Προπαγάνδα αισχίστου είδους αυτή τη στιγμή απο το δελτίο ειδήσεων του Alpha!!!! Είναι αλλιώς να ακούς για προπαγάνδα για θέματα που δεν γνωρίζεις, αλλά όταν το βλέπεις με τα μάτια σου για θέματα που κατέχεις καλά, είναι πραγματικά ανατριχιαστικό!!! ΨΕΥΤΕΣ και γελοίοι, διαστρεβλωτές της αλήθειας, παπαγαλάκια και ρουφιάνοι, εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία..!!!
'Πολύ κίνηση στα καταστήματα, ευχαριστημένοι καταστηματάρχες, ευχαριστημένοι καταναλωτές που αν και ο καιρός προδιέθετε για θάλασσα, προτίμησαν να μείνουν στις πόλεις να κάνουν τα ψώνια τους...!!!' 'Λίγα παρατράγουδα απο κάποιους λίγους....' κλπ ανοησίες..!!!
Εχω πονοκέφαλο απο τα νεύρα μου αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να γράψω πολλά. Ενα μόνο θα πω...Μία συγνώμη απο τους εργαζόμενους του Βασιλόπουλου, που πήγα σήμερα και ψώνισα αναγκαστικά λεμόνια, γιατί είχα ξεμείνει. Αν και αισθάνθηκα την αναγκη να το φωνάξω στο ταμείο να το ακούσουν όλοι, κώλωσα και δεν το έκανα τελικά. Το παρήγορο είναι οτι βγαίνοντας στο πάρκινγκ φευγοντας (το οποίο δεν είχε πάνω απο 10 αυτοκίνητα, ενω τις καθημερινές είναι πάντα γεμάτο), άκουσα μια κοπέλα να λέει στη φίλη της οτι σιχαίνονταν γι΄αυτό που κάνει. Σε ερώτηση εκείνης που δεν κατάλαβε τί εννοούσε, απάντησε για το οτι πήγε στο ΣΜ Κυριακάτικα. Της είπα οτι δεν ήταν η μόνη και τεσπά έγινε ένας μικρός διάλογος μεταξύ αγνώστων, που είχε όμως τη σημασία του.
Σημ. Είμαι για 80 ευρώ περίπου ψώνια σε ΣΜ...Θα τα δώσω ή αύριο ή μεθαύριο...Σήμερα, μόνο 4 λεμόνια πλήρωσα τελικά, αν και είχα βάλει και λίγα ακόμα πράγματα στο καλάθι, τα οποία τα επέστρεψα στη θέση τους ενω περίμενα τη σειρά μου 2oς στους 2, στο ενα απο τα 2 ταμεία που δουλεύανε (τις καθημερινές δουλεύουν και τα 6 ή 7).Να πα να γαμηθούν!!!!