-
Ο admin εχει αυτο το avatar και ειχαμε και banερακι πριν λιγο, θα γεμισουμε, don't worry.
Θα αρχισει και ο breaker τωρα τις διαφημισεις, δεσαμε. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
[
3. Να εχεις ακομα ως avatar το σημα της lyoness.ΟΚ Θα βάλω της Εθνικής Τράπεζας που έχω 100 μετοχές.
-
Α γεια σου, ειρωνια ο admin. Απαντηση καμια, λογικο.
Πες μου τωρα για τις επιστροφες τις lyoness. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ο χρήστης Braker επανήλθε στο φόρουμ με δικιά μου πρωτοβουλία . Ο μόνος λόγος που χρήστηκε προσωρινά ως moderator ήταν για να με βοηθήσει στο τεχνικό κομμάτι λόγω γνώσεων .Λόγω της αντίδρασης όμως θα γίνει απλό μέλος.
Γιατι ηταν τοσο σημαντικο για σενα ο συγκεκριμενος χρηστης να επανελθει στο φορουμ, και πως η επαναφορα καποιου που εχει παραβιασει δυο φορες τον κανονισμο του φορουμ αυτου, εξασφαλιζει την ευρυθμη λειτουργια του ?
Η ιδιοκτησία του περιοδικού και του φόρουμ αποφάσισε, ως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και για μια σειρά λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την εύρυθμη λειτουργία του, να προσθέσει ακόμα έναν διαχειριστή (administrator) στην ομάδα.
Δεν προστεθηκε μονο ο Braker. Μεχρι και ο ΙΚΕ ξαναήρθε (δεν τον έβαλα εγώ). Μια τελευταια ευκαιρια για ολους αυτους...
O IKE δεν μου φαινεται οτι ξαναηρθε...δεν ειναι ο δικος του λογαριασμος, αλλα νεα εγγραφη. Παρ' ολα αυτα ακομα κι ετσι, εσυ τον braker ξεμπαναρισες, οποτε το ερωτημα παραμενει.
Επισης με την τελευταια σου προταση δειχνεις οτι εσυ διαφωνεις με τον τροπο που οι προηγουμενοι διαχειριζονταν το φορουμ, κι αφου τους αδειαζεις, λες οτι ειναι ευπρόσδεκτοι για να αναλάβουν ξανά τα καθήκοντά τους.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Έλα να ξεμυτάμε..σιγά-σιγά!!!!!!!
Εισαι λιγο πιτσιρικος, ε? Δε σε κατηγορω και εγω μικρος ετσι ήμουν.
Τι εχω να κερδισω, (γιατι μαλλον αυτο εννοεις), εχεις την καλωσυνη να μου πεις? Το οτι καθομαι στην ακρη και παρακολουθω τις εξελιξεις και δε συμμετεχω στην οχλαγωγια ειναι κακο?
Το γεγονος πως ο ιδιος ο bayern καταλαβε το σχολιό μου, σου λεει κατι? ή οχι?Ρέ....μεγάλε,λάθος quote έκανες.....
Αλλά μιά πουτανέφερες,τη Μεζούρα την βγάζαμε μικροί...όχι στην ηλικία σου!!! -
Για κάποιο λόγο θίχτηκε ο οικοδεσπότης. Δικός του ο χώρος , δικαίωμά του .
Προσωπικά , δεν έχω παράπονα φιλοξενίας ούτε απ'αυτόν ούτε από τους Mods. Ίσα-ίσα πολλές φορές γκρίνιαξα άκομψα αλλά έτσι είμαι εγώ , έτσι είναι Αυτός , τι να κάνουμε. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αντιλαμβάνεσαι βέβαια πως όταν όλο αυτό γίνεται με τόσο άκομψο και άστοχο τρόπο, είναι ουσιαστικά ένα μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα στους ανθρώπους που μόχθησαν σε δύσκολες εποχές για το φόρουμ.Αυτο να λεγεται.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
έγινα adminΣυγχαρητήρια.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Περίμενα δύο μέρες να ηρεμήσουν τα πράγματα αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.
Κατ΄αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι το φόρουμ δεν πουλήθηκε και δεν πωλείται.
Γιατί όμως τόσος ντόρος επειδή έγινα admin ;
Η ιδιοκτησία του περιοδικού και του φόρουμ αποφάσισε, ως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και για μια σειρά λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την εύρυθμη λειτουργία του, να προσθέσει ακόμα έναν διαχειριστή (administrator) στην ομάδα.Αλλαξε κάτι ; Ή μήπως έπρεπε να ερωτηθούν τα μέλη αν συμφωνούνε ;
Τουλάχιστον στα τελευταία οκτώ χρόνια που είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ δεν ζητήθηκε η γνώμη μου σε όποιες αλλαγές.
Και απορώ , είμαι τόσο μισητός εδώ μέσα; Εθιξα , έβρισα ή ήρθα σε έντονη κόντρα με κάποιον από εδώ μέσα ;
Και μόλις έγινα admin άρχισε η αποχώρηση των mod . Χάλασα κάποια ισσοροπία ή κάτι άλλο; Ουδέποτε ζητήθηκε, άμεσα ή έμμεσα, η απομάκρυνση των υπαρχόντων global moderators και moderators. Αν μη τι άλλο οι παραιτήσεις τους ήταν δυσάρεστη έκπληξη. Γνωστοποιώ μάλιστα πως ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι ευπρόσδεκτοι για να αναλάβουν ξανά τα καθήκοντά τους.
Το ύφος και το στυλ του moderating θα παραμείνει ως είχε. Σκοπός δεν είναι να αλλάξει το φόρουμ που γνωρίζουμε, αλλά να συνεχίσει και να αναπτυχθεί. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν σε αριθμό οι mods που επιθυμούν να παραμείνουν, θα προκριθούν άλλοι χρήστες ώστε να συμπληρώσουν την ομάδα.Ενόχλησε επίσης το μπανεράκι της Lyoness .Το έβγαλα αλλά θα ήθελα να ξέρω αν θα υπήρχε η ίδια αντίδραση αν το μπανεράκι ήταν της Eurobank Visa επιστροφή.
Ο χώρος για διαφημίσεις είναι ανοικτός σε όλους ,όποιος από εσάς μπορεί να διαφημίσει ότι θέλει.
Ο χρήστης Braker επανήλθε στο φόρουμ με δικιά μου πρωτοβουλία . Ο μόνος λόγος που χρήστηκε προσωρινά ως moderator ήταν για να με βοηθήσει στο τεχνικό κομμάτι λόγω γνώσεων .Λόγω της αντίδρασης όμως θα γίνει απλό μέλος.
Το θέμα των Πυραμίδων και της Lyoness θα παραμείνει ως μια δημόσια συζήτηση και δεν θα μετατραπεί σε γκρίζα ή φανερή διαφήμιση. Όλοι θα μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, είτε υπέρ είτε κατά αυτών των εταιρειών, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.Αυτά για αρχή και ευελπιστούμε πως θα λυθούν οι παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν. Ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε προς το καλύτερο από εδώ και πέρα.
Κάτι τέτοια ελεγε και ενας Γιωργακης Παπαδοπουλακος... Over n out απι εμενα και ευχομαι τα χειρότερα στη νεα διαχείριση.
-
Ξεμπανάρισμα, μοντοποίηση, μπανεράκια και λοιπές χαριτωμενιές ---> επίδειξη δύναμης (και καλά)
Ξεμοντοποίηση, αφαίρεση μπανερακίων, αλλαγή άβαταρ, άνοιγμα αυτού του θρεντ ---> fail προσπάθεια συμμαζέματος -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ξεμπανάρισμα, μοντοποίηση, μπανεράκια και λοιπές χαριτωμενιές ---> επίδειξη δύναμης (και καλά)
Ξεμοντοποίηση, αφαίρεση μπανερακίων, αλλαγή άβαταρ, άνοιγμα αυτού του θρεντ ---> fail προσπάθεια συμμαζέματος+1
-
Δεν συνηθίζω να γράφω στο 4TF (αν & από το '78 μέχρι πολύ πρόσφατα ανυπομονούσα να πάρω κάθε μήνα τους 4Τ στα χέρια μου), αλλά θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου για το 'φλέγον' ζήτημα των ημερών (βάσει της πληροφόρησης που άντλησα διαβάζοντας όλα τα σχετικά post σ' αυτό το θέμα & το 'Αποχώρηση Mod(s)' & τις off-topic σχετικές τελευταίες σελίδες στο 'ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]').
-
Απαράδεκτη η συμπεριφορά (έλλειψη ενημέρωσης νέου Admin) προς την προηγούμενη ομάδα των Συντονιστών (Admin/Mod). Στον κάθε ερασιτέχνη (χωρίς χρηματικές απολαβές μέσω του forum) Admin/Mod οφείλεται -αν μη τι άλλο- σεβασμός για την εθελοντική προσφορά του & αναγνώριση της.
-
Κάκιστες κινήσεις (που μάλλον δείχνουν διαχειριστική απειρία σε forum) από τον νέο Admin 'sv2':
2α) Να επαναφέρει banαρισμένο μέλος ως Mod (διαχειριστική απειρία δείχνει κι η άμεση 'υποβάθμιση' του σε απλό μέλος μετά τη θύελλα αντιδράσεων, τουλάχιστον όμως εξυπηρετεί το 'αίσθημα δικαίου').
2β) Να διαφημίζει (με web-banner) άμεσα επιχείρηση με την οποία σχετίζεται, η οποία έχει προκαλέσει (& συνεχίζει να προκαλεί) σημαντικές αντιδράσεις σε μεγάλο μέρος των μελών (αντίστοιχη διαχειριστική απειρία δείχνει & το βάλε/βγάλε του διαφημιστικού web-banner - λόγω AdBlock δεν το είδα/βλέπω, αλλά διάβασα γι' αυτό). -
Πιστεύω ωστόσο ότι από τη στιγμή που κάποιος έχει ως Admin τη διαχείριση ενός forum/ιστότοπου (ανεξαρτήτως τρόπου απόκτησης αυτού του δικαιώματος - σε ελεύθερη αγορά/κοινωνία ζούμε), έχει & κάθε δικαίωμα να πράττει όπως νομίζει. Μπορεί να διαφημίζει ό,τι θέλει & να το διαχειρίζεται όπως θέλει, μέχρι & να κατεβάσει τα ρολά του ανά πάσα στιγμή. Το ίδιο είχα πει & σε Admin άλλου forum πριν με banάρει, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα του. Οι παρεξηγήσεις/αντιδικίες -ειδικά όταν δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε- πρέπει ν' αποφεύγονται, αλλά δυστυχώς συμβαίνουν αυτά.
-
Όσον αφορά το γιατί έγινε ξαφνικά Admin στο 4TF ο 'sv2' (ή οποιοσδήποτε άλλος έγινε/γίνει) νομίζω ότι ποσώς θα έπρεπε να ενδιαφέρει τα μέλη (εξαιρούνται οι προηγούμενοι Admin/Mod), αρκεί η ποιότητα του forum να κρατηθεί σε καλό επίπεδο. Το πώς θα το καταφέρει αυτό είναι που θα πρέπει να ενδιαφέρει τον νέο Admin, αν θέλει η επένδυση του (σε χρόνο ή χρήμα ή & στα δύο) να αποδώσει.
-
Όπως βέβαια ο Admin έχει κάθε δικαίωμα να βάλει πλώρη κατά 'κει που νομίζει, το ίδιο δικαίωμα έχουν κι οι επιβάτες του καραβιού, αφού εύκολα μπορούν να το εγκαταλείψουν ή να παραμείνουν πάνω του & να δουν προς τα πού θα πάει. Νομίζω ότι λογικότερη επιλογή είναι η τελευταία, διότι οι όποιες αποφάσεις καλό είναι να μην λαμβάνονται 'εν βρασμώ ψυχής'.
Ενημέρωση προς αποφυγή κάθε πιθανής παρεξήγησης:
Τον 'sv2' τον γνωρίζω μέσω άλλου (φυσικά πολύ μικρότερου απ' το 4TF) αυτοκινητιστικού forum. Ανήκοντας στην ομάδα ερασιτεχνών Συντονιστών του & έχοντας πολύ ενεργή συμμετοχή εκεί, κάποτε (2+ χρόνια πριν) μου πρότεινε να μου δώσει κάρτα της συγκεκριμένης εταιρείας, να τη δοκιμάσω κι αν θέλω να τη μοιράσω σε άλλα μέλη. Αρνήθηκα (αν & ήμουν -& δυστυχώς είμαι ακόμη- άνεργος), εξηγώντας τους λόγους. (*)Δεν έχω λοιπόν κάποια ιδιαίτερη σχέση/γνωριμία με τον 'sv2' (για πιθανούς 'καλοθελητές': ούτε επιδιώκω φυσικά κάποια 'θέση' στο 4TF), πέρα από ένα καφέ που ήπιαμε μια φορά παρέα με άλλα μέλη του forum. Από τη σύντομη γνωριμία μας τον θεωρώ σοβαρό επαγγελματία που νοιάζεται/τρέχει για την (όποια) επιχείρηση του. Μακάρι όλοι να μπορούσαν να το έκαναν αυτό τόσο επιτυχημένα όσο (βάσει εντύπωσης που σχημάτισα) το κάνει αυτός κι ακόμη περισσότερο, αποκτώντας ακριβότερα αυτοκίνητα απ' αυτά που πέρασαν απ' τα χέρια του 'sv2' (αναφέρομαι σε κάποια πικρόχολα σχετικά σχόλια που διάβασα). Μακάρι η ενασχόληση του με το 4TF να αποδειχτεί τόσο -κι ακόμη περισσότερο- επιτυχημένη, όσο φαίνεται πως είναι η επαγγελματική του σταδιοδρομία (σαν θετικό σημάδι σωστής δημοκρατικής διαχείρισης πάντως, θεωρώ το ότι επιτρέπει να γράφονται ελεύθερα διάφορα πικρόχολα/εριστικά σχόλια). Η πράξη θα δείξει. Ας σταματήσουν όμως σιγά-σιγά τα όποια μη δημιουργικά & πικρόχολα σχόλια, κι ας επανέλθει η ηρεμία στο forum. Έχει μια τεράστια βάση, που είναι κρίμα να κινδυνεύσει να χαθεί λόγω προσωπικών 'διαφορών'...
(*)[spoiler=pm απάντησης μου προς sv2:24u3rjr1]>[...]
Πρώτα-πρώτα σου ξεκαθαρίζω απ' την αρχή ότι προσωπικά ήμουν πάντοτε δύσπιστος σε περιπτώσεις που εμφανίζονται να τα κάνουν όλα καλά & άγια...
Ως κάτοχος αρκετών καρτών (πιστωτικών ή/& 'τύπου bonus'), άκουγα/έβλεπα το video στο link που μου έδωσες & σκεφτόμουν 'ακόμη μια κάρτα που υπόσχεται κάποια οφέλη απ' τη χρήση της'...
Όταν όμως έφτασε το σημείο στο video όπου άκουσα τα περί 'bonus φιλίας', κατάλαβα ότι πρόκειται για ακόμη ένα πυραμιδικό σύστημα, μέσω του οποίου δελεάζεται ο κόσμος να δουλεύει δωρεάν για τα 'μεγάλα κεφάλια', προκειμένου να την πλασάρει σε συγγενείς/φίλους/γνωστούς, με το δέλεαρ της κάποιας οικονομικής απολαβής από την κατανάλωση αυτών.
Γνωρίζω όμως ότι κατά κανόνα σε τέτοιες περιπτώσεις πλασαρίσματος προϊόντων/υπηρεσιών μέσω πυραμιδικού συστήματος φθείρονται οι σχέσεις μεταξύ του 'πωλητή' & του 'υποψήφιου πελάτη', όσο καλές προθέσεις κι αν έχει ο 'πωλητής', όσο καλά κι αν είναι τα προϊόντα/υπηρεσίες που πλασάρει. Τις σχέσεις μου με τους συγγενείς/φίλους/γνωστούς δεν σκοπεύω σε καμία περίπτωση να τις διακινδυνεύσω για ένα πυραμιδικό σύστημα, ούτε μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πιθανό μικρό όφελος που θα έχω από την προσωπική χρήση ακόμη μιας κάρτας. Θεωρώ ότι 'πουλάω πολύ φτηνά το κορμί μου' όταν δουλεύω δωρεάν για να αποκομίσουν τα μεγάλα οφέλη αυτοί που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της πυραμίδας.
Μπορεί λοιπόν να έχω ανάγκη από εργασία/έσοδα (φαντάζομαι ότι γνωρίζοντας αυτό & σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είμαι Moderator στο TCH αποφάσισες να μου στείλεις το pm), αλλά πιστεύω ότι έχω & αρκετό μυαλό/εμπειρία για να διακρίνω αν μια 'επαγγελματική' πρόταση είναι κατάλληλη/ικανοποιητική με βάση τις 'περγαμηνές' & -κυρίως- τα 'πιστεύω' μου.
Σ' ευχαριστώ λοιπόν για την πρόταση σου αλλά προσωπικά δεν θέλω την κάρτα, ούτε σκοπεύω να κάνω ενέργειες για να τη μοιράσω σε άλλα μέλη. Θα προωθήσω ωστόσο το μήνυμα σου στον Admin, προκειμένου αν θέλει να έρθει σ' επαφή μαζί σου & ν' αναλάβει (αν το επιθυμεί) την προώθηση της αυτός, ή/& να σου επιτρέψει (ή όχι) να κάνεις εσύ απευθείας σχετικές ενέργειες στο TCH.
Σημειώνω ότι δεν έγινε τελικά καμιά κίνηση μοιράσματος καρτών μέσω του forum στα μέλη του.[/spoiler:24u3rjr1]
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Περίμενα δύο μέρες να ηρεμήσουν τα πράγματα αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.
Κατ΄αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι το φόρουμ δεν πουλήθηκε και δεν πωλείται.
Γιατί όμως τόσος ντόρος επειδή έγινα admin ;
Η ιδιοκτησία του περιοδικού και του φόρουμ αποφάσισε, ως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και για μια σειρά λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την εύρυθμη λειτουργία του, να προσθέσει ακόμα έναν διαχειριστή (administrator) στην ομάδα.Αλλαξε κάτι ; Ή μήπως έπρεπε να ερωτηθούν τα μέλη αν συμφωνούνε ;
Τουλάχιστον στα τελευταία οκτώ χρόνια που είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ δεν ζητήθηκε η γνώμη μου σε όποιες αλλαγές.
Και απορώ , είμαι τόσο μισητός εδώ μέσα; Εθιξα , έβρισα ή ήρθα σε έντονη κόντρα με κάποιον από εδώ μέσα ;
Και μόλις έγινα admin άρχισε η αποχώρηση των mod . Χάλασα κάποια ισσοροπία ή κάτι άλλο; Ουδέποτε ζητήθηκε, άμεσα ή έμμεσα, η απομάκρυνση των υπαρχόντων global moderators και moderators. Αν μη τι άλλο οι παραιτήσεις τους ήταν δυσάρεστη έκπληξη. Γνωστοποιώ μάλιστα πως ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι ευπρόσδεκτοι για να αναλάβουν ξανά τα καθήκοντά τους.
Το ύφος και το στυλ του moderating θα παραμείνει ως είχε. Σκοπός δεν είναι να αλλάξει το φόρουμ που γνωρίζουμε, αλλά να συνεχίσει και να αναπτυχθεί. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν σε αριθμό οι mods που επιθυμούν να παραμείνουν, θα προκριθούν άλλοι χρήστες ώστε να συμπληρώσουν την ομάδα.Ενόχλησε επίσης το μπανεράκι της Lyoness .Το έβγαλα αλλά θα ήθελα να ξέρω αν θα υπήρχε η ίδια αντίδραση αν το μπανεράκι ήταν της Eurobank Visa επιστροφή.
Ο χώρος για διαφημίσεις είναι ανοικτός σε όλους ,όποιος από εσάς μπορεί να διαφημίσει ότι θέλει.
Το θέμα των Πυραμίδων και της Lyoness θα παραμείνει ως μια δημόσια συζήτηση και δεν θα μετατραπεί σε γκρίζα ή φανερή διαφήμιση. Όλοι θα μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, είτε υπέρ είτε κατά αυτών των εταιρειών, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.Αυτά για αρχή και ευελπιστούμε πως θα λυθούν οι παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν. Ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε προς το καλύτερο από εδώ και πέρα.
Παρότι στα είπαν και πολλοί προλαλήσαντες, ας αποπειραθώ και γω να σου εξηγήσω κάποια πράγματα.
Καταρχήν, μην το γυρίζεις στο δακρύβρεχτο προσωπικό 'είμαι τόσο μισητός' διότι δεν ενόχλησες για αυτό που ΕΙΣΑΙ αλλά για αυτά που ΕΚΑΝΕΣ ή ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ.
Ενόχλησες επειδή:
-
Ησουν προκλητικός και αμετροεπής, δεν σου έφτανε το ξεμπανάρισμα του Braker αλλά έπρεπε να τον κάνεις κατευθείαν και Moderator και μάλιστα με αποκλειστική ενασχόληση στο θέμα της Lyoness δηλαδή στο 'μαγαζί σου'. Με άλλα λόγια, συμπεριφέρθηκες σαν το Forum να έγινε σε μια στιγμή τσιφλίκι σου, παρά την περί του αντιθέτου αρχική δήλωσή σου
-
Αγνόησες το ό,τι οι Mods και οι χρήστες αυτού του Forum δεν είναι ούτε υπάλληλοι στις επιχειρήσεις σου ούτε κατιόντα μέλη του Lyoness-δικτύου σου αλλά ανεξάρτητοι άνθρωποι με αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμό, φιλότιμο και κυρίως στοιχειώδη ευφυία.
-
Δεν προσπάθησες μια σταδιακή προσέγγιση του όποιου status quo (έχοντας υποτιμήσει θεαματικά, όπως τώρα αποδεικνύεται, το ό,τι η μεγάλη πλειονότητα των χρηστών ήταν ευχαριστημένη με αυτό) αλλά μια και-καλά δυναμική ανατροπή του.
-
Αγνόησες (γιατί αποκλείεται να το ξέχασες) το ό,τι το φιλαράκι σου είχε αποβληθεί δις για προφανείς, σαφείς και γνωστές σε όλους παραβιάσεις του κανονισμού. Μα αν το κάνεις αυτό ως πρώτη πράξη σου ως διαχειριστής, πως μπορεί να σε εμπιστευθει κανείς ότι θα είσαι εγγυητής της δίκαιης τήρησης του κανονισμού και της εύρυθμης λειτουργίας του Forum ?
-
Θυμήθηκες την 'εύρυθμη λειτουργία του Forum' εντελώς τυχαία όταν μπαναρίστηκε το φιλαράκι σου και όχι, ας πούμε, όταν (ενδεχομένως και εν γνώσει σου ) δημιουργούσε διπλό λογαριασμό (απαγορεύεται από τον κανονισμό) με αποκλειστική δραστηριότητα τη διαφήμιση (απαγορεύεται από τον κανονισμό)
-
Λόγω της ενασχόλησής σου με τη Lyoness και τις συνακόλουθες κοτσάνες (πχ. το μπανεράκι ) έχασες την έξωθεν καλή μαρτυρία και το τεκμήριο αντικειμενικότητας, που είναι εκ των ων ουκ άνευ για μια τέτοια θέση
-
Χρησιμοποίησες βύσμα στον sx, μεταφέροντάς του μια ψευδή εικόνα της κατάστασης, για να ζητήσεις την ωμή και ευθεία παράβαση του κανονισμού (να ξεμπαναριστεί ο δις μπαναρισμένος). Και όταν 'έφαγες πόρτα' πήγες να κάνεις hostile takeover αγνοώντας ότι άλλο επιχείρηση και άλλο ανθρώπινη κοινότητα.
-
Είπες ψέμματα σε σχέση με την 'χάρη' κτλ. που δήθεν δόθηκε σε μπαναρισμένους χρήστες, ο μοναδικός μπαναρισμένος χρήστης για τον οποίο ενδιαφέρθηκες ήταν ο Braker. O IKE στη συνέχεια ξεμπαναρίστηκε από κάποιον Mod για λόγους, που και να σου εξηγήσω δεν θα καταλάβεις. Δηλαδή ο italakias δεν έχει ψυχή ? Ο Patrinos ? Ο FireBro ? O Vassilis_1 ? Τους ξέρεις αυτούς ?
Με άλλα λόγια τα έκανες θάλασσα και έχυσες την καρδάρα με το γάλα. Και εννοείται ότι ημίμετρα όπως ξεκάνουμε από Mod τον Braker (αλλά το ξε-μπαν, ξε-μπαν ), βγάζουμε το μπανεράκι κτλ. τα κάνουν ακόμα χειρότερα.
Αν θέλεις την άποψή μου, μόνο αν παραιτηθείς από διαχειριστής και γίνει πάλι μπαν το φιλαράκι σου θα επανέλθει η ηρεμία προσωρινά. Αλλά, να το ξέρεις, με ευθύνη δική σου και του ΣΧ, το γυαλί έχει ραγίσει.
(Εννοείται προφανώς ότι σε ό,τι με αφορά δεν προτίθεμαι να επανέλθω ως Moderator, ελπίζω να αναλάβουν νέοι άνθρωποι χωρίς βαρίδια και να διατηρηθεί η κοινότητα και σιγά-σιγά ίσως να ξεχαστεί η ατυχής αυτή ιστορία)
-
-
Συγχαρητηρια για την ψυχραιμια να εξηγησεις τα αυτονοητα. Ειδικα οταν απευθυνεσαι σε 'bot' aka ανιωθους. Για τους δικους τους σκοπους.
-
Να προσθέσω και μια δικη μου απορία, σε σχέση με την διαβεβαίωση οτι δεν άλλαξε η ιδιοκτησία του Φόρουμ.
Απο ποτε ένας admin μπορεί να ανεβοκατεβαζει, κατα το δοκουν, διαφημίσεις στο Φόρουμ που, λογικά, έχουν κλειστεί απο το Εμπορικό Τμήμα της εταιρείας?
-
Αμάν ποστάρα ο ναςς...
-
Τον 'sv2' τον γνωρίζω μέσω άλλου (φυσικά πολύ μικρότερου απ' το 4TF) αυτοκινητιστικού forum. Ανήκοντας στην ομάδα ερασιτεχνών Συντονιστών του & έχοντας πολύ ενεργή συμμετοχή εκεί, κάποτε (2+ χρόνια πριν) μου πρότεινε να μου δώσει κάρτα της συγκεκριμένης εταιρείας, να τη δοκιμάσω κι αν θέλω να τη μοιράσω σε άλλα μέλη. Αρνήθηκα (αν & ήμουν -& δυστυχώς είμαι ακόμη- άνεργος), εξηγώντας τους λόγους. (*)
Καλά ρε βλάκα sv2, λίγη τσίπα δεν έχεις πάνω σου ? Μας περνάς για μαλάκες?
Αν έχεις στοιχειώδη τσίπα, παραιτήσου ΤΩΡΑ και να επανέλθει άμεσα το παλιό τιμ μέχρι να γίνει μεταφορά σε καινούργια πρόσωπα αν δεν θέλουν να παραμείνουν
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν θέλεις την άποψή μου, μόνο αν παραιτηθείς από διαχειριστής και γίνει πάλι μπαν το φιλαράκι σου θα επανέλθει η ηρεμία προσωρινά. Αλλά, να το ξέρεις, με ευθύνη δική σου και του ΣΧ, το γυαλί έχει ραγίσει.
Καλώς .Eπειδή δυσανασχετούν πολλοί και για το **καλό του φόρουμ **θα μπανάρω τον braker και αύριο θα ζητήσω να βγω από admin και ας με μπανάρει και εμένα κάποιος από τους εναπομείναντες mod .
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
- Χρησιμοποίησες βύσμα στον sx, μεταφέροντάς του μια ψευδή εικόνα της κατάστασης, για να ζητήσεις την ωμή και ευθεία παράβαση του κανονισμού (να ξεμπαναριστεί ο δις μπαναρισμένος). Και όταν 'έφαγες πόρτα' πήγες να κάνεις hostile takeover αγνοώντας ότι άλλο επιχείρηση και άλλο ανθρώπινη κοινότητα.
(ειπα να μην ξαναγράψω αλλα...)
Θα πει τα πάντα για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του! (ακου εκει τσιφλικια και αηδιές... σε αλλο φορουμ γραφω μου φαινεται 10+ χρονια τωρα)
Εγω δεν εκπλήσσομαι... τον είχα κόψει χρόνια τώρα απο τα έργα και ημέρες του. Η συμπεριφορά του μου ήταν αντιπαθής αν και δεν έχω κάτι προσωπικό με τον άνθρωπο. Πολλοι δεν έβλεπαν αυτο που έβλεπα. Τώρα το βλέπουν καλύτερα και ποιο καθαρά.Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω με τον SV2 ως Διαχειριστή (o Braker μου ειναι αδιάφορος). Τα μπογαλάκια μου και στην Τριστινίκα...
Ο καθένας κάνει οτι τον φωτίσει...
καλή συνέχεια σε ολους... (ολους ομως ανεξαιρέτως) -
Νέος admin