-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Σήμερα εγώ μπορώ, πάντως.Μιχάλη εδώ δε γράφουμε πότε μπορεί ο καθένας αλλά πότε θα μπορέσουμε όλοι μαζί
Αύριο Τετάρτη θα μαζευτούμε με σκοπό να κανονίσουμε και τις λεπτομέριες για την παρακολούθηση του rally Χανίων.
-
Την άλλη Τετάρτη & Πέμπτη (μάλλον) θα 'μαι Ηράκλειο (ξέρω στα παπ... σας )
Επιπρέπονται μόνο καθιστικά αθλήματα, (γιατί κάπου είδα ότι αθλείστε κανονικά ) τύπου καφέ, μάσας, άντε και στα όρθια στο Palazzo
Φυσικά με τέτοιο καιρό επιβάλλεται ο πεζόδρομος
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Σήμερα εγώ μπορώ, πάντως.
Μιχάλη εδώ δε γράφουμε πότε μπορεί ο καθένας αλλά πότε θα μπορέσουμε όλοι μαζί
Εγώ φταίω που σας ενημερώνω...
Αύριο δεν θα μπορώ... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Την άλλη Τετάρτη & Πέμπτη (μάλλον) θα 'μαι Ηράκλειο (ξέρω στα παπ... σας )Επιπρέπονται μόνο καθιστικά αθλήματα, (γιατί κάπου είδα ότι αθλείστε κανονικά ) τύπου καφέ, μάσας, άντε και στα όρθια στο Palazzo
Δες το γραμματοκιβώτιο σου. Με το καλό να μας έρθεις.
Όσο για αύριο δύσκολο θα τηλεφωνήσω αν μπορέσω τελικά να μου πείτε ώρα και μέρος.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Την άλλη Τετάρτη & Πέμπτη (μάλλον) θα 'μαι Ηράκλειο (ξέρω στα παπ... σας )Επιπρέπονται μόνο καθιστικά αθλήματα, (γιατί κάπου είδα ότι αθλείστε κανονικά ) τύπου καφέ, μάσας, άντε και στα όρθια στο Palazzo
Έλα με το καλό και θα κάνουμε ότι σηκώνει η διάθεσή σου
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ήρθε (lkar) τον είδαμε και περάσαμε μια χαρά...
Ας γράψει κάποιος άλλος περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο σήμερα... -
Παρόλο που είχαμε διαρροές λόγο φόρτου εργασίας τον Αντρέα και τον Μανώλη μαζευτήκαμε αρκετοί. Καλή παρέα και μπόλικο κους κους. Και όπως ήταν φυσικό μετά τα καφεδάκια κάναμε και μια στάση στην πλατεία για να μην πλήττει μόνος του στο στομάχι μας. Είναι απορίας άξιο πάντως πως συχνά ετερόκλητοι άνθρωποι με συνθετικό κρίκο αυτό το Forum μαζευόμαστε και γινόμαστε αμέσως μια παρέα και τα λέμε σαν παλιόφιλοι. Όσο για τον Ίκαρο χαρά μας θα είναι να τον έχουμε σύντομα ξανά κοντά μας.
-
Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να μπορώ να έρθω!
-
Κριμα ρε γμτ που δεν ηρθα τελικα. Βρεθηκα ομως τυχαια με το Γιωργο - back1 - σημερα το πρωι και κουτσομπολεψαμε λιγο για αυτα που κουτσομπολεψατε χθες.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ήρθε (lkar) τον είδαμε και περάσαμε μια χαρά...
Ας γράψει κάποιος άλλος περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο σήμερα...Την επόμενη φορά,
ίσως, ερθούμε παρέα
-
Κατεβείτε,κατεβείτε...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Όσο για τον Ίκαρο χαρά μας θα είναι να τον έχουμε σύντομα ξανά κοντά μας.Μάνο το lkar είναι Lkar και όχι Ιkar.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κριμα ρε γμτ που δεν ηρθα τελικα. Βρεθηκα ομως τυχαια με το Γιωργο - back1 - σημερα το πρωι και κουτσομπολεψαμε λιγο για αυτα που κουτσομπολεψατε χθες.ΩΧ!
καλά ήταν, μέχρι το επόμενο
Τι άλλο θέλετε; έφυγα εγώ κι ήρθε ο Κωστάκης
-
Για ελάτε για ελάτε. Έτσι κι αλλιώς εμείς αφορμή ψάχνουμε!!!
Αν δεν κάνω λάθος είχαμε αφήσει στη μέσή μια διοργάνωση αγώνα μπάσκετ ή κάνω λάθος. Δηλαδή τη στη μέση δεν τον ξεκινήσαμε ποτέ. Ο καιρός είναι ιδανικός και αύριο είναι Κυριακή. Τι λέτε; Σίγουρα πράγματα όμως μην με ξεσηκώσετε και μετά με αφήσετε στα κρύα του λουτρού.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κριμα ρε γμτ που δεν ηρθα τελικα. Βρεθηκα ομως τυχαια με το Γιωργο - back1 - σημερα το πρωι και κουτσομπολεψαμε λιγο για αυτα που κουτσομπολεψατε χθες.
ΩΧ!
καλά ήταν, μέχρι το **επόμενο **:P
Μή σφυρίζεις. Κανόνισε για ...Χανιά
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Αν ρωτήσω τίποτα για μπάσκετ αυτές τις μέρες θα με πείτε άθεο;;;
Πάντως, αν κανονίσουμε εξόρμιση, ελπίζω να είναι και γυναίκες μέσα, μην τις αφήσουμε μόνες μέρες που είναι...
-
Αν όντως θέλετε είμαι μέσα για Δευτέρα του Πάσχα. Νωρίς όμως για να προλάβουμε και τις γιορτές το βράδυ. Το γηπεδάκι μας περιμένει απόφαση θέλει!!! Εξάλλου μετά την κοψιδοξεκατήνιασμα των ημερών χρειάζεται.
-
Την παλεύετε; Δύσκολο το κόβω αλλά δε λέω όχι. Συζητάμε τη Δευτέρα. **Καλή Ανάσταση παίδες!!! **
-
Παύλο από ότι βλέπω είμαστε οι δυο μας μόνο για την ώρα. Για να δούμε τι θα που και οι άλλοι αν και λόγο των ημερών είναι πιθανό πολλοί να μην μπουν και να τους χάσουμε. Τέλος πάντων θα δούμε εγώ είμαι μέσα σίγουρα.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙA -
Που πήγατε βρε όλοι; Καλά οι γιορτές πέρασαν φάγαμε ήπιαμε ταξιδέψαμε (όσοι μπόρεσαν τουλάχιστον) καιρός να ξανά μαζευτούμε.
Από ότι βλέπω υπάρχει έντονο ενδιαφέρον στην παρέα όχι μόνο για καφεδάκια και κοψίδια αλλά και για αθλοπαιδιές!!!
Πρώτο και καλύτερο το μπάσκετ και έπεται το ποδήλατο. Οπότε λέω να βάλουμε το πρώτο σαν προτεραιότητα. Το γήπεδο στον Κατσαμπά δεν λέει λόγο σπασμένων ταμπλό, οπότε περιμένω προτάσεις. Θα προτιμούσα να μην είναι Σαββατοκύριακο λόγο εργασιών στο πατρικό σπίτι στο χωριό οπότε δύσκολη η συμμετοχή μου.
Αν δεν έχετε όρεξη για τρεχάλα μπορούμε έως να αποκτήσουμε να βρεθούμε για το καθιερωμένο καφέ και όχι μόνο.
Άντε να σας δω.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο