-
Καλη τιμη παντως..Στο Καπλανη το φτιαξες?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλη τιμη παντως..Στο Καπλανη το φτιαξες?Ναι. Αριστος μαστορας, γνωστης των alfa romeo και καλος ανθρωπος
Στάλθηκε από το GT-I8160 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Κι εγω εχω ακουσει καλα λογια..
Ηλεκτρολογικα επισης τις alfa τις ξερει καλα ο Πανος Μπαλαουρας σχεδον στη διασταυρωση Ν.Ε.Ο - Πανεπιστημιου επι της Ν.Ε.Ο και τα psa-skoda ξερει καλα.. καλος μαστορας και ανθρωπος επισης. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποσο σωστο ειναι να συνεργαζομαστε με συνεργεια που δεν δεχονται να τους φερνεις δικα σου ανταλλακτικα? (Δεν μιλαω για εξουσιοδοτημενα που στο κατω κατω τρεχει και καποια εγγυηση καλης λειτουργιας γνησιου ανταλλακτικου)
Ενας μαστορας με την λογικη 'με τα δικα σου ανταλλακτικα δεν εχω κερδος' αξιζει να του εμπιστευθεις το αυτοκινητο σου?Εγώ δεν θα δεχόμουνα τέτοιες τακτικές!
Πάντα ψωνίζω εγώ τα ανταλλακτικά, πρόβλημα δεν έχω συναντήσει ακόμα και σε συνεργεία που έχουν δικό τους στοκ.
Το ίδιο πράγμα είναι για αυτούς έτσι κ αλλιώς. Τι να βγάλει 20 απο τα ανταλακτικά και να μου πάρει άλλα 15 εργατικά, τι να μου πάρει 35 εργασία κ τπτ απο ανταλλακτικά. Ακριβώς το ίδιο κέρδος θα έχει. Σε τέτοιες συμπεριφορές κάποια λαμογιά κρύβεται απο πίσω.Η παροχή υπηρεσιών φορολογείται πιο πολύ
Δεν ζητάω απόδειξη...
Αφού δεν εκπίπτει όπως παλιά γιατί να σκάω?? -
Καταρχην να πω οτι ειμαι καθετα αντιθετος με αυτη την τακτικη γιατι παιζει με τη νοημοσυνη μου. Σου τα φεσωνει 30% πανω και στο τελος σου λεει 'κοιτα? Μονο 15 ευρω εργασια σου παιρνω για ολοκληρο σερβις'.
Ανθρωποι που σκεφτονται ετσι δεν μαρεσουν και το συνδεω αμεσα και με την ποιοτητα της εργασιας που θα σου κανει ιδιαιτερα σε χοντρες επισκευες. Εχει χασει την εμπιστοσυνη μου με λιγα λογια. -
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Την Πεμπτη ηρθε ενας τυπος με ενα QQ βενζινη και τα λαδια, 4 μπουζι, 1 φιλτρο αερος και ζητησε αν μπορουμε να του τα τοποθετησουμε...
Τι κερδος εχει?
Εμεις του πηραμε 35€ με αποδειξη και αυτο πιο πολυ για τα μπουζι που εχουν αρκετη δουλεια... αν ομως ειχε παρει τα ανταλλακτικα απο το συνεργειο θα περναμε ενα 15αρι...
Το αμαξι ηταν σχεδον μια ωρα μεσα.
Τωρα αν ηταν σωστα ή οχι δεν ξερω...Κερδισε οτι εβαλε ανταλλακτικα της αρεσκειας του. Και ας μην αναφερω τα περισσοτερα συνεργεια που δεν δεχονται να τους φερνεις εσυ ανταλλακτικα, τι ανταλλακτικα και λιπαντικα σου πλασαρουν. Παντελως αγνωστες μαρκες, με την πιπιλα οτι ολα ιδια ειναι! Συνεχιζουν και σε κοροιδευουν δηλαδη περα απο τις τιμες.
Η σωστη τακτικη ειναι, τοσο τα ανταλλακτικα σου (οσο θα τα βρισκε ο πελατης στο εμποριο λιανικης εξω) και τοσο η εργασια μου. Ξεκαθαρα πραγματα!
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Την Πεμπτη ηρθε ενας τυπος με ενα QQ βενζινη και τα λαδια, 4 μπουζι, 1 φιλτρο αερος και ζητησε αν μπορουμε να του τα τοποθετησουμε...
Τι κερδος εχει?
Εμεις του πηραμε 35€ με αποδειξη και αυτο πιο πολυ για τα μπουζι που εχουν αρκετη δουλεια... αν ομως ειχε παρει τα ανταλλακτικα απο το συνεργειο θα περναμε ενα 15αρι...
Το αμαξι ηταν σχεδον μια ωρα μεσα.
Τωρα αν ηταν σωστα ή οχι δεν ξερω...Κερδισε οτι εβαλε ανταλλακτικα της αρεσκειας του. Και ας μην αναφερω τα περισσοτερα συνεργεια που δεν δεχονται να τους φερνεις εσυ ανταλλακτικα, τι ανταλλακτικα και λιπαντικα σου πλασαρουν. Παντελως αγνωστες μαρκες, με την πιπιλα οτι ολα ιδια ειναι! Συνεχιζουν και σε κοροιδευουν δηλαδη περα απο τις τιμες.
Η σωστη τακτικη ειναι, τοσο τα ανταλλακτικα σου (οσο θα τα βρισκε ο πελατης στο εμποριο λιανικης εξω) και τοσο η εργασια μου. Ξεκαθαρα πραγματα!
Στην Ελλάδα (και όχι μόνο), τα ξεκάθαρα πράγματα δεν αρέσουν στους περισσότερους επαγγελματίες.
-
Ο χρήστης gastone13 έγραψε:
Ποσο σωστο ειναι να συνεργαζομαστε με συνεργεια που δεν δεχονται να τους φερνεις δικα σου ανταλλακτικα? (Δεν μιλαω για εξουσιοδοτημενα που στο κατω κατω τρεχει και καποια εγγυηση καλης λειτουργιας γνησιου ανταλλακτικου)
Ενας μαστορας με την λογικη 'με τα δικα σου ανταλλακτικα δεν εχω κερδος' αξιζει να του εμπιστευθεις το αυτοκινητο σου?Εγώ δεν θα δεχόμουνα τέτοιες τακτικές!
Πάντα ψωνίζω εγώ τα ανταλλακτικά, πρόβλημα δεν έχω συναντήσει ακόμα και σε συνεργεία που έχουν δικό τους στοκ.
Το ίδιο πράγμα είναι για αυτούς έτσι κ αλλιώς. Τι να βγάλει 20 απο τα ανταλακτικά και να μου πάρει άλλα 15 εργατικά, τι να μου πάρει 35 εργασία κ τπτ απο ανταλλακτικά. Ακριβώς το ίδιο κέρδος θα έχει. Σε τέτοιες συμπεριφορές κάποια λαμογιά κρύβεται απο πίσω.Η παροχή υπηρεσιών φορολογείται πιο πολύ
Δεν ζητάω απόδειξη...
Αφού δεν εκπίπτει όπως παλιά γιατί να σκάω??Γιατί πληρώνεις το ΦΠΑ ούτως ή άλλως, το οποίο αντί να πάει εκεί που πρέπει (στο χρεοκοπημένο μας) κράτος, πάει στην τσέπη του εκάστοτε μάγκα. Μετά από χρόνια θα κληθείς και εσύ (και εγώ που δεν φταίω γιατί τη ζητάω πάντα) να ξαναβοηθήσουμε το χρεοκοπημένο μας κράτος.
Η λογική του μπουμπούνα είναι αυτή!
-
Κούλαρε φίλε,
συνήθως στις τιμές που δίνουν τα ανεξάρτητα συνεργεία (και σχεδόν πάντα τα φαναρτζήδικα) δεν περιλαμβάνουν φπα, αντί αυτού απλά κόβουν μια συμβολική απόδειξη για να είναι καλυμένοι.
Όταν λοιπόν σου λένε τα εργατικά σου είναι 200 + ΦΠΑ θα δώσεις 46Ε παραπάνω για ένα κομμάτι χαρτί που δεν εκπίπτει απο πουθενά??? Ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον υδραυλικό , ηλεκτρολόγο, ψυκτικό μπογιατζή που θα φέρεις στο σπίτι σου. Με 23 % φπα και μηδενική ανταμοιβή δεν βλέπω κανένα λόγο να το κάνω. Να με συγχχωρείτε για το offtopic. -
Κούλαρε φίλε,
συνήθως στις τιμές που δίνουν τα ανεξάρτητα συνεργεία (και σχεδόν πάντα τα φαναρτζήδικα) δεν περιλαμβάνουν φπα, αντί αυτού απλά κόβουν μια συμβολική απόδειξη για να είναι καλυμένοι.
Όταν λοιπόν σου λένε τα εργατικά σου είναι 200 + ΦΠΑ θα δώσεις 46Ε παραπάνω για ένα κομμάτι χαρτί που δεν εκπίπτει απο πουθενά??? Ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον υδραυλικό , ηλεκτρολόγο, ψυκτικό μπογιατζή που θα φέρεις στο σπίτι σου. Με 23 % φπα και μηδενική ανταμοιβή δεν βλέπω κανένα λόγο να το κάνω. Να με συγχχωρείτε για το offtopic.Κουλ είμαι και να με συγχωρείς αν το είπα χοντρά.
Γι' αυτό το λόγο που λες δεν παίρνω υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, ψυκτικό, μπογιατζή κλπ.
Εκτός αν είναι θέμα που δε μπορώ να το λύσω εγώ που είναι πολύ σπάνιο. -
Κούλαρε φίλε,
Όταν λοιπόν σου λένε τα εργατικά σου είναι 200 + ΦΠΑ θα δώσεις 46Ε παραπάνω για ένα κομμάτι χαρτί που δεν εκπίπτει απο πουθενά??? Ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον υδραυλικό , ηλεκτρολόγο, ψυκτικό μπογιατζή που θα φέρεις στο σπίτι σου. Με 23 % φπα και μηδενική ανταμοιβή δεν βλέπω κανένα λόγο να το κάνω. Να με συγχχωρείτε για το offtopic.+999999999000000
-
Τι είχες Γιάννη μ', τι είχα πάντα!!!!
-
Μπααα πάλι ακριβότερη βγαίνει. Και μόνο η προμήθεια που βγάζει απο τα ανταλλακτικά αρκεί. Πχ για VW που ασχολούμαι εγώ αν δες πόσο έχει έξω κάποιο Original Part και πόσο το δίνει η Καρέντα εδω θα καταλάβεις. Όσο για το οτι ξέρει καλύτερα το αμάξι μην είσαι και τόσο σίγουρος. Είχαν κάνει τραγικές μ******ς στο δικό μου τα πρώτα χρόνια που ήταν εντός εγγύησης και το πήγαινα. Ακόμα και για απλά πράγματα όπως πχ να αλλάξουν την χειρολαβή της πόρτας. Αστα μη το ψάχνεις...
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
και το ξέρει μαλλον καλύτερα το αμάξι....Αυτο μην το δενεις και κομπο....
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σαφώς και δεν το δένω κόμπο αφού έχω βρεί ένα εξειδικευμένο γάτο για το δικό μου (PEUGEOT) και έχω ησυχάσει
Αλλά υπάρχουν και κάποιοι ελεύθεροι εκεί έξω που νομίζεις ότι είναι φθηνότεροι αλλά δεν κάνουν όυτε για αλλαγή λαδιών και αλλάζουν ότι νομίζουν μέχρι να το πετύχουν (τα παράδειγματα μέσα εδώ άπειρα!!) -
Μαζι σου ειμαι απλα αυτο πως οτι τα επισημα ξερουν καλα τα αμαξια της εταιριας τους δεν ειναι κανονας.... μην πω οτι ειναι και σπανιο!
-
Service 3ου χρονου στα 42.540 χλμ.
Σετ τακάκια εμπρός ATE - 42,85 Ε
Σετ τακάκια πίσω ΑΤΕ - 31,06 Ε
Φίλτρο λαδίου ΜΑΗLE - 7,84 Ε
Φίλτρο καυσίμου ΜΑΝΝ - 17,24 Ε
Φίλτρο εσωτερικού χώρου MANN - 14,90 Ε
Mάκτρο υαλοκαθαριστήρα πίσω BOSCH - 6,83 E
Λιπαντικά 4 λιτρα Mobil Super 3000 x1 5w-40 - 56,00 E
**Συνολο 176,72 Ε **Εργασια για ολα αυτα 60 ευρω σε εξουσιοδοτημενο.
Πολεμος στην αντιπροσωπεια! (Η εργασια γι αυτα θα ηταν γυρω στα 150 ευρω στην αντιπροσωπεια.)
-
πολυ γρηγορα δεν αλλαξες τακακια!? πολο η ιμπιζα τσι δεν εχεις αν θυμαμαι καλα!?
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
πολυ γρηγορα δεν αλλαξες τακακια!? πολο η ιμπιζα τσι δεν εχεις αν θυμαμαι καλα!?Ibiza tsi ναι... Ε τα εβγαλα off. Μπροστα αριστερα δεν ειχε μεινει τιποτα.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Λογο esp πιστευω θα ειναι αυτη η διαφορα.
Ειναι ξεκαθαρα ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ !!!
:lol:
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?