Ο χρήστης evankouros έγραψε:
εδώ[/url:xqt5d9ue]':xqt5d9ue][...]
Μπας και καταλάβεις πόσο άκυρος είσαι:
[...]
Δηλαδή ούτε το τυπικό να αλλάξει τον κανονισμό ή να πει ξεκαθαρα :τι προβλημα υπάρχει;ειμαι η διαχείρηση και μου δίνω αδεια να διαφημιζω την λιονες .Και ομως ουτε αυτό δεν έκαναν.Μπορεί να μην το έκαναν τον κόπο να διαβάσουν τον κανονισμο,τι σόι υπεύθυνος είναι τότε;'Μπας και καταλάβεις πόσο άκυρος είσαι' 'BILL33', απαντώ πως μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει καλά τον κανονισμό. Δικηγόρος δεν σπούδασα (Πολ. Μηχ.), αλλά διαβάζοντας τον κανονισμό εύκολα διαπιστώνει ο καθένας πως δεν λέει πουθενά ότι ο Admin (ή/& Mod) οφείλει να ενημερώνει το forum για άδεια διαφήμισης που έδωσε. Απλά πρέπει να τη δίνει σε όποιον θέλει να κάνει διαφήμιση, προκειμένου αυτός (ο 'αδειούχος διαφημιστής' ) να μην έχει επιπτώσεις από τους Admin/Mod.
Προσωπικά σαφώς & δεν θέλω διαφημίσεις, αλλά κατανοώ την 'αναγκαιότητα' ύπαρξης τους κι όσο μπορώ τις αποφεύγω (AdBlock).
Οταν όλοι σε ψέγουν και για την διαφήμιση ως ευθεία παραβίαση του κανονισμού τότε το αναφέρεις.Και ας μην είναι αλήθεια,άλλωστε πως θα αποδειχθεί;
Απλά δεν εχεις καταλάβει τι γίνεται οπότε άστο να πάει στα κομμάτια,εκτίθεσαι χωρίς λόγο.