-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Mε ένα χιλιάρικο δεν βρίσκεις εύκολα 406 σε 1.800 παρά μόνο σε 1.600 και με πολλά χλμ. στην πλάτη του και όχι ότι καλύτερο σε κατάσταση. Και γενικά είναι μεγάλο αμάξι για πρώτο, δεν ξέρω που και πως κινείσαι βέβαια.
Εγώ θα κοίταγα κάτι σε 1.300-1.400, πιο μικρό, όσο πιο αξιόπιστο και όσο σε καλύτερη κατάσταση γίνεται.
Μην μπαίνεις στο παιχνίδι 'να πάρω κάτι σε μεγαλύτερα κυβικά, ευκαιρία είναι' . Δεν είναι ευκαιρία, για σένα μιλώντας και μόνο. Με 1.000 ευρώ τα πράγματα είναι πολύ οριακά γενικώς ότι και να επιλέξεις.+1
γενικα γαλλικο μεσαιο της εποχης στο χιλιαρικο ειναι μακρυα και αγαπημενα απο κατασταση..
Αν δινεις τα διπλα εισαι οκ και βρισκεις πολυ πιο καλες περιπτωσεις σε 406..
το μηκος,μεγεθος μη σε προβληματιζει καθολου. -
αρα με τα δυο χιλιαρικα π ας πουμε διαθετω βρισκω κατι να μ κρατησει 4 - 5 χρονακια
-
Για εμενα η καλυτερη περιπτωση 406 ανεξαρτητως κυβισμου μεχρι 2000e.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5239279/ -
πολυ ωραιος μπαινει στα υποψιν το συγκεκριμενο
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Πχ αυτό ειναι καλο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5324430/ (156) αλλά αν θέλει ιμάντες είναι κανα 400 +.από τους λεκέδες στο πεζοδρόμιο φαίνεται τι ευκαιρία είναι
-
ωχχχχ χαχαχχαχα τωρα το ειδα
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Mε ένα χιλιάρικο δεν βρίσκεις εύκολα 406 σε 1.800 παρά μόνο σε 1.600 και με πολλά χλμ. στην πλάτη του και όχι ότι καλύτερο σε κατάσταση. Και γενικά είναι μεγάλο αμάξι για πρώτο, δεν ξέρω που και πως κινείσαι βέβαια.
Εγώ θα κοίταγα κάτι σε 1.300-1.400, πιο μικρό, όσο πιο αξιόπιστο και όσο σε καλύτερη κατάσταση γίνεται.
Μην μπαίνεις στο παιχνίδι 'να πάρω κάτι σε μεγαλύτερα κυβικά, ευκαιρία είναι' . Δεν είναι ευκαιρία, για σένα μιλώντας και μόνο. Με 1.000 ευρώ τα πράγματα είναι πολύ οριακά γενικώς ότι και να επιλέξεις.Επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος!!!
-
μια τιμια λυση http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5225599/
με 550ε το εχεις ..
ανταλακτικα τιμες χωμα στο περιπτερο της γειτονιας....
προσφατα ετυχε να παρω φιλτρο λαδιου που χρησιμοποιουν τα nissan για το τρακτερακι μου (ιδιος κωδικος) με τιμη 3ε...οταν στα vw μου δεν βρισκω κατω απο 10ε
ομοιος και για φιατ πουντο μκ2 1200
και για το accent mk2 1300 -
ναι το αλμερα ειναι μια καλη λυση κ γενικα βλεπω συνεχεια να κυκλοφορουν αυτο σιγουρα κατι 8α σημαινει για την αξιοπιστια του,αμα δωσω κατι παραπανω θα παρω κ κατι πιο καινουργιο
-
...οκ αλλα για να το φέρει απο Ρόδο θέλει άλλα τόσα....
-
Εγώ θα σου προτείνω ένα αυτοκίνητο που το είχα στην κατοχή μου για 20 χρόνια και έκανα μαζί του πάνω από 350.000 km χωρίς κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Ακόμη και σε δύσκολους χωματόδρομους 5 άτομα, φορτωμένο πορτμπαγκάζ + τρέϊλερ δεν 'μάσησε'. Renault 19 Chamade (αφού το θέλεις τετράπορτο). Με πολύ καλούς χώρους, οικονομικό σε κατανάλωση [μ.ο. 6,5 - 7.5 lt / 100km στην εθνική, 7,5 - 9 lt/100km σε μποτιλιαρισμένη πόλη(μιλάμε για τον Energy 1390 cc)], που σου βγάζει σίγουρα 4-5 χρονάκια απροβλημάτιστα, αν έχει 100 με 150 χιλ. χιλιόμετρα, όπως βλέπω έχουν τα περισσότερα στις αγγελίες. Όμορφο δεν το λες (πιστεύω ότι το 306 sedan είναι πανέμορφο μπροστά του), αλλά αξιόπιστο είναι σίγουρα. Υπήρξε taxi που έφτασε κοντά στο 1 εκατ. km. Ρώτησε σε συνεργεία και θα σου πουν... Στο μόνο που έχω ένσταση είναι τα φρένα του, αλλά πολλοί (μεταξύ τους κι εγώ) αλλάζαμε τον πίσω άξονα βάζοντας έναν από 16V και έχοντας 4 δισκόφρενα είχες πλέον πολύ καλά φρένα.
-
μμμ ναι οπως το λες εχει ενα θεμα με την εμφανηση,ειχα ακουσει για ρενο οτι δεν ειναι τοσο αξιοπιστα οπως τ πεζο κ τ σιντροεν,αλλα ενταξει δεν ισχυει προφανως για ολα τα μοντελα
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
...οκ αλλα για να το φέρει απο Ρόδο θέλει άλλα τόσα....τωρα μεχρι και τον σεπτεμβριο μπορει να το συνδυάσει και με διακοπες 2-3ημερων+ αν εχει ορεξη ακομα και σε καμπινγ που ειναι φτηνα..μεχρι και αμαξι θα εχει να κανει τουρ...οτι και να βγαλει η τιμη ειναι χωμα αρκει να μην εχει τρακο..
γυρω στα 100ε ειναι το καραβι να το φερει.. -
Ο χρήστης lesoko έγραψε:
Εγώ θα σου προτείνω ένα αυτοκίνητο που το είχα στην κατοχή μου για 20 χρόνια και έκανα μαζί του πάνω από 350.000 km χωρίς κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Ακόμη και σε δύσκολους χωματόδρομους 5 άτομα, φορτωμένο πορτμπαγκάζ + τρέϊλερ δεν 'μάσησε'. Renault 19 Chamade (αφού το θέλεις τετράπορτο). Με πολύ καλούς χώρους, οικονομικό σε κατανάλωση [μ.ο. 6,5 - 7.5 lt / 100km στην εθνική, 7,5 - 9 lt/100km σε μποτιλιαρισμένη πόλη(μιλάμε για τον Energy 1390 cc)], που σου βγάζει σίγουρα 4-5 χρονάκια απροβλημάτιστα, αν έχει 100 με 150 χιλ. χιλιόμετρα, όπως βλέπω έχουν τα περισσότερα στις αγγελίες. Όμορφο δεν το λες (πιστεύω ότι το 306 sedan είναι πανέμορφο μπροστά του), αλλά αξιόπιστο είναι σίγουρα. Υπήρξε taxi που έφτασε κοντά στο 1 εκατ. km. Ρώτησε σε συνεργεία και θα σου πουν... Στο μόνο που έχω ένσταση είναι τα φρένα του, αλλά πολλοί (μεταξύ τους κι εγώ) αλλάζαμε τον πίσω άξονα βάζοντας έναν από 16V και έχοντας 4 δισκόφρενα είχες πλέον πολύ καλά φρένα.συμφωνω μαζι σου, και οντος ετσι οπως τα λες ειναι..ιδιαιτερα υπαρχουν και εκδοσεις με αβς ,αιρκοντισιον,υδραυλικο τιμονι και αεροσακο οπως το 'δικο μου' 19αρι...
απλα η βλακεια με το 19αρι ειναι οτι τα θεματακια του τα εχει..λαμπακια αναβουν χωρις ιδιαιτερο λογο ....αλλα παει μια χαρα και οικονομικοτατο στα ανταλακτικα και σερβιςο energy 1390cc σε scenic του 2001 αντεξε μεχρι τα 230000χλμ..καθως πηγενε ο πατερας της κοπελας μου γερμανια στην αυτομπαν..στεγνωσε το μοτερ και μπαμ βεβαια πηγενε με 180..
θειος μου σε μεγκαν μκ1 με τον ιδιο κινητηρα εβγαλε 200000χλμ και μετα δεν περναγε κτεο..ειχε θεμα με τα καυσαερια..
οπωτε αναγκαστικε και το εδωσε παλιοσιδερα.
οποτε το συγκεκριμενο μοτερ βγαζει γυρω στα 200000χλμ..μετα εχεις θεματα. -
καλα αμα ειναι στα 100 ε αλλα 100 θα σ παρει να τ κανεις...ειναι σχετικο βεβαια αλλα πιστευω μεσα σ 4 χρονακια δεν τα κανεις τα 100 εκτος αν λεω μαλακιες
-
ΓΙα να πάρει το 19αρι θα πληρώσει ή θα τον πληρώσουν; Δεν το λέω συγκεκριμένα γιάυτό αλλά για τα χρόνια που έχει στην πλάτη του. Με το budget του παίρνει σαφώς πιο σύγχρονο αυτοκίνητο.
-
η αληθεια ειναι οτι αμα πλεον διαθεσω 2 με 2,5 χιλ ειμαι αναμεσα σε αλμερα κ 406,το καλο με το αλμερα ειναι οτι βγαινει και σε 1500κκ..και ναι μιλαω για χρονολογιες πλεον πανω απο 2000 αμα ειναι να διαθεσω κ παραπανω χρηματα
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
μια τιμια λυση http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5225599/Ναι το συγκεκριμενο αν θες να το στειλεις αποσυρση και να παρεις κανα 400αρι ειναι πολυ καλη περιπτωση οντως...
Εναν ανθρωπο να μην εχει μεινει πληρως ευχαριστημενος απο 19 δε ξερω. Ειχα δυο στο κυκλο μου ,ενα με 300.000km και ενα με 360.000km περιπου που ηταν ο ορισμος της αξιοπιστιας.. βεβαια καλυτερα κατι πιο συγχρονο...
-
ααα μαλιστα ναι κατι πιο συγχρονο ισως
-
οπελ αστρα g 1998-2001 ....βρισκει απειρα στα 1000-1200ε..σε ψιλονορμαλ κατασταση
Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αμάξι του 90