-
Η ιδέα είναι οτι μπορείς να έχεις άμεσο έλεγχο της κατανάλωσής σου και εξατομικευμένα προγράμματα (όπως το νυχτερινό αλλά πιο λεπτομερή κτλ.) Απο πλευράς ΔΕΗ δεν θα χρειάζεται πλέον καταμέτρηση ή λογαριασμοί 'έναντι' = σοβαρή εξοικονόμιση
-
H ΔΕΗ θα μπορούσε να βελτιώσει τα οικονομικά της πολύ πιο εύκολα, βέβαια. -
Δεν πέθανε επειδή χρωστούσε 500. Πέθανε επειδή κανένας απο τους βλάκες που τη φρόντιζαν δεν πήγε να ενημερώσει οτι υπάρχει άτομο που θέλει ρεύμα 24/7.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν πέθανε επειδή χρωστούσε 500. Πέθανε επειδή κανένας απο τους βλάκες που τη φρόντιζαν δεν πήγε να ενημερώσει οτι υπάρχει άτομο που θέλει ρεύμα 24/7.ή να πληρωσει το λογαριασμο, ή εστω μερος του...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Δηλαδη μεχρι τωρα ο επιτοπιος ελεγκτης δεν μπορουσε να ελεγχει για τυχον παρασπονδιες?
Ήνομιζετε πως στα τσαντιρια θα πανε να βαλουν μετρητες.πλεον μονο στις μεγαλες καταναλωσεις (εργοστασια κλπ) υπαρχουν μονιμοι υπαλληλοι της ΔΕΗ καταμετρητες....λογω εμπιστοσυνης...
υπαρχουν βεβαια και μονιμοι παλιοι που με ενα κατοσταρικο κανουν μαγικα στο λογαριασμο....
τα οικιακα κλπ τα κανουν καταμετρηση συμβασιουχοι ή εργολαβοι που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να γραψουν τις παροχες του εβδομαδιαιου μπλοκ για να τελειωνουν μια ωρα νωριτερα....σιγα μην εξεταζουν τα ρολογια για τυχον λαμογιες...και μονο με τη διαδικασια αλλαγης μετρητη θα εμφανιστουν απειρες περιπτωσεις επεμβασης στον παλιο μετρητη και εχουν να πεσουν πολλα προστιμα ρευματοκλοπης....θα βρουνε μπελαδες και πολλοι που δεν εχουν σχεση με την παρανομια αλλα ειναι στο ονομα τους η παροχη....
οσο για την τραγικη περιπτωση της κρητης θα συμφωνησω με τον @ξμαρρρ οτι θα επρεπε να ενημερωσουν τη ΔΕΗ για την ειδικη περιπτωση....περα του οτι θα επρεπε για καθε ενδεχομενο να υπαρχει κατι εφεδρικο...
-
Υπο αυτή την έννοια οκ, μπορεί να εντοπίσουν κάποια πράγματα, αλλά online εντοπισμός κλεψίματος δεν παίζει.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν πέθανε επειδή χρωστούσε 500. Πέθανε επειδή κανένας απο τους βλάκες που τη φρόντιζαν δεν πήγε να ενημερώσει οτι υπάρχει άτομο που θέλει ρεύμα 24/7.Σε αυτό συμφωνώ με το τρολάκι από πάνω.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν πέθανε επειδή χρωστούσε 500. Πέθανε επειδή κανένας απο τους βλάκες που τη φρόντιζαν δεν πήγε να ενημερώσει οτι υπάρχει άτομο που θέλει ρεύμα 24/7.
Σε αυτό συμφωνώ με το τρολάκι από πάνω.
Βέβαια για το χρέος της ΝΔ δε χρειάστηκε ενημέρωση : έτσι κι αλλιώς δεν το κόβουν.
-
Εδώ και 4μιση χρόνια χρόνια που εχω μεση ταση στη δουλειά μου, εγκαταστηθηκε μετρητης που δινει τις μετρησεις στη ΔΕΗ μεσω gsm, χωρίς να ερχεται καποιος να ελεγχει.
Στάλθηκε από το σαβουροκινητό μου με χρήση Tapatalk
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Βέβαια για το χρέος της ΝΔ δε χρειάστηκε ενημέρωση : έτσι κι αλλιώς δεν το κόβουν.
Θέλεις να πέσει σε ακυβερνησία η χώρα με το να μείνει η ΜΟΝΗ υπεύθυνη πολιτική δύναμη χωρίς ρεύμα;
-
Υπάρχει σίγουρα άλλη μια υπεύθυνη που συγκυβερνά, ενώ κι η μακαριτισσα η ΔΗΜΑΡ υπεύθυνη ήταν όσο ζούσε. Άσε που ξεπηδούν νέες υπεύθυνες δεξιά κι αριστερά!
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σίγουρα και το άλλο μέλος της κυβέρνησης, δεν θα είναι καλύτερος πληρωτής της ΔΕΗ... Είναι και εκείνα τα εκατομμύρια που χρωστάνε και στις τράπεζες και πρέπει να εξοφλούν, οπότε δεν περισσεύουν...
Δεν πιστεύω να μην πληρώνουν κι εκεί ε; -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
τραγικη ειδηση σε καθε περιπτωση.
θυμηθηκα πελατες, που στηριζαν ολοκληρες εταιριες με τζιρο >100Κ €/μερα σε μια υπηρεσια που κοστιζε 100€/μηνα. Χωρις backup! Το οποιο θα τους κοστιζε οχι πανω απο 10€/μερα, και μονο τις μερες που η κυρια υπηρεσια δεν θα επαιζε λογω προβληματος. Μιλαω για υπηρεσια που ειχε διαθεσιμοτητα πανω απο 99,5%...
βρε ΤΡΟΜΠΑ, ρισκαρεις τον τζιρο 1-2 ημερων για να μην βαλεις κατι που εχει αστειο κοστος; Τοσο μυαλο.
-
Σχετικά με όλη τη βλακεία περί καταχώρισης της κατανάλωσης στο σιτε του δεδδηε από το χρήστη, τελικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο χρήστης μπορεί να περάσει την κατανάλωσή του και ΝΑΙ, η τιμολογιακή κατηγορία υπολογίζεται με αναγωγή στο τετράμηνο, ΑΛΛΑ στο τετράμηνο περνάει υπάλληλος και παίρνει τη μέτρηση, οπότε εκδίδεται λογαριασμός με ΚΑΝΟΝΙΚΗ εκκαθάριση, όπως και στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται έναντι λογαριασμοί ενδιάμεσα.
Είναι λανθασμένη λοπόν η υπόθεση που διατυπώθηκε παλιότερα σε αυτό το τόπικ.
Το άθλιο βέβαια είναι ότι ούτε οι ίδιοι το γνωρίζουν για να ενημερώσουν (τους πήρα τηλέφωνο).
Αθάνατη λεβεντιά και παραγωγικότητα!!! -
Από ασυνεννοησία πριν από λίγο πλήρωσα ξανά μέσω WEB BANK και κάρτα VISA έναν λογαριασμό ΔΕΗ που τον είχε πληρώσει συγγενής μου χθες 1η του μηνός.
Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Χάνω τα λεφτά μου;
Η τράπεζα πάντως μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει ακύρωση... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Από ασυνεννοησία πριν από λίγο πλήρωσα ξανά μέσω WEB BANK και κάρτα VISA έναν λογαριασμό ΔΕΗ που τον είχε πληρώσει συγγενής μου χθες 1η του μηνός.
Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Χάνω τα λεφτά μου;
Η τράπεζα πάντως μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει ακύρωση...Φυσιολογικά ο επόμενος λογαριασμός θα είναι πιστωτικός με το ποσό που πλήρωσες συν την νεα χρέωση.
-
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ.
-
Για να δείτε αν συμφέρει ή όχι, η εθελοντική καταχώριση της κατανάλωσης στην ΔΕΗ κάθε πρώτο δίμηνο, διαβάστε εδώ:
Www.kantoliana.gr/kataxorisi-endeikseon-metriti -
Αυτό που γράφει απο πάνω ισχύει. Σε μερικές περιπτώσεις μονο αξίζει να δηλώσεις
Το δίκαιο θα ήταν να υπολογιζόταν ως έναντι η καταχώρηση και να αφαιρούταν στον εκκαθαριστικό -
Επειδή έχω μπλέξει πολύ ασχημα με το ξεκαθάρισμα και ενοποίηση των ρολογιών του διαμερίσματός μου (επαγγλεματικο τριφασικό να γινει οικιακό και η αλλη οικιακη τριφασική παροχή να γινει ενοποιηση ή κατάργηση), μήπως, γνωρίζει κάποιος κάποιον σοβαρό διεκπεραιωτή στη περιοχή του ΔΕΔΔΗΕ Καλλιθέας (ή και γενικότερα αν αναλαμβάνουν γενικά εντος Αττικής). Φευγω τελη του χρόνου για 6-7 μηνες έξω και θα ήθελα να τρέξει η όλη διαδικασία όσο δεν ειμαι εδώ.
Ο Εργολάβος μου έδωσε νεο πιστοποιητικό όμως παλαιού τυπου μιας και απο ΔΕΔΔΗΕ που πέρασα σήμερα μου είπαν οτι δέχονται μόνο παλαια που εκδόθηκαν μεχρι 8/10. Απο εκεί και μετά θέλουν νέο.
Ευχαριστώ πραγματικά οποιοδήποτε μπορεί να μου συστήσει κάποιον γιατι το θέμα με απασχολέι απο Ιουνη και ακόμα ακρη δεν έχει βγει.
Περί ΔΕΗ