-
Ο χρήστης evankouros έγραψε:
εδώ[/url:xqt5d9ue]':xqt5d9ue][...]
Μπας και καταλάβεις πόσο άκυρος είσαι:
[...]
Δηλαδή ούτε το τυπικό να αλλάξει τον κανονισμό ή να πει ξεκαθαρα :τι προβλημα υπάρχει;ειμαι η διαχείρηση και μου δίνω αδεια να διαφημιζω την λιονες .Και ομως ουτε αυτό δεν έκαναν.Μπορεί να μην το έκαναν τον κόπο να διαβάσουν τον κανονισμο,τι σόι υπεύθυνος είναι τότε;'Μπας και καταλάβεις πόσο άκυρος είσαι' 'BILL33', απαντώ πως μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει καλά τον κανονισμό. Δικηγόρος δεν σπούδασα (Πολ. Μηχ.), αλλά διαβάζοντας τον κανονισμό εύκολα διαπιστώνει ο καθένας πως δεν λέει πουθενά ότι ο Admin (ή/& Mod) οφείλει να ενημερώνει το forum για άδεια διαφήμισης που έδωσε. Απλά πρέπει να τη δίνει σε όποιον θέλει να κάνει διαφήμιση, προκειμένου αυτός (ο 'αδειούχος διαφημιστής' ) να μην έχει επιπτώσεις από τους Admin/Mod.
Προσωπικά σαφώς & δεν θέλω διαφημίσεις, αλλά κατανοώ την 'αναγκαιότητα' ύπαρξης τους κι όσο μπορώ τις αποφεύγω (AdBlock).Οταν όλοι σε ψέγουν και για την διαφήμιση ως ευθεία παραβίαση του κανονισμού τότε το αναφέρεις.Και ας μην είναι αλήθεια,άλλωστε πως θα αποδειχθεί;
Απλά δεν εχεις καταλάβει τι γίνεται οπότε άστο να πάει στα κομμάτια,εκτίθεσαι χωρίς λόγο. -
Ο χρήστης evankouros έγραψε:
'Μπας και καταλάβεις πόσο άκυρος είσαι' 'BILL33', απαντώ πως μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει καλά τον κανονισμό. Δικηγόρος δεν σπούδασα (Πολ. Μηχ.), αλλά διαβάζοντας τον κανονισμό εύκολα διαπιστώνει ο καθένας πως δεν λέει πουθενά ότι ο Admin (ή/& Mod) οφείλει να ενημερώνει το forum για άδεια διαφήμισης που έδωσε. Απλά πρέπει να τη δίνει σε όποιον θέλει να κάνει διαφήμιση, προκειμένου αυτός (ο 'αδειούχος διαφημιστής' ) να μην έχει επιπτώσεις από τους Admin/Mod.
Προσωπικά σαφώς & δεν θέλω διαφημίσεις, αλλά κατανοώ την 'αναγκαιότητα' ύπαρξης τους κι όσο μπορώ τις αποφεύγω (AdBlock).'Μπας και καταλάβεις πόσο άκυρος είσαι' 'BILL33', τοσο καιρο μπορουσατε / επρεπε να δινετε οι mod αδειες διαφημισης οπου θελατε, χωρις να οφειλετε να ενημερωνετε το φορουμ. Απλα επρεπε να τη δίνετε σε όποιον θέλει να κάνει διαφήμιση, προκειμένου αυτός (ο 'αδειούχος διαφημιστής' ) να μην έχει επιπτώσεις από τους Admin/Mod.
Ο Αdmin/Mod, οπως ολοι γνωριζουν, αν ειναι o ιδιος κ διαφημιζομενος δεν εχει λογο να ενημερωσει ουτε το φορουμ, ουτε τους mod. Αρκει που θα το ξερει ο ιδιος.
Καταλαβες; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εδώ[/url:13wks4ju]':13wks4ju][...]
[...]
Δηλαδή ούτε το τυπικό να αλλάξει τον κανονισμό ή να πει ξεκαθαρα :τι προβλημα υπάρχει;ειμαι η διαχείρηση και μου δίνω αδεια να διαφημιζω την λιονες .Και ομως ουτε αυτό δεν έκαναν.Μπορεί να μην το έκαναν τον κόπο να διαβάσουν τον κανονισμο,τι σόι υπεύθυνος είναι τότε;'Μπας και καταλάβεις πόσο άκυρος είσαι' 'BILL33', απαντώ πως μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει καλά τον κανονισμό. Δικηγόρος δεν σπούδασα (Πολ. Μηχ.), αλλά διαβάζοντας τον κανονισμό εύκολα διαπιστώνει ο καθένας πως δεν λέει πουθενά ότι ο Admin (ή/& Mod) οφείλει να ενημερώνει το forum για άδεια διαφήμισης που έδωσε. Απλά πρέπει να τη δίνει σε όποιον θέλει να κάνει διαφήμιση, προκειμένου αυτός (ο 'αδειούχος διαφημιστής' ) να μην έχει επιπτώσεις από τους Admin/Mod.
Προσωπικά σαφώς & δεν θέλω διαφημίσεις, αλλά κατανοώ την 'αναγκαιότητα' ύπαρξης τους κι όσο μπορώ τις αποφεύγω (AdBlock).Οταν όλοι σε ψέγουν και για την διαφήμιση ως ευθεία παραβίαση του κανονισμού τότε το αναφέρεις.Και ας μην είναι αλήθεια,άλλωστε πως θα αποδειχθεί;
Απλά δεν εχεις καταλάβει τι γίνεται οπότε άστο να πάει στα κομμάτια,εκτίθεσαι χωρίς λόγο.Τι θα πει εκτιθεται;
Την αποψη του λεει χωρις να φερει καμια ευθυνη σχετικα με την διαχειριση και τις αποφασεις του φορουμ. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εδώ[/url:2bcocj4w]':2bcocj4w][...]
[...]
Απλά δεν εχεις καταλάβει τι γίνεται οπότε άστο να πάει στα κομμάτια,εκτίθεσαι χωρίς λόγο.δηλαδη εσυ πιστευεις(να βαλεις το χερι και το πουλι σου στην φωτια) οτι η διαφημιση ειχε τοσο σημαντικο ρολο σε ολο αυτον τον διασυρμο που γινεται σε αυτο το θρεντ?
και οχι ας πουμε οτι μερικοι που δεν τον γουσταραν βρηκαν αφορμη το οτι μπηκε αυτος και μετα η διαφημιση και τα εκαναν ολα μπορντελο? -
Ο χρήστης Χαραλαμπος 1 έγραψε:
Τι θα πει εκτιθεται;
Την αποψη του λεει χωρις να φερει καμια ευθυνη σχετικα με την διαχειριση και τις αποφασεις του φορουμ.Θα πρέπει να σου μάθω εκτός απο την έννοια της τσίπας και το τι σημαίνει εκτίθεται ;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν ανησυχώ ιταλάκια. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί κάποιος να κάνει αυτή τη δουλειά για μένα
Είσαι λάθος. Είχα πάει κι εγώ, θυμάμαι είχαμε ανέβει με taurus + vasgti από Αθήνα παρέα (ήρθαν κι άλλοι από Αθήνα πάνω). Ήταν εξαιρετικά, η φιλοξενία άριστη και δεν είχε υπάρξει κανενός είδους κατήχηση για Lyoness αν αυτό υπονοείς. Από τις καλύτερες συναντήσεις του φόρουμ ever ήταν.
Το δέχομαι (γιατί ειδικά εσένα σε εμπιστεύομαι), αν και πιο πολύ στο χτίσιμο του προφίλ πήγαινε το σχόλιό μου.
Μεταφραση: 'Ειπα μια μαλακια και αφου ειναι προφανες οτι με καταλαβαν, παω να την μπαλωσω οπως μπορω'. Μπράβο συγχαρητηρια. Πάντα τετοια.
-
Αστο ρε Μπιλλ,συνεχισε τον διαλογο με τον el-em καλυτερα.
Να σαι καλα. -
Να σαι καλα.Παντως έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου.Αφου κάποιος μπαναρισμένος τρεις φορές έγινε μοντ σε βλέπω να φτάνεις σε site/global/universal/mgm admin στο χαλαρό.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να σαι καλα.Παντως έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου.Αφου κάποιος μπαναρισμένος τρεις φορές έγινε μοντ σε βλέπω να φτάνεις σε site/global/universal/mgm admin στο χαλαρό.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Νέοι μοντς:Seismic
Φωνάζω από προχθές!
Πεθαίνω να βλέπω καζανόβα και χαράλαμπο να πλακώνονται μεταξύ τους. Αλήθεια ιταλάκια, παίζεις με 2 pc ρε θηρίο ή έχεις λιώσει στο login logout? Κυκλικές κινήσεις daniel san μου, μην κουραστείς
Sent from my phone using some app
-
Αλλος ενας Mod, λιγοστευουν οι θεσεις ρε γαμωτο
Bill εχετε καταλαβει οτι η αξιοπρεπεια εχει δυο οψεις?
Η φαση 'τα πραγματα αλλαξαν, δε μου φερθηκαν σωστα και δε θελω να συνεχισω με αυτο τον τροπο', ειναι εκτιμητεα οπως και η σταση σας.
Το να ειρωνευεσαι ομως οποιον εχει διαφορετικη γνωμη ή τα βλεπει λιγοτερο φοβερα και τρομερα τα πραγματα κατηγορωντας ανεξοδα οτι 'θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη', μετατρέπει την μεχρι τωρα αξιοπρεπη σταση σε 'μου πηραν τα παιχνιδια μου και τα χωνω επι δικαιων και αδικων' -
Ελα πες μου τωρα στ αληθεια Μπιλλ.
Ποσο πολυ θα ηθελες να με κανεις αριστερο κλικ; -
Μάλιστα, έλειψα λίγες μέρες και έγινε μπάχαλο
Καταρχάς να πω ότι ουδέποτε παρακολούθησα το θέμα των πυραμίδων, δε ξέρω τι είναι η Lyoness, δεν γνωρίζω τον sv2 , ξέρω μόνο ότι έχει λεφτά και γρήγορα αμάξια.
Το φορουμ έχει πάρει την κατρακύλα τα τελευταία 2 χρόνια σίγουρα, όσον αφορά την ποιότητα των posts (οκ κι εγώ γράφω καμιά μλκια αραιά και που αλλά με μέτρο) και την ενεργητικότητα της συντονιστικής ομάδας. Δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν, να διευκρινίσω, απλώς πιστεύω ότι έχουν κουραστεί και οι ίδιοι αφού βλέπουν στην ουσία ότι δεν υπάρχει καμία γενική διαχείριση (γενικός διαχειριστής), όχι τόσο να τους ελέγξει αλλά να κρατήσει/να ορίσει μια πορεία.
Σαν προγραμματιστής & web developer σκεφτόμουν να κάνω πρόταση στις τεχνικές εκδόσεις να έπαιρνα τα ηνία του site ώστε να το βελτιώσω (να ησυχάσει επιτέλους και ο j.marr ) αλλά η έλλειψη χρόνου με εμπόδισε Εδώ έχω παρατήσει το δικό μου
Πρακτικά μιλώντας, για να πάρει κάποιος το site σε δικό του server χρειάζεται έξοδα και λειτουργικά κόστη, αν δεν έχει ήδη κάποιον δικό του server. Και το 4tf λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας θέλει καλό μηχάνημα.
Απ'όσο βλέπω όμως το site είναι ακόμα στους servers της techlink οπότε δεν έχει μεταφερθεί κάτι.
Λοιπόν εγώ λέω να περιμένουμε λίγο να δούμε πώς θα κυλήσει το πράμα και να μη κρίνουμε αμέσως. (Μιλάει ο Ζυγός μέσα μου)
Οπότε sv2 (Γιώργος, σωστά;) αν ξεχάσουμε την πατάτα με την επαναφορά του μπαναρισμένου χρήστη και το banner μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα λαμπρό μέλλον;
Στο κάτω κάτω το forum (και κάθε forum) είναι μια σμίκρυνση της κοινωνίας, θα βρεις απ'όλους μέσα, τους καλούς, τους κακούς, τους είρωνες, τους trollers, τους spammers, τους spasarxίδες κλπ κλπ. Ο κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και κατά πόσο θα επιτρέπει τα πολλά πολλά ή όχι, με ποιους θα μιλάει και ποιους όχι κλπ. Από κει και πέρα οι συντονιστές αναλαμβάνουν τα περαιτέρω για τα σταθερά ηνία.
-
Ολοι Mod θελουν να γινουν ρε γαμωτο
-
Ελα πες μου τωρα στ αληθεια Μπιλλ.
Ποσο πολυ θα ηθελες να με κανεις αριστερο κλικ;Και να σε κάνω τι με το αριστερό κλικ;
Bill εχετε καταλαβει οτι η αξιοπρεπεια εχει δυο οψεις?
Η φαση 'τα πραγματα αλλαξαν, δε μου φερθηκαν σωστα και δε θελω να συνεχισω με αυτο τον τροπο', ειναι εκτιμητεα οπως και η σταση σας.
Το να ειρωνευεσαι ομως οποιον εχει διαφορετικη γνωμη ή τα βλεπει λιγοτερο φοβερα και τρομερα τα πραγματα κατηγορωντας ανεξοδα οτι 'θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη', μετατρέπει την μεχρι τωρα αξιοπρεπη σταση σε 'μου πηραν τα παιχνιδια μου και τα χωνω επι δικαιων και αδικων'Ποια είναι η ειρωνία;Το 'πόσο άκυρος είσαι' ή το 'εκτίθεσαι' ;
-
συγχαρητηρια εισαι και εσυ Mod
-
[quote='dmitspan']
Οπότε sv2 (Γιώργος, σωστά;) αν ξεχάσουμε την πατάτα με την επαναφορά του μπαναρισμένου χρήστη και το banner μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα λαμπρό μέλλον;
/quote]Ναι, σε ένα φόρουμ χωρίς μοντς και με τον ιταλάκια να γράφει με 36 λογαριασμούς και να διαφωνεί με τον εαυτό του!
-
Mod Idol...και λυνεται το προβλημα! Τους κριτες μενει να βρουμε..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Mod Idol...και λυνεται το προβλημα! Τους κριτες μενει να βρουμε..Ιδού ο 1ος memberlist.php?mode=viewprofile&u=11673
-
Στα ποσα μπαν γινομαστε μοντ;;;
Νέος admin