομως κανεις). Τον φτανω, του ριχνω μια ματια, μου κανει ενα νοημα να προχωρησω (δεν εχει παρει χαμπαρι τι εχει παιχτει) και φευγω.
μαλακες...
*Σε 2η αναγνωση, μπορει ο VIP να ηταν η BMW 7αρα και οι 2 S-Klasse να ηταν παρατρεχαμενοι VIP. Αυτο γιατι δεν εχει λογικη να ειναι οι VIP τελευταιοι στη πομπη χωρις κανεναν απο πισω τους.
ΥΓ Λιγο πριν απο αυτο ειχα πετυχει 2 Χ5 + μηχανη συνοδειας, που κυκλοφορουσαν σαν ανθρωποι: αριστερη λωριδα και σβελτα αλλα δεν ειχαν κανενα προβλημα να τους περασει καποιος απο δεξια. Ειχε καμμια εκδηλωση πουθενα σημερα?
-
Παιζει να ηταν ο αραβας που εχει την μαντσεστερ σιτυ και εχει σκεσει βαρκιζα με την βαρκουλα των 147 μετρων....
Αφου δεν σε γαζωσαν.... -
Σιγα μη με τηλεμετεφεραν κιολας...Ετσι κ αλλιως, οπως καταλαβαινεις δεν γινοταν (ειδικα οταν γινονταν τρεις οι λωριδες) να κρατανε ολη τη παραλιακη πισω τους, καποιοι θα τους περναγαν απο καπου. Αμα σκαγανε τιποτα μηχανακηδες τι θα εκαναν δηλαδη?
ΥΓ. Απο το Topaz εννοεις?
-
Ναι,αυτο το καικι...
-
@kacey...
...το μόνο που δεν μας είπες είναι το με πόσα πήγαιναν και με πόσα επιχειρούσες εσύ τις προσπεράσεις... -
Αυτοι πηγαιναν με λιγοτερα απο οσα πηγαιναν ολοι οι αλλοι τριγυρω τους, μεχρι που τους εφταναν και κολλαγαν στο κινητο εμποδιο. Εγω πηγαινα με οσα χρειαζονταν για να τους περασω συντομα.
-
Μεγάλο ζώων ε?
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Μεγάλο ζώων ε?Τα ζωα σταματανε στα μπινελικια........αυτος ειναι στο επομενο επιπεδο,δωστε εσεις ονομα
-
Που ξερεις ποιος εκανε τι?
-
Λογικά ο μερσεντακιας δεν μπορούσε να προσπεράσει το sirocco που 99% ήταν στο αριστερό ρεύμα.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]