-
Καλα, και αυτα τα ακουω βερεσε. Υδραυλικοι, ταξιτζηδες, κομμωτες, κυριες που καθαριζαν φασολακια, βρεθηκαν να 'παιζουν' στο χρηματιστηριο απο το πουθενα, τις οικονομιες μιας ζωης. Καλα να παθουν.
'Δεν ηξερα οτι η γεμιση της μηλοπιτας καιει, δε μου το ειπε κανεις'. Ας μη δαγκωνες. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Καλα, και αυτα τα ακουω βερεσε. Υδραυλικοι, ταξιτζηδες, κομμωτες, κυριες που καθαριζαν φασολακια, βρεθηκαν να 'παιζουν' στο χρηματιστηριο απο το πουθενα, τις οικονομιες μιας ζωης. Καλα να παθουν.
'Δεν ηξερα οτι η γεμιση της μηλοπιτας καιει, δε μου το ειπε κανεις'. Ας μη δαγκωνες.Sorry αλλά διαφωνώ, καθώς στη περίπτωση αυτή είχες το Γιάννο και τον Ελιά-θρούμπα να λένε 'επενδύστε στο Χρηματιστήριο, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος'
Αν λοιπόν σου λέει ο 'μάγειρας' ή ο 'σερβιτόρος', 'δαγκώστε άφοβα, δεν καίει', και μετά εσύ καείς, ποιος φταίει ? Προφανώς και εσύ, αλλά ΚΥΡΙΩΣ αυτός που σου είπε φόρα-παρτίδα χοντρό ψέμα...
Εγώ αυτό το συγκεκριμένο θεωρώ ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο, καθώς έγινε απολύτως συνειδητά, έμπλεξαν όλο το κοσμάκη για να μαζέψουν ζεστό χαρτί, και φυσικά κατέστρεψαν χιλιάδες άτομα και οικογένειες....
-
Σημίτη εσύ;
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
'Δεν ηξερα οτι η γεμιση της μηλοπιτας καιει, δε μου το ειπε κανεις'. Ας μη δαγκωνες.Sorry αλλά διαφωνώ, καθώς στη περίπτωση αυτή είχες το Γιάννο και τον Ελιά-θρούμπα να λένε 'επενδύστε στο Χρηματιστήριο, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος'
Αν λοιπόν σου λέει ο 'μάγειρας' ή ο 'σερβιτόρος', 'δαγκώστε άφοβα, δεν καίει', και μετά εσύ καείς, ποιος φταίει ? Προφανώς και εσύ, αλλά ΚΥΡΙΩΣ αυτός που σου είπε φόρα-παρτίδα χοντρό ψέμα...
Εγώ αυτό το συγκεκριμένο θεωρώ ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο, καθώς έγινε απολύτως συνειδητά, έμπλεξαν όλο το κοσμάκη για να μαζέψουν ζεστό χαρτί, και φυσικά κατέστρεψαν χιλιάδες άτομα και οικογένειες....
Αυτο που λες υφισταται, το σκεφτομαι ώρες ώρες και εγω, αλλα πιστευω πιο πολυ στο ενστικτο της αυτοσυντηρησης...
Εδω οι ψαραδες συζητανε και λενε πως τα ψαρια εχουν 'μαθει' και δεν τσιμπανε. Ποια, τα ψαρια. Εδω μιλαμε για ενηλικες και το ρισκο ηταν οικονομιες μιας ζωης που βγηκαν με δουλεια, οχι ενα χαζοστοιχημα που αν το χασω θα ανεβω στο παγκακι και θα φωναξω 'ειμαι μ@λακααααας' και μετα δεν εγινε τιποτα.
-
Είναι διαφορετικό να επενδύσεις ορθολογικά στο χρηματιστήριο και άλλο να πουλήσεις ακίνητα,άδειες ταξί και να πάρεις δάνειο για να 'παίξεις' ό,τι έχεις και δεν έχεις.Δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε ποτέ το 'κανένας κίνδυνος' αλλά ακόμη και αν αναφέρθηκε προυποθέτει κάποια στοιχειώδη γνώση γύρω από το αντικείμενο και λογική στο κεφάλαιο που επενδύεις και στις προσδοκίες που έχεις όσον αφορά το κέρδος σου.
Μονίμως μας αρέσει να αποποιούμαστε των ευθυνών μας.Αναφερόμαστε στους πολιτικούς σαν να μην τους έχουμε ψηφίσει.Ψηφίζαμε πάντα με γνώμονα προσωπικά οφέλη και μη μπορώντας να δούμε λίγο μακροπρόθεσμα.Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν είχαν εναντιωθεί κάποιοι στην διοργάνωση των Ο.Α.,οι υπόλοιποι κηρύξαμε πόλεμο εναντίον τους χαρακτηρίζοντάς τους ανθέλληνες. -
Οι τράπεζες τότε μέσα από διαφημίσεις προέτρεπαν τον κόσμο να πάρει δάνεια για να 'παιξει' χρηματιστήριο. ΔΕΝ ήξεραν?.. κι αν δεν ήξεραν οι τράπεζες θα ήξερα εγώ?.. (προσωπικά είμαι απ' τους λίγους που... 'σνομπάρισε' το τζόγο του χρηματιστήριου...).
Το εύκολο και το ανώδυνο για το 'σύστημα' είναι να ρίχνει τις ευθύνες για οτιδήποτε στον απλό κοσμάκη και είναι λυπηρό και απογοητευτικό αυτές οι απόψεις να υποστηρίζονται και από απλούς πολίτες... -
Οι τράπεζες είναι επιχειρήσεις που αποσκοπούν στο κέρδος.Το ίδιο έκαναν και με τα στεγαστικά δάνεια,διακοποδάνεια κτλ.Αν δεν έχει ευθύνη ο πολίτης που παρασύρεται από διαφημίσεις και από την δανεική και εύκολη μεγάλη ζωή,τότε ποιός έχει;Υπήρχαν πάρα πολλοί ορθολογικά σκεπτόμενοι συμπολίτες μας που φέρθηκαν σωστά και δεν ζούσαν στον αέρα.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Οι τράπεζες τότε μέσα από διαφημίσεις προέτρεπαν τον κόσμο να πάρει δάνεια για να 'παιξει' χρηματιστήριο. ΔΕΝ ήξεραν?.. κι αν δεν ήξεραν οι τράπεζες θα ήξερα εγώ?.. (προσωπικά είμαι απ' τους λίγους που... 'σνομπάρισε' το τζόγο του χρηματιστήριου...).
Το εύκολο και το ανώδυνο για το 'σύστημα' είναι να ρίχνει τις ευθύνες για οτιδήποτε στον απλό κοσμάκη και είναι λυπηρό και απογοητευτικό αυτές οι απόψεις να υποστηρίζονται και από απλούς πολίτες...Να υποπτευθω οτι σου εχουν πει και εσενα το αμιμητο 'ελα ρε συ, ένα δυο χιλιαρικα βαλε για αρχη', φίλοι, κατα τα αλλα ΑΣΧΕΤΟΙ με το θεμα (πχ ψυκτικος, κομπιουτερας, περιπτεράς, γραμματεας) που 'έπαιζαν' και 'κέρδιζαν'? (Ισως το ποσο να ηταν διαφορετικο στην περιπτωση σου).
Θεωρεις οτι εχεις μαγικες ικανοτητες και προβλεπεις το μελλον και για αυτο δεν 'επαιξες' και εσυ με τα αλλα παιδάκια ή απλα οτι ηταν βλάκες οπως πχ οι μετοχοι στις πυραμιδες???
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το εύκολο και το ανώδυνο για το 'σύστημα' είναι να ρίχνει τις ευθύνες για οτιδήποτε στον απλό κοσμάκη και είναι λυπηρό και απογοητευτικό αυτές οι απόψεις να υποστηρίζονται και από απλούς πολίτες...Να υποπτευθω οτι σου εχουν πει και εσενα το αμιμητο 'ελα ρε συ, ένα δυο χιλιαρικα βαλε για αρχη', φίλοι, κατα τα αλλα ΑΣΧΕΤΟΙ με το θεμα (πχ ψυκτικος, κομπιουτερας, περιπτεράς, γραμματεας) που 'έπαιζαν' και 'κέρδιζαν'? (Ισως το ποσο να ηταν διαφορετικο στην περιπτωση σου).
Θεωρεις οτι εχεις μαγικες ικανοτητες και προβλεπεις το μελλον και για αυτο δεν 'επαιξες' και εσυ με τα αλλα παιδάκια ή απλα οτι ηταν βλάκες οπως πχ οι μετοχοι στις πυραμιδες???
Τίποτα απ' αυτά που γράφεις αλλά δεν μιλάμε για μένα... (...άλλωστε ποτέ δεν κατάλαβα πώς γίνεται ν' αυξομειώνεται η αξία μιας επιχείρησης μέσω χρηματιστήριου...)
Αναφέρθηκα στις τράπεζες, διότι όπως είπε και ο φίλος παραπάνω τις ενδιαφέρει το κέρδος... αν ήξεραν ότι τό χρηματιστήριο αύριο θα 'φουντάρει' πώς έπαιρναν τόσο μεγάλο ρίσκο να χάσουν τα λεφτά που δάνειζαν?!.. απ' την άλλη μπορεί να είμαι και πολύ αφελής... -
Τίποτα απ' αυτά που γράφεις αλλά δεν μιλάμε για μένα... (...άλλωστε ποτέ δεν κατάλαβα πώς γίνεται ν' αυξομειώνεται η αξία μιας επιχείρησης μέσω χρηματιστήριου...)
Αναφέρθηκα στις τράπεζες, διότι όπως είπε και ο φίλος παραπάνω τις ενδιαφέρει το κέρδος... αν ήξεραν ότι τό χρηματιστήριο αύριο θα 'φουντάρει' πώς έπαιρναν τόσο μεγάλο ρίσκο να χάσουν τα λεφτά που δάνειζαν?!.. απ' την άλλη μπορεί να είμαι και πολύ αφελής...Οι τράπεζες πως ακριβώς έχασαν τα χρήματά τους ? Εσύ και εγώ τα χάσαμε, αυτές μια χαρά συνέχισαν να σου ζητούν τη μηνιαία δόση (εγώ δεν έβαλα ποτέ μου ούτε μια δραχμή, ευτυχώς δηλαδή....)
Και βέβαια ότι τα χάσαμε εμείς σημαίνει τα λεφτουδάκια (καθαρό κασέρι, όχι ομόλογα και παπαρίτσες) ότι πήγαν στις τσέπες συγκεκριμένων ατόμων...μερικοί εκ των οποίων ήταν φίλοι και συγγενείς αυτών που έλεγαν 'επενδύστε άφοβα'
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Αναφέρθηκα στις τράπεζες, διότι όπως είπε και ο φίλος παραπάνω τις ενδιαφέρει το κέρδος... αν ήξεραν ότι τό χρηματιστήριο αύριο θα 'φουντάρει' πώς έπαιρναν τόσο μεγάλο ρίσκο να χάσουν τα λεφτά που δάνειζαν?!.. απ' την άλλη μπορεί να είμαι και πολύ αφελής...Οι τράπεζες πως ακριβώς έχασαν τα χρήματά τους ? Εσύ και εγώ τα χάσαμε, αυτές μια χαρά συνέχισαν να σου ζητούν τη μηνιαία δόση (εγώ δεν έβαλα ποτέ μου ούτε μια δραχμή, ευτυχώς δηλαδή....)
...με τον ίδιο τρόπο που χάνουν σήμερα από τα λεγόμενα 'κόκκινα δάνεια' που είναι αρκετά δισσ... (...καθότι ουκ αν λάβεις εκ του μη έχοντος...), εκτός κι αν εννοείς ότι έτσι κι αλλιώς τα παίρνουν πίσω μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων... αν είναι έτσι, τότε οι τράπεζες έπαιξαν συγκεκριμένο ρόλο και στο θέμα αυτό και καλώς έγραψα ότι 'μπορεί απλά να είμαι και πολύ αφελής'. Αναρωτιέμαι μήπως συμβαίνει τό ίδιο με τους περισσότερους απλούς πολίτες μηδέ της... 'αφεντιάς' σου εξαιρουμένης...
-
...με τον ίδιο τρόπο που χάνουν σήμερα από τα λεγόμενα 'κόκκινα δάνεια' που είναι αρκετά δισσ... (...καθότι ουκ αν λάβεις εκ του μη έχοντος...), εκτός κι αν εννοείς ότι έτσι κι αλλιώς τα παίρνουν πίσω μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων... αν είναι έτσι, τότε οι τράπεζες έπαιξαν συγκεκριμένο ρόλο και στο θέμα αυτό και καλώς έγραψα ότι 'μπορεί απλά να είμαι και πολύ αφελής'. Αναρωτιέμαι μήπως συμβαίνει τό ίδιο με τους περισσότερους απλούς πολίτες μηδέ της... 'αφεντιάς' σου εξαιρουμένης...
Το ότι οι τράπεζες παίζουν συγκεκριμένο ρόλο (που έχει άμεση σχέση με τα λεγόμενα funds και όχι φυσικά με τις εκάστοτε κυβερνήσεις) είναι γνωστό τοις πάσοι. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα π.χ. και από τις ανακεφαλοποιήσεις που αναφέρεις και εσύ. Σε καμία περίπτωση δεν χάνουν λεφτά οι τράπεζες, ακόμα και οι διακανονισμοί, περικοπές δανείων κλπ, αφορούν τόκους και μόνο τόκους, δηλαδή πόσο τοις εκατό θα βγάλουν οι τράπεζες πέραν του αρχικού κεφαλαίου (όλοι ξέρουμε τι γίνεται με τις υπερημερίες )
Για να το πούμε χοντρικά, οι τράπεζες είναι το 'μέσον' για να γίνεται το μοίρασμα και το μάζεμα του ρευστού.
Δεν νομίζω ότι σε αυτό το τομέα είμαστε 'αφελείς', αφού το τι συμβαίνει είναι ηλίου φαεινότερο. Το θέμα είναι ότι απλά δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα....
-
Δεν ειναι ετσι αν και οι τραπεζες δεν ελεγχοντε σωστα και ισως να εχεις γινει αυτο που λες σε ενα βαθμο.
Αναδιανομη χρηματων εγινε με το Χρηματηστηριο και μαλιστε αρκετος κοσμος δεν παραπονεθηκε καθολου (φανταζομαι λογω ντροπης).
-
Ιδεολογία...
Δημοτικός υπάλληλος με πλαστό πτυχίο ο σύζυγος της βουλευτού Μαρίας Γιαννακάκη
Εργαζόταν στο Δήμο Κορυδαλλού με πλαστό πτυχίο Πολιτιστικής Διαχείρισης και Οικονομικών του Πολιτισμού από το London School of Economics - Την τιμωρία του ζητά και η ίδια η σύζυγός του, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε σχετική γνώση
Μεταξύ των δημοτικών υπαλλήλων που φέρουν πλαστά πιστοποιητικά φέρεται να είναι και ο σύζυγος της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Γιαννακάκη.Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, ο Κώστας Γασπαρινάτος είχε εμφανίσει πλαστό πτυχίο Πολιτιστικής Διαχείρισης και Οικονομικών του Πολιτισμού από το London School of Economics -γεγονός, μάλιστα, το οποίο αποδέχεται και η ίδια η σύζυγός του.
Μετά την αποκάλυψη της ιστοσελίδας, η Μαρία Γιαννακάκη, σε δήλωσή της, τόνισε ότι η ίδια δεν γνώριζε για το γεγονός και ζήτησε ο σύζυγός της να υποστεί τις προβλεπόμενες από το νόμο συνέπειες.
Αναλυτικά η δήλωση της κυρίας Γιαννακάκη
«Όπως είδε το φως της δημοσιότητας, ο σύζυγος μου, εργαζόμενος από τη δεκαετία του 1980 στον Δήμο Κορυδαλλού, είχε προσκομίσει εκ των υστέρων και μετά την πρόσληψή του, πλαστό πτυχίο.
Ο αιφνιδιασμός μου ήταν απόλυτος, καθώς είχα πλήρη άγνοια, αφού με τον σύζυγό μου γνωρίστηκα το 1998 σε ακαδημαϊκό χώρο.
Ως έλληνας πολίτης, πολλώ δεν μάλλον ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, πιστεύω ότι πρέπει να υποστεί τις συνέπειες που προβλέπονται από το νόμο, οι οποίες και θα ακολουθηθούν για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που έχουν υποπέσει σε τέτοια αδικήματα. Κατά συνέπεια ζητώ να υποστώ εγώ και η οικογένεια μου, την ίδια μεταχείριση που έχουν και όλες οι υπόλοιπες οικογένειες.
Προκαλώ μάλιστα οποιονδήποτε να αναφέρει, αν από την ημέρα που πληροφορήθηκα το γεγονός, απευθύνθηκα οπουδήποτε προκειμένου να προστατεύσω τον σύζυγό μου.
Τέλος, θέλω να δηλώσω ότι οποιοσδήποτε συσχετισμός του γεγονότος με την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα και την πολιτική μου δραστηριότητα δεν έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα. Οι ελάχιστοι που προσπαθούν να αξιοποιήσουν το γεγονός για δικές τους σκοπιμότητες, δεν θα καταφέρουν τίποτα».
Το χρονικό της υπόθεσης
Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν τον περασμένο Ιανουάριο, με απόφαση του δημάρχου Κορυδαλλού, Σταύρου Κασιμάτη, με βάση σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ξεκίνησε ο έλεγχος πλαστών πτυχίων υπαλλήλων του δήμου.
Για την περίπτωση του κ. Γασπαρινάτου, καθόσον είχε προσληφθεί τη δεκαετία του '80 ως ΔΕ, αλλά αργότερα έγινε ΠΕ, καθώς εμφάνισε πτυχίο Πολιτιστικής Διαχείρισης και Οικονομικών του Πολιτισμού από το London School of Economics (LSE), το ερώτημα του Δήμου Κορυδαλλού στάλθηκε στον ΔΟΑΤΑΠ.
Η απάντηση του ΔΟΑΤΑΠ τον περασμένο Ιούλιο ήταν ότι «δεν υπάρχει τέτοιο πτυχίο».
Ακολούθησαν όλες οι νόμιμες ενέργειες (πειθαρχικές διαδικασίες, ενημέρωση του ΥΔΜΗΔ και του ΣΕΕΔ), αλλά ο κ. Γασπαρινάτος, αναμένοντας πιθανότατα τα αρνητικά αποτελέσματα, πρόλαβε και κατέθεσε αίτημα συνταξιοδότησης, βγαίνοντας στη σύνταξη σχεδόν ένα μήνα πριν (τον Ιούνιο του 2014).Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει πειθαρχικός καταλογισμός, αλλά και αναζήτηση ποινικής ευθύνης για το συγκεκριμένο υπάλληλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γασπαρινάτος, με το συγκεκριμένο «μαϊμού» πτυχίο, δίδασκε επί σειρά ετών στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, όπου και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γνωρίστηκε με τη Μαρία Γιαννακάκη, όταν το 2000 η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, είχε περάσει, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, πρώτη.
http://www.protothema.gr/politics/artic ... iannakaki/
-
Δεν βλέπω τι σχέση έχει η ιδεολογία...
-
Σόρυ, αλλά διάβασα το παρακάτω της ΔΗΜΑΡ και νόμιζα ότι ως αριστεροί το ακολουθούσαν πιστά:
-
Η γυναίκα του είναι βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, όχι αυτός. Αυτός μπορεί να είναι οτιδήποτε. Δηλαδή αν παντρευτείς εσύ αύριο και κάνει κάτι κακό η γυναίκα σου, πρέπει να σου ζητήσουμε τα ρέστα;
-
Απλη δημιουργια εντυπωσεων απο την εφημεριδα.Εφοσον δεν εχει εμπλακει η συζυγος δεν βλεπω κατι μεμπτο.
-
Προσωπικα εαν ο η συντροφος μου με'δουλευε' 14 χρονια θα την σουταρα. τωρα βεβαια το κριτηρια για γαμο εχουν αλλαξει και ισως ο κοσμος δεν δεινει σημασια στις 'λεπτομερειες'. Αν και πιστευω οτι η συγκεκριμενη που τον 'αδειασε' ηδη, κατι θα του φυλαει για το τελος, (την εξεθεσε, και παει να το σωσει αδειαζοντας τον..)
-
Τα συννεφα της ηττας εχουν κλεισει εντελως τον ουρανο πανω από το κουραδοκαστρο της Συγγρου. Μια εκ των milfαρων θυμηθηκε να διαφωνησει εντόνως για κατι που και η ιδια ψηφισε στις 21-12-2013 και ειπε να τα ψαλλει στον geek-ass. Ανταρτικο εκ του ασφαλους βεβαια, μιας και με μια αντικαταστασουλα βουλευτη (απο 3/10 τελειωνουν τα θερινα τμηματα) λυνεται το πρόβλημα.
Ο λαος πρεπει απλα να μην πληρωσει μαζικα (βασικα οι περισσοτεροι το κανουμε, θελουμε δεν θελουμε) αυτόν τον εντελως παρανοϊκο φορο και να στειλουμε στο διαολο συντομα τη Σοφιτσα που μας ειπε 'ας προσεχαμε που πετάξαμε τα λεφτα μας στα σπιτια' , λες και μπορεις ευκολα να κανεις undo σε μια τετοια ενεργεια/επενδυση. Σαν να πουμε πχ σε έναν οικοδομο, 'αλλαξε δουλεια και γινε καθηγητης παν/μιου'. Απλα και πραγματοποιήσιμα πραγματα δηλαδή. Ομοιως, 'ας προσεxαμε που ειμαστε ΕΕ (τελος επιτηδεύματος), πηραμε 'μεγαλα' αυτοκίνητα (φορος πολυτελειας), είχαμε 'μεγαλους' μισθους/συνταξεις (εκτακτη συμφορα, ΛΑΦΚΑ) κτλ κτλ, οτιδηποτε δλδ μπορει να χρησιμοποιηθεί για να προκυψει ενας φορος.
Αλλα βεβαια. Είναι ευκολο για αυτους να παιρνουν τέτοιες αποφασεις και να μας τρολλαρουν και από πανω. Θα πληρωσουν ο,τι εκαναν εστω με την ελευθερια/περιουσια τους; (κανονικα με τη ζωη τους θελει, αλλα ειμαστε πολιτισμένοι ευρωπαιοι ). Φυσικα όχι. Οποτε βουρ, πουλημα όλα, (αυτοι πληρωνονται μια χαρουλα εν τω μεταξυ) και εμεις να κοψουμε το λαιμο μας. Δεν πα να χαθει μια/δυο γενιες; Τη δουλεια μας να κανουμε μωρε...
Όταν οι κατασχεσεις ακινητων (λογαριασμων εχουν ηδη ξεκινησει) για φορους/οφειλες σε ταμεια ξεκινησουν (γιατι από το '15 αν μεινουν αυτοι πανω, θα ξεκινησουν) τοτε θα καταλαβει ο καθενας που ολη αυτή την 5ετια στηριξε τις μνημονιακες πολιτικες το τεραστιο λαθος του. Γιατι θα εχει χασει τη Γη του, όχι από πολεμο, όχι από δικα του λαθη, αλλα επειδή καποιοι αχρειοι και επικίνδυνοι επι δεκαετιες υπομονευσαν τη χωρα και αφου την οδηγησαν στην καταστροφή κανουν και τους σωτηρες της, ισοπεδωντας νομοτυπα ο,τι εχει μεινει. Με τον ΕΝΦΙΑ, μακροπρόθεσμα θα αγοράζουμε για 3η φορα τα σπιτια μας, μιας και η 2η φορα είναι οι τοκοι των στεγαστικών δανειων...
Αλλα εμεις ας ασχοληθούμε τωρα με τις τρομερες εκπτωσεις στον ΕΝΦΙΑ και στο πετρελαιο θερμανσης. Αντε βρε, θα ξαναγεμισει η Αραχωβα φετος με τα λεφτα που 'κερδαμε'...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ