-
Aπλα επος
Πλημμυριζει απο ερωτα αυτη η πολη -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η κοπέλα ήρθε μαζί με άλλους 3 τύπους, αλλά βρήκες το θάρρος να της χωθείς;
Εστρωσε μπαλια οσο να πεις ερχομενη να μου μιλησει.. αλλα απο εκει και περα ηταν παντελως απαθεις με τους αλλους ξαναλεω.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δυο ανθρωποι που αν τους δεις διπλα διπλα δε παιζει να πιστεψεις οτι ειναι ζευγαρι..πρέπει να περιέγραψες το 90% των ζευγαριών στη χώρα
-
Σα τον Morx. που πισυευει οτι δε μπορει να συμβουν τα παντα και να κανει κανεις τα παντα σε οτι αφορα τις σχεσεις τον ερωτα τα γλεντια και οτι αλλη μ......εια με τις γυναικες οταν εχεις προγραμμα και λογικη.
Ετσι την πατανε ολοι ! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
...Ναρκωτικά μάλλον...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Λυση ομως φιλε μου δεν υπαρχει.
Υπάρχει κ παραϋπάρχει: Εμείς μεταξύ μας, αυτές ας πάνε να τα βρούνε μεταξύ τους.
Kαλή λύση αλλά προσωρινή. Αλίμονο αν δεν είχαμε αλληλεγγυη μεταξύ μας!
-
Ηρθα πρωι στη δουλεια, ησυχια, πολυς κοσμος σε αδεια
Ερχεται η 'γειτονισα' απο το διπλανο γραφειο που ειναι και αυτη το πρωι (Πολωνεζα) για καφε, συνηθισμενα πραγματα
Λοιπον, δεν ξερω τι στο καλο ειναι αυτο το αρωμα που φοραει, αλλα εχω παθει πλακα
προσοχη, μιλαω για το αρωμα, μην τα μπερδεψουμε ε?
εχει μια περιεργη επιδραση πανω μου, νιωθω να παραλυουνε τα χερια μου...
με του απομακρυνθει και φυγει η μυρωδια επανερχομαι -
Νατα νατα....
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ερχεται η 'γειτονισα' απο το διπλανο γραφειο που ειναι και αυτη το πρωι (Πολωνεζα) για καφε, συνηθισμενα πραγματα
Λοιπον, δεν ξερω τι στο καλο ειναι αυτο το αρωμα που φοραει, αλλα εχω παθει πλακα
με του απομακρυνθει και φυγει η μυρωδια επανερχομαιαν κρίνω και απο τα συμπτώματα σου, μάλλον φορά καποιου ειδους νευροπαραλυτικη τοξίνη... Καλυτερα απεφευγέ την ή υιοθέτησε Hazmat suit
-
με του απομακρυνθει και φυγει η μυρωδια επανερχομαιΔεν φοράει άρωμα (πιθανότατα ούτε εσώρουχα ) είναι αυτός ο Πολωνικός 'αέρας' που έχει
-
Gavlopolonis (είναι γαλλικό άρωμα ο τόνος στη λήγουσα)
-
με του απομακρυνθει και φυγει η μυρωδια επανερχομαι'Το χλωροφόρμιο είναι οργανική χημική ένωση με χημικό τύπο CHCl3. Είναι άχρωμο, πτητικό, πυκνό υγρό με χαρακτηριστική και μάλλον ευχάριστη οσμή και γλυκιά και καυστική γεύση. Έχει την ικανότητα να προκαλεί γενική αναισθησία. '
-
-
Αναισθητοι ανθρωποι
-
Hey, does this smell like chloroform to you?
-
με του απομακρυνθει και φυγει η μυρωδια επανερχομαιΠωωω, παθαίνω ακριβώς το ίδιο όταν μυρίζω ένα συγκεκριμένο burberrys και ένα μου φορούσε η γαλλικού μου όταν ήμουν 7 χρονών, αλλά δεν έχω εντοπίσει μάρκα. Παράλυση κανονική
Βέβαια εσύ πρέπει να το μυρίσεις και σε κάποια άλλη, ιδανικά γριά και άσχημη, για να σιγουρευτείς ότι φταίει το άρωμα και όχι η Πολωνέζα
-
με του απομακρυνθει και φυγει η μυρωδια επανερχομαιΤο επαθα και 'γω μετα απο κατι πιτογυρα γατες που εφαγα χθες.
Αν εμπαινες στο μπανιο θα καταλαβαινες !!!
Σημερα βρηκα 5 κουνουπια και 2 μυγες πτωματα στο μπιντε -
με του απομακρυνθει και φυγει η μυρωδια επανερχομαιΠαραλύουν μονο τα χερια ή ειναι γενικη η παραλυση?
Μηπως αλλα άκρα ζωντανεύουν? -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
με του απομακρυνθει και φυγει η μυρωδια επανερχομαι'Το χλωροφόρμιο είναι οργανική χημική ένωση με χημικό τύπο CHCl3. Είναι άχρωμο, πτητικό, πυκνό υγρό με χαρακτηριστική και μάλλον ευχάριστη οσμή και γλυκιά και καυστική γεύση. Έχει την ικανότητα να προκαλεί γενική αναισθησία. '
'Η αλεπού (Vulpes) είναι ανώτερο θηλαστικό, που ανήκει στην οικογένεια Κυνίδες. Το πιο γνωστό είδος είναι η Κόκκινη αλεπού (Vulpes vulpes), της οποίας το τρίχωμα είναι κοκκινωπό, με μαυριδερά το πίσω μέρος των αυτιών της και το μπροστινό μέρος των ποδιών της, ενώ το άκρο της ουράς της είναι πάντα λευκό.'
'κρεμαστάρι:Κάθε τι που κρέμεται, (ειδικότερα) (παρωχημένο) φρούτο κρεμασμένο για να ωριμάσει ή για να συντηρηθεί, (γενικότερα) σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο χρησιμοποιείται για να κρεμάσουμε κάτι, (μεταφορικά, συνήθως στον πληθυντικό, σκωπτικά ή μειωτικά) όταν αναφερόμαστε σε πεσμένο γυναικείο στήθος.'
'Η ψώρα είναι μια άκρως μεταδοτική νόσος που προκαλείται από το ακάρι της ψώρας (γένος παρασιτικών εντόμων που μοιάζουν με αράχνες), το οποίο ζει και αναπαράγεται στο δέρμα του ανθρώπου. Τα θηλυκά ακάρεα, τα οποία φωλιάζουν και αναπτύσσονται κυρίως στα χέρα, τα πόδια, τα δάκτυλα (ιδιαίτερα στις σχισμές), τους αγκώνες, στην περιοχή γύρω από τις μασχάλες και στην περιοχή πάνω από τα γεννητικά όργανα, προκαλούν έντονο κνησμό και στη συνέχεια εξάνθημα.'
'Το σκουλαρίκι είναι το κόσμημα του αυτιού, το «σχολαρίκιον» των Βυζαντινών, και «ενώτιον» των αρχαίων Ελλήνων. Η λέξη ενώτιον στην αρχαία Ελληνική γλώσσα σημαίνει «στο αυτί» (εν-ωτί). Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η ετυμολογία της λέξης σκουλαρίκι. Στο Βυζάντιο υπήρχε ένα επίλεκτο τάγμα στρατιωτών, οι σχολάριοι. Αυτοί ήταν Αρμενικής καταγωγής, και η δουλειά τους ήταν η φρούρηση του παλατιού του αυτοκράτορα. Σαν εξάρτημα της στολής των σχολαρίων ήταν ένα εντυπωσιακό κόσμημα του αυτιού, που ο κόσμος το έλεγε «σχολαρικόν ενώτιον», και με τα χρόνια σχολαρίκιον. Το σχολαρίκιον έφτασε στις μέρες μας σαν σκουλαρίκι.'
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
...
...
Τώρα που της την είπες να δούμε αν θα σου ξαναβάλει φωτό του βασανιάρη
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες