-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Χο. Παροχή δεν έχω εκεί οπότε σαλούδος.Η Whirpool είναι κατασκευαστής ή brand;
Να τραβηξεις μια σωληνιτσα, no pain, no gain
The Whirlpool Corporation is an American multinational manufacturer and marketer of home appliances headquartered in Benton Charter Township, Michigan, United States, near Benton Harbor, Michigan. The Fortune 500[4] company has annual revenue of approximately $19 billion, 69,000 employees, and more than 70 manufacturing and technology research centers around the world. The company markets Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Gladiator GarageWorks, Inglis, Estate, Brastemp, Bauknecht and Consul. After acquiring the Maytag Corporation on March 31, 2006, the Whirlpool Corporation surpassed Electrolux to become 'the largest home appliance maker in the world.'
Πιο καπιταλιστικη δε γινεται, οι συσκευες ΙΚΕΑ ειναι Whirlpool
-
Οι ευρωπαϊκές whirlpool δεν είναι τπτ το ιδιαιτερο. Middle range σε ολα.
Sent from Corsair's brick
-
Για την Whirlpool Εγώ από ένα πλυντήριο πιάτων το καλύτερο τους μοντέλο τότε ADP-6930 που πήρα έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος αν και είχε σημεία που φαινότανε η προσπάθεια μείωσης του κόστους κατασκευής. Βέβαια στα 3 πρώτα χρόνια μια ακριβή συσκευή έχει λίγες πιθανότητες να χαλάσει αλλά λέμε τώρα. Για τα χαρακτηριστικά του πολύ value 4 money. Γενικά να ξέρεις ότι όλες οι ηλεκτρικές συσκευές πλέον έχουν ημερομηνία λήξης, στα πλυντήρια πιάτων που κοιτούσα έλεγε σε κάποιο pdf γνωστής Ελληνικής μάρκας ότι έχουν σχεδιαστεί για να ζήσουνε 10 χρόνια. Κάτι αντίστοιχο πιστεύω ότι θα ισχύει και για τα ψυγεία. Μην δώσεις μια περιουσία να πάρεις κάτι υπερβολικό, δες τι σε βολεύει και τι θέλεις και ρίξε εκεί τα χρήματα σου. Όπως σωστά είπανε παραπάνω οι πραγματικοί κατασκευαστές είναι λίγοι απλά αλλάζει λίγο το σχέδιο και το ταμπελάκι της μάρκας. Για το νερό και τα παγάκια όντως μεγάλη ευκολία να ξέρεις ότι θα χρειαστείς οποσδήποτε να βάλεις και φίλτρο για ιζήματα και ακόμη καλύτερα και ένα ενεργού άνθρακα.
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Αφού είναι σχεδιασμένο να καθαρίζεται από τον χρήστη θα λέει το εγχειρίδιο πως γίνεται.
Δεν αναφέρει τίποτε στο εγχειρίδιο. Εκτός από την ένδειξη d01 την οποία διασταύρωσα με την ένδειξη F01 από άλλο αντίστοιχο brandt αλλά εμπρόσθιας πόρτας. Εκεί διάβασα ότι το solution είναι καθαρισμός του water entry filter.
Η d01 εαν εμφανιζόταν στη περίπτωσή μας ανέφερε απλά 'καλέστε το τεχνικό'.
Άσε συμφορουμίτη gakost. Είναι να μη πέσεις στην ανάγκη. Απλά τότε μας εκμεταλλεύτηκαν. Τώρα όμως.. prognosis..
Το έφτιαξα. Ξεκούμπωμα και πίεση με κατσαβίδι με προσοχή χωρίς να σπάσει η σίτα προκειμένου να το βγει και να καθαριστεί. Μετά πάλι κούμπωμα.
Το πλυντήριο απλά πετάει τώρα. Το συνιστώ σε όλους. Καθαρίζετε το φίλτρο εισόδου νερού όποιο τύπο πλυντηρίου και εαν κατέχετε. Δε χρειάζονται τεχνικοί για ένα τέτοιο ψιλολόϊ.
Φίλε Yama, επειδή διαθέτω κι εγώ πλυντήριο ρούχων Brandt τύπου top loader κι από το 2002 που το αγόρασα δεν έχω ασχοληθεί με το φίλτρο εισόδου νερού, μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις που ακριβώς βρίσκεται αυτό (μάλλον στην πλάτη κρίνοντας από τις φωτογραφίες σου) και πως το αφαιρούμε για καθάρισμα;
Παρεπιπτόντως, εδώ και 1,5 χρόνο περίπου έχω βάλει στην είσοδο νερού του πλυντηρίου ένα απλό φίλτρο αλάτων, κάτι τέτοιο:http://www.waterwaves.gr/index.php?targ ... t_id=29957
Προς το παρόν δεν έχω δει κάποια αισθητή διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με τη λειτουργία του πλυντηρίου, λόγω χρήσης του φίλτρου αλάτων.
-
απλά ξεβιδώνεις το λάστιχο του νερού απο την άκρη που βιδώνει πανω στο πλυντήριο.Μέσα απο το σπειρωμα του πλυντηρίου θα δεις το φίλτρο.Αν ειναι καθαρό μην το πειράζεις καθόλου.
-
Για δώστε λίγο φως
Αυτό
http://www.comelectric.gr/ViewShopProdu ... Id=1173680
τι διαφορά έχει από αυτό;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για δώστε λίγο φωςΑυτό
http://www.comelectric.gr/ViewShopProdu ... Id=1173680
τι διαφορά έχει από αυτό;
To manual του πρωτου ειναι γενικο για ολα αυτα τα μοντελα
RB28F*
RB29F*
RB29H*
RB30F*
RB31F*
RB31H*
RB32F*
RB33F*
RB34F*
RB39F*το δευτερο το βρισκεις στο γαλλικο site της samsung
Τρεχα γυρευε. -
Το ενα δεν εχει ψηφιακη οθονη
-
@Εδδιε147
Ατμοσίδερο σιδερώστρα κοίταξες ή αργότερα.
-
http://www.newsbeast.gr/technology/arth ... epta/?refW
Ενα σημαντικος λογος να αναβαλει κανεις αγορα νεου πλυντηριου ή/και στεγνωτηριου
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/709526/plusimo-sideroma-se-10-lepta/?refWΕνα σημαντικος λογος να αναβαλει κανεις αγορα νεου πλυντηριου ή/και στεγνωτηριου
δεν υποκαθιστά τίποτα από τα δύο, αλλά εντάξει
-
Μονο για πουκαμισατους ντιλερ, που αλλαζουν πουκαμισα σαν τις γυναικες. Αθορυβο σχετικα με πραγματικη αναρροφηση value for money απορροφητηρα, κατα προτιμηση τζακι, που να κοιταξω?
Εχει συζητηθει ξανα, δεν ειχα παρει τοτε και δεν μπορω να βρω τη συζητηση κλπ. -
Αξίζει μόνο αν βρεις καλό τρόπο να το κρύψεις.
Γιατί αν δει κάποιος ότι χρειάζεσαι τη Doom's Day Machine για να σιδερώσεις ένα πουκάμισο θα σε περάσει για μεγάλο λούλη.
-
Εσείς που ξέρετε πολλά κι ο νους σας κατεβάζει, τι προοιτείνετε για air-condition 9000btu? προτιμώ inverter...
Φχαριστω
-
Ένας σοφός Κινέζος ψυκτικός όταν του έγινε η ίδια ερώτηση απάντησε 'Mitsubishi'.
-
Or Daikin
Sent from Corsair's brick
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Or DaikinSent from Corsair's brick
Και μόλις ακούσει την τιμή από τα Daikin θα τον τρέχουν στα επείγοντα.
Πάντως όντως είναι τα καλύτερα με τους καλύτερους βαθμούς απόδοσης και μικρό μέγεθος.
2 fujitsu που έχω αυτή την στιγμή μια χαρά είναι
-
Toyotomi ?
-
+Panasonic
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....