-
Η υπερασπιση καλει τον Κο Venga στο εδωλιο...
-
έχω δουλειά ρε γμτ, κάνω και πτυχιακή και το πορτφόλιό μου μαύρο καλοκαίρι το φετεινό
έχει πολλές τέτοιες πάντως εκεί πάνω , αλλά στο Μάντσεστερ έχουν πιο ωραία βυζιά
και εδώ πάντως γίνονται άνετα τα ίδια -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Deal mother Karen Ackland seduced boy of 14 for drunken sex but spared jail at Canterbury Crown CourtA Deal mother-of-two seduced a 14-year-old schoolboy 30 years her junior after a drunken night out.
Divorced Karen Ackland's illicit tryst was rumbled after the boy's older brother heard moaning noises coming from a bedroom.
The 44-year-old former sailor was heard demanding her teenage lover spit into her mouth during their noisy sex session.
Then – while she was having sex – she was heard to say: 'I can't believe I'm doing this with a 15-year-old!'Ακούω σχόλια.
I'd hit it
'Former sailor' WTF?
-
^Καθολου περιεργο...Υπαρχουν και μερικες Ελληνιδες καπετανισες που χαιρουν τον αμεριστο σεβασμο ολων...
Παρολα αυτα τις εκοψαν πια τις δόκιμες οι περισσοτερες εταιρειες γιατι γινονται american bar τα πλοια -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Παρολα αυτα τις εκοψαν πια τις δόκιμες οι περισσοτερες εταιρειες γιατι γινονται american bar τα πλοιαIn other news:
Νέα Υόρκη
Για τους άνδρες, οι γυναίκες που είναι «συμπαθητικές» είναι επίσης και «ελκυστικές». Όμως για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο όταν συναντούν για πρώτη φορά έναν άνδρα, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Personality and Social Psychology Bulletin.
«Αν και τα πρότυπα της πρώτης γνωριμίας έχουν αλλάξει με την πάροδο των ετών, η στερεοτυπική συμπεριφορά βάσει του φύλου, εξακολουθεί να υφίσταται στα ραντεβού», σύμφωνα με την επίκουρη καθηγήτρια Γκουριτ Μπιρνμπαουμ, από την Σχολής Ψυχολογίας του Διεπιστημονικού Κέντρου στην Χερζλίγια, του Ισραήλ.
«Περιμένουμε από τις γυναίκες να νοιάζονται περισσότερο και να ανησυχούν για τους άλλους, συγκριτικά με τους άνδρες. Οι τελευταίοι περιμένουμε να έχουν τον έλεγχο του πρώτου ραντεβού», συμπληρώνει η ερευνήτρια.
Παλαιότερες μελέτες είχαν δείξει ότι στα ετεροφυλόφιλα άτομα, αυτοί που έχουν γενικά τα τυπικά χαρακτηριστικά του φύλου τους είναι ελκυστικά στο αντίθετο φύλο.
Η ισραηλινή ερευνήτρια θέλησε λοιπόν να τσεκάρει κατά πόσο τα «συμπαθητικά» χαρακτηριστικά ενός αγνώστου γυναικείου προσώπου είναι ελκυστικά για τους άνδρες. Συγκρότησε μια ομάδα 100 ετεροφυλόφιλων, ελεύθερων φοιτητών από ένα ισραηλινό πανεπιστήμιο.
Η μελέτη εκπονήθηκε σε τρία στάδια: στο πρώτο, οι φοιτητές με τυχαία επιλογή ζευγαρώθηκαν με άτομο του αντίθετου φύλου σε εργαστηριακό περιβάλλον. Το ένα μέλος του ζευγαριού κλήθηκε να εξιστορήσει μια πρόσφατη δυσάρεστη εμπειρία που είχε, όπως η αποτυχία στις εξετάσεις, την οποία στη συνέχεια συζήτησαν με το έτερο μέλος για πέντε λεπτά.
Στην συνέχεια το άτομο που είχε αφηγηθεί την ιστορία έπρεπε να βαθμολογήσει την ικανότητα του άλλου ως προς την κατανόηση που είχε εισπράξει κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Επίσης, έπρεπε να αξιολογήσει την ερωτική επιθυμία και τον ανδρισμό ή την θηλυκότητα που απέπνεε το άτομο στο οποίο είχε διηγηθεί την ιστορία.
Οι άνδρες γενικά θεωρούσαν την άγνωστη γυναίκα που είχε ανταποκριθεί στην συζήτηση, ως πιο θηλυκή, αλλά οι γυναίκες δεν ταύτιζαν την ανταπόκριση με τον ανδρισμό.
Στη δεύτερη φάση της μελέτης, έγινε μια παρόμοια συζήτηση μεταξύ δύο αγνώστων σε online περιβάλλον, όπου οι εθελοντές έπρεπε να αποκαλύψουν ένα δυσάρεστο συμβάν σε άτομο του αντίθετου φύλου, το οποίο όμως απαντούσε βάσει σεναρίου με ενδιαφέρον ή αδιάφορο τρόπο.
Και πάλι για τους άνδρες αλλά όχι για τις γυναίκες, ένα συμπαθητικό άτομο γινόταν αντιληπτό και ως πιο θηλυκό και ελκυστικό επίσης.Στο τρίτο σκέλος της μελέτης, επαναλήφθηκε το σκηνικό της δεύτερης φάσης αλλά προστέθηκαν οι παράμετροι της σεξουαλικής αφύπνισης και επιθυμίας για μια μακροχρόνια σχέση.
Για τους άνδρες, οι γυναίκες που είχαν δείξει ενδιαφέρον να ακούσουν την ιστορία τους θεωρούνταν πιο θηλυκές και τους προκαλούσαν ερωτική διάθεση καθώς και μεγαλύτερη επιθυμία για δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης.
Στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια λοιπόν, ο σύντροφος του οποίου το βιολογικό φύλο και τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν, είναι πιο ελκυστικός. Η συμπάθεια δηλαδή ταιριάζει με τις κοινωνικές απαιτήσεις για το γυναικείο φύλο, αλλά όχι και για το ανδρικό.
«Εξακολουθούμε πάντως να μην καταλαβαίνουμε γιατί οι γυναίκες δεν έλκονται από άνδρες που δείχνουν ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους. Ενδεχομένως να θεωρούν ότι το ενδιαφέρον τους είναι προσποιητό ή το κάνουν για να αποκομίσουν σεξουαλικά οφέλη ή ακόμη ότι είναι απελπισμένοι και άρα λιγότερο σεξουαλικά ελκυστικοί», σχολιάζει η Δρ Μπιρνμπαουμ.
Επιμέλεια: Μαίρη Μπιμπή
health.in.grΚάτι ξέρει ο σοφός λαός που λέει πως η γυναίκα θέλει πούτσα και ξύλο...
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ηρθα πρωι στη δουλεια, ησυχια, πολυς κοσμος σε αδεια
Ερχεται η 'γειτονισα' απο το διπλανο γραφειο που ειναι και αυτη το πρωι (Πολωνεζα) για καφε, συνηθισμενα πραγματα
Λοιπον, δεν ξερω τι στο καλο ειναι αυτο το αρωμα που φοραει, αλλα εχω παθει πλακα
προσοχη, μιλαω για το αρωμα, μην τα μπερδεψουμε ε?
εχει μια περιεργη επιδραση πανω μου, νιωθω να παραλυουνε τα χερια μου...
με του απομακρυνθει και φυγει η μυρωδια επανερχομαιδεν παρατηρηθηκε αντιστοιχο φαινομενο, δεν το ξανα εβαλε το αρωμα μαλλον
παντως η συγκεκριμενη, ειναι περιεργη περιπτωση
Ας πουμε οτι ειναι πολυ 'φιλικη'... εγω γενικα δικαιωματα δε δινω ειμαι πολυ σοβαρος (εως κρυοπλαστος που λεμε) ειδικα σε περιβαλλοντα δουλειας... τωρα τελευταια ολο μου λεει τι πλανα εχω το ΣΚ (εγω τις λεω κατι ξενερωτικα του στυλ θα παω με τα παιδια για ποδηλατο! ) , τι θα κανω που δεν εχω 'boyfriend' , και διαφορα τετοια...
Ενταξει απο οτι καταλαβα ειναι μονη της εδω περα... επισης εχει περασει και κατι δυσκολες φασεις με τους Αυστριακους (ειναι 3-4 χρονια Βιεννη) και δεν τους παει μια και δεν κανει παρεες .. (ρατσιστικα θεματα κυριως, discrimination κτλ )Coupeas, καμια συμβουλη?
-
Ρε κιλοMEATερ ... τα πραγματα ειναι απλα. Εαν 'βλεπεται'... βαλε κρεας.
Θα ξεκαθαρισει η κατασταση! Αφου ψηνεται ...Τον κουπεα αστον, χαλασε. Θ'αρχισει τις παπαρδελες για γαμους, λαθη που θα μετανιωνεις, ζουρλομανδυες θα σου παρει τα σωβρακα προσοχη ημιαναπαυση κτλ ...
-
Πιστεύω θα πει tap it
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Ερχεται η 'γειτονισα' απο το διπλανο γραφειο που ειναι και αυτη το πρωι (Πολωνεζα) για καφε, συνηθισμενα πραγματα
Λοιπον, δεν ξερω τι στο καλο ειναι αυτο το αρωμα που φοραει, αλλα εχω παθει πλακα
με του απομακρυνθει και φυγει η μυρωδια επανερχομαιδεν παρατηρηθηκε αντιστοιχο φαινομενο, δεν το ξανα εβαλε το αρωμα μαλλον
Ας πουμε οτι ειναι πολυ 'φιλικη'... εγω γενικα δικαιωματα δε δινω ειμαι πολυ σοβαρος (εως κρυοπλαστος που λεμε) ειδικα σε περιβαλλοντα δουλειας... τωρα τελευταια ολο μου λεει τι πλανα εχω το ΣΚ (εγω τις λεω κατι ξενερωτικα του στυλ θα παω με τα παιδια για ποδηλατο! ) , τι θα κανω που δεν εχω 'boyfriend' , και διαφορα τετοια...
Ενταξει απο οτι καταλαβα ειναι μονη της εδω περα... επισης εχει περασει και κατι δυσκολες φασεις με τους Αυστριακους (ειναι 3-4 χρονια Βιεννη) και δεν τους παει μια και δεν κανει παρεες .. (ρατσιστικα θεματα κυριως, discrimination κτλ )Coupeas, καμια συμβουλη?
Ε δεν ξέρεις τι θα πει; ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΨΗΤΟ
-
Αγόρασε δερμάτινο μπουφάν και οποιοδήποτε Ζ.
Κάθησε και απόλαυσε τους καταράκτες που θα στάζει για πάρτυ σου. -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
^Καθολου περιεργο...Υπαρχουν και μερικες Ελληνιδες καπετανισες που χαιρουν τον αμεριστο σεβασμο ολων...
Παρολα αυτα τις εκοψαν πια τις δόκιμες οι περισσοτερες εταιρειες γιατι γινονται american bar τα πλοιαΜια απο τις πρωτες καπετανισσες στην Ελλαδα ειναι συγγενης
το 'sailor' μου εκανε εντυπωση που με παραπεμπει σε μουτσους και λαδαδες. Εκτος και αν οι Αγγλοι με τη λεξη εννοουν κατι αλλο. -
Πέραμα -Γκτάνσκ αδελφες πολεις
Dear Penthhouse,
you you won't believe the story I am about to tell... -
«ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΣ ΠΟΛΥ.... ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΣΑΚΗΣ... ΕΙΜΑΙ Η ΨΗΛΗ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛ 69χχχχχχχχ»
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/3 ... thmo-apati
Στην περίπτωσή μου πάντως ατύχησαν, γιατί χθες εκεί (ας πούμε καφετέρια για οικονομία του ποστ) που βρισκόμουν, ο μόνος που με κοίταζε ήταν ο Δένδιας (τον είχα ακριβώς απέναντί μου). Προς στιγμήν βέβαια ψάρωσα με το ψηλή.
-
kilomeater δωσε meat με to κιλό
PICS or it didn't happen
EDIT
NEWSFLASH
Γιατί η Βιέννη έχει γίνει άντρο 7.000 κατασκόπων;
Διεκδικεί επάξια τον τίτλο της πρωτεύουσας με τους περισσότερους κατασκόπους παγκοσμίως - Ολοι τους δρουν στην πόλη εν γνώσει των αρχών
Άντρο των... κατασκόπων έχει γίνει η Βιέννη καθώς περισσότεροι από επτά χιλιάδες μυστικοί πράκτορες εργάζονται στην αυστριακή πρωτεύουσα εδώ και χρόνια. Tην πληροφορία αυτή αποκαλύπτει ο ερευνητής δημοσιογράφος, Εμίλ Μπόμπι, στο βιβλίο του, υπό τον τίτλο: Die Shattenstadt.Σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph, o Μπόμπι υποστηρίζει ότι η Βιέννη διεκδικεί επάξια τον τίτλο της πρωτεύουσας με τους περισσότερους κατασκόπους παγκοσμίως, οι οποίοι δρουν εδώ και πολλά χρόνια στο αυστριακό έδαφος και, μάλιστα, πολύ πριν την αποφράδα ημέρα για τους Αμερικανούς, 11η Σεπτεμβρίου.
Πλέον, η Βιέννη δεν είναι μόνο ένας μαγνήτης για τους διεθνείς τουρίστες, αλλά και για μυστικούς πράκτορες. Ο συγγραφέας του βιβλίου υποστηρίζει ότι οι πράκτορες βρίσκονται σε υψηλόβαθμες θέσεις** σε πρεσβείες και διεθνείς οργανισμούς, **αλλά ο μοναδικός στόχος τους είναι να αντλήσουν απόρρητες πληροφορίες και να τις μεταδώσουν στις κυβερνήσεις τους.
http://www.protothema.gr/world/article/399663/giati-i-vienni-ehei-ginei-adro-7000-kataskopon/
Μάτα Χαρι-Βαλέσα ειναι η Πολωνεζα
-
με κολαζετε ρε...
η κοπελα καλη ειναι, βλεπετε ανετα... -
Ο χρήστης pgs έγραψε:
kiloMeater π#δα τη να δούμε τι θα γίνει.Ναι θα μας φυγει η απορια,συμφωνω κι εγω,ειναι ο μονος τροπος
-
Προς το παρόν αντέχω στον πειρασμό....
Τώρα άμα πάρουνε τα κρύα και αρχίσουμε τα ταγιερακια κτλ στα οποία έχω ένα soft spot, βλέπουμε.
Να πω και το άλλο, αν και θα με πάρετε στο ψιλό ότι σας δουλεύω....
Λοιπόν η τύπισσα είναι intern, δεν έχει κανονικό contract, έχει ένα της πλάκας που λήγει τελος του έτους... βασικά είναι βοηθός της βοηθού μου.
Έχει βάλει θεούς και δαίμονες να βρει θέση, έστω και την πιο χαμηλή, αλλά δεν της κάθεται. Οποιον είναι του management layer η περί αυτού, τον έχει περί πολλού.
Οπότε δεν το αποκλείω καθόλου να είναι τόσο διαχυτικη από άποψη.....
Τώρα που το γράφω έφαγα φλασια και θυμήθηκα ότι μου έχει κάνει τέτοια κουβέντα για 'άλλες' που χρησιμοποιούν τέτοιες πρακτικές για να βρούνε θέση, και ότι είναι συνηθισμένο..... -
ΖΜΠΡΩΓΚΖΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ λοιπον και πες της οτι θα την κανεις και υπουργο αν καταπινει !!!
-
+1
Sent from Corsair's brick
-
Αχαχαχα παναθεμα σε..
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες