-
@nonos πρασινο σκουρο ειναι σωστα? βαμμενο η εργοστασιακο? ωραιος συνδυασμος πρασινου-ασπρου.
τα φιμε σε αυτο το σταδιο ειναι παρανομα η οχι? -
Green ERYER εργοστασιακο! Μ εξαιρεση τη μερια του οδηγου μετα απο στενη επαφη με mazda 323 που του φυγε στις στροφες του Δασυλλιου της Πατρας τον Οκτωβρη του '12.. Εγινε καλη δουλεια και ακριβης επιτυχια στο χρωμα ομως! Και ηταν μονο ζημια φτερο-πορτα και ελαχιστα πισω φτερο, τιποτα δομικο,μηχανικο.
Τις ζαντες τις παρελαβα απο τον προηγουμενο ,τα φιμε τα εβαλα εγω τον Ιουλιο του ΄12 και ειναι 2ο σταδιο..Ουτε κατραμι,ουτε απαλο.
-
Sent from Corsair's brick
-
Γρια!
-
Φρεσκοπλυμενη μέσα εξω
-
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το παρόν και το μέλλον...Το παρόν είναι το Tempra, αλλά το μέλλον ποιό είναι; Το Fabia SW ή το γραφείο τελετών;
-
Θα προτιμούσα το δίπορτο SAAB βέβαια!
-
-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Θα προτιμούσα το δίπορτο SAAB βέβαια!Που το βλέπεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα προτιμούσα το δίπορτο SAAB βέβαια!
Που το βλέπεις;
Αντί για το τετράπορτο που πήρε απέναντι!
-
-
καρφίτσα δεν χωράει!!
-
Κάτω δεξιά,στον σωλήνα που φεύγει απο το turbo, εσύ το έντυσες με tape ή έρχεται έτσι απο το εργοστάσιο?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Κάτω δεξιά,στον σωλήνα που φεύγει απο το turbo, εσύ το έντυσες με tape ή έρχεται έτσι απο το εργοστάσιο?Δεν μου μοιάζει για ταινία αλλά για μανίκι ,μάλλον μανίσιο.
-
Mανίκι είναι, έτσι έρχεται από το εργοστάσιο.
-
Καλό. Σε άλλα μηχανοστάσια έχω παρατηρήσει τσιπιές σε τέτοια σημεία.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το παρόν και το μέλλον...
Εγω γιατι το θυμαμαι πρασινο το tempra..?
Ανταλλακτικα και μετα στο γραφειο τελετων αυτο?γερνάς
Εσύ ξεχνάς μοντεράτορα.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι: απλυσιά + φακός κινητού + ντάλα ήλιος = ό,τι νά 'ναι χρώμαΝα και μία που αποδίδει καλύτερα το χρώμα:
Όσο για το μέλλον... θα είναι wagon, το οφείλω στη μέση μου άλλωστε.
-
Κυριάκο πως θα βοηθήσει το estate στην μέση;
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!