-
Το λέει στον κανονισμό λέμε, ΒΟΥΛΩΝΕ
Σε περίπτωση οποιασδήποτε μη συμμόρφωσης με τον παρόντα κανονισμό λειτουργίας και χρήσης του 4T-Forum, οι επόπτες μπορούν, ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης:
Να συστήσουν στους παρεκτρεπόμενους χρήστες τη συμμόρφωση με τους κανόνες χρήσης του 4Τ-Forum, και ενδεχόμενα να επαναλάβουν τη σύστασή τους αυτή (δημόσια ή με προσωπικό μήνυμα)
Να διορθώσουν μηνύματα στα σημεία όπου παραβιάζονται οι κανόνες χρήσης
Να κλειδώσουν θέματα έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η δημοσίευση νέων μηνυμάτων σε αυτά
Να διαγράψουν μηνύματα ή θέματα αποστέλλοντας ταυτόχρονα προσωπικό μήνυμα στο μέλος με τις κατάλληλες συστάσεις ή δημοσιεύοντας τις συστάσεις αυτές στο εν λόγω θέμα
Σε περίπτωση επανειλημμένης και συστηματικής παραβίασης των κανόνων χρήσης από κάποιο χρήστη, καταρχήν να προειδοποιήσουν και στη συνέχεια να απαγορεύσουν στο χρήστη τη συμμετοχή του στο 4T-Forum
Να κάνουν συνδυασμό των παραπάνω
Επίσης, οι επόπτες έχουν δικαίωμα, κατά την κρίση τους:Να μεταφέρουν θέματα σε άλλες, συναφέστερες θεματικές ενότητες
Να συγχωνεύουν συναφή θέματα
Να διαχωρίζουν ένα θέμα σε δύο νέα θέματα
Να 'επικολλούν' επίκαιρα θέματα ώστε να εμφανίζονται πρώτα στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες
Υποχρεώσεις των εποπτών είναι:Η, κατά το δυνατόν, φροντίδα της εύρυθμης και σύμφωνης με τον παρόντα κανονισμό λειτουργίας και χρήσης του 4T-Forum
Η ισότιμη και αντικειμενική αντιμετώπιση όλων των χρηστών και θεμάτων
Η παρέμβασή τους μόνο στις περιπτώσεις όπου αυτό είναι επιβεβλημένο, όπως ορίστηκε παραπάνω
Σε κάθε περίπτωση επέμβασής τους, η σαφής επισήμανση των επεμβάσεών τους και η αιτιολόγηση όλων των ενεργειών στις οποίες προβαίνουν, όπως οι τελευταίες απορρέουν από τα δικαιώματά τους ως επόπτες
Η βοήθεια νέων χρηστών
Η εν γένει συμμόρφωσή τους με τον κανονισμό χρήσης, ώστε να αποτελούν παράδειγμα προς τα λοιπά μέλη -
Ο cavallino καλά τα λέει, όμως τα χουντόμουτρα ποια είναι;
Είμαι εδώ γραμμένος 12 χρόνια και κάτι μήνες. Τα τελευταία 4-5 βέβαια μπαίνω αραιά.
Διάβασα τι παίχτηκε και εδώ και στα άλλα 'τοπικά' και όντως αυτά που έγιναν και ο τρόπος που έγιναν είναι λάθος. Από την άλλη όμως μου φαίνονται λίγο υπερβολικές οι αντιδράσεις όχι τόσο από τους mods όσο από τους απλούς χρήστες.
Τέλος πάντων συνεχίστε... -
Επίσης,
babs τα παντα όλα
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Κατ αρχήν να πω πως στο ποστ-απάντηση του nass στον sv2, έχουν τοποθετηθεί όλα τα θέματα ακριβώς όπως πρέπει και εξηγείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πως φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση, όπως επίσης και το γιατί υπάρχει αυτή η αντίδραση από την συντριπτική πλειοψηφία του φόρουμ σχετικά με τις τελευταίες απαράδεκτες εξελίξεις. Από εχτές το απόγευμα έχω συνομιλήσει είτε δικτυακά είτε τηλεφωνικά με πάρα πολλά μέλη του φόρουμ τα οποία με αναζήτησαν ρωτώντας με αν γνωρίζω τι έχει γίνει ή ποια είναι η γνώμη μου για τις εξελίξεις αυτές, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο sv2 με τον οποίο μας συνδέει φιλία ετών και πιστεύω αμοιβαία εκτίμηση σε προσωπικό επίπεδο.
Σε όλους εξέθεσα την προσωπική μου οπτική, ξεκάθαρα. Η απόφασή μου για αποχώρηση είναι οριστική και δεν θα αλλάξει με οποιαδήποτε εξέλιξη, αφού πιστεύω πως το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι. Αν και η απόφασή μου αρχικά είχε να κάνει με το ξεμπανάρισμα του Breaker και τον άμεσο ορισμό του ως moderator, το ποστ του cmarin στο οποίο αναφέρει ουσιαστικά ότι ο ΣΧ προ ημερών ζήτησε από την προϋπάρχουσα ομάδα διαχειριστών το ξεμπανάρισμα του Breaker ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Είναι προφανές ότι ο sv2 ζήτησε από τον ΣΧ να συμβεί αυτό, όπως επίσης είναι προφανείς οι λόγοι για τους οποίους συνέβη αυτό. Προς τιμή της, η διαχειριστική ομάδα του 4ΤΦ αρνήθηκε να ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ με αυτόν τον τρόπο και το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι. Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στη Lyoness.
Ο ΣΧ δεν είναι άγνωστος στην ξεφτίλα. Αντιθέτως είναι από τους κολητούς της, αφού πολλές φορές στο παρελθόν έχει βρεθεί εκτεθειμένος με τον χειρότερο τρόπο είτε σαν παράγοντας του ελληνικού μηχανοκίνητου, είτε σαν εργοδότης, είτε και με άλλους τρόπους που δεν γνωρίζω γιατί δεν ενδιαφέρομαι και να μάθω στην τελική. Έχει εκτεθεί μέχρι ξεφτίλας, αναγκαζόμενος να ζητάει συγγνώμες δημόσια προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα ή να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο κατήφορος που πήρε το περιοδικό επί των ημερών του είναι αναμφισβήτητος. Το οποίο μας φέρνει βέβαια και στον νο1 υπεύθυνο, στον ΠΙΛΟΤΟ, στον ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΚ, ο οποίος στο τέλος είδε και ένοιωσε με τον χειρότερο τρόπο, ίσως χειρότερο από ό,τι του άξιζε, τα αποτελέσματα των επιλογών του για το έργο της ζωής του όπως έχει πει. Ίσως το μόνο του κριτήριο για τη διάδοχη κατάσταση να ήταν το να τον φωνάζουν Δάσκαλο με ταπεινότητα, τι να πω.
Ο Δάσκαλος λοιπόν ΚΚ, άφησε Εν Λευκώ τον ΣΧ να κάνει ό,τι θέλει και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Όταν βέβαια γράφεις δημόσια διθυράμβους και αγιογραφίες για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου σαν τον απατεώνα με τις Σιτροέν που έφαγε τα λεφτά του κόσμου και την έκανε για λάτιν αμέρικα, δε θέλει και πολύ. Η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη, ο Καββαθάς αγρόν ηγόραζε, έφτασε τελικά και η ημέρα του φόρουμ που ξεφτιλίστηκε το σύμπαν κι εδώ. Η προσωπική φιλία με κάποιον δεν είναι κάτι κακό, η δουλειά όμως είναι άλλο πράγμα. Και όταν μιλάς για δουλειά, ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά, προβλέπεις τις εξελίξεις και πράττεις αναλόγως. Οπότε επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση οι εξελίξεις ήταν προδιαγεγραμμένες και προφανείς, συμπεραίνουμε ότι είτε ο ΣΧ δεν ενδιαφέρεται για το φόρουμ καθόλου, είτε δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος και την αξία του, είτε είναι απλά παντελώς άσχετος με οτιδήποτε συμβαίνει κάτω από το συννεφάκι του στον Πλανήτη Γη.
Με τις κινήσεις που ο ΣΧ επέτρεψε, έφερε το φόρουμ πέρα από το χείλος του γκρεμού, δεν προϊδέασε και έφερε τον sv2 σε κατάσταση σοκ, αποξένωσε σε κλάσματα δευτερολέπτου μια τεράστια βάση χρηστών από το διαδικτυακό τους στέκι. Το hostile takeover του φόρουμ όπως σωστότατα το χαρακτήρισε ο nass, ήταν ξεκάθαρα πραξικοπηματικό. Δεν είναι τυχαίο που μόνο τα χουντόμουτρα του φόρουμ φάνηκε να μην χαλιούνται. Και όλα αυτά για κάποιον Breaker, δις μπαναρισμένο τρολάκι του κώλου, θλιβερό πλασιέ της Lyoness και φανατικό συλλέκτη Barbie. Γαμώ τη μπανακόλα μου δηλαδή!And on that bombshell its time to get out from this forum. Goodnight
-
Είδατε βρε με τη Lyoness? Γέμισε VIP το forum
-
τελικά ποια είναι η άποψη του Mad max geo για το θέμα;
ε Γιώργη;
-
δεν διάβασα όλες τις σελίδες αλλά έχω μια απορία. Ο 2 ποστ πίσω με το ξενικο όνομα ποιος είναι ?
sent from my cave with smoke signals
-
-
Ο ΓΙΩΡΓΗΣ... Ο ΠΙΛΟΤΟΣ !!!: http://youtu.be/QAlbw6a2PXo
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ο ΓΙΩΡΓΗΣ... Ο ΠΙΛΟΤΟΣ !!!: http://youtu.be/QAlbw6a2PXoκλασικά είσαι μονίμως εκτός θέματος μαζί με τον Geof1.
δεν μπορώ να φανταστώ τι εκθέσεις έγραφες στο σχολείο.
-
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σοβαρά ?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σοβαρά ?sent from my cave with smoke signals
-
Επειδή δεν καταλαβαίνω για αυτό ρωτάω ποιος είναι
-
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Επειδή δεν καταλαβαίνω για αυτό ρωτάω ποιος είναιsent from my cave with smoke signals
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Από την άλλη όμως μου φαίνονται λίγο υπερβολικές οι αντιδράσεις όχι τόσο από τους mods όσο από τους απλούς χρήστες.Nα πω για τον εαυτο μου...
Το διαφημιστικο banner δεν το ειδα γιατι εχω addblock. Ομως ακομα κι αν το βλεπα δεν θα εδινα σημασία, γιατι ας διαφημιστει όποιος θελει.
Το οτι διαφημιζε την λιονες (πριν γινει admin) στο τοπικ περι πυραμιδων, δεν με ενοχλησε, απλως με εκανε να τον καταταξω, οπως ομως εχω κανει με τους περισσότερους! (Θετικά, ουδετερα, αρνητικα και γτπ)
Με ενοχλησε όμως αφάνταστα το ότι μπηκαν, admin και τρισμπαναρισμενο μελος προαχθεν σε συντονιστη, και οι δύο με στολή της λιονες! (εννοω ότι ως avatar είχαν και οι δυο διοικούντες το σημα της εν λόγω πυραμιδας)
Σβηνονταν ποστς οχι ως προς το τι έγραφαν, αλλα διαγράφοντο πλήρως ώς μη γενόμενα! Διεγραφοντο εσπευσμένα και ραγδαίως παλαιότερα ποστς στο θεμα των πυραμίδων.
Ταυτοχρόνως ειδα (στρατευμενες κατα την γνώμη μου στην πλειοψηφια τους) φωνες «πραότητας» να προωθούν το «εμας δεν μας νοιάζει τι κανουν οι mods, γιατι είμαστε απλοί χρήστες»
Έκρινα λοιπόν ότι η συμπεριφορά αυτή απέναντί μου, αλλά και η συγκεκριμένη νοοτροπία του κανω ότι γουσταρω αλλα ταυτόχρόνως κανω κεφι και να στο δείχνω, με μειώνει βάναυσα ώς προσωπικότητα.
Και για τετοια θεματα δεν δινω συγχωροχάρτια, ακόμα κι αν αλλαξει ο Μανωλιός και βαλει τα ρουχα του αλλιώς! -
Ε ρε πιενες το φόρουμ...άντε να έρθει και το καρντασι ή καρντασιαν8-)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο κάθε Admin έχει κάθε δικαίωμα να banάρει/ξεbanάρει & modάρει/ξεmodάρει όποιον θέλει, όπως & να σβήνει/τροποποιεί όποιο post/topic θέλει.
Που ακριβώς τα λέει αυτά ο Κανονισμός ?
Αντιστρεφω το ερωτημα.
Που ακριβως λεει ο κανονισμος οτι δεν μπορει να επαναφερει μπαναρισμενο χρηστη;Ο διαχειριστης εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει και ασχετα με το αν συμφωνει η μαζα.
Και αν ειναι και αυτος που πληρωνει,μπορει να το κλεισει κιολας .
Εχετε καταντησει η του φορουμ.
-
Εγώ πάντως δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάζω τις βλακείες του κάθε ένα που έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει στην κοινότητα 4τφ.
Συνεπώς από προχθές έχω το δικαίωμα και εγώ να εκφράζω τις σκέψεις μου με χυδαιότητα, έχω το δικαίωμα να βρίζω και να τρολλαρω όσο γουστάρω γιατί ΟΛΟΙ έχουμε τα ίδια δικαιώματα εδώ μέσα. -
Mαθήματα και απο τον Ιταλακια!!!
Νέος admin