-
Μήπως το θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες θα πρέπει να μεταφερθεί από τον αντίλογο στη μοτοσικλέτα;
-
Βγάλε δίπλωμα πρώτα και μετά
-
πωπω τα μισα να μου 'λεγε !!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Μήπως το θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες θα πρέπει να μεταφερθεί από τον αντίλογο στη μοτοσικλέτα;και στου Λαπο λογω μπουφαν κολλαει.
-
-
Το τοπικό του Λάπου να το αφήσετε καθαρό από τις ξεκωλιάρες.
Kαλλονές monsieur mod?
Ne c'est pas? -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Προς το παρόν αντέχω στον πειρασμό....
Τώρα άμα πάρουνε τα κρύα και αρχίσουμε τα ταγιερακια κτλ στα οποία έχω ένα soft spot, βλέπουμε.
Να πω και το άλλο, αν και θα με πάρετε στο ψιλό ότι σας δουλεύω....
Λοιπόν η τύπισσα είναι intern, δεν έχει κανονικό contract, έχει ένα της πλάκας που λήγει τελος του έτους... βασικά είναι βοηθός της βοηθού μου.
Έχει βάλει θεούς και δαίμονες να βρει θέση, έστω και την πιο χαμηλή, αλλά δεν της κάθεται. Οποιον είναι του management layer η περί αυτού, τον έχει περί πολλού.
Οπότε δεν το αποκλείω καθόλου να είναι τόσο διαχυτικη από άποψη.....
Τώρα που το γράφω έφαγα φλασια και θυμήθηκα ότι μου έχει κάνει τέτοια κουβέντα για 'άλλες' που χρησιμοποιούν τέτοιες πρακτικές για να βρούνε θέση, και ότι είναι συνηθισμένο.....μην κανεις καμμια βλακεια , αυτοι που σου λεν αυτες τις μαλακιες ειναι ρεμαλια ανυπαντροι. ο χρυσος κανονας ειναι παντρεμενος με παντρεμενη . αλλα ε4ιδικα στην φαση που εισαι τωρα με τιποτα . ασε να παλιωσης πρωτα.
στην θεση σου εγω θα ειχα χτυπηση μερικα εσκορτ ειναι πολυ πιο σαφε αλλα απο οτι σε εχω καταλαβει σαι συντηριτικος οποτε ασε για αλλους αυτα τα παιχνιδια.φιλικα. -
+1, χτύπα έσκορτς
-
Δηλαδης ο ανυπαντρος εστι ρεμαλος;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Δηλαδης ο ανυπαντρος εστι ρεμαλος;ετσι τους λεμε εμεις οι παντρεμενοι (τουλαχιστον στα μερη μου)
-
Παίδες χτύπηστε κανένα εσκορτ xr3i, πολύ καλό αμάξι.
-
δοκτωρα ρεπουμπλικανος και οπαδος της παλαιας διαθηκης;
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
δοκτωρα ρεπουμπλικανος και οπαδος της παλαιας διαθηκης;Έτσι και χειρότερα.
Συνευρίσκεται σεξουαλικά μόνο σε στάση ιεραποστολική και με σκοπό την τεκνοποίηση. Και αυτό μετά το γάμο.
-
Βασικά ειναι Amish
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βασικά ειναι AmishSent from Corsair's brick
με αυτη την φατσα σιγουρα.
-
Amishέ τα.
@otso
Βασικά, χαβαλες να γινεται. Δε θελω να σκεφτομαι οτι καποιος που ενηλικιωθηκε καμμια 20αρια χρονια πριν, μπορει να συζηταει σοβαρα εδω μεσα το αν θα παιξει hide the salami με την γκομενα. -
trident1971 παω στοιχημα τον ΕΝΦΙΑ (το λεω σωστα; απο χτες βραδυ που το ειδα εχω ανεβασει πυρετο) οτι εισαι χωρισμενος
χοιρος ζωντοχοιρος πως το λενε; -
να συμπληρωσω εκτος του κουπεα ειναι ενα απιστευτο φορουμ εκει εξω γινεται της πουτανας και εδω μεσα κανενας δεν απαταει την συζυγο , ολοι ειναι ακομα ερωτευμενοι , ουτε καν την γκομενα .
-
Το πλοιο της αγαπης ειμαστε..
-
πρεπει να ειναι το πιο ξενερωτο φορουμ εβερ , ο φουκαρας ο γαβριλης που καθε βραδυ ηταν με αλλη γκομενα και το δημοσιευε και με φωτο , τον φαγανε λαχανο και αριστεροι και δεξιοι τον εξαφανισαν. οπως και κεινον με το σαντα φε πως τον λεγαν;
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες