-
Ωραία κάνε μια υπομονή να μου ρθει και θα επανέλθω με πλήρες review, φωτογραφίες και δεν συμμαζεύεται!
Αν δεν έρθει μέχρι Τετάρτη πάμε για την άλλη βδομάδα πάντως γιατί θα λείπω Πέμπτη-Δευτέρα. Οπότε αν βιάζεσαι προχώρα. Και μάπα να βγει φαντάζομαι δεν θα είναι πρώτη φορά που δεν πιάνουν τόπο 22€! Σημασία έχει να μην πάρεις τις βλακείες που προτίνει ο Κορσές!
-
Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, θα χρειαστώ 2 βάσεις. Μήπως πάρω και τις δύο για ένα συγκριτικό τεστ (όχι τίποτε άλλο, να διαλυθεί και κάθε αμφιβολία σχετικά με την ανωτερότητα της oso );
Sent from my SM-N9005
-
Ναι αυτό νομίζω θα ήταν το καλύτερο. Εκεί θα φάνουν ξεκάθαρα τα τρομερά πλεονεκτήματα της ΟΣΟ έναντι της μετριότητας Κενου.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, θα χρειαστώ 2 βάσεις. Μήπως πάρω και τις δύο για ένα συγκριτικό τεστ (όχι τίποτε άλλο, να διαλυθεί και κάθε αμφιβολία σχετικά με την ανωτερότητα της oso );Sent from my SM-N9005
άλλος Geof1 μας βρήκε
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
άλλος Geof1 μας βρήκεΚαλώς σας βρήκα λοιπόν
Sent from my SM-N9005
-
Καλησπέρα παιδιά!
Στο Optimus g μου δεν έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση 4.4.2! Ξέρει κανείς τι παίζει? Λέτε να τη φλασαρω μέσω υπολογιστή υπάρχει?
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Kατσε οπως εισαι και παρακαλα μην σου ρθει.
Το πηδηξε το κινητακι η ΚιτΚατ.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
λίγο off topic να με συγχωρήσουν οι μοντς....
μέγα κορσερακο πια η γνώμη σου για τα wp?
Όχι δεν πρόκειται να αποχωριστώ το android.απλά επειδή Έχω και δεύτερη γραμμή και επειδή ως γνωστόν 'Λεφτά Υπάρχουν' μου τράβηξε την προσοχή το καινούργιο 930.
Για δώσε μου τη γνώση σου μέγα κορσερακο!!!sent from my cave with smoke signals
ακομα και ο Κορσες σκεφτεται τα WP... Ειναι σαφως αρκετά ποιο ωριμα, βεβαια ακομα το αντιστοιχο market υπολείπεται ακομα. Δεν θα βρει κανεις ολες τις γνωστες εφαρμογες του Android/iOS, αλλα τεσπα θα κουτσοβολευτει. Για μενα ερωτηματικο/προβλημα ειναι η συνεργασια με το Google Cloud/Services και η πεισματικη αρνηση της El Goog να βγαλει καμια εφαρμογη για WP...
upd: Θεωρω παντως πως η τιμη ειναι λιγο αρπαγμένη, το βλεπω στα 460... θα το θελα γυρω στα 350-400...
Και μιας και το ανεφερε ο Ζους...
400 ευρω μου το φέρνουν κούτα
sent from my cave with smoke signals
-
Μια ερώτηξης:
η φωτογραφική του Moto G έχει κάποια ιδιαιτερότητα με τις ρυθμίσεις της ή απλά είναι έτσι φτωχή λόγω μαμίσιου android? Προσπαθώ να κάνω εξ' αποστάσεως διάγνωση γιατί πχ δεν αφαιρείται το αυτόματο φλας και δεν τα κατεφέρνω. Μήπως πρέπει να κατεβάσει καμιά αλλη εφαρμογή η κάτοχος?
-
H camera app του pure είναι ΓΤΠΚ σε ρυθμίσεις.
Για auto flash on/off πατάς τις τελίτσες στην οθόνη και στο μενού που σου βγάζει θα το δεις.
-
@stefan στην google camera κλικ στις τρεις τελιτσες
Και εμφανιζονται ολες οι επιλογες
-
Thanks guys!
εδιτ: Τελικά θέλει σουρσιμο από αριστερά προς τα δεξιά. Δεν βγάζει τελίτσες αλλά και πάλι το μενού είναι ΓΤΠ. Ότι πληρώσεις παίρνεις σ' αυτή τη ζωή.
-
θα ρωτησω κατι, αλλα μην με κοπανησετε τον ασχετο...
λεω να παραγγειλω ενα τηλεφωνο απο το Κινεζισταν και εχει αυτες τις δυο επιλογες σαν OS:
Android OS, 4.4.2 (Kitkat) (IOS UI optional)
το δευτερο >(IOS UI )< τι ειναι;
Στη φωτο γαινεται η εκδοση κιτκατ;
http://i.imgur.com/QGuUNT0.png -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
θα ρωτησω κατι, αλλα μην με κοπανησετε τον ασχετο...λεω να παραγγειλω ενα τηλεφωνο απο το Κινεζισταν και εχει αυτες τις δυο επιλογες σαν OS:
http://i.imgur.com/QGuUNT0.pngΤο iOS UI μάλλον είναι ο launcher της MIUI, που κάνει το κινητό να μοιάζει πολύ στο iOS της Apple στον χειρισμό. Ό,τι και να παραγγείλεις, μετά βάζεις όποιον launcher θέλεις, λογικά η μία έκδοση έχει τον Trebuchet της Google (που είναι αυτός που έρχεται με την AOSP), ενώ η άλλη έκδοση είναι της MIUI.
H τελευταία έχει αρκετές διαφορές, χωρίς ν' αλλάζει σημαντικά βέβαια το Android. Η κυριότερη που είχα βρει εγώ, ήταν πως δεν υπήρχε App Drawer, και όλες οι εφαρμογές σου ήταν στις επιφάνειες εργασίας, όπως και στο iOS. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Thanks guys!εδιτ: Τελικά θέλει σουρσιμο από αριστερά προς τα δεξιά. Δεν βγάζει τελίτσες αλλά και πάλι το μενού είναι ΓΤΠ. Ότι πληρώσεις παίρνεις σ' αυτή τη ζωή.
Καλα αν θεωρεις οτι το MotoG ειναι για τα πανηγυρια, μαλλον δεν πολυεχεις και ιδεα απο κινητα.
Σε προκαλω να μου βρεις κινητο quad core, με 1GB μνημη, 16GB disk size, και KitKat 4.4.4 με τιμη στα 200 ευρω.
Eπιπλεον, επικροτω τις συσκευες που απο επιλογη εχουν vanilla android πανω τους, ωστε να μπορει ο χρηστης να βαλει οτι θελει πανω. Σε αντιθεση με κατι Samsung, LG, κτλ, που εχουν προεγκατεστημενα ενα καρο μπουρδες, που και παιδευεσαι να τα βγαλεις, και lag-αρουν τρελα το κινητο. -
Τι δεν κατάλαβες στην πρόταση μου να στο εξηγήσω. Ή απλά ψάχνεσαι? Μετά από δική μου πρόταση αγοράστηκε το συγκεκριμένο MotoG. Τώρα το τι επικροτείς και τι όχι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και ποσώς μας απασχολεί. Ακριβώς επειδή έχει 160€, συν όλο το παραπάνω hw που αναφέρεις, έχει και αυτές τις ελλείψεις. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι δεν κατάλαβες στην πρόταση μου να στο εξηγήσω. Ή απλά ψάχνεσαι? Μετά από δική μου πρόταση αγοράστηκε το συγκεκριμένο MotoG. Τώρα το τι επικροτείς και τι όχι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και ποσώς μας απασχολεί. Ακριβώς επειδή έχει 160€, συν όλο το παραπάνω hw που αναφέρεις, έχει και αυτές τις ελλείψεις. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.Ποιες ειναι οι ελλειψεις δεν καταλαβα. Στο camera software του android?
Γιατι γραφεις σε ενα post σου:
'Τελικά θέλει σουρσιμο από αριστερά προς τα δεξιά. Δεν βγάζει τελίτσες αλλά και πάλι το μενού είναι ΓΤΠ. Ότι πληρώσεις παίρνεις σ' αυτή τη ζωή.' -
Αυτό ακριβώς. Στο κάμερα software του android υπάρχουν ελλείψεις και είναι και δυσχρηστο (και δεν θα αναφερθώ καν στην κάμερα αυτή καθαυτή γιατί μιλάμε για 160€ τηλέφωνο). Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω προς τι η συζήτηση? Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι είναι υπερπλήρες και εγώ ότι είναι ΓΤΠ. Τι πιο λογικό απ' το να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις?
-
Μιλάμε τώρα για το AOSP camera app. Δεν είναι προφανώς το καλύτερο του χωριού, αλλά αν κάποιος θέλει να ψαχτεί, κυκλοφορούν και διάφορα άλλα. Προσωπικά, το έχω συνηθίσει και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Όλα τα Nexus devices αυτό έχουν.
Δηλαδή, δεν είναι θέμα hardware ή χρημάτων που πλήρωσες για την συσκευή, και το Nexus 4 που έχω εγώ, όπως και το Nexus 5, έχουν ακριβώς το ίδιο.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
θα ρωτησω κατι, αλλα μην με κοπανησετε τον ασχετο...
λεω να παραγγειλω ενα τηλεφωνο απο το Κινεζισταν και εχει αυτες τις δυο επιλογες σαν OS:
http://i.imgur.com/QGuUNT0.pngΤο iOS UI μάλλον είναι ο launcher της MIUI, που κάνει το κινητό να μοιάζει πολύ στο iOS της Apple στον χειρισμό. Ό,τι και να παραγγείλεις, μετά βάζεις όποιον launcher θέλεις, λογικά η μία έκδοση έχει τον Trebuchet της Google (που είναι αυτός που έρχεται με την AOSP), ενώ η άλλη έκδοση είναι της MIUI.
H τελευταία έχει αρκετές διαφορές, χωρίς ν' αλλάζει σημαντικά βέβαια το Android. Η κυριότερη που είχα βρει εγώ, ήταν πως δεν υπήρχε App Drawer, και όλες οι εφαρμογές σου ήταν στις επιφάνειες εργασίας, όπως και στο iOS.Eυχαριστω για την απαντηση.
κατι τετοιο σκεφτομουν κι εγω...
δηλαδη αν καταλαβα καλα, ειναι android που 'μοιαζει' με ios;
οι λειτουργιες ειναι ιδιες πχ με της εκδοσης κιτκατ;το κινητο το θελω για την κορη, μιας και το προηγουμενο δεν αποδειχθηκε καλο στο...κολυμπι
αυτα τα παιδια το ξετιναζουν το κινητο, δεν θελω να μου κανει παραπονα μετα...και κατι ακομη αν εχει καποιος την ευγενη καλοσυνη να μου απαντησει:
τι εννοουν οταν λενε οτι θα κανουν 'root' στο κινητο;
ζητανε 2-3€ γι'αυτο
Περι συσκευών Android...