-
Τελικά ο sv2 είναι επικεφαλής της πυραμίδας lyoness ή είναι κι αυτός κατιόν μέλος;
O italakias έχει γράψει το βουλκανιζατερ στο 'πρόγραμμα ανταμοιβών' (=ακούμπησε το διχίλιαρο;) ή ακόμα; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τελικά ο sv2 είναι επικεφαλής της πυραμίδας lyoness ή είναι κι αυτός κατιόν μέλος;Μην κανετε χαζες ερωτησεις...
http://www.lyoness.net/gr/kontakt.aspx -
Δεν έχει ονόματα όμως το λινκ!
Πρέπει να πάρεις τηλ. ή να πας από κοντά να στα εξηγήσουνε, γιατί, όπως σε κάθε πυραμίδα που σέβεται τον εαυτό της, αυτά τα πράγματα είναι εξαιρετικά πολύπλοκα και εξηγούνται μόνο σε μια κατ' ιδίαν συνάντηση
Εξάλλου τα διχίλιαρα δεν εκταμιεύονται από το τηλέφωνο -
Πελατης μας
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εξάλλου τα διχίλιαρα δεν εκταμιεύονται από το τηλέφωνο
http://www.alpha.gr/e-services/gr/indiv ... e-banking/
-
Ενδιαφέροντα μου φαίνονται όλα αυτά με τις κάρτες που σου επιστρέφουν χρήματα
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Αντι να σταθεις στην εκφραση που χρησιμοποιησε ο τυπος,στεκεσαι σε εμενα.
Μπραβο σου.
Πολλαπλός οργασμός...
Fixed
Fixed
-
Ο χρήστης elohim33 έγραψε:
Ενδιαφέροντα μου φαίνονται όλα αυτά με τις κάρτες που σου επιστρέφουν χρήματαΕνδιαφερον δεν θα πει τιποτα,για αυτο εχει γινει ο κακος χαμος με νεα μελη στο φορουμ...
Μυριστηκαν ολοι χρημα και θα πλυμμηρισουμε στις χρηματοροες.... -
Θα το ψάξω καλύτερα
-
Ο χρήστης elohim33 έγραψε:
Ενδιαφέροντα μου φαίνονται όλα αυτά με τις κάρτες που σου επιστρέφουν χρήματαΣου έκανε μπαν η καινούρια διαχείριση με το παλιό όνομα και είπες να χρησιμοποιήσεις το sleeper;;;;
Άμα μου δώσεις 2χιλιάρικα και βρεις άλλους 3 να μου δώσουν από ένα διχίλιαρο, σου επιστρέφω 3 χιλιάρικα... Άμεσα, χωρίς τράπεζες, κάρτες και αηδίες!
-
γιατι τις λενε πυραμιδες....?
αφου για τους περισσοτερους ειναι κεραμιδες.....
-
Πάντως το γνωστό παραμύθι: ο γνωστός, του γνωστού που έχει πιάσει την καλή και βάζει κάθε λίγο κι άλλους 'πελάτες'.. Έχει πάρει BMW τσαμπα (ουάου!!) και έχει και σταθερό ετήσιο εισόδημα 70.000-150.000€ (στην χειρότερη..). Το καλύτερο της υπόθεσης ξέρετε τι πιστεύω ότι είναι; ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΦΕΔΕΣ που σε κερνούν προσπαθώντας να σε ωθίσουν να χαρίσεις τα ωραία σου 200€-300€-1000€…
-'Έ; Τι λες τελικά'
-'Όχι...'
-'Σκέψου το, μιλάμε για ΕΥΚΑΙΡΙΑ, γιατί τώρα είναι στην αρχή..' (είναι αυτό που λένε, ότι η αρχή είναι το ήμισι του παντός και αυτλ
-'Όχι;;Νο;;;Niet;;Nein;;' -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Άμα μου δώσεις 2χιλιάρικα και βρεις άλλους 3 να μου δώσουν από ένα διχίλιαρο, σου επιστρέφω 3 χιλιάρικα... Άμεσα, χωρίς τράπεζες, κάρτες και αηδίες!
Γαμάτο!! χαχαχαχα
-
Τελικά θα μας πει ο σημερινός κλωνος του braker γιατί έσβησε τόσα ποστ απο το θέμα;
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
γιατι τις λενε πυραμιδες....?αφου για τους περισσοτερους ειναι κεραμιδες.....
ponzi scheme ειναι.
-
Εσύ κόπτεσαι Μπιλ, αλλά ο καραγκιοζάκος μάλλον δεν έχει φτάσει ακόμα εδώ κάτω,
Σε κάθε περίπτωση επέμβασής τους, η σαφής επισήμανση των επεμβάσεών τους και η αιτιολόγηση όλων των ενεργειών στις οποίες προβαίνουν, όπως οι τελευταίες απορρέουν από τα δικαιώματά τους ως επόπτες
Θλιβερές πρακτικές από μίζερους...
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Εσύ κόπτεσαι Μπιλ, αλλά ο καραγκιοζάκος μάλλον δεν έχει φτάσει ακόμα εδώ κάτω,Σε κάθε περίπτωση επέμβασής τους, η σαφής επισήμανση των επεμβάσεών τους και η αιτιολόγηση όλων των ενεργειών στις οποίες προβαίνουν, όπως οι τελευταίες απορρέουν από τα δικαιώματά τους ως επόπτες
Φασισταριά του κερατά το λέμε στο χωριό μου...
Κάνε ένα κόπο να δεις ποιοι γλύφουν τα αρχίδια της σημερινής 'εξουσιαζζζζζ' (τρομάρα της...) -
Μην είσαι αυστηρός, δεν γλύφουν, έχουν απλά ψύχραιμη και αντικειμενική ματιά!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση επέμβασής τους, η σαφής επισήμανση των επεμβάσεών τους και η αιτιολόγηση όλων των ενεργειών στις οποίες προβαίνουν, όπως οι τελευταίες απορρέουν από τα δικαιώματά τους ως επόπτες
Κάνε ένα κόπο να δεις ποιοι γλύφουν τα αρχίδια της σημερινής 'εξουσιαζζζζζ' (τρομάρα της...)Εκει στην Ουγκαντα ετσι λετε?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Κάνε ένα κόπο να δεις ποιοι γλύφουν τα αρχίδια της σημερινής 'εξουσιαζζζζζ' (τρομάρα της...)Εκει στην Ουγκαντα ετσι λετε?
Μήπως είσαι μαλακας;
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)