-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Είδα σήμερα καινούργιο Audi a5 με πινακίδα ΝΖΝ.....Σωστοοοοος
Το χω δει και γω pop αυτο το Audi.Αληθεια πως γινεται αυτο?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Είδα σήμερα καινούργιο Audi a5 με πινακίδα ΝΖΝ.....Σωστοοοοος
Και Q7 μαύρο υπήρχε με ΝΖΝ πάλι, και ένα freemont κυκλοφορεί επίσης με NZN
-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Είδα σήμερα καινούργιο Audi a5 με πινακίδα ΝΖΝ.....
Σωστοοοοος
καλα δεν το ξερεις;;;
ο μπουταρης φταιει και για αυτο
βεβαιως βεβαιως...
-
http://www.seleo.gr/thessalonikh/145083 ... 9p_e0RRXmE
Γύφτοι εναντίων ρωσοπόντιων στα δυτικά γκέτοζζ. Γιατί το κρατάμε αληθινό. YO.
-
Το χω δει και γω pop αυτο το Audi.Αληθεια πως γινεται αυτο? -
-
-
Είδα σήμερα καινούργιο Audi a5 με πινακίδα ΝΖΝ.....
Σωστοοοοος
Πρεσβεια/ Νατο.
tapatalk
-
Κυκλοφορούν μερικά πολύ καλά audi σε αυτή την πόλη...
-
Δεν ξέρω αν παίζουν για πρεσβείες αλλά πχ η πλειοψηφία εταιρικών c3 έχουν πολύ παλιότερες πινακίδες, όπως και πολλά αυτοκίνητα μεταχειρισμένα εκ Γερμανίας. Πινακίδες που δεν είχαν διατεθεί τότε για κάποιο λόγο ίσως;
-
Θεσσαλονικιός βούτηξε στον Θερμαϊκό για να κάνει μπάνιο: Παραλίγο να ανατραπεί το σκάφος του Λιμενικού που πήγε να τον σώσει
Το μπάνιο του στον Θερμαϊκό αποφάσισε να κάνει το απόγευμα της Πέμπτης ένας άνδρας, ηλικίας 50 ετών, ο οποίος εθεάθη από περαστικούς να κολυμπάει αμέριμνος και κάλεσαν το Λιμενικό.
Όταν όμως οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος έφτασαν στο σημείο για να τον βγάλουν από το νερό, η προπέλα του σκάφους μπλέχτηκε στο σκοινί διπλανής βάρκας, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το thousandnews.gr, να υπάρξει κίνδυνος να ανατραπεί το σκάφος τους, καθώς στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι και η θάλασσα ήταν αναταραγμένη.
Τελικά οι άνδρες του Λιμενικού κατάφεραν να ξεμπλέξουν την προπέλα κόβοντας το σκοινί με ένα μαχαίρι που τους έδωσαν αστυνομικοί που είχαν σπεύσει στο σημείο.γραφιαδες......
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν ξέρω αν παίζουν για πρεσβείες αλλά πχ η πλειοψηφία εταιρικών c3 έχουν πολύ παλιότερες πινακίδες, όπως και πολλά αυτοκίνητα μεταχειρισμένα εκ Γερμανίας. Πινακίδες που δεν είχαν διατεθεί τότε για κάποιο λόγο ίσως;Μην είναι νούμερα που κατατέθηκαν και τώρα ξαναδιατίθενται;;;;
-
Νομίζω ότι αυτό απαγορεύεται ρητά.
-
μπορεί να μου πει κανένας μαγαζί για ανταλλακτικά hyundai (atos συγκεκριμένα) μεταχειρισμένα ή ιμιτασιόν.
-
Ινιοχος στη διοικητηριου
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Προ μίας ώρας στον Περιφερειακό, μετά τον κόμβο Νεάπολης με κατεύθυνση ανατολικά (νότια). Πολύ νερό και χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού:
Κάτι άκουσα και για πεσμένα δέντρα στην πόλη.
-
Κι εμείς εδώ πάνω σκάμε από τη ζέστη!!!
-
-
Μια βοήθεια για το πώς πάμε στα beach bar στον Αη-Γιάννη μετά την Νικήτη; (πχ Κοχύλι, Παράγκα κτλ κτλ)
Περνάμε Νικήτη...και μετά;; -
Στριψε δεξια και παλι δεξια μετα απο λιγο
Posts προς Θεσσαλονικείς